|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
1.4.2008 10:19:49   
itata
jutro,
sem mal out, ker sem bila brez neta 3 dni, tko da najprej vas lepo pozdravljam, zdej grem pa mal brat za nazajuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
1.4.2008 10:25:52   
ELMA
user posted image user posted image user posted image user posted image   BUČI VSE NAJBOLJŠE  !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
1.4.2008 10:29:57   
katka37
Dobro jutro - dan!

Buči, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Pina, čuvaj živce, očitno imamo kar vse podobne probleme. Moj je pri prvih dveh bil nemogoč, on bi spal, jaz pa ..... Zdaj pri tretjem pa se kar vstane in res pomaga, če se pa sam ne spomni, pa mu kar malega porinem v roke. Ampak ima na srečo takšno delo, da je čez dan večinoma doma.

Sem pogledala vaše sončke-sami lepi februarčki in februarčice.

Zdaj pa previjat, so prišli neki glasni zvoki iz košarice- končno. Zadnje dni namreč Tin slabo oziroma skoraj nič ne kaka.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
1.4.2008 10:38:19   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Pina tudi moj je bil isti. Sedaj pri 3 otrocih, ko je bil na očetovskemu mi je pa priznal, da je nenormalno veliko dela in da me prav občuduje kako vse skupaj štimam. Je rekel da se v službi prav spočije user posted image . Tako da imava sedaj delo lepo razporejeno, čeprav moj dragi na vsake toliko časa najde kakšne 'nujne' opravke. Sem pa res prav utrujena. Včasih enostavno sploh nimam časa da bi jedla, še pod tuš mi komaj uspe priti.

Vidim da ste že vse imele pregled pri G. Jaz ga imam šele konec aprila. Se mi zdi kar dolga, ker bom imela prvi pregled šele 9 tednov po porodu. Sem se pa odločila, da bom imela mireno. Upam da jo bom vredu prenašala. Tablete mi ne pašejo.

Nina je začela spati čez celo noč. Poje svoj obrok tam okrog 20-ih, zaspi okoli 22-ih, potlej se pa zbudi ob 5-ih ali pa ob 6-ih zjutraj. Sem pa imela malo problemov z mlekom in sem začela piti sezam. Me zanima, če je možno da Nino napenja od sezama. Ker krčkov nima, jo pa tiste dneve ko pijem sezam zvečer napenja.

user posted image      Jutro čveke , tudi naš očka je šel danes v službo, pred odhodom mi je rekel ;;mi je žal da jaz nemorem dojit otroka , bi pa ostal doma ti pa pejt v službo !!! Še piz.. user posted image  bi mogel imet med nogami ,da te gdaj nategnem ko pridem iz službe , ko boš utrujen od otroka in pospravljnja po stanovanju , pa bi te vprašala , ali bi raje šel delat ali doma biti....user posted image user posted image user posted image  .

< Sporočilo je popravil ELMA -- 1.4.2008 10:39:09 >

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
1.4.2008 10:41:03   
MetiLu
Dan punce!

Mi pa kar dobro spimo zadnje dni. Zvečer imamo sicer krčke, ki so kar hudi user posted image , samo potem pa spimo po 4 urce 1 rundo in 3 drugo rundo user posted image  Včeraj zvečer nikakor ni mogu zaspat, mene je pa prehlad čist zdelal, sem bila tok skurjena, da sem zaspala medtem, ko mi je mali jokal v naročju user posted image  user posted image  pol je pa ob pol polnoči moj prevzel, da sem se jaz naspala, onadva sta pa spala v dnevni sobi in mi ga je šele ob 4. zjutraj prinesel za jest, potem smo pa skupaj spali še do sedmih, ko je šel ati na šiht, midva sva pa še do devetih posteljco grela user posted image  kar fino, ne?

