Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 15:58:32
|
|
|
|
itata
|
buči: jaz sem tud že mal počekirala na forum jakob se je zmatral in mal počiva... al pa ne - se že neki oglaša mogoče je sam kak prehoden problem... ne ni... grem pogledat.-
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 16:00:38
|
|
|
|
ELMA
|
buči zlata si .... ... Bomo pa drugič se srećale , UPAM... Važn je da ste se imele fajn , ...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 16:02:38
|
|
|
|
itata
|
ni panike. sva rešla z dudo srečanje je bilo super. ful mi je žal ker sem bla tko pozna... pa s parimi nisem uspela govorit... pa drugič
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 16:03:44
|
|
|
|
ELMA
|
No , vidite kako zatišje je bilo danes na RR.. Če ne bi bilo vas februarčic bi nam že to stran zaprli ....
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 16:51:41
|
|
|
|
itata
|
elma: ja res ni bilo velik za nazaj za prebrat bamby, pina, suzi in še katera, ki se je od malo dalj pripeljala, upam, da ste dobro prispele do doma!
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 16:51:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Evo, da se vam javim. Srečanje uspelo. Mali so bili ful pridni. Ni bilo nobenega dretja. Pupe so prave damice, dečkoti šarmerji. Komaj čakam, da vidim še koga od tistih, ki niste mogle danes priti. smo tok čvekal da se dretje ni tok slišal evo midve prišle mal čez štiri domov, mala pojedla, jaz sem si pa že tam kosilo privoščila
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 17:11:34
|
|
|
|
bamby
|
No, midve sva tudi že od pol petih doma . Sva se previli, ker sva imeli kakico in popapcali. Zdaj grem pa še malo prebrat, kaj ste čvekali danes.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 17:21:33
|
|
|
|
bamby
|
ella, a si šla ti po južni strani na sever? Malo pred križiščem se je malce zabarikadiralo , sam je vseeno še kar šlo. Midve sva fajn hodili. Pa še v dež sva šle. VLogatcu, še bolj pa v Hotedrščici je ful deževalo. V Idriji pa skoraj sonček . Anaja je bila tudi celo pot pridna. Je imela dudico in ni bilo problema. Buči, tvoje mafine, kar jih je ostalo, sem pa jaz odnesla, ker meni še največ manjka, da dobim na teži . So druge rekle, da ne smejo jest .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 17:27:19
|
|
|
|
ella79
|
bamby ja tam se je neki zabasal, ampak je res kar šlo. Pa celovška se je tudi že neki basala, ene 15 min sem več rabla kot pa če ni gužve. Jaz sem šla pa v sonček še sedaj pri nas nič ne dežuje, pa prej pomoje tudi ni, k je čist suho po tleh. Sem bila pa v LJ čist šokirana k sem iz šoping centra stopila, ker je bilo ravno po dežju no sam da se ni blo treba v avto pokat ko je deževalo
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 17:40:19
|
|
|
|
bamby
|
pri nas je pa zdaj dež , Anajo pa spet ful napenja. Jo imam v narčju, kriči in prdi , kot v LJ.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 17:48:35
|
|
|
|
ella79
|
naša se je pa zdej umirila pa pridno spančka, k je blo prej tok zanimivega da ni mogla zdej sam upam, da se do pol osmih zbudi, da opravimo večerni ritual je bilo pa danes prav luštn počvekat
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 17:55:09
|
|
|
|
bamby
|
Res je bilo fajn! Si nisem mislila, da se nas bo toliko zbralo. Pa še nekaj novih smo spoznali . Jaz sem Anajo zdaj tudi dala v ležalnik, malo pogugala in ji dala dudo. Sam mi gre kar na živce, ker bo treba zdaj še po Tima iti, ker je dež . Upam, lahko samo da bo nehalo v pol ure .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 17:57:58
|
|
|
|
ella79
|
Jaz sem tudi mislila, da nas bo manj super februarčice ste A greš z Anajo po Tima?
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 17:59:27
|
|
|
|
itata
|
jakob tud še kar spi. sam za jest se je zbudil vmes
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:00:39
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jakob tud še kar spi. sam za jest se je zbudil vmes so ga punce danes utrudile Kolki so vredu?
