MetiLu
|
Jutro punce ja, nas je ura res malo prestavila, ampak mogoče na boljše smo spali najprej do pol dveh, potem pa kar do po sedmih pol smo se fajn pokakali in zdej spet spi naprej, mu manjka tista urca, ki je bila po starem nekje od šestih do pol osmih... jaz seveda po sedmi ne morem več zaspat, pa sem že tlele mogoče bomo pa kmalu osvojili hranjenje 1x na noč, čeprav moje zize precej trpijo, ker se tako nafilajo Ella, s to kožo je res skoz nekaj upam, da se kmalu uredi. Sem pa jaz malce opustila olivno olje, ker mu je po njemu ful začela glavica smrdet, kljub temu, da sem ga skoz umivala Tko, da ga zdej dam gor pred kopanjem, potem fajn umijem, ščešem in potem namažem z bubchenovim oljem, da malo diši. Sicer pa zelo malo kreme in olje uporabljam. Kopam ga samo v vodi, edino glavico s trdim milom umijem, pa to nivea kremico sem uporabila za obrazek, pa za ramenčka, ker ima zaradi pikic ful izsušeno kožo, drugač ga pa kar na miru pustim, ker se tko ne mara mazat, pol pa piz**** na previjalni tko k ati, ga moram tud skoz priganjat, da se s kremo maže, ker ima tako suho kožo po obrazu, da se mu kar lušči ... Janey, H&M ima malo večje št., tako da mojemu še vedno lahko oblečem njihove bodije št.56, vse ostalo imamo že 62 in danes sem mu celo oblekla nov bodi iz BC št. 68, pa mi je čist malo bolj komot Žabice so mu pa itak skoraj vse majhne, ker ima frajer tako velike podplatke, da mu ne grejo notr v stopalčke od žabic tko, da smo mu tudi te kupili že št. 68. Super za frizerko v familiji Na obisk v službo pa tudi jaz še čakam, si moram en dopoldan vzet čas, pa jih it malo pogledat, da ne bodo pozabili name sicer je pa moja nadomestnica ena super punca, tko, da ne vem kaj bom jaz počela, ko pridem nazaj Sicer mi pa zdele to čist "dol visi" ... Mala pikica, tud jaz upam, da bodo teli krčki kmalu minili. Sej zdej ko vem kako zgledajo mi je bilo včeraj že lažje, samo predvčerajšnjim pa nisem več vedla, al nej ga kr k dohtarju peljem, ker mi ni bilo jasno, kaj je tako hudo. Sej nas je že prej zvijalo, samo ne tako pol ko ga pa tudi ziza ni potolažila (ni hotu zagrabit) me je pa res že zaskrbelo no, pa se je le umiril in zaspal Februarka, tudi jaz sem za to, da ne pustimo vreščati tja v tri dni, vsaj prve mesece ne. Jaz sem začela na to čist drugače gledat in pustim malega veliko z nama spat in več se z njim ukvarjam, se nosimo ko je treba (jok), veliko se pogovarjamo in smejemo in sedaj velik boljše funkiconiramo zdej grem pa hitro zobe umit, pa ven iz pižame, dokler je še mir