Torcica, jaz si ne upam več jemat lekadola +c, ker ko sem ga tri dni nazaj vzela, smo imeli najhujše krčke do sedaj, pa sem pomislila, da ga je ravno tisti +c zj****. Sem potem včeraj zvečer kar navaden lekadol vzela, pa je malo boljše, samo grlo je pa še čist zapacano user posted image  user posted image  pa fiziološko sem si v nos nalila user posted image  joj, se mi mali kar smili, ko zdej vem kako to zgleda. Sem se skor zadavla, ko je tist v grlo priteklo, mali pa to prenaša 2x na dan user posted image  v glavnem, višek današnjih opravil bo kosilo, ker bom jaz v horizontali kolikor se bo le dalo user posted image
Pajacek sva imela pa midva isti ja user posted image  samo nam je že zdavnaj premajehn, ker je bil št. 50...

Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če boš ujela pravi trenutek, svojmu res pusti princeski za par uric, da bo videl, koliko dela je, če pa ne bo zaleglo, pa ve pojdite na "počitnice", mogoče mu bo pa le kapnilo, da nekaj ni ok.

Buči, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Punce, kam pa greste zapravljat 16.4.?

Kapo sem jaz nazadnje kupila v BC in to št. 74, ki sem jo šla zamenjat za 1 leto, ker mu je bila prva premajhna user posted image  Sem pa eno kupila tudi v H&M-u in imajo res še najbolj taprave št. Pa nasploh sem jaz z njihovimi cunjicami zelo zelo zadovoljna. Tudi zase največ kupujem prav tam. No zdej imamo pa tudi C&A v lj, tako da bom očitno tudi tam lepo zapravljala user posted image

Janey, men si že dala misliti user posted image user posted image user posted image   jaz sem tko naiven človek, da jih bom dones ziher pokasirala...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
1.4.2008 10:41:14   
misar
dobro jutro...dober dan.

za mano skoraj prekrasna noč, za mojim user posted image pa precej manj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj se mi ni dalo ukvarjat z mojim, pa mava še dodatni tihi dan. mi pravzaprav prav paše, mam vsaj mal miruuser posted image

včeraj zvečer okopava princesko, jo podojim in mu jo v roke pomolim, sama pa kar spat odjadram (ma znam bit user posted image user posted image user posted image user posted image ). nimam pojma koliko je potem mala spala oz. ni spala, mi pa jo user posted image ob dveh prinese za dojenje. sta bila do takrat v dnevni sobi. potem se on spravi spat, ta mala pa spet ne bi pančala. sem ji dala dudo, pa sem jo hodila popravljat. pol se razkurim, pa jo kar k sebi v posteljo vzamem, da zaspi, pa jo potem po kaki uri previdno odložim v košaro. ja seveda očitno ji to ni pasalo, se je takoj predramila. user posted image user posted image sem se kar v posteljo vlegla pa pustila, da se je sirena vžgala, pa je potem spet mojuser posted image vstal, pa spet sta v dnevno pobegnila. jaz sem potem spala do pol sedmih, ko je bila spet lačna, skupaj sva pa v postelji drnjohali skor do devetih. ja user posted image je pa sigurno danes čist skurjen. no se bo vsaj mel za kaj kujatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa upam, da bo ponoči kaj več spala, to bedenje mi gre kar že na živce. no saj je to nova muha naše lepotičke. sigurno zato, ker v vozičku pa čez dan spi non stop kolikor sva zunaj. pa je v suficitu za ponoč.

danes se greva pa spet ven razvajat, je lep sonček, mogoče celo v šoping skočiva. moram v dm-u slike dvignit.

hej celjanke a kej vozičkate za savinjo? bi se lahko kaj dobile kak dan na slaščici pri sladkem toniju a?

evo letim zdaj, je ura za papico.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
1.4.2008 10:47:21   
mesecnica
Elma - sem se pa zdejle tako nasmejala user posted image user posted image user posted image . Si mi prav polepšala jutro s tvojo izjavo...user posted image user posted image user posted image
Drugače pa sočustvujem z vami - Pina, Elma, Nuka in še vse katere moški so malo user posted image . user posted image user posted image user posted image

Moj je kar OK - si je res fajn dolgo želel user posted image  - pa ni ratalo. Zdaj pa da res vse od sebe - tudi ko pride iz službe in ponoči mi pomaga user posted image .

Buči - vse najboljše za rojstni dan user posted image .

