|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
18.2.2008 20:55:57   
zoom zoom
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

In vsi sladkani čaji, in celi kupi novih igrač, in vse mogoče stvari, ki konc koncev otroku sploh ne koristijo.

Pa čokolada. Ja zakaj ji pa ne daš oz privoščiš?

Zdej pa res odhajam-

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
18.2.2008 21:07:34   
gaja*
Evo me,
sem že v večerni toaleti user posted image user posted image

Lonib: čaka te pošta user posted image user posted image user posted image Ne vem, če sem ti kaj pomagala. Upam, da ti bo šlo uredit preko banke. user posted image Bo pa lep voziček, Zala pa prava važička user posted image user posted image

Drugače pa sva imeli danes z gajo kar nekaj smoleuser posted image . Najprej sem se jaz porezala po desni dlani (ne fejst, pač tolk da peeeečeuser posted image ), potem pa si je gaja zaprla prstek v omarico v kuhinji. Je bil jok user posted image user posted image
Zdaj je že čist preveč mobilna. Kak je nimam na očeh mi pobegne. Sej ponavadi je pri vhodnih vratih in se igra s ključi ali lovi user posted image ali pa odpira vse mogoče predale in omarice user posted image Uh, tole je pestro user posted image

Valika: sigurno se najprej naučijo črke, šele potem pride branje. Delamo pa tudi mi tako, da vzamemo 2 ali 3 črke, jih vadimo pisati, obenem poskusimo napisati kakšno besedo iz črk, ki jih poznamo, nenazadnje to tudi preberemo user posted image

Taška: kako je z vašo punco? Še ima vročino? user posted image

Thumbelina: bravo za zobke user posted image Napredujete user posted image

Zalbi: ti se kr spihaj. Je res kriza, ko se obremenjujš še s tem, da ni vrtcev user posted image user posted image

Piškotek: super za mama user posted image user posted image user posted image Ti kr zavidam. Gaja je že decembra prav lepo klicala mama, zdaj pa je čist pozabla in govori samo ata ata ata, celi ljubi dan. In vse je samo ata, ta user posted image user posted image

Hoja
: jaz gajo zdaj primem za roke, ko pač sama hoče, da hodima. Pa še to ne veliko, ker ko vidi, da bo treba naredit več kot 4 korake, gre kr na kolena, pa je tam user posted image

Tak, zdaj pa sem se natipkala.
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
18.2.2008 21:28:40   
katja pv
Pozdravljene!
Me kar nekaj časa ni bilo na RR. Sem v sredo zbolela in driskala 4 dni, pa še cel vikend sem bila sama z otrokoma, ker je mož dežural, in sem še vedno malo izmozgana. Najhuje je bilo, ker sem morala paziti, da nisem preveč pila, ker sem potem samo dirjala na WC driskat, je bilo kar vidno manj mleka in Ana se je hotela non stop dojit. Mlečnih kašic pa noče in noče jest. Ne vem kako bo, ko bom v službi.
Se mi je pa v petek Ana prehladila in kašlja in smrka kot nora. Danes pa je začel še Matija veselo kašljat. Tako da ni mira. Prehajamo iz ene bolezni v drugo. Edino kar me tolaži je, da vse kaže, da noben ni pobasal moje driske.

Ani je prejšnji teden prišla na plan spodnja dvojkica, tako da smo sedaj pri št. 7. Sedaj je postala prava nagajivka in se prav smeji in pogleduje nazaj, če jo lovim in šiba po vseh štirih naprej.

Tako, vas moram še malo nazaj prebrat. Upam, da se uspem še kaj oglasit do konca tedna, ker bom naslednji teden na počitnicah pri mojih starših z obema otrokoma in tam nimam interneta, tako da bom nadoknadila kasneje.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
18.2.2008 21:36:58   
thumbelina
hoja - jaz tud nisem za forsiranje. Najbolj mi je grozn, k vidiš starše, ki do onemoglosti vlečejo otročke za une male rokice in hodijo tako da imajo kr kurja prsa, ki jih še naprej vleče.... Jaz tega nisem nikoli počela. Naša je sama shodila, ko ji je pač ratalo. Se je sredi kobacanja vstala, pa naredila en korak, se usedla, pa spet probala in je shodila... Raje kasneje pa orenk. Pri Matevžu imamo pa itak enposeben tempo. zdaj nama gre prav fino od rok pasenje kravic na stegnjenih rokicah. Pa stranski prehodi iz sedečega položaja (da pobere igračko recimo od strani tako da se na eno rokico upre z drugo pa pobere), samo mu moram še krpomagat. tako da mi smo pač počasnele...

