juniorka
|
Hoj! Midva sva se potepala danes, spanje je pa pri nas katastrofa- luna mi sveti skozi žaluzije, da je svetlo kot podnevi... vstajam ob 6ih, pa če zaspi ob devetih al enajstih zvečer, pa jamranje na pol ure...bla bla V glavnem, sva bila v MB dans, z eno majčico na tortici v Hiši dobrot- imajo dobre, vreme je blo super, nič pihalo.. Hoja- pripomoček obstaja v bolj sofisticirani verziji kot brisača tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167444 In tako lahko maš otroka na povodcu , jaz mešančka ! Itak, da mi na kraj pameti ne pride, bo že sam, lepo stoji, večinoma se s trebuhom naslanja , pa kak metr že pride ob opori, večinoma pa na štiri in hop do tv omare, ta je pa zakon, ampak je zadnjič tako stresel vse skup, da je slika s tvja na tla padla Ga je treba imet na očeh- no, saj ima on mene , samo da se pemaknem, že gleda, kam bom ušla.Naš je tudi 2meseca samo a-ta ponavljal, pol se me je pa usmilil in tudi mama pove že kar nekaj časa, ampak najpomembnejša beseda je pa am am . Ob glasbi pa seveda poje v svojem jeziku! Včeraj sem bila tudi jaz pri prijateljici, ki ima triletnika, mali je tudi užival, ampak igrač pa ni hotel posodit in enkrat ga je celo focnil..jao, kako je to težko navadit delit stvari edinčke ! Mimogrede- imajo odvajanje od dojenja , je težka! Grem spat, imam spet masažo jutri- je tak tretma 4-5x, da se vzpostavi sistem v telesu, pol pa po antibiotike- sem bla prejle pr dohtarju, se mi en tur dela na nogi , pa upm, da bo ab pomagal, ker ne bi spet operacije . Bom pa že 6ič n ab ob dojenju Aja, pa čestitke za obmesečnice, zobke... hitro okrevanje bolanih in napredek 'počasnejših', pa vrtec za vse! Vsem želim mirno noč!
|