Mi smo kar v redu. Smo imeli sicer težave s spanjem. Naša pupa je zvečer tako zmatrana - pa nikakor ne more zaspat. Potem pa joka in se trudi zaspat. Pa spet joka... No in ponavadi ji čez kakšno urco uspe zaspat. Včeraj je zaspala ob 21.00 pa do 23.00 - potem je jedla - pa takoj spala naprej do 2.00 - pa še enkrat jedla in sem jo še previla - pa spala naprej do 5.00 in potem na dve uri in pol do 9.00. Je kar OK user posted image  - fajn bi ilo edino ko bi še razmake za hranjenje podaljšala...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
1.4.2008 10:51:13   
mesecnica
Misar - si pa faca user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
1.4.2008 10:59:31   
mary_lou
VSE NAJBOLJSE BUCKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 1784
1.4.2008 11:04:44   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

ma je bil moj od začetka tako priden za pomagat, da ga nisem mogla prehvalit. zdaj se je pa kar mal razvadil, da jo vzame v roke sam ko je pridna al pa ko bi rada jaz kaj naredila. halo, pa saj nič drugega ne delam zadnje čase kot da deklo špilam. zvečer moram bit pa še sexy ljubica z ogromno domišljije v postelji. ja šur user posted image user posted image user posted image , ne zmorem toliko. celo noč pokonci, da spim sam po pet uric, pol naj bi pa seveda se z otrokom na ful ukvarjala, da bo najmanj einstein, ko odraste, pa stanovanje naj bo v nulo pospravljeno, pa zlikano, da bo tašča vesela, ko pride na obisk,pa... zvečer naj še njega cartam, seveda, ko mala končno zaspi naj se pa še v vročo tigrico spremenim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še muzičko željo in zlato uro z vodometom user posted image user posted image user posted image user posted image

treba bo spet mal reda postavit. no saj sem si pa kar sama kriva, da je do tega prišlo

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1785
1.4.2008 11:12:24   
larisa
Ojla bejbe in user posted image ,

ene ste pa res face, prov za nasmejat user posted image user posted image user posted image . Moram jaz mojga user posted image  pol res pohvalit, ker ko je doma, več al manj za vse poskrbi. Za mamico, malega in še kaj postori po stanovanju user posted image user posted image . Pol pa kam hoče it, sem pa tko sitna, da mu niti paše ne več it, tko da mi je zdaj, ko berem od vaših možicljev kar žal da sem taka do njega, ker je zlat!

Buči, vse naj naj naj naj naj najlepše in naj naj naj naj naj naj najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ella, glede vrtiljaka mi je babca svetovala, da naj kupimo takega, ki mu čimbolj žive in pisane zadevice dol visijo in ima glasbo, da pa nej se ne vrti, ker tako mali user posted image  težko tako hitro sledijo premikajočim stvarem in od tega postanejo hudi, ker ne morejo videt kaj vse šiba nad njimi. Pa sem poskusla in z vrtečim in z takim ki je pri miru in je res pri vrtečem kar kmalu začel jokat, pri drugem pa ne user posted image . To je samo en mali nasvet, ki morda ne velja za vse user posted image ...

Zdaj pa počakam prijateljice in gremo vozičkat, ker jutri se že vreme poslabša user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
1.4.2008 11:45:40   
ELMA
ene ste pa res face, prov za nasmejat . Moram jaz mojga pol res pohvalit, ker ko je doma, več al manj za vse poskrbi. Za mamico, malega in še kaj postori po stanovanju

LARISA Moj tudi pomaga , ful sem zadovoljna ,ampak zvečer pustim ta malega da spi v spalnici znjim , da ih jaz in user posted image  ne motiva , ker je dnevna blizo otroške sobe , in lepo mi dve spimo v dnevni , oni nas pa ne slišijo .In moj dec misli da je vsa naloga narejena čez dan ko je ta mala pridn pa spi dvakrat na dan ,  enkrat 4 ure enkrat 3 ure , vmes se pa on z njo crklja uro ali dve , in pravi da bi on bil doma če bi imel JOŠKO !!user posted image  Bom zvečer se preselila v spalnico za nalašć na ga mal ta mala zbuja ...user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
1.4.2008 11:50:20   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: misar

