|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
16.4.2008 18:16:33   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella: ja punce so ga utrudle. kolki so uredu. je pa trajal madona eno uro. sem mela srečo, da je spal... a veš da zdejle ne vem katera si bila ti tam na srečanju... res oprostiuser posted image  z rjavimi dolgimi lasi k sva na koncu govorile?

potem k si se presedla, si se zravn mene, sam nisva nič govorili user posted image user posted image
sem pa jaz tudi za, da se večkrat takole dobimo. Men lokacijsko bolj odgovarja sicer Kaval, pa še zunaj na sončku smo lahko user posted image
jaz bi tudi slikce mela

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
16.4.2008 18:18:18   
mary_lou
Jest bi tudi slikice :-)

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
16.4.2008 18:57:35   
itata
ella: to pa ni bilo zanalašč... sem ugibala, ker sem šla po seznamčku in sem ugotovila, da nisem govorila s torcico, ello, misar in dolenjko, ampak dolenjko sem po sliki spoznala pač katera jeuser posted image  drugič bom pa vas najprej "napadla", da se še me spoznamouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
16.4.2008 18:57:50   
itata
komu je treba poslat SZ za slikice?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
16.4.2008 19:03:24   
buči
Saj nisem kave častila, samo nisem imela drobiža, da dam za svojo ... Pa sta ble res zraven še ene 2 ali pa tri. No, me nebo konec, če sta pile na moj račun ... user posted image

bamby, me veseli, da so ti muffini všeč. Drgič padejo še slani in zeliščni za ello.

Sem hotela še v lclerce, pa me dež začel prat, ko sem se basala v avto. Pa sem šla kar proti domu, se ustavila na poti domov nekje pod streho, da sem si enega privoščila, Tilen nič ne spi, ker je totalno vzhičen od srečanja. Ne vem, če je spal od 10.40 2 uri. Samo smeji se in čeblja. KAj ste mu naredile babnice. Sigurno ga je Dolenjka odčarala! user posted image

Zdaj grem pa Aljažu večerjo naredit, pa kruh ven vzet, pa Tilna skopat, pa pogledat, kje je moj user posted image . Je tako dež lil, da ni mogol s kolesom domov, pa je kar od sodelavca avto vzel, pa mu obljubil, da mu ga spotoma spolira .. user posted image  Ma jaz bi šla rajš na bus, bi blo hitreje ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
16.4.2008 19:12:48   
buči
Nič niste zgovorne, a smo si vse povedale? user posted image  Saj čas je tudi tako hitro minil ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
16.4.2008 19:20:37   
mary_lou
Punce zdele sm gledala neki na netu za prenasanje otroka neki mei tei al neki tazga se mi zdi zanimivo sam sm mal po spletnih trgovinah gledala pa nimajo nikjer a to se da sivat al kako?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
16.4.2008 19:27:24   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Punce zdele sm gledala neki na netu za prenasanje otroka neki mei tei al neki tazga se mi zdi zanimivo sam sm mal po spletnih trgovinah gledala pa nimajo nikjer a to se da sivat al kako?

je že zadnjič ena o tem govorila. Sem pa jaz potem mal po netu prečekirala pa imaš tudi kroje, če želliš sama zašit. Se pa da to zadevo tudi po netu naročit.

