|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
16.4.2008 7:56:22   
bamby
mary lou, ima pa Tai konkreten živalski vrt user posted image . Je pa videt, da res noro uživa!

Jah, jaz se pa še odločam, al naj grem danes v LJ al ne user posted image . Anaja mi nič kaj noče zdajle jest, pa še poliva mi user posted image . Imam 2 urci časa zdaj, da skuham, Anajo porihtam in še sama sebe user posted image . Imam pa še en problem . Še nikoli nisem vozička skupaj zlagala in narazen user posted image . Ne vem, če mi bi uspelo user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
16.4.2008 8:10:07   
mary_lou
BAMBY ne viset na forumu hitr zrihti eno pasto za lubija pa obleci Anajo pa sebe pa dirka v lj....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
16.4.2008 8:12:17   
mala_pikica
Dobro jutro!

A se že vse rihtate za vaše srečanje, da ni nobene tule gor? Lepo se imejte danes. Fajn se načvekajte, pa pridno € zapravljajte po trgovinah. Pa vreme boste imele tudi lepo, pri nas je že sonček.

Janey, jaz mislim, da pediater ni mislil nič slabega. Ker pri zalivančkih se res zna zgoditi, da se prenajedajo. Pa te je mogoče hotela le malo opozoriti. Seveda pa ti daj Jakcu za jesti, saj ne more biti lačen revež mali. Mogoče bi mu samo pavze med obroki malo, po malo podaljševala, če se bo dalo. Sicer pa otroci takoj, ko začnejo hoditi ponavadi izgubijo odvečne kg.
KATEREGA pediatra pa imata vidva z Jakcem?

Mary lou sem pogledala tvojega user posted image , je pravi mali lepotec. Najlepši pa je ko spiuser posted image , takrat so meni vsi user posted image  najlepšiuser posted image user posted image .

Drugače pa smo mi kar vredu, smo se že pozdravili. Naš user posted image  je tudi že vredu, le smrkav je še. Imama pa danes kontrolo. Je pa naš user posted image  že nekaj časa ful priden zvečer za zaspati. Mi začnemo z večernim ritualom malo pred 19 uro in do 20h ponavadi že oba spita. Tako, da še imava z user posted image  kaj od večera.

Tako................ toliko od nas. lp

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
16.4.2008 8:12:31   
bamby
Pašte nisem imela namena kuhat, pasulj sem pa res že pristavila user posted image .
Anaja se pa pogovarja sama s sabo, jedel bo pa kdo drug namesto nje user posted image .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
16.4.2008 8:13:14   
ella79
bamby vidve kar pridita, hitr dej v lonec nekaj za tvojga pa bo user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
16.4.2008 8:14:16   
bamby
ella,  mi morda častiš kavico, če pridem user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
16.4.2008 8:17:01   
mary_lou
ELLA tebi kavico jest pa Anaji gosti sok s smetano je boljsi od aptamila user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
16.4.2008 8:20:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ELLA tebi kavico jest pa Anaji gosti sok s smetano je boljsi od aptamila user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , verjetno bi ga res raje pila kot Aptamil. Jaz že user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
16.4.2008 8:23:23   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ella,  mi morda častiš kavico, če pridem user posted image

z lahkoto user posted image user posted image pa tudi tortico če te zamika user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
16.4.2008 8:39:35   
buči
Dobro jutro!

bamby, hitro štartaj, pa počasi vozi, pa boš ravno prav v Lj!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
16.4.2008 8:42:31   
buči
Janey, jaz sem jih poslušala pri Aljažu, da preveč oz. prepogosto je: pri 6 mesecih je imal čez dan 5 obrokov - 2 sadno-zelenjavna, ostalo mleko. Zvečer 250 ml kašice na mleku, ponoči 250 ml mleka, zjutraj 250 ml mleka. Pa mi je rekla, da se lahko ledvička preobremenijo. Sva takoj isto noč ukinila nočni obrok, ker naju je panika zagrabila. SAmo takrat je bil že večji. Tilen poje 6x dnevno 5 meric, včasih 6. res je, da če teži, rad spije tudi vodo (10 ml), pa mu to podaljša čas med obroki za kakšnih 20 minut. Ampak ne vedno. Jaz tudi milsim, da morajo dobiti, kolikor potrebujejo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
16.4.2008 8:43:39   
srečka nosečka
dobro jutro mamice in user posted image ,

zadnje čase mi ne uspe, da vam kaj napišem, preberem pa vas sproti, tako, da sem na tekočem. user posted image  Pri nas se skoz kaj dogaja. Lana je še vedno pridna in lepo spančka od 20,00 - 8,00 ali 9,00 zjutraj. Le čez dan bi kar non-stop bila budna. user posted image