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

ma je bil moj od začetka tako priden za pomagat, da ga nisem mogla prehvalit. zdaj se je pa kar mal razvadil, da jo vzame v roke sam ko je pridna al pa ko bi rada jaz kaj naredila. halo, pa saj nič drugega ne delam zadnje čase kot da deklo špilam. zvečer moram bit pa še sexy ljubica z ogromno domišljije v postelji. ja šur user posted image user posted image user posted image , ne zmorem toliko. celo noč pokonci, da spim sam po pet uric, pol naj bi pa seveda se z otrokom na ful ukvarjala, da bo najmanj einstein, ko odraste, pa stanovanje naj bo v nulo pospravljeno, pa zlikano, da bo tašča vesela, ko pride na obisk,pa... zvečer naj še njega cartam, seveda, ko mala končno zaspi naj se pa še v vročo tigrico spremenim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še muzičko željo in zlato uro z vodometom user posted image user posted image user posted image user posted image

treba bo spet mal reda postavit. no saj sem si pa kar sama kriva, da je do tega prišlo

isto je pri nama...na začetku je vse nardil, pa sma si vse delila delo. Zdaj pa flaške umije in hrano pripravi. Pa zjutraj ko jaz malega vzamem iz postelje in se grema zrihtat frajer še za 2 urci zaspiuser posted image sem se zadnič tako nakurila. Mali naš je tak, da doma pač ne spi...samo na sprehodu. DOma zaspi za par minut tolko da grem na wc in pol spet akcija. Zelo malo nardim doma. Te pa afne guncam cel dan, mali se smeji...raje to kot da ga odložim in pucam. Mi je lepše z njim. Ampak sem zvečer crkjena ko svija. Moj pa pride s skejtanja in revež tako utrujen, pol gre še na kak biljard in spije en pir in on res več ne more??? Jaz pa naj perem, pa kuham, pa pucam in pikeca mam cel dan,,,a nise utrujena??? Pol pa še hoče zvečer, da bom mela domišljijo v postelji tak kot tvoj. Pa ki te...če se mi oke kr skup zapirajo. Bom mogla naret isto kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček nama je pobegnil, pa sma prišla domov pa je spet začel sijat. Ampak še enkrat ga nebom pakirala. Mogoče pol ko se najema. Ampak bo treba počasi kaj skuhat.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
1.4.2008 11:54:08   
MetiLu
Uf punce, kako ene trenirate svoje user posted image  če ne gre drugač user posted image  user posted image

Jaz moram mojga tudi pohvalit, ker mi zmeraj priskoči na pomoč, pa tud z joto je čist nehal težit. Sem pa ke me fajn za rito zagrab, pa kakšno sočno spusti, samo zvečer je pa kar mir. Sej ni čudn, če mava pa skoz tamalga po rokah zarad krčev user posted image  user posted image

Jest sem bila zdele že pridna, ker je tudi Janez priden. Pančka na sedežni, jaz sem pa ta čas skuhala goveje zrezke v omakci. Sem jih kar za 3x naredila in se bodo zdele še vsaj 1 urco tenstali na šporgetu user posted image  

Upam pa da bo zdele kmalu sirena za jest, ker me ena ziza že kar malo boli user posted image  če ne ga bom pa kar zbudila, saj je ob devetih nazadnje jedel user posted image  ah, samo da je mleko user posted image  Me je kar strah, da ne bi kaj fajn zbolela, pa bi mi presahnil user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
1.4.2008 13:26:46   
torcica
Meti, neki smo se menile, da bi šle na Rudnik - Leclerc, Supernova, Baby center...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
1.4.2008 13:28:07   
MetiLu
No, če se boste zmenile, mi sporočte, jaz imam do tja 10 min user posted image  pa bova še midva prišibala

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
1.4.2008 13:50:28   
itata
buči: vse naj naj za rduser posted image user posted image user posted image user posted image
misar: ja to si mu dobr pokazala kako in kaj. odlično. verjetno bi vse morale kdaj to narest. jaz sem mojmu zadnjič "zagrozila", da če bo mali celo noč pokonc (ker je cel dan prespal), da ga bom lepo zbudila in mi bo pomagal. pa je čist prestrašen sam rekel, ne prosim k mam službo... sem rekla sam nazaj,da mi gladk dol visi za to. pa je bil pol kr tih, ker je točn vedu da bom to naredila. sam je bla sreča,da je mali lepo spal in ni blo panike.

