Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 7:56:22
|
|
|
|
bamby
|
mary lou, ima pa Tai konkreten živalski vrt . Je pa videt, da res noro uživa! Jah, jaz se pa še odločam, al naj grem danes v LJ al ne . Anaja mi nič kaj noče zdajle jest, pa še poliva mi . Imam 2 urci časa zdaj, da skuham, Anajo porihtam in še sama sebe . Imam pa še en problem . Še nikoli nisem vozička skupaj zlagala in narazen . Ne vem, če mi bi uspelo .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:10:07
|
|
|
|
mary_lou
|
BAMBY ne viset na forumu hitr zrihti eno pasto za lubija pa obleci Anajo pa sebe pa dirka v lj....
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:12:17
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! A se že vse rihtate za vaše srečanje, da ni nobene tule gor? Lepo se imejte danes. Fajn se načvekajte, pa pridno € zapravljajte po trgovinah. Pa vreme boste imele tudi lepo, pri nas je že sonček. Janey, jaz mislim, da pediater ni mislil nič slabega. Ker pri zalivančkih se res zna zgoditi, da se prenajedajo. Pa te je mogoče hotela le malo opozoriti. Seveda pa ti daj Jakcu za jesti, saj ne more biti lačen revež mali. Mogoče bi mu samo pavze med obroki malo, po malo podaljševala, če se bo dalo. Sicer pa otroci takoj, ko začnejo hoditi ponavadi izgubijo odvečne kg. KATEREGA pediatra pa imata vidva z Jakcem? Mary lou sem pogledala tvojega , je pravi mali lepotec. Najlepši pa je ko spi , takrat so meni vsi najlepši . Drugače pa smo mi kar vredu, smo se že pozdravili. Naš je tudi že vredu, le smrkav je še. Imama pa danes kontrolo. Je pa naš že nekaj časa ful priden zvečer za zaspati. Mi začnemo z večernim ritualom malo pred 19 uro in do 20h ponavadi že oba spita. Tako, da še imava z kaj od večera. Tako................ toliko od nas. lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:12:31
|
|
|
|
bamby
|
Pašte nisem imela namena kuhat, pasulj sem pa res že pristavila . Anaja se pa pogovarja sama s sabo, jedel bo pa kdo drug namesto nje .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:13:14
|
|
|
|
ella79
|
bamby vidve kar pridita, hitr dej v lonec nekaj za tvojga pa bo
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:14:16
|
|
|
|
bamby
|
ella, mi morda častiš kavico, če pridem
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:17:01
|
|
|
|
mary_lou
|
ELLA tebi kavico jest pa Anaji gosti sok s smetano je boljsi od aptamila
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:20:01
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ELLA tebi kavico jest pa Anaji gosti sok s smetano je boljsi od aptamila , verjetno bi ga res raje pila kot Aptamil. Jaz že !
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:23:23
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby ella, mi morda častiš kavico, če pridem z lahkoto pa tudi tortico če te zamika
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:39:35
|
|
|
|
buči
|
Dobro jutro! bamby, hitro štartaj, pa počasi vozi, pa boš ravno prav v Lj!
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:42:31
|
|
|
|
buči
|
Janey, jaz sem jih poslušala pri Aljažu, da preveč oz. prepogosto je: pri 6 mesecih je imal čez dan 5 obrokov - 2 sadno-zelenjavna, ostalo mleko. Zvečer 250 ml kašice na mleku, ponoči 250 ml mleka, zjutraj 250 ml mleka. Pa mi je rekla, da se lahko ledvička preobremenijo. Sva takoj isto noč ukinila nočni obrok, ker naju je panika zagrabila. SAmo takrat je bil že večji. Tilen poje 6x dnevno 5 meric, včasih 6. res je, da če teži, rad spije tudi vodo (10 ml), pa mu to podaljša čas med obroki za kakšnih 20 minut. Ampak ne vedno. Jaz tudi milsim, da morajo dobiti, kolikor potrebujejo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:43:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro mamice in , zadnje čase mi ne uspe, da vam kaj napišem, preberem pa vas sproti, tako, da sem na tekočem. Pri nas se skoz kaj dogaja. Lana je še vedno pridna in lepo spančka od 20,00 - 8,00 ali 9,00 zjutraj. Le čez dan bi kar non-stop bila budna. Smo pa danes stari tri mesece. Popoldan imamo posvetovalnico, da bodo bejbo lepo stehtali in izmerili. Se mi zdi, da je fuuul zrastla in na "klobacisah" pridobila. Čaka pa nas tudi prvo cepljenje - upam, da ne bo reakcij. Pa še cepivo za rota virus dobi. Velik dan za Lano. Na srečanju se lepo imejte, to se bodo kar tla tresla, ko bo toliko čvek na kupu.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:43:48
|
|
|
|
buči
|
ok, zdaj grem pa dol z RR, da vse pripravim, ker bova počasi odrinila, ker imava še nekaj opravkov. Pa ob 10.30 za jest. Bova že prej tam, če bo katera zgodnja. Bom mizo šparala. Al pa kar 2.