buči sem mogla prav pomislit, zakaj si se ti med potjo ustavla in kaj si si prvošla user posted image user posted image user posted image sem mislila da mafin user posted image user posted image user posted image user posted image naša je tudi šele prej zaspala, zdej se gremo pa kopat, k se že neki oglaša. Že ve, da je ura za čofi čofi user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
16.4.2008 19:45:59   
itata
naš je bil tko zmatran od kofetkanja pa UZ kolkov pa vsega letanja, da je spal 3 ure pol k sva domov prišla... pol je bil mal pri dediju in babi, da sem jaz posesala, zdej gleda igračke in ga čakam, da se naveliča in ga fliknem v banjo pol bomo pa videli kdaj bo zaspal. okol 21h/21:30 predvidevam pa upam, da je še zmeri kej zmatran, da bo lepo spaluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
16.4.2008 22:31:56   
dolenjka
Kdo je koga začaral Buči ? user posted image  Naša je KOMAJ zaspala ob 13.30, običajno pa do takrat že 2 rundi od "dela" user posted image  No, je bla pa vseen pridna, to je pa res user posted image
No, pol je pa skor 3 urce v kosu spala user posted image  Ampak pol pa nič več in je bla kar malo zmatrana in smo šli še malo na sveži zrak tu pri nas na kmetih, ker je ravno po sveže pokošeni travi dišalo in sva ji za danes "prišparala" kopanje, so samo zize pele (mi jih bo raznesel, danes bom kot Ella ko bom črpala kr ne bo konca, ker mi še kar ven teče (že 2 uri) user posted image  pol je pa carica 20.15 odjadrala v palčkovo deželo user posted image  Bomo vidl kakšna bo noč user posted image  Jaz sem si pa privoščila in po dolgem času gledala film v miru in zleknjena na kavču - Bela masajka user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj grem pa zize sčrpat, da ozimnico naredim user posted image  user posted image  user posted image  Pol pa k Tarici carici v deželo palčkov (oči je že tam, sicer na kavču, ampak se ziher s palčki krega k je tko glasen user posted image  user posted image  user posted image  )

Jaz bi tudi slikce prosim!!!!!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
16.4.2008 22:43:24   
Suzi*
Samo na hitro.

Naša bejba je danes sama zaspala ob. 22.15. user posted image
za slikce mi prosim pošljite maile. Slikce so prav luštne. Itak, če so pa osebice tolk fajn na njih. user posted image

Jaz sem se imela super. user posted image user posted image  Domov prišla ob pol šestih, sva z Dolenjko še maraton čvekanja usekale. Mi je pa mala skor celo pot čula, pa prste žulla, 3x skor bruhala, ker si jih je nekam zatlačla, pol pa zadremala. je bla res pridna danes, cel dan okrog, pa skor glasu ni spustila od sebe. user posted image
Sem pa tud dobro šopingirala, zapravla kar nekaj everčkov (pinči, hvala za dobro družbo na šopingu), ampak mi je res pasalo, in se 1x na mesec kar priporočam za družbo na takem "izletu". user posted image

zdej pa letim pod tuš, pa ninat, me kar noge bolijo od današnjega letanja po štacunah.

Aja, sem bla pa talo žejna, ko sem domov prišla, da sem skor eksala 2 litra vode. Še zdej nisem k sebi prišla. user posted image  Vidim, da ko sem doma res ogromno popijem.

Lahko noč. Jutri vas še preberem pa še kaj pokomentiram.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
16.4.2008 23:08:05   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

meni je ta nosilka mei tai zelo všeč..na slovenskih spletnih straneh nisem našla veliko le tole:
http://www.altermama.com/html/nosilke.html

tole je na eni hrvaški:
http://www.pixiekid.com/shop/index.php?main_page=page&id=32&chapter=0
no ti so mi zelo všeč...samo malo predragi se mi zdijo

se pa da to tud doma sešit..so nekje na netu navodila, kroji..če bom utegnila ti jutri poiščem link..

aja pa včeraj sem si naročila sling..ker mi bodo drugače odpadle roke, ker našo punči skoz nosimo na okrog zaradi krčev..upam,da ga kmalu dobimo ..dobavni rok je sicer 14 dniuser posted image user posted image ..naročila pa sem babasling

nočko..se tipkamo jutri

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
16.4.2008 23:08:20   
Janey
Vidim da ste se mele finouser posted image user posted image user posted image super...komaj čakam piknik. Bi vas pa res rada spoznala že enkrat.

buči zaloga je že v mojih rokahuser posted image user posted image user posted image če petek al pa sobota pa ti še javim...komaj čakam da vidim pikeca pokeca tilnčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj sem pa crkjena...jutri me pa čaka še dudl tak da grem ležečki, čeprav se jakec že od 9ih kar naprej prebuja. Upam, da zaspi zdaj, ker mami rabi spanje.