Smo pa danes stari tri mesece. user posted image  Popoldan imamo posvetovalnico, da bodo bejbo lepo stehtali in izmerili. Se mi zdi, da je fuuul zrastla in na "klobacisah" pridobila. user posted image  Čaka pa nas tudi prvo cepljenje - upam, da ne bo reakcij. Pa še cepivo za rota virus dobi. Velik dan za Lano. user posted image

Na srečanju se lepo imejte, to se bodo kar tla tresla, ko bo toliko čvek na kupu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
16.4.2008 8:43:48   
buči
ok, zdaj grem pa dol z RR, da vse pripravim, ker bova počasi odrinila, ker imava še nekaj opravkov. Pa ob 10.30 za jest. Bova že prej tam, če bo katera zgodnja. Bom mizo šparala. Al pa kar 2.user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
16.4.2008 8:44:35   
buči
srečka nosečka, vse naj boljše! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
16.4.2008 9:04:14   
ella79
srečka nosečka user posted image user posted image za mini roj dan. Potem sta pa najine pipike enako pridne za spanje. Naša tudi čez dan bolj malo psi, sam važno da je ponoči tok bolj pridna user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
16.4.2008 9:04:26   
Janey
jutro

na hitro ker se že oglaša

mala_pikica skokovo mamo.
buči mu dam pit, pa nič ne pomaga..na 3 ure je sirenauser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
16.4.2008 9:12:02   
srečka nosečka
ella - res super za najini dečvi. Si sploh ne znam predstavljat, kako se je ponoči vstajat. Upam, da bo tako tudi naprej.

Sedaj je Lana zaspala na sedežni, pokrila pa se je z zajcem. Očitno sem ji že "zrastal" čez glavo in hoče malo mira. Ali pa je videla, da sem jo zatožila na RR, da čez dan noče spati. user posted image

Me je danes kar malo strah cepljenja. A obstaja kakšen recept, kaj se priporoa po cepljenju. Eni pravijo, naj otroka skopaš, da ga to pomiri in ima manjše reakcije. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
16.4.2008 9:31:58   
itata
jutro,
sej sem že nekaj časa gor na netu, ampak sem šele zdejle uspela vse prebrat za nazajuser posted image  ok, mali mal drema, jaz se vmes naštimam in to je to. pol pičimo najprej na UZ pol se pa vidimo v supernovi.

včeri je bila pa podelitev pač dolgočasna. govornik je bil celo predsednik države türk... pravo pač ni kaj preveč zabavna zadeva (zanimiva v določenih delih, sigurno pa ne zabavna). midva sva z mojim kar skupaj sedela., čeprav so bili tam načeloma samo prejemniki diplom. malega sem pa z mojo mamo vred k eni prijateljici odpeljala (v bližini faksa) in sta tam počakala. je bil tko priden (skoz spal), da sva se z mojim zvečer še na večerjo odpravilauser posted image  sej naju ni bilo eno uro pa pol, tko da sta dedi in babi z lahkoto preživela... pol pa krasna noč: dojil se je sicer 2x, ampak takoj nazaj zaspal, tko da je kao spal od 21:30 do 7:30. tko da sem tudi jaz kar spočita. bomo videli kake bo danes zganjal v zdravstvenem in pol v šoping centruuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2768
16.4.2008 9:45:23   
mala_pikica
Srečka nosečka, vse najboljše Lani za njene 3 mesece. Upam, da bosta cepljenje lepo prestali. Upam, da Lana ne bo imela reakcije. Sicer pa ji lahko daš pol svečke, vprašaj zdravnico.

Janey, a Skokovo imate v Jezdarski. Ona je zelo vredu pediatrinja, tako, da je Jakec v dobrih rokah. LP

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
16.4.2008 10:35:59   
kati kati
dan..
za temence rečte pediatru naj vam da tekočino locoidon crelo, ki pomaga 100%... brez strganja in olivnega olja....pr nas je takoj pomagalo...
midva greva tud danes k otroškem P. pa bomo vidli kaj bo reku..ker je ful vlki naš maj...6.5kg in 65 cm...pa je star 2 meseca in 12dni...
lp

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
16.4.2008 11:05:33   
Marusah
Dej povejte mi, kaj ve delate z vašimi user posted image , da tako lepo spijo? user posted image  Lovro zaspi okoli 20 do 20.30 pa spi do 1.00, se najema pol pa spi do 4.30. In vsak dan je isto. Ob 4.30 začne tečkat. Včasih mi ga uspe pomirit in zaspima še do 6.30. Jaz sem že tako utrujenauser posted image  Zgleda, da bom res morala začet z njim hodit spat. Če pa je še toliko stvari za poštimat, ko zvečer zaspi....

