bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Tuna, pa to ne moreš verjeti, da ti zdravnica reče, da nimaš kvalitetnega mleka. Ta je tudi prava dohtarca. Normalno, da so dojeni otroci prej lačni, to pa zato, ker je materino mleko lažje prebavljivo in ga hitreje prebavijo, kot pa umetno mleko. Mleko čisto vsake mame je poponoma prave kvalitete za njenega . Razen, če je mati podhranjena dalj časa ali pa resno bolna. lp tuna, s tem se tudi jaz strinjam. Tvoja Anja pa res noro pridno papa . Anaja šele sedaj bolj pogosto poje po 100 ml, največkrat pa še zmerom okrog 80. No, je vseeno malo povečala obroke . janey, tvoj Jakec je pa res dobrovoljček. Nič čudnega, če mu mami frise poka . Anaja se pa tako na veliko še nič ne smeji . Včasih mi je smešna, ko ji usta narazen potegne, ko ima cucelj od flaške v ustih . Verjetno je tako zadovoljna, ko se je že najedla . Na čim imaš pa pritrjen vrtiljak??? Tudi moj nekaj ribe rihta. Zaenkrat imamo še tak mali 17 l akvarij, ker za večjega tudi prostora niammao. Ko bomo v hiši, bo pa sigurno večji. No, pa ima že s tem malim tolk dela . Drugače pa tudi mi oči vedno pasemo po teh trgovinah z malimi živalimi. torčica, kakšna lepa sončka imaš. Pa je bila res prava zimska idila! bajsa, da te potolažim, da tudi jaz nisem dobila nič za materinski dan . Moram pa povedat še eno resnico,da sem mojga že pred enim mesecem poslala po rožice za obe mami, ker sem mislila, da je že februarja materinski dan in to celo 20. . Ma sem res res blond!!! In takrat je še mani prinesel narcise v lončku . Tašči sploh nisem rekla, da je za materinski dan, ker bi se mi smejala. Moja mama je pa rekla, da je šele naslednji mesec . Čist sem jo mimo usekala . Ampak priznajte, namen sem imela pa dober ! suzi, tvoja Žana pa raztura ponoči. Pridna, da tako lepo pančka. Pa čestitke za joto . Mi smo jo končno tudi danes zjutraj kuhal in to ob 5h . Očitno se moramo prej malo naspat . Zdaj bomo vidli, ali mirena učinkuje .... Ure se bodo pa že uredile. Potrpi par dni, pol bo pa bolje! mami28, lepo da si se oglasila. Poizkusi kaj slikc od Zale nalimat, da je mal vidimo! februarka, ali ima tvoja Larisa cel dan kapico na glavi? Ker če sta doma, je ne rabi in ji je lahko zaradi tega tudi vroče . Mi jo imamo samo za ven. dolenjka, če ima Tara take krče je ne sili jest. Daj ji najprej polovico obroka cca 50 ml, čez kakšno uro ali uro in pol pa še približno enkrat toliko. Med tem časom se namreč krčki umirijo in bo lažje jedla, vsaj pri nas je tako, da jemo največkrat v dveh obrokih za enega. maruša, vidve s taščo sta si pa res kar na bojni nogi . No, in ti pride zdaj Lovrota pomerkat??? Verjetno,da ja . meti, sočustvujem s tabo, ker sem se tudi jaz spet nekaj prehladila . Imam že smrkav nos, pa grlo je na meji...., pa ne samo jaz, tudi je na istem, pravzaprav še na slabšem . Kdaj bo te zime konec, ker jo imam že čez glavo. Z zdravjem smo letos čist na nuli ! misar, nič ne de. Ti si kar olajšaj dušo. Me bomo pridno prisluhnile in ti poslale en topel . Naša Anaja je pa očitno tudi prešaltala na poletni čas in spremenila sončno uro. Namesto,da bi se zbujala ob 6h, se po novem zbuja ob 4h . Glede na to,da moramo 6 obrokov imet čez dan, je to kar dobro, drugače pa tako- tako .
|