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 8:44:35
|
|
|
|
buči
|
srečka nosečka, vse naj boljše!
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 9:04:14
|
|
|
|
ella79
|
srečka nosečka za mini roj dan. Potem sta pa najine pipike enako pridne za spanje. Naša tudi čez dan bolj malo psi, sam važno da je ponoči tok bolj pridna
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 9:04:26
|
|
|
|
Janey
|
jutro na hitro ker se že oglaša mala_pikica skokovo mamo. buči mu dam pit, pa nič ne pomaga..na 3 ure je sirena
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 9:12:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
ella - res super za najini dečvi. Si sploh ne znam predstavljat, kako se je ponoči vstajat. Upam, da bo tako tudi naprej. Sedaj je Lana zaspala na sedežni, pokrila pa se je z zajcem. Očitno sem ji že "zrastal" čez glavo in hoče malo mira. Ali pa je videla, da sem jo zatožila na RR, da čez dan noče spati. Me je danes kar malo strah cepljenja. A obstaja kakšen recept, kaj se priporoa po cepljenju. Eni pravijo, naj otroka skopaš, da ga to pomiri in ima manjše reakcije.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 9:31:58
|
|
|
|
itata
|
jutro, sej sem že nekaj časa gor na netu, ampak sem šele zdejle uspela vse prebrat za nazaj ok, mali mal drema, jaz se vmes naštimam in to je to. pol pičimo najprej na UZ pol se pa vidimo v supernovi. včeri je bila pa podelitev pač dolgočasna. govornik je bil celo predsednik države türk... pravo pač ni kaj preveč zabavna zadeva (zanimiva v določenih delih, sigurno pa ne zabavna). midva sva z mojim kar skupaj sedela., čeprav so bili tam načeloma samo prejemniki diplom. malega sem pa z mojo mamo vred k eni prijateljici odpeljala (v bližini faksa) in sta tam počakala. je bil tko priden (skoz spal), da sva se z mojim zvečer še na večerjo odpravila sej naju ni bilo eno uro pa pol, tko da sta dedi in babi z lahkoto preživela... pol pa krasna noč: dojil se je sicer 2x, ampak takoj nazaj zaspal, tko da je kao spal od 21:30 do 7:30. tko da sem tudi jaz kar spočita. bomo videli kake bo danes zganjal v zdravstvenem in pol v šoping centru
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 9:45:23
|
|
|
|
mala_pikica
|
Srečka nosečka, vse najboljše Lani za njene 3 mesece. Upam, da bosta cepljenje lepo prestali. Upam, da Lana ne bo imela reakcije. Sicer pa ji lahko daš pol svečke, vprašaj zdravnico. Janey, a Skokovo imate v Jezdarski. Ona je zelo vredu pediatrinja, tako, da je Jakec v dobrih rokah. LP
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 10:35:59
|
|
|
|
kati kati
|
dan.. za temence rečte pediatru naj vam da tekočino locoidon crelo, ki pomaga 100%... brez strganja in olivnega olja....pr nas je takoj pomagalo... midva greva tud danes k otroškem P. pa bomo vidli kaj bo reku..ker je ful vlki naš maj...6.5kg in 65 cm...pa je star 2 meseca in 12dni... lp
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 11:05:33
|
|
|
|
Marusah
|
Dej povejte mi, kaj ve delate z vašimi , da tako lepo spijo? Lovro zaspi okoli 20 do 20.30 pa spi do 1.00, se najema pol pa spi do 4.30. In vsak dan je isto. Ob 4.30 začne tečkat. Včasih mi ga uspe pomirit in zaspima še do 6.30. Jaz sem že tako utrujena Zgleda, da bom res morala začet z njim hodit spat. Če pa je še toliko stvari za poštimat, ko zvečer zaspi.... Se vidi, da se vse potepate na srečanju - je zatišje tule gor Lepo se imejte Zunaj je pa pravi mraz. In zgleda, da ne bo nič z vozičkanjem danes