Se vidi, da se vse potepate na srečanju - je zatišje tule gor user posted image user posted image user posted image  Lepo se imejteuser posted image

Zunaj je pa pravi mraz. In zgleda, da ne bo nič z vozičkanjem danesuser posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 16.4.2008 11:06:24 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
16.4.2008 11:28:34   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

elma upam da bo mazilo mali Elmi pomagalo user posted image
naša pa danes noče spat user posted image neki protestira, pomoje sem mal preveč čokolade pojedla, k jo neki napenja.

Jutrooooo.....
Je že vidit boljše , čist mečkan je jezik še bel , mazilo je pa res čudežno .user posted image
Začela je tudi jesti user posted image  .marusah nama je zdravnica rekla da ji damo 4 krat dnevno po pola žličke  da poje , šela pol lahko ji damo na dudo , zaenkrat se vidi čist mal belo , bom pa vidila popoldan  kak bo ....Sam je pa ponoči vse ven izbruhala  , in baje da se te glivice prvo pojavijo v želodcu ,  pol pa pridejo ven v usta in na jezik , in zato morajo eno količino tega gela ,  otroci tudi pojest ...user posted image   Janey si kar pridna da se učiš ,user posted image  
mary-lou kok je Tai  lep , a on tudi dvigne rokice ko spi  , tko kot naša , pa sem ji probala čez noć dat roke pod kovterček , nam pa porata za par minut .user posted image
srećka nosećka user posted image user posted image user posted image   čestitke Lani zatri mesecauser posted image user posted image user posted image  , Ati si pol januarčica user posted image , če ste že napolnili 3 meseca .user posted image

kati kati user posted image user posted image  bravo za tvojega korenjaka in njegove kg user posted image .Kaj je razen mleka user posted image  

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
16.4.2008 12:46:33   
srečka nosečka
Res se vidi, da je srečanje danes. Kakšno zatišje je tukaj. user posted image
Midve sva nazaj s sprehoda, piha kot user posted image . Sem jo čisto zabarikadirala v voziček.
Sedaj pa se je malo še sonček pokazal, tako, da bo treba še na sonček malo it po P.

elma - jap, prav imaš, sem bila februarska nosečka in januarska mamica.
Pa veš, meni so te punce tukaj tako fajn, da jih nisem hotela menjat. user posted image

marusah - težko ti povem, kaj naredit, da bo user posted image  dlje v noč spal. Naša si je na srečo sama naredila takšen urnik. Verjamem, da je težko, če se tolikokrat ponoči zbujata, čez dan pa ne gre to nadoknadit, ker je treba marsikaj postorit in z malimi bit zunaj.
Verjemem, da si bo kmalu našel pravi ritem.
A si našla kakšne čevlje za Lovrota?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
16.4.2008 13:21:47   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Res se vidi, da je srečanje danes. Kakšno zatišje je tukaj. user posted image
Midve sva nazaj s sprehoda, piha kot user posted image . Sem jo čisto zabarikadirala v voziček.
Sedaj pa se je malo še sonček pokazal, tako, da bo treba še na sonček malo it po P.

elma - jap, prav imaš, sem bila februarska nosečka in januarska mamica.
Pa veš, meni so te punce tukaj tako fajn, da jih nisem hotela menjat. user posted image

marusah - težko ti povem, kaj naredit, da bo user posted image  dlje v noč spal. Naša si je na srečo sama naredila takšen urnik. Verjamem, da je težko, če se tolikokrat ponoči zbujata, čez dan pa ne gre to nadoknadit, ker je treba marsikaj postorit in z malimi bit zunaj.
Verjemem, da si bo kmalu našel pravi ritem.
A si našla kakšne čevlje za Lovrota?

user posted image Veš srećka nosećka meni su tudi te punce vredi tko da tudi jaz sem tukaj ostala
sem pa rodila marca (čez rok ) , ampak gdaj pa gdaj pokukam mal v zaklad marčevki , sam sem raje tukaj dokler me ven ne vržejo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 16.4.2008 13:22:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 2774
16.4.2008 15:39:13   
buči
Evo, da se vam javim. Srečanje uspelo. Mali so bili ful pridni. Ni bilo nobenega dretja. Pupe so prave damice, dečkoti šarmerji. Komaj čakam, da vidim še koga od tistih, ki niste mogle danes priti.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?