Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ups, zdele sem se spomnila, da sem Suziki še eno belo kavo dolžna! Suzi, a jo še piješ, al si na kaj dražjega prešaltala? Ja, a se ne spomniš zakaj? ker sem z vašega prvega srečanja uganila, da si ti tist rdečelas poperček. Ela ima pa prav, ona mi je pa sladke lušte delala. Glede na to, da sta obe dinarčke dobili, mi pa nič , bom kar na kej dražjega prešaltala. Lahko se pa zmente, katera tortico časti. zdaj jo smem jest. Sem si pa jaz tud lase oprala...isto kot dolenjka....če je že narastek do kolen, naj bo vsaj umit. Buči, pridna. Ker si ti tolk spekla, bom jaz tokrat zahinavla, pa ne bom pekla. Obljubim pa, da prinesem kaj domačega na piknik. Jutri pa kaj kupljenega, ampak sladkega. Aja, ima pa naš 3-letnik tud še vedno ful temenc. Pa ful las. Moram tud jaz spet v boj. Sam naš pa živčnega faše, ko mu to rihtam. Ela, jaz dam naši tud samo za ene 10 minut kapco gor po pranju lask, jo tud ful moti, pa še zdi se mi da ji je preveč vroče. Ima pa tud naša čist kratke laske. Naša beba je pa danes po kopanju jedla ob devetih, prejle ji je pa uspelo zaspat v košku. Prej je mal pojokala, malo prste pocuzala, pa malo sem ji šepetala, pa pesmice pela, pa košek zibala. Danes je že 3x sama zaspala v košku. Cel napredek!! če prav bi še vedno lahko kaj prej zaspala kot ob 23.. Upam samo, da bo nekaj časa trajalo tole spanje.