DRžava - ja ita pfej in pfuj. Vam povem šele ko začneš letat okrog dohtarjev (vsaj tukaj na Dolenjskem) vidiš, kako ušiva je ta naša država. Raje tanke kupovat, kot kakšno piksno mleka za alergike več napisat... Mi skoraj vse nekaj štukamo privat. Kaj mi pomaga zastonj zobar, če moram nanj čakat par mesecev...
Sploh se mi pa zdi da zdajle kr neke blesave zakone sprejemajo, da si zagotovijo volilne stolčke. recimo subvencija srednješolske prehrane. Na prvi uč se mi zdi kul ideja, potem se pa spomnim naše srednje šole. Smoimeli organizirano prehrano, ful poceni pa dobro je blo. Ampak folk je raje hodil na krofe in pogrete pice. Prepričaj ti povprečnega najstnika, da bo raje jedel kos kruha in ribji namaz?! Ali pa se motim, ne vem no, Me kr sklincajte, če mislite da brcam v temo.
Ali pa zastonj vrtec za drugega otroka. Kaj mi nuca, ko so pa dvignili lestvico, da že za taprvega letos plačujem ob istem stanju kot lani in istih dohodkih, plačujem 10% vrtca več?! WTF!!!!!

Stari starši .- evo meni je pa vedno šlo na živce, če ti otroka vlačijo po rokah. MOževa sestra je čist utrgana kar se tega tiče in ti vleče otroka iz rok in ga pol do onemoglosti nosi in ujčka, pa lahk otrok tulikot jesihar, ona se ne pusti motit, ji moram otroka dobesedno iz rok nazaj iztrgat. Pa je pihalo zunaj kot norec in ona mi ga vzame iz vozička, mali je bil noter v vozičku brez kapice, ker je bil obrnjen stran od vetra, skor mal prešvican in ona ga bi pol kr nosila po tistem vetru. Pa ta ni normalna....

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
18.2.2008 22:09:21   
smotka lonib
Matevž!
Vse naj naj za 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Piškotel!
Bravo za besedo MAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image . Bo kmalu lubice začel klicatiuser posted image .

Gaja!
Sem se ful zamorila stem. Vseeno ti hvala. Sem ti paše nekaj poslala, če mi lahko odgovoriš (če veš seveda).

sabri!
Pri nas v Šk. Loki ena računa 200 EUR, pa se men to ful drago zdi (za vrtec bi  dala okoli 80 EUR), kaj šele, da bi dala 450 EURuser posted image user posted image . Tok meni ostane, ko odračunam nekaj položnic (ne vseh) in razna naložbena zavarovanja.

Mam tok dela s tem nabavljanjme vozička, da nimam časa tukaj kej bolj pametnega napisat.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
18.2.2008 22:14:27   
smotka lonib
thumbelina!
O državi se bi dalo rapravljati po dolgem in po  čez in zraven pljuvati. Sem zadnjič od mulca izvedela, da ima sošolka regresirano prehrano. Pa sem mislila, da je njen oči mogoče brez službe ostal, pa ni. Oba sta zaposlena, imata tri otroke (kot jest), dva avtomobila in novo hišo. Poleg tega tud hodijo na morje, tud dvakratuser posted image . jest pa poštena, pa normalno plačujem, čeprav je včasih kr kriza z denarjem (sploh zdejle jo imava, ker sva morala avto registrirat,, da ne omenjam naslednjega meseca, ko imava zavarobvanje za hišo).
Je pa ena mamica isto uveljavljana regresirano prehrano za otroka (eden je bil v vrtcu), ker je bila bret službe, a njen mož težki privatnikuser posted image .

Raje nehat, ker si lahko lae pupulim. pa čist mal jih mam, ker mi kr naprej izpadajo

