Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 14:39:27
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Larisa, po polpetke grem kar v štacuno, kupujem zmrzjene od Hokusa ali pa od Pečjaka Sem klicala mami, je rekla da se to kremco dobi v avstrijskih lekarnah To pa je brzinsko pridobivanje informacij. HVALA Matr, vse kar je dobro se dobi samo v avstriji . Kaj pa naše lekarne mislijo, da smo 100 let za leseno žlico ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 14:46:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Larisa, po polpetke grem kar v štacuno, kupujem zmrzjene od Hokusa ali pa od Pečjaka Sem klicala mami, je rekla da se to kremco dobi v avstrijskih lekarnah To pa je brzinsko pridobivanje informacij. HVALA Matr, vse kar je dobro se dobi samo v avstriji . Kaj pa naše lekarne mislijo, da smo 100 let za leseno žlico ? A si kej vprašala v lekarni? Mogoče bi se pa tudi pri nas kaj za tvoji ritko našlo
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 15.4.2008 14:47:10 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 14:52:40
|
|
|
|
dolenjka
|
tko piha, da sploh ne vem, če bi šla ven Kva predlagate?
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 14:56:54
|
|
|
|
larisa
|
Ah sej v lekarni sem bla že na 100 koncih. Zgleda da je moja ritka tko presrana, da ni nč dobr zanjo Pa sej ta mičkeni v košari ne bo pihalo, tebi pa gre lahko mal veter v lase ... Samo da ne bo dežja pripihalo, pol boš mogla pa domov laufat... (aja veter pa ni mrzel, vsaj pri nas)
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 14:58:52
|
|
|
|
dolenjka
|
No sej grem, sam da se mi pa ne Me je previjanje zmatralo
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 15:12:44
|
|
|
|
ella79
|
to pa ste čveke. V KR pa ni dežja, je prav sonček že cel dan foto šesn je bil uspešen, osebna se že dela je blo pa tok fajn mal po mestu pohajkovat, pa na treh kavah pristat mala vmes mal pomalcala, sem mela sabo mlekec k sem ga zjutraj načrpala pa je blo. Sem pa tak luštn album kupila za njene slikce, da sem prav veesela. K prej kar sem gledala je blo groza. je že dobila kosilo, men pa že tok kruli, da grem hitr neki pripravt. jutri, če bom prišla (seveda glede na vreme), bom dala zagotovo v košaro, k to se zna kar zavlečt pa itak če spi, ji je v košari bolj udobno. Je pa res to ful ene krame
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 15:14:49
|
|
|
|
dolenjka
|
Ella, moraš pridet! Kdo bo pa z mano kofetkal, ko bodo ostale šopigirale????
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 15:21:31
|
|
|
|
buči
|
joj, komaj čakam, da vas vidim. Mislim, da tudi jaz ne bom preveč po štacunah letala, ker sem preveč s položnicami zapravila ... No, za ene copatke pa majčko pa bo! Zvečer še muffine spečem, da ne boste lačne.
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 15:23:14
|
|
|
|
MetiLu
|
Mah tle se spet oblači , mali pa še spi bo spet sonček prespal pol ko bo treba pa v ZD bo pa dež... Sej ne rabim govort, da smo na informacijah zdravstvenega doma izgubili najin recept in morva it po do dohtarce po novega... Sma je pa fajn, da imava do ZD le 15 min peš. A vas veliko pumpa mleko in ga nosite sabo ko kam greste? Jaz bom jutri namreč brez sramu dala zizo ven in dojila, če bo potreba . Sem pa mulčku predvčerajšnjim naredila čajček, ki ga je do sedaj dobil parkrat po žlički, pa sem mu ga naštimala v flašo in revež sploh ni vedu kaj naj dela s cucljem je čist zalublen v zizike Dolenjka, kakšne piškote ti papaš? Zadnjič si me zasvojila z Leibnitz piškotki, jih mamo zdej skoz na lagerju jih ravnokar meljem Pa več pijem dones, si kar bebe čaj kuham in se nalivam, mogoče bo kej pomagal.