lepo in mirno noč vam želim

čav bav

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
16.4.2008 23:36:19   
ella79
naša pa ni bila tok pridna user posted image jo očitno preveč hvalim user posted image user posted image user posted image je pa v avtu takoj zakinkala, doma popapcala in spančkala do pol osmih, kopanje in vse kar paše zravn in potem takoj naprej zaspančkala. Me prav zanima do kdaj user posted image
jaz sem tudi čist žejna domov prišla user posted image pa sem že v avtu spila eno flaško, doma pa pomoje kar ene dve user posted image user posted image pa še zmer sem žejna

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
17.4.2008 6:36:54   
itata
jutro,
zgodnja danesuser posted image  sem mojga odrihtala pa je neki brskal pa rač prižgal pa sem gor skočila. jakob je tud momentalno pokonc in gleda igračke. pol greva pa še mal na joško in oddremat ene 2 urce upam... neki so ga kupčki matral in se je zbudil mal pred šesto... pa smo se še previl pa tko naprej. do takrat je pa zelo lepo spaluser posted image  se ga trudim zdej odlagat striktno v njegovo posteljico (drugače ga med prvim in drugim nočnim dojenjem nisem pa če sva tkole še mal potegnila k mojga ni blo več tud ne...), tko da sem malo bolj zaspana danes, ker sem čakala po dojenju, da zaspi in sem ga prelagala... sej bo počas. je pa prvo rudno lepo spal več kot 4 ure, kar je za naju vedno uspeh.
grem nazaj počivatuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
17.4.2008 6:39:36   
buči
Dobro jutro, zgleda, da sem spet prva. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tilen spi že od 21.30! Sem bila včeraj tako utrujena, ker sem, predno sem šla na sestanekj februark, še v službo (no, bivšo službo), skočila Tilna pokazat, popoldne sem bila v vrtcu na roditaljskem, zvečer oba skopala, kruh ni uspel, jemo že od včeraj čokolino in corn-flakes (moj je kar malo živčen, ampak nič ne reče ... user posted image ). Aljaž je vstal že pred 6, zdaj je že zgradil železnico, jaz že žehto perem. Me ni bilo včeraj doma, pa imam kar 3 za oprat!

In ker imava danes spet avto, greva s Tilnom spet na potem. Upam, da vreme zdrži, ker nisva včeraj nič opravila. user posted image

Janey, hvala, hvala, hvala. Ti pokliči, kadar boš mogla, se bomo že nekako uskladili.

Dolenjka, sem napisala, da si ga ODčarala. Saj si med nosečnostjo čarala in jih ZAčarala, da so notri spali, zdaj si pa izničila svoj učinek ... user posted image

Ella, ja, eni grešimo, pa če pada toča, najdemo varianto ...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
17.4.2008 6:40:06   
buči
itata, dobro jutro, si me prehitela, res hitro pišeš user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
17.4.2008 7:42:58   
pina-1
dobro jutro......

ej punce čvek včeri je bil zakon.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ŽE prej sem vedla da ste dobre punce, sedaj ko vas poznam v živo pa sploh ni več vprašanje. Res smo ena super družba. Kot sem že na srečanju rekla, sem za da se dobimo če ne 1x na mesec pa vsaj 1x na 2 meseca. OBVEZNOuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem tudi za piknik varianto. Aja poleti pa obvezno na plažo v Koper. Da se Koper naužije februarske lepote.user posted image

Midve sva včeri imeli grozno cesto. Deževalo je skoraj do Postojne. Pol je bil pa sonček.user posted image  Ana je prespala celo pot. Ko sva domov prišli je bla lakota, tako da je takoj ziza pela. Potem je bilo pa veselo, saj je tako bruhala, da je blo tega ogromno po tleh, po meni ,njej, stolico. Se kar ni ustavilauser posted image user posted image user posted image . Upam, da je blo to povezano tudi z vožnjo.