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
18.2.2008 22:14:54   
juniorka
Hoj! Midva sva se potepala danes, spanje je pa pri nas katastrofa- luna mi sveti skozi žaluzije, da je svetlo kot podnevi... vstajam ob 6ih, pa če zaspi ob devetih al enajstih zvečer, pa jamranje na pol ure...bla blauser posted image
V glavnem, sva bila v MB dans, z eno majčico na tortici v Hiši dobrot- imajo dobre, vreme je blo super, nič pihalo..
Hoja- pripomoček obstaja v bolj sofisticirani verziji kot brisača tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167444
In tako lahko maš otroka na povodcu user posted image , jaz mešančka user posted image ! Itak, da mi na kraj pameti ne pride, bo že sam, lepo stoji, večinoma se s trebuhom naslanjauser posted image , pa kak metr že pride ob opori, večinoma pa na štiri in hop do tv omare, ta je pa zakon, ampak je zadnjič tako stresel vse skup, da je slika s tvja na tla padlauser posted image  Ga je treba imet na očeh- no, saj ima on meneuser posted image , samo da se pemaknem, že gleda, kam bom ušla.Naš je tudi 2meseca samo a-ta ponavljal, pol se me je pa usmilil in tudi mama pove že kar nekaj časa, ampak najpomembnejša beseda je pa am amuser posted image . Ob glasbi pa seveda poje v svojem jeziku!
Včeraj sem bila tudi jaz pri prijateljici, ki ima triletnika, mali je tudi užival, ampak igrač pa ni hotel posodit in enkrat ga je celo focnil..jao, kako je to težko navadit delit stvari edinčkeuser posted image ! Mimogrede- imajo odvajanje od dojenjauser posted image , je težka!
Grem spat, imam spet masažo jutri- je tak tretma 4-5x, da se vzpostavi sistem v telesu, pol pa po antibiotike- sem bla prejle pr dohtarju, se mi en tur dela na nogiuser posted image , pa upm, da bo ab pomagal, ker ne bi spet operacijeuser posted image . Bom pa že 6ič n ab ob dojenjuuser posted image user posted image user posted image
Aja, pa čestitke za obmesečnice, zobke... hitro okrevanje bolanih in napredek 'počasnejših', pa vrtec za vse!
Vsem želim mirno noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2132
18.2.2008 22:17:36   
juniorka
lonib- daj link od vozička, pliiiiissssssssss! Jaz bom našo marelo nekam vrglauser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
18.2.2008 22:36:11   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

lonib- daj link od vozička, pliiiiissssssssss! Jaz bom našo marelo nekam vrglauser posted image

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150216419160

Upam, da mi je ratalo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
18.2.2008 22:40:48   
smotka lonib
Gaja!
V kolikem času ti pošljejo, če naročiš v avstriji ali pa nemčiji preko E_BAY-a. Nainternetni strani www.kikiwelt, se čaka 4 tedneuser posted image . Sploh ne vem, kva ne zdej naredim. Bom še malo počakala, da vidim ali bom po pošti dobila ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2135
18.2.2008 22:42:04   
gaja*
juniorka:
naša gaja je postala ponosna lastnica tegale vozička
user posted image

lonib pa naroča tole mrcino:
user posted image

Evo lonib, pa sem sčvekala in naju mal pohvalila user posted image user posted image

Tako, zdaj grem pa spat.
Lahko noč in lepe sanje user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
18.2.2008 22:42:45   
gaja*
Lahko naslednji dan, lahko 10 dniuser posted image
LAhko noč

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
18.2.2008 22:58:30   
smotka lonib
Gaja!
Hvala! Sam tvoj voziče je bolj frajerski kot moj. Jest rabim s takim veliki gumami, ker imam makadam, pa še poceni voziček je.

Čao!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
18.2.2008 23:12:24   
JAPE
O, lonib, ful lep voziček, res mi je všeč! Pa poceni je tud ful. Kako si ga našla.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
18.2.2008 23:35:55   
1vetrnica
dober večer vsem skupaj hkrati pa tudi lahko nočko, pa se jutri tipkamo.

lonib in gaja sta pa važičkiuser posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
18.2.2008 23:38:43   
hariba
Lonib meni je tudi ful lep voziček. Gajin tudi.
O državi in pa o regresirani šolski prehrani , pa še o čem pa raje ne bi. Tudi pri nas imamo podobne priemre. Verjetno tista mamica ni poročena. Jaz tudi nimam regresirano, sicer nisem poročena, a imava isti naslov in vse dohodke prijavljene. Mama od Denisove sošolke, pa ima 2 otroka, uradno brezposelna, a na črno čisti 1 gostilno in 1 blok, on ima svojo avtomehanično delavnico, a prijavljena ni pri njem zato dobi še visoko socialno pomoč in otroške, brezplačno malico in polovična kosila, cenejšo šolo v naravi.
Grem raje spat, dokler je še tišina kot bluzit o državi. Zoja se je pol ure drla kot jesihar.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
19.2.2008 7:44:58   
mojčca
Dobro jutro. Za vse zaspanke sem skuhala eno dišečo user posted image

Noč je bila kar mirna, včeraj sva se cel dan potepala po sončku in je bilo prav prijetno toplo, danes pa že spet sije sonček, jeeeeeeeeeeeeee.

Ob 11 imava z Manco terapijo, tako da močno dvomim, če bo čez dan kaj tukaj gor. Se pa beremo zvečer.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
19.2.2008 7:46:38   
mojčca
Še to. Za tiste  punce, ki hodite v razvojno, tak voziček, kot ga ima Gaja močno odsvetujejo, no, vse marele nasplošno (Gaja, mi imamo tudi takega, samo rdeče barve in je ful dober, vsaj za moje pojme, pa še majhen).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
19.2.2008 7:49:50   
thumbelina
Jep ženske to je zdej moderno, da se ločiš al pa sploh ne poročiš, mož je prijavljen pri starših doma, ženska na novem naslovu in je kao mati samohranilka in vleče lepