|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
15.4.2008 18:17:35   
ella79
dolenjka, sej ne greš jutri na zmenek, da morš k frizerju user posted image user posted image
jaz sem pa mal več dobila nakazan, tako da si bom lahko kar dve tortici prvošla user posted image user posted image user posted image
kje ste zdej?????

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
15.4.2008 18:26:08   
dolenjka
Kako ne na zmenek? Nikol ne veš kje te sreča čaka! user posted image  user posted image  user posted image
Glede na to, da si jih že lep cajt nisem umila, je skrajni čas, pa se mi ne da, zato sem pač hotla izkoristit priliko. Veš, jaz imam še vedno 14 kg +, pa sem hotla vsaj lase imet umite če drugega ne, ker narastka imam pa tut tolk, da bodo jutr vsi sprašval če prodajam user posted image  user posted image  user posted image

A 2 tortici boš? Prov, pol bom pa jaz tudi 2. Eno moj časti, drugo pa Tara, ker je od občine celih 300 EUR dobila user posted image  Mater se jaz znajdem user posted image  Ups, zdele sem se spomnila, da sem Suziki še eno belo kavo dolžna! Suzi, a jo še piješ, al si na kaj dražjega prešaltala? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
15.4.2008 18:39:34   
ella79
uuu dolenjka jaz sem tudi suziki eno belo kavo dolžna. Sem včeraj prav premišljevala zakaj user posted image pa sem se spomnila, da sem enkrat k je bila na diaeti omenjala neki sladkega user posted image user posted image user posted image zakaj morš pa ti?

naša občina je bla pa malenkost skromnejša, sam 200 EUR je pa tudi čist OK user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
15.4.2008 18:44:14   
dolenjka
Ej pojma nimam, ziher Suzi ve user posted image  user posted image  user posted image

Zdej pa grem, je pestunja z otrokom domov prišla in moram striptiz udart user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
15.4.2008 18:48:41   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej pojma nimam, ziher Suzi ve user posted image  user posted image  user posted image

Zdej pa grem, je pestunja z otrokom domov prišla in moram striptiz udart user posted image

user posted image user posted image user posted image če maš že pestuljo, zakaj si še dojilje ne omisliš user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
15.4.2008 20:54:03   
ella79
a si vse lase umivate user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
15.4.2008 20:59:58   
Februarka08
Evo, naša punca že 1 uro spančka.user posted image user posted image user posted image Upam da bo tole spanje čim dlje trajalo. Sem se lahko v miru stuširala, zdaj grem pa pred tv mal k mojmu k se tko bolj mal vidva pa dohtarja morm pogledat.user posted image

Mirno nočko vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
15.4.2008 21:06:56   
ELMA
Naša user posted image   se je šla zdravnici pokazat ker nič danes ni jedla , in so ugotovili da ima glivice , v usti , zato so usta čist bela in jezik , dobili smo mazilo bomo videli jutri čekaj pomaga .Lepo se imejte na srečanju pa čim več plenic sabo uzamite ...

< Sporočilo je popravil ELMA -- 15.4.2008 21:09:12 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
15.4.2008 21:17:56   
ella79
elma upam da bo mazilo mali Elmi pomagalo user posted image
naša pa danes noče spat user posted image neki protestira, pomoje sem mal preveč čokolade pojedla, k jo neki napenja.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
15.4.2008 21:18:52   
buči
ella, muffine sem spekla, samo niso zeliščni ... user posted image  Malo čokoladnih pa malo iz polnozrnate moke z lešniki, jabolki in brusnicami. Pa sem se pol spomnila, da ne vem, če jih boste tiste, ki dojite sploh lahko jedle ... user posted image  Mi je žal zmanjkalo papirčkov za v modelčke, tako da jih je samo za vzorec, boste morale res še na tortice ... user posted image  Bom pa za na piknik večjo količino spekla, pa še kakšne zelenjavne, pa pizza-muffne ...

Glede na to, da naša občina ni nič dala, jaz ne grem na torto ... user posted image  Bom samo kavo ... user posted image  s smetano user posted image

Ko ste jamrale, da imajo user posted image  temenca: jaz sem jih danes Aljažu spravljala do pol ure! Ful zanimivo, da se mu še vedno delajo. Že ko je bil mali, jih je imel nenormalno veliko. Cele mesece smo se matrali, da so mu šli dol. In vsako zimo jih spet faše. Ker mu pustimo malo daljše laske, ima pa ful goste, pa blazno se v glavo poti. Pa sem porabila danes ful olivnega olja (tako da ga nimam več za na solato! user posted image ), pa krtačila sem kot nora, pa je šlo dol. Je bil ful potrpežljiv. Bom pa prav zdravnico vprašala, če je to normalno.

Eno vprašanje: ko menjaš zdravnika ali zobarja - ali ti morajo brez zahteve (novega) zdravnika na tvojo željo dati kopijo kartoteke? Ker danes sem 3x težila sestri, ker gre Aljaževa zobarca v penzijo, pa bomo šli drugam, ker nas v tistem ZD-ju ne vzamejo drugje, pa mi ni hotela dat, kako da naj nova zobarca napiše pisno prošnjo njim, pa jo bodo poslali. Mislim, še s tem se ima čas ubadat.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
15.4.2008 21:27:44   
Marusah
Evo, naš pikec je končno zaspal. Zadnje čase tako težko zaspi. Se mi zdi, da se mu čez dan preveč dogaja in ker se sedaj že zelo zaveda vsega, v spanju vse podoživlja.

Za vikend smo se skus nekaj potepali. Včeraj pa sem po dolgem času šla k tašči na kavico. Pa jo vse drugo bolj zanima, kot pa njen vnukecuser posted image  - to ne bom nikoli razumelauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Naša user posted image   se je šla zdravnici pokazat ker nič danes ni jedla , in so ugotovili da ima glivice , v usti , zato so usta čist bela in jezik , dobili smo mazilo bomo videli jutri čekaj pomaga .Lepo se imejte na srečanju pa čim več plenic sabo uzamite ...

Elma mi mamo te glivice že najmanj en mesec user posted image  Sej ta Daktarin kr pomaga, sam čisto izginit pa nočjo user posted image

Mi smo se tut kr nekaj časa ubadal s temenci. Potem, pa mi je prijateljica povedala za kremo Ribodermin, ki jo naročiš preko interneta. Sem ga namazala, pustila čez noč, potem sem pa s tistim glavničkom, ki ga dobiš zraven šampona za uši (ko ima čisto drobne ščetine) fajn počesala in temenca so kr v kosih dol šla. In sedaj jih nimamo več user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 15.4.2008 21:31:06 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
15.4.2008 21:27:51   
ella79
buči jaz sem se hecala glede mafinov user posted image user posted image tok zahtevna pa nisem user posted image user posted image user posted image Kaj daš notr namesto sladkorja, če delaš npr. pizza mufine?

mi mamo tudi mal temenc, pa se mi zdi to česanje zelo zamudno. Si pa ne predstavljam, tako ko ma tvoj Aljaž, k ma velik lask, k naša je bolj pleško user posted image user posted image

za menjat dr. pa nimam pojma. Pomoje sam pokličeš in rečeš kam naj pošlejo kartoteko, k kateremu novemu zdravniku.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
15.4.2008 21:34:41   
Marusah
Buči sej če menjaš zobozdravnika ne rabiš kartoteke. Sej vsak novi zobozdravnik takoj vidi, kaj so komu delali po zobkah. To je drugače kot pa če menjaš zdravnika.

Jaz sem menjala zobozdravnika že 3x pa nikoli nisem rabla kartoteke prenašat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
15.4.2008 21:37:33   
Marusah
Zdej  si grem pa prvošt eno user posted image , pa spat user posted image user posted image user posted image

***Nočko vsem***

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
15.4.2008 21:45:54   
Janey
Čeer

Mi pa smo danes bli kregani da preveč pojemo. Ma pikec 6190g in je 57 veliki. Torej se je zredil 1500 in zrasel 4cm v enem mesecu. mami pravi bravo sineuser posted image user posted image user posted image otrok pač poje kolko potrebuje in noben mi nebo rekel, da naj mu manj dam. Mater so blesavi ej...je rekla da se mu raztegnil želodček....pa saj ga ne silim...ko se naje neha jest...pa če v flaši še pol ostane, al mu pa še pol zraven naredim...on mi pove kdaj je sit, ne pa jaz njemu. Mah...sej vseeno...zdaj vsaj vem odkod moja bolečina v rokahuser posted image user posted image