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 15:29:44
|
|
|
|
tuna
|
Spet me je ven vrglo! Se vam tudi to dogaja, da napišete, potem pa ne gre naprej??? Za tiste s hemeroidi: meni zelo pomaga kopel s hrastovim lubjem, ki ga dobiš v lekarni. V škaf natočim vročo vodo, dodam lubje, malo počakam in se kar usedem noter. To fajn zmehča... Imam pa tudi kremo Modolex. Malo zapeče, a zelo pomaga. Je že kar bolje Jutri me žal ne bo. Moja ta velika Nina še vedno kašlja in je ne morem s sabo pripeljat, da ne bi še koga od okužila. Nimam pa varstva. Larisa, upam, da najdeš prevoz! Uživajte še zame
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 15:30:51
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ella, moraš pridet! Kdo bo pa z mano kofetkal, ko bodo ostale šopigirale???? a niso ene že preveč zapravle v teh dneh in pridejo tebi sam družbo delat. če ful lije, mi je pa res zoprno iz avta lest pa voziček najprej vn, pa košaro gor, pa je že vse mokro potem pa notr. Sej pomoje prav vellik dežja itak ne bo, mam pa drugač čist v glavi da pridem. Sam ne vem kaj bom oblekla, k je t mašno obleko danes čist pokakcala aja meti, jaz ji dam sam hlačke gor, brez žabic (itak so ji štimfki kot dokolenke), če grem sam na obisk kam, jo pa v lupinci še z dekco pokrijem, pa ji sigurno ni hladno, ker je vedno spodaj vse mokro
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 15:34:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu A vas veliko pumpa mleko in ga nosite sabo ko kam greste? Jaz bom jutri namreč brez sramu dala zizo ven in dojila, če bo potreba . Sem pa mulčku predvčerajšnjim naredila čajček, ki ga je do sedaj dobil parkrat po žlički, pa sem mu ga naštimala v flašo in revež sploh ni vedu kaj naj dela s cucljem je čist zalublen v zizike men tudi ni problem zize vn dat, pa še najbolj enostavno je sam jaz si ponoči al pa tako kot je blo danes, da ni jedla skoraj 12 ur, je bila itak ena ziza dost, drugo si pa spumpam, pa potem ta mlekec sabo vzamem če kam gremo, sej kaj pa naj drugače z njim naša ima pa rada čajček, pa tudi flaška se ji čist dopade sam ponavadi sam čajček ni dovolj, hoče potem še zizo
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 15:55:06
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu A vas veliko pumpa mleko in ga nosite sabo ko kam greste? Jaz bom jutri namreč brez sramu dala zizo ven in dojila, če bo potreba . Sem pa mulčku predvčerajšnjim naredila čajček, ki ga je do sedaj dobil parkrat po žlički, pa sem mu ga naštimala v flašo in revež sploh ni vedu kaj naj dela s cucljem je čist zalublen v zizike Jaz nikol še nisem pumpala in s sabo vlačla, tako da moj mlekec kar v zizi nosim okol in tud jaz bom brez sramu jutri dojila kjerkoli že bo treba.
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 16:24:00
|
|
|
|
Suzi*
|
smo bile prej zunaj, šle po zalogo plenic, pa po anžeja. naš voziček in košara sta že v avtu napokana, ampak glih tolk da sem ju v prtljažnik zbasala.
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 16:43:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, Leibnitz je predrag, tisto so bili navadni Koestlin piškoti Jaz sem jih nehala jest, ker samo redijo in lenijo prebavo, jem polnozrnato obliko takšnih kot si jih videla. Rit tudi ti večajo, ampak prebavo pa porihtajo Jaz vsak večer okrog 23h spumpam zize, ker tamal tolk dolg spi in potem mleko običajno roma v lijak čez kak dan, včasih pa v skrinjo. Če kam grem ga pa za rezervo sabo vzamem Ella, kje pa ti flašo pogreješ Pa ne seri jerry, k dežja ne bo in ti kar ulet Jaz naši ne dajem nič čaja, ker prav vroče še ni, da bi rabila dodatno tekočino, tisto kar rabi je pa v zizi. Nam so v materinski in v posvetovalnici do poletja odsvetovali vse razen joške, pa še poleti čim več pristavljanja in šele pol čaj če je fajn vroče
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 16:44:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* smo bile prej zunaj, šle po zalogo plenic, pa po anžeja. naš voziček in košara sta že v avtu napokana, ampak glih tolk da sem ju v prtljažnik zbasala. jaz mam tudi že vse v avtu, sem kar not od prej pustila pa sem hotla zdele še en krog prevozičkat, pa se mi ne da dol po košaro
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 16:58:11
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka jaz flašo že doma pogrejem, potem jo dam pa v un termo ne vem kaj naj rečem kaj pač drži toplo par urc men se tudi zdi, da če že mam viška mleka doma ga je čist fajn sabo za vsak slučaj vzet, pa še mal hitrej poje kot iz zize.