smo bli v soboto na morju - je imel moj stric RD, jakob pa tko firbčen, da cel dan ni spal. še v avtu je raj ven gledal. ne morš verjet!! sam je bil priden. ni težil, sam skoz ga je blo treba met po rokah, ampak ok. se mu je dogajal. pol je pa celo nedeljo spal, ker je bil tko zmatran. sej je bil prav luškan, sam problem je bil ponoč, ker je bil tko zaspan, da se je zbudil in ni do konca pojedel - tko da sva se 3x hranla ponoč 2 dni zaporedoma, ker se ni najedel... katastrofa sem bla čist fertik zjutriuser posted image  danes je bolš. pa še neki sem se čudn počutla zadnje 2 dni... kaj vem zakaj... danes je ok. karkol sem pojedla je šlo kar hitr ven - sem se že ustrašla, da se mi je bakterija želodčna začela ponavljat, ampak zgleda, da je danes ok.

kaj ste se pa menile za 16.4.? ne sledim dobr...

kar se fantkov / možov tiče - vsi so isti!! zato sem jaz že zadnjič napisala, da raj ne pričakujem preveč, da se čimmanj razburjam. sam tist k pa rečem, da mora narest, tist je pa narjen. če ne je joj. pa tud večini so zlo nezanimivi tele mali ko so še štručke... pol se bodo bol angažiral sigurn k bodo bolj odzivni in aktivni! nič se bat.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
1.4.2008 13:52:23   
itata
še eno vprašanje za tiste ki hodite kaj v lekarno v avstrijo!??! imam bel recept - torej samoplačniški za moje kontracepcijske tablete - a gre lahko jih čez mejo moj fotr sam iskat in z mojo zdravstveno in mojo osebno?

sem pa na net pogledala in so to Cerazette tablete ki so prav "narejene" za jemanje med dojenjem in za ženske, ki so preobčutljive na kontracepcijske tablete, ki imajo noter estrogen. tko da zdej vsaj vem kaj to jeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
1.4.2008 14:20:44   
mami28
Ursi84, kako kaj nejc user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
1.4.2008 14:36:34   
torcica
Meti, zmenjeno! Pa ostale februarčice s svojimi sončki se nam tudi lahko pridružite.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
1.4.2008 15:36:27   
Intruder24
pozdravljene čveke,

v nosečnosti sem vas brala, ker sem bila februarska, zdaj sem pa januarska, vendar vaš še vedno pridem kaj prebrat user posted image , da vidim kako ste.

V glavnem, če katera rabi 2 pampers (nemške), mi naj pošlje ZS, ker imam nekaj paketov preveč in bi z veseljem pomagala mamici, ki pač nima tolk...

lp

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
1.4.2008 15:49:07   
bamby
mlavla, Nežika je pa že velika punca. Verjetno je večja in težja že od Anaje, ki je mesec starejša user posted image . Bom videla v četrtek, ko imava kontrolo teže.

srečka nosečka, klub temu,da se mi je včeraj segedin še kar precej prissmodil, smo ga danes vseeno pojedli. Še ni bil tako slab user posted image . Časa za kaj novega skuhat, pa danes tudi ni bilo.
Tim in Anaja sta si pa res vse bolj podobna. Sprva si sploh nista bila, zdaj pa res dobiva njegove podobe.

mala pikica, sem takoj opazila,da si spremenila avatar user posted image . Še bolj pa moram pohvaliti tvoja sončka. Lana je prava princeska, Luka pa pravi cukerček user posted image . Kako se že sladko smeji!

maruša, jaz sem Mireno komaj dobila, pa mislim da bo to kar super zadeva. Itak je pa tako, če se odločiš prej za otroka, greš pa ven vzet, pa joto kuhat, dokler se ne nakuha user posted image ...