< Sporočilo je popravil Marusah -- 16.4.2008 11:06:24 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 11:28:34
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 elma upam da bo mazilo mali Elmi pomagalo naša pa danes noče spat neki protestira, pomoje sem mal preveč čokolade pojedla, k jo neki napenja. Jutrooooo..... Je že vidit boljše , čist mečkan je jezik še bel , mazilo je pa res čudežno . Začela je tudi jesti .marusah nama je zdravnica rekla da ji damo 4 krat dnevno po pola žličke da poje , šela pol lahko ji damo na dudo , zaenkrat se vidi čist mal belo , bom pa vidila popoldan kak bo ....Sam je pa ponoči vse ven izbruhala , in baje da se te glivice prvo pojavijo v želodcu , pol pa pridejo ven v usta in na jezik , in zato morajo eno količino tega gela , otroci tudi pojest ... Janey si kar pridna da se učiš , mary-lou kok je Tai lep , a on tudi dvigne rokice ko spi , tko kot naša , pa sem ji probala čez noć dat roke pod kovterček , nam pa porata za par minut . srećka nosećka čestitke Lani zatri meseca , Ati si pol januarčica , če ste že napolnili 3 meseca . kati kati bravo za tvojega korenjaka in njegove kg .Kaj je razen mleka
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 12:46:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Res se vidi, da je srečanje danes. Kakšno zatišje je tukaj. Midve sva nazaj s sprehoda, piha kot . Sem jo čisto zabarikadirala v voziček. Sedaj pa se je malo še sonček pokazal, tako, da bo treba še na sonček malo it po P. elma - jap, prav imaš, sem bila februarska nosečka in januarska mamica. Pa veš, meni so te punce tukaj tako fajn, da jih nisem hotela menjat. marusah - težko ti povem, kaj naredit, da bo dlje v noč spal. Naša si je na srečo sama naredila takšen urnik. Verjamem, da je težko, če se tolikokrat ponoči zbujata, čez dan pa ne gre to nadoknadit, ker je treba marsikaj postorit in z malimi bit zunaj. Verjemem, da si bo kmalu našel pravi ritem. A si našla kakšne čevlje za Lovrota?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 13:21:47
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Res se vidi, da je srečanje danes. Kakšno zatišje je tukaj. Midve sva nazaj s sprehoda, piha kot . Sem jo čisto zabarikadirala v voziček. Sedaj pa se je malo še sonček pokazal, tako, da bo treba še na sonček malo it po P. elma - jap, prav imaš, sem bila februarska nosečka in januarska mamica. Pa veš, meni so te punce tukaj tako fajn, da jih nisem hotela menjat. marusah - težko ti povem, kaj naredit, da bo dlje v noč spal. Naša si je na srečo sama naredila takšen urnik. Verjamem, da je težko, če se tolikokrat ponoči zbujata, čez dan pa ne gre to nadoknadit, ker je treba marsikaj postorit in z malimi bit zunaj. Verjemem, da si bo kmalu našel pravi ritem. A si našla kakšne čevlje za Lovrota? Veš srećka nosećka meni su tudi te punce vredi tko da tudi jaz sem tukaj ostala sem pa rodila marca (čez rok ) , ampak gdaj pa gdaj pokukam mal v zaklad marčevki , sam sem raje tukaj dokler me ven ne vržejo
< Sporočilo je popravil ELMA -- 16.4.2008 13:22:24 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 15:39:13
|
|
|
|
buči
|
Evo, da se vam javim. Srečanje uspelo. Mali so bili ful pridni. Ni bilo nobenega dretja. Pupe so prave damice, dečkoti šarmerji. Komaj čakam, da vidim še koga od tistih, ki niste mogle danes priti.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?