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 17:14:10
|
|
|
|
ella79
|
eno vprašaje a otroški dodatek se dobi za tekoči ali pretekli mesec jaz sem včeraj imela nakazana dva, kar pomeni da verjetno je to za februar in marec al mi za februar še ne pripada
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 17:16:14
|
|
|
|
ella79
|
danes imam pa jaz samogovore a je v supernovi kaka slaščičarna, se mi danes tok neki sladko je, bi eno lako ledeno tortico z velik čokolade sej res, buči je neki obljubljala
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 17:17:57
|
|
|
|
buči
|
Moj mož bere z mano, pa je rekel, da če boste pa vse zize ven vlekle, naj jo pa še jaz, da ne bom čudn izpadla, ker bom malemu samo flaško dala ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 17:19:26
|
|
|
|
buči
|
ella, jaz muffine pečem, ni panike, če ne boš našla slaščičarne
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 17:20:23
|
|
|
|
buči
|
Ja, kje pa ste vse? A zdaj mam pa jest samogovore?
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 17:31:24
|
|
|
|
Februarka08
|
No pa sem vas končno prebrala... Tolk čvekate da je dobr da sem na porodniški, da lohk preberem. Jest še zmer ne vem če bom prišla. Vleče me ful, sam se mi zdi mal predaleč. Pa še kosilo morm pol na hit neki spacat, ker moj pride sam pojest pol pa leti naprej in ne vem še nič... Sem imela ravno sodelavke tuki, se je tamala že nakonc tako začela dret, da so raj pobegnile. Zdej je pa zizo dobla in je zaspala zravn. Nič ne bo, jo morm zbudit ker potem ponoči ne spimo... Se greva potem še kopat, pol pa spet papat, pol pa v deželo sanj... (ja, potem pa svizec čokolado v folijo...) me prav zanma kdaj bo danes dežela sanj prišla za našo Lariso. Nič, grem kuhno v red dat, ker mam tako kot bi atomska trešla, pol se bo pa tamala spet zbudila za drugo zizo...
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 17:35:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo še mene Je končno pestunja domov prišla in tamalo na sprehod odpeljala Pa da ne povem, da takojko je prišel, se je tamala posrala ko vidra in jo je odpeljal gor, da jo sam previje in valda - tamala posrana do vratu Od vse ihte čez dan, sem jo mal grdo previla in se je za kazen še grš usrala, pa imam samo od danes skoraj že spet 1 žehto Ella, v Supernovi je slaščičarna, če bomo vse Muffine pojedle oz. ko jih bomo, gremo pa še tja Otroški dodatek je pa seveda za nazaj in moj je tudi dobil za februar in marec včeraj nakazano - celih 36,88 EUR, bogatija Zdele sem pa klicala v en salon tu prui nas, če mi imajo cajt glavo umit k se men ne da, pa imajo gužvo Nič, najboljš da grem zlikat kar sem dopoldan oprala, da bo imela tamala kam srat
|
|
RE: februarski sončki 2008 15.4.2008 18:13:15
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči ella, jaz muffine pečem, ni panike, če ne boš našla slaščičarne upam da bodo vsi iz tvoje zbirke receptov predvsem zeliščni al kaj so že morjo bit dobri februarka, ti pa tvojmu jutri en štuk nižje kosilo naroči
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?