Lepo se mejte jutri na srečanju. Vas bom pogrešala. Jaz bom pa za knjigami sedela in v petek po ljubljani skakala.

buči možno, da bomo v petek...sej ti javim...mi je že prav smešno kak se plani spreminjajouser posted image user posted image včasih se mi zdi da me moj malo nateguje kr mi na vsake kvatre nekaj novega poveuser posted image user posted image da pol menda tak več niti sam ne ve kak je v resnici. Zmedeno bitje...upam da jakec tega ne poerbauser posted image user posted image

zdaj pa je super priden in umiva flaške in pripravlja vse za ponoči, da lahko jaz malo pokukam sem in se stuširam. Sem mislila, da vas bom še prebrala pa se mi ni...danes ko je pikec tak hitro zaspančal (ponavadi ob 23) bi rada šla čimprej spat da se malo naspim, ker rabim veliko energije za učenje.

kaj so nam pa naredili....baje da bodo z majem ukinili sofinaniciranje občine pri adaptiranem mleku...kr kao spodbujajo dojenje....ni fer do nas ki ne moremo..pa dobro...sej marsikje sploh ni te pomoči od občine ane. Bomo pa v au hodli po novalac. To mi pa tut ni jasno kak je možno da pol manj stane. Neveretno.

jakec nekaj joka...grem gledat

lahko noč

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
15.4.2008 21:48:40   
Janey
buči jaz za zobozdravnika tut nisem rabla prenašat kartoteke...sem menjala januarja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
15.4.2008 22:16:47   
ella79
janey user posted image user posted image user posted image za Jakca. pomoje čist nič ni narobe če ima kako deko več, sam da je zdrav in zadovoljen. Pa user posted image user posted image user posted image zate, k se pridno učiš.

zdej pa vem kaj danes naši ni pasalo, k ni hotla zaspat. Motla jo je kapa na glavi, zato se je zvijala. Potem se mi pa ni dalo več kape popravljat, k ji je na oči lezla, pa sem ji jo dol daja, ni blo sekundo je že spala user posted image k da bi jo en ugasnu user posted image user posted image a ve pustite kapo na glavi, če jo pred spanjem perete laske?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
15.4.2008 22:45:08   
Janey
ella jaz mu dam samo za 15, 20 min kapo na glavo...tolko da pojemo..je pa res da mu ful dobro uhice obrišem pa laske ma čist kratke.

lahko noč babike...načvekajte se jutri

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
15.4.2008 23:06:57   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ups, zdele sem se spomnila, da sem Suziki še eno belo kavo dolžna! Suzi, a jo še piješ, al si na kaj dražjega prešaltala? user posted image

Ja, a se ne spomniš zakaj? ker sem z vašega prvega srečanja uganila, da si ti tist rdečelas poperček. user posted image  Ela ima pa prav, ona mi je pa sladke lušte delala. user posted image  Glede na to, da sta obe dinarčke dobili, mi pa nič user posted image , bom kar na kej dražjega prešaltala. user posted image user posted image  Lahko se pa zmente, katera tortico časti. zdaj jo smem jest. user posted image
Sem si pa jaz tud lase oprala...isto kot dolenjka....če je že narastek do kolen, naj bo vsaj umit. user posted image user posted image

Buči, pridna. Ker si ti tolk spekla, bom jaz tokrat zahinavla, pa ne bom pekla. user posted image  Obljubim pa, da prinesem kaj domačega na piknik. Jutri pa kaj kupljenega, ampak sladkega.
Aja, ima pa naš 3-letnik tud še vedno ful temenc. Pa ful las. Moram tud jaz spet v boj. Sam naš pa živčnega faše, ko mu to rihtam. user posted image

Ela, jaz dam naši tud samo za ene 10 minut kapco gor po pranju lask, jo tud ful moti, pa še zdi se mi da ji je preveč vroče. Ima pa tud naša čist kratke laske.