Suzika, šoping je bil super in sploh mi ni žal €. Sva bli še pridni, no vsaj jaz. Sem porabla manj kot sem mela namen. Aja pa mojmu je bla majčka full všeč.user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice sem tudi jaz že pogledala in so super. Ene par mailov že mama, še druge mi pošljite pa vam pošljem paketuser posted image user posted image user posted image . Meni si se le ti ella zmuznila, ampak tvoja Zoja je v škatliciuser posted image

Suzi ti mi tudi pošlji slike, pa lilči tudi.

A jih damo tudi na RR, če bi ker ki ni bla na srečanju rada pošpeglala. Seveda jih zaklenemo.

buči, jaz tudi nisem dobila Mii copat, tako da bom danes še v Koper šla pogledat. Sem pa tudi jaz dale že eno žehto prat, pa me še ene 3 čakajouser posted image  Da ne govorim kako mamo hišo. KOt 100 let nebi nobeden cunje v roke primuuser posted image

grem sedaj alelujo špilat, pa kavico do konca spit.

se še ogalsimuser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 17.4.2008 7:43:29 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
17.4.2008 8:37:32   
mala_pikica
Dobro jutro!

Vidim, da je srečanje uspelo! Ja PINA slikice pa le dajte, da vas še me, ki nismo bile zraven malo pokukamo. LP

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
17.4.2008 8:37:49   
katka37
Dobro jutro!

Sem brala, kako ste se imele včeraj super, lepo. Sem bila v mislih z vami, mi je žal predaleč, pa še vožnje ne prenesem najboljše. Če bom lahko kako slikico pokukala, pa še toliko boljše. Kolikor sem brala, so februarčki sami pridni in lepi otročički, pa še šoping obvladajo. user posted image

Smo imeli drugi pregled v torek, Tin je zrasel za 4 cm (62 cm) in je težek 5750 g. Dobil je tudi cepivo proti rota virusu (v usta, pa spijejo), zdaj pa moramo paziti, ko je pokakan, da kaj ne dobimo stran.

Danes pa še našega sredinčka peljem, verjetno bova prišla do kirurgije, ker si je poškodoval roko na tekmi. V ponedeljek pa naj bi šli v šolo v naravi, ne vem, kako bo.

Mary lou, lep zaspan škratek v džungli.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
17.4.2008 8:49:28   
buči
pina, meni kar že sedaj rezervirj en plaz v senci poleg rožmarina ali pa sivke, da se nadiham morskega zraka.

Najbolje bi bilo, da se enkrat junija dobimo kar cele familije na morju - za cel dan. Kakšen vikend, da pridejo še naši moški na svoj račun - malo poklepetat s s otrpini, pa enega za živce ruknt. Kaj mislite na to?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
17.4.2008 9:12:29   
mlavla
evo mene..
ja men je bilo tud včeraj zelo fajn...mi je bilo v veliko veselje klepetat z vami...

vsi februarčki so prov cort..zdej sem vidla kaj ste skrivale v svojih trebuščkih...user posted image
no midve sva prišle domov šele okrog sedmih..pol je bilo pa pestro do 10h..saj je imela tako hude krče kot jih ne pomnim...pa včeri se mi je trikrat do vratu posračkala..user posted image
tko,da je bil včeraj ker en tak naporen dan..
aja pri G je bilo vse vredu..
ker sem imela Nežo s seboj..je bila prava atrakcija..še tista ta najbolj tečna sestra je bila včeraj začuda tako prijazna...user posted image  pa še ravno takrat je bila Neža tako pridna..se je samo smejala..no ko sva pa prišle do avta..pa sirena...pol se je pa to dogajal pri vsakem semaforju...tiho je bila le ko sem vozila...očitno ji tresenje zelo ustreza..user posted image

zdele sem pa že spekla eno pecivo (ruske kape-no čaka me še,da jih izrežem nafilam..in oblijem s čokolado), ker gremo v soboto na eno poroko (to bo še pestro)..Neža pa trenutno pridno pančka...aja pa ponoči je bila tudi pravi angelček...jedli sva ob 3h in ob 6:30h..