pina, user posted image user posted image user posted image , saj veš da smo tle, že dolgo, da se katera koli lahko spove in olajša dušo. Jaz te čisto zastopim, da tako ne moreš več, da ti pa dec še tako reče, da to dela za nalašč, pol je pa res napravil kapljo čez rob user posted image user posted image user posted image . Glede na to, kako se vede, bi resno razmisila, da bi se kakšen dan ali dva, morda celo tri odločila in mu ne bi vsega prepedenala. Porihtala bi otroke, zanj pa nič- nič kosila ali večerje, nič oprala, nič polikala...., pol bi si morda zamislil, kaj pomeniš in koliko velja TVOJE DELO. Pojdiven z Ano in Mio in naredi odklop! Deca pa pošlji nekam ( user posted image user posted image , se hecam, al pa tud ne user posted image user posted image )!
In bravo za Anino noč user posted image !

buči
  user posted image
ella, mi imamo vrtiljak z z muziko in ga imamo na posteljici pritrjenega. Glede na to,da spi samo ponoči tam, mi je skoraj brez veze, saj ga zvečer nikoli ne navijem. Morda, ko bo starejša user posted image . Še dobro, da ga nismo sami kupovali. Mi ga je kar sestra posodila.

itata, meni je nekaj let nazaj od sodelavke sestra iz A pošiljala ene kapljice, pa sem ji samo recept (bel) poslala in ni rabila nič drugega.

Mi smo imeli danes UZ kolkov. Eden je vredu, drugi desni pa še ne, zato nadaljujemo s širokim povijanjem in imamo konec meseca spet kontrolo. Je pa rekel ortoped, da ni nič hudega. Jaz sem ponoči zakuhala na 38, Anaja je imela pa prvič krče tudi ponoči. Še dobro,da jo je začel on pedenat, ker jaz nisem bila sposobna. Sem imela glavo kot bi me tank povozil. No, danes je z Anajo tudi hudo s temi krči, pol pa še slabo jé. Večkrat se mi zdi, da ji čaj bolj paše od mleka user posted image . Upam,da bo kmalu bolje. Zdaj moram pa malo ven, čeprav mi s tem prehladom nič ne paše. Moram že zaradi Tima iti ven. Mi je že skorajda pobegnil in ga ne morem cel popoldan pustit samega zunaj.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
1.4.2008 16:06:16   
itata
bamby: hvala za odgovor. sem vmes že gor poklicala v neko lekarno in če sem dobr razumela, bo šlo lepo brez receptauser posted image  upam, da se danes že bolje počutiš! katastrofa - že tko je naporno, pa da maš še vročino. boga. sej bo.

drugać pa se moj user posted image  mali noče vozit v vozičku kr tko. je bil lepo naspan in sit in previt in sem ga dala - tko čez dobro uro, ko bi tko al tko lahk že mal zakinkal v voziček in začela vozit je celga vraga zagnal. sem ga mogla vzet ven in uspavat vsaj približno, pol je blo pa dobr, pa še to sam za slabe pol urce... madonauser posted image  to pomen, da ne morem popodlne - oziroma po njegovem "ta dolgem" spanju (1x na dan mi spi 3 ure) sama ven z njim, ker ne morem in njega držat pol in vozićka porivat. sem prav jezna. dopoldne mi pa zaspi instant kadarkol. pa če grem kadarkol ven lepo spi v vozičku, po tem spanju pa nikakor - mogoče je preveč firbčen?? ker če ga nosim je pa dobr... katastrofa. vragec mali.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
1.4.2008 16:31:59   
kati kati
Dober dan vsem mamicam
namreč pr nas je kr pestro...vas morm prebrat za nazaj...neki okolico rihtamo okoli hiše, pa sem skoz z mojimuser posted image zunaj...pa še avto smo menjali ...pa obiski pa namreč začela sem delat...pa mi zmanjka za RR....
lep sončen dan še naprej....

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
1.4.2008 16:51:01   
buči
Hvala punce za čestitke! user posted image  Res imam danes rojstni dan ... Kako je danes lepo zunaj! Sva bila s Tilnom zunaj 3,5 ure, kar pozabi na hrano ... Imam pa težavo, ker je tako velik, ker mu je vreča za v voziček premajhna, ima noge kar pokrčene malo. Bom morala kaj novega pogruntat ...

Kdaj se dobite na Rudniku?

A za KAvala drži? Maja?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?