Naša beba je pa danes po kopanju jedla ob devetih, prejle ji je pa uspelo zaspat v košku. Prej je mal pojokala, malo prste pocuzala, pa malo sem ji šepetala, pa pesmice pela, pa košek zibala. Danes je že 3x sama zaspala v košku. user posted image  Cel napredek!! user posted image  če prav bi še vedno lahko kaj prej zaspala kot ob 23.. Upam samo, da bo nekaj časa trajalo tole spanje.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
15.4.2008 23:07:54   
bamby
tuna, bravo za Anjo, da je tako pridno spančkala user posted image . Pa sej v porodnišnici je bila pa ful pridna za spat ponoči!

anandrej in dolenjka, meni je pa ortoped v Šempetru rekel, da ni treba delat panike, da ni nič hudega, pa smo tudi mi imeli pri dveh mesecih en kolk še vedno 2A. Zdaj nas je pa naročil za konec meseca.
Dolenjka, a ti morda povijaš z dvema tetra pelnicama? Pa jih imaš zložene na 3 ali na 4 dele?

ella, jaz ji kapce po kopanju sploh ne dajem na glavo, pa ne vem ali je to dobro ali ne user posted image .

Dober večer. Po moje ste že vse v mižulah, samo jaz sem mogla vse za nazaj prebrat. Sem bila danes praktično ves dan od doma, pa ni bilo cajta za internet. Dopoldan sva se z mamo dobili na tržnici, pa sem nova za ene hlače, Tim za kavbojke in Anaja za rutico, ki pa ji je na žalost še prevelika (ji je nona kupila user posted image ), popoldan sva pa Anajo peljala k mami, Tim je pa že dopoldan šel z njo, da sta bila oba v varstvu, midva pa sva jo mahnila v Škofjo Loko po steklene prizme za v našo bajto user posted image . Pol sva šla pa še po Anajo, Tim je pa ostal pri noni za čez noč. 
Jutri je pa srečanje user posted image . Malo me mika, da bi videla vaše čmrljčke, samo me verjetno ne bo. Si nisem uhitela las oprat user posted image , zdaj se mi jih ne ljubi, jutri bi bila pa prekasna za ta opravila. Pa še kosilo za možeka moram skuhat, ker je v nočni ta teden.
Dajte se jutri fajn imet in počvekat od A do Ž, pa še na nas, ki bomo doma, kaj mislit! Če si pa slučajno premislim čez noč, se pa itak v Supernovi narišem user posted image .

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
15.4.2008 23:09:02   
Suzi*
Sreda, 16.4., Supernova, Rudnik LJ, ob 11. uri, Casa del Papa (zgornje nadstropje):
Meti & Janez
Dolenjka & Tara
Pina & Ana
Suzi & Žana
Torcica & Gašper
Mary_lou & Tai
Ella & Zoja
Buči & Tilen
Misar & Lana
Lilči & Luka
Itata & Jakob
Februarka & Larisa ?
Larisa & Nejc ?
mlavla & Neža ?

Komaj čakam, da vas vidim. Lahko nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
15.4.2008 23:26:32   
mary_lou
Evo sm prilepla par fotk kako se tai zabava v đungli in kako je po igranju omagal hehehe

jutri se pa vidimo

lp

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
15.4.2008 23:47:50   
ella79
mary lou kok je dobr Tai, k se je tok zmatru k je živalce gledu user posted image user posted image  user posted image user posted image

bamby jaz tudi nisem glave prala, pa je tudi zjutraj ne bom user posted image user posted image user posted image tako da to ni dobr izgovor user posted image user posted image   je pa res, da mi ni potrebno za user posted image kosila delat. Drugač pa mislim, da je fajn, da se da user posted image po kopanju kapco na glavo, sploh če ima velik lask. Naša jih ma zelo malo, pa ji ji vedno dam user posted image

očitno ste že vse v mižulah, najboljš da še jaz neham tuki gor strašit user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
16.4.2008 5:13:16   
mary_lou
dons sm pa sigurno jest prva- ne morm spat a sm zmatrana v nulo svasta, pa mal po stanovanju strasim pa hladilnik praznem....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
16.4.2008 7:49:47   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

dons sm pa sigurno jest prva- ne morm spat a sm zmatrana v nulo svasta, pa mal po stanovanju strasim pa hladilnik praznem....

jaz pa zdele tok hitela vstajat, da bi bila prva user posted image user posted image user posted image

naša bejba še spi user posted image bom pa kavo prej spila user posted image user posted image
v glavnem vreme je user posted image user posted image user posted image energija tudi user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?