itata..mislim, da le s teboj nisem uspela govoriti...saj si bila tista blod fletna mamica?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
17.4.2008 9:35:19   
Janey
Jutro
Kak mi je žal, da sem včeraj zamudilauser posted image res ste se mele fino...zdaj pa seveda še slikice prilimajte, da nam malo skomine naredite, ki so srečanje spustile. Pač meni je vožnja v ljubljano daleč in sama še nikoli nisem šla z malim tak daleč...pa še izpit...ampak sem res zalostna. Bi vas tak rada že spoznala.

Mi smo pa danes spet tak super pančaliuser posted image user posted image superca, da sem spočita da se lahko grem učit. Zdaj samo še pozajtrkujem in spijem kavo potem pa si vzamem liste in dudl dudl dudl...dokler ne bom znala vsega...hahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob 12 tak dobim pikeca nazaj tak da...mam lih 2 ure časa zdaj. Pa še popoldan si bom kako izborilauser posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
17.4.2008 9:40:10   
MetiLu
Jutro punce! Sem malo slabe volje, z možekom sva se že navsezgodaj spičla ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ah, ti deci ne bojo nikol razumel, zakaj smo me na porodniški. Jaz očitno nimam bit kej tečna, ker lahko do desetih dopoldan poležavam user posted image  ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  v glavnem sem že od šestih pokonc, itak sem mela pa celo noč tamalga na zizi ... user posted image user posted image user posted image  mojga bom pa iz spalnice izselila, da se bo naspal in ne bo imel za kej jezikat user posted image  user posted image  user posted image

No, moj malček zdele palčkom dela družbo, saj je dones že ob pol osmih vstal user posted image  Je pa spet sam zaspal v posteljici, amlo sem ga poguncala in ga je zmanjkalo user posted image  Grem na hitro nekaj pojest.
Je pa sonček zunaj user posted image , upam, da bo zdržal še par urc, da bova šla naslednjo rundo z vozekom odspat user posted image

Men so tale naša srečanja res fajn, tko da me lahko pri naslednjih kar zraven štejete user posted image  Itata, pomojem bom jest kmal spet v Supernovi, ker včeraj nisem nič opravila user posted image  Sicer pa če bo kmalu padla kakšna kava v Kavalu, tudi prideva user posted image

Mlavla, si spet pridna s peko user posted image  pa kako ti to rata, kdaj pa ve punce vstajate zjutraj?? Sej jest se ponavadi najkasnej do devetih zbudim, samo s tamalim zjutraj še v postelji pojeva, pa malo se pocartava, kupčka podreva, vstaneva, se greva oba zrihtat v kopalnico, pa je vsaj 1 ura naokol user posted image  pol je pa itak že čas za kosilo kuhat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
17.4.2008 9:50:33   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, meni kar že sedaj rezervirj en plaz v senci poleg rožmarina ali pa sivke, da se nadiham morskega zraka.

Najbolje bi bilo, da se enkrat junija dobimo kar cele familije na morju - za cel dan. Kakšen vikend, da pridejo še naši moški na svoj račun - malo poklepetat s s otrpini, pa enega za živce ruknt. Kaj mislite na to?

user posted image user posted image user posted image , jaz sem tudi ZA. Sam upam, da bi moj najdu cajt kakšno soboto user posted image .

Anaja ima pa spet krče in ful prdi, jest pa itak noče user posted image . Ponoči sem ji spet ob 1h dala flašo, ker je včeraj premalokrat jedla čez dan, pa je prav lepo jedla. Ob pol sedmih zjutraj je bila pa že katastrofa! Z muko je pojedla 70, nekajkrat ven pljunila in kričala. Od takrat še ni jedla user posted image . Noče! Pa bo ura vsak cajt 10 user posted image user posted image . Jaz počasi zgubljam živce in potrpljenje. Pa že tako fajn nama je šlo, zdaj gre pa vse spet narobe.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?