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:01:47
|
|
|
|
bamby
|
Z Anajo grem ja, zato mi pa gre na živce, ker je dež . Če ne bo nehalo, moram iti z avtom gor ponj, da dam Anajo vsaj v lupinico, ker si mulc še ne zna čevljev zavezat . Drugače bi jo lahko tudi v naročju pod marelo nesla. Z vozičkom pa ne morem iti v dežju, ker nimam tiste prevleke proti dežju. Saj ima na srečo še drug teden, pol je pa za to sezono konec.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:02:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Za nazaj še nisem počekirala, bom mal kasnej Midve sva prišle domov ob 17h, ker sva s Suzi še mal čvekali in še v Müllerja zavili (zaradi moje malenkosti) in štartali 16.15, pol je bila pa kaos na cesti, ker je bilapod Golovcem nesreča in je vse stalo Tamala se mi je ravno na obvoznici v koloni začela oglašat (do takrat pa spala) in valda da je bla štala, sam sem ji CD z njeno muziko nabila na ves glas in je nazaj zaspala. Upam, da je Suzi tudi uspela lepo pripeljat do doma in da ni imela težav med stanjem v koloni Se tipkamo zvečer, gremo še na en mini sprehod, da bo tudi malo svežega zraka danes in ne samo pohajkovanja
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:03:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Buči, HVALA ZA KAVO!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:03:44
|
|
|
|
bamby
|
Jakob je šarmiral damam, ja. Je ful frajer. Se je mogel izkazat, ker je zadnji prišel , zdaj je pa od vsega hudega omagal za par ur. Itata, kaj pa mama pravi na naše današnje srečanje?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:06:37
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce, tud jaz sem zelo vesela, da sem vas videla in da vas je toliko prišlo, sploh Bamby, Pina in Suzi, ki ste od precej daleč res ste vse fejst punce, upam, da se bomo še za kakšno srečanje zmenile Predvsem sem navdušena nad našimi , ker so teli februarčki res eni zlatki Midva sva iz Supernove šla ravno v dežju, tako da sva mogla kar hitro v avto šibnt, še dobr, da je ta vozek tako enostavno zložit in pospravit Buči, sem slišala, da si ti poravnala račun, tako da hvala za kavico, drugič pa ne zapravljaj tolk po nepotrebnem !!! No, jaz bom najbrž šoping v kratkem ponovila, saj nisva skoraj nič obletala, razen C&A-ja, pa še v Müllerja nama ni ratalo it... No, mam spet izgovor za zapravljat it sicer sem se pa prejle prek klika olajšala za precej €, oh te položnice ... Zdej si grem pa puding skuhat, se mi je zaluštal, mali pa rokico malca v ležalniku
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:10:03
|
|
|
|
itata
|
ella: ja punce so ga utrudle. kolki so uredu. je pa trajal madona eno uro. sem mela srečo, da je spal... a veš da zdejle ne vem katera si bila ti tam na srečanju... res oprosti z rjavimi dolgimi lasi k sva na koncu govorile? bamby: moja mama je na izi. bolj zadržane sorte - za razliko od mene k sem bolj gofla, tko da je nič ne presenečajo moja takale druženja ji je blo čist fajn. men je blo pa tud super, da sem mal "strah" pred vlačenjem malega po štacuni zgubila...
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:10:20
|
|
|
|
MetiLu
|
Aja, punce, ki ste uspele poslikat, mi plis pošljite slikce na mail. Vam ga pošljem na ZS. Mislim da ste Suzi, Pina in Lillchy slikale, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:12:24
|
|
|
|
itata
|
meti (in ostale): predlagam, da se tkole bolj množično vsaj enkrat na mesec dobimo - tiste k smo pa od bližje pa ob priliki, tko da ka povej kdaj boš spet v supernovi al pa kje tko za kofetkat pa uletimo (še buči usput poberem pa je).
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:12:35
|
|
|
|
ella79
|
meti mene tudi po glavi preganjajo misli na puding sam se še nisem odločila al bi vanilijo al čokolado buči hvala za mafine, res so bili dobri, aja pa še Aljažu se zahvali k jih je pomagal pečt. Kovančke za kavo sem ti pa dala, pa še za suzi, k sem ji bila itak kavo dolžna. Sem sam tok to hotla povedat, da ne boš mislila zakaj se ti ne zahvaljujem za kavo
|
|
RE: februarski sončki 2008 16.4.2008 18:13:01
|
|
|
|
bamby
|
Jaz tudi pošljem e-mail na ZS, pa mi prosim pošljite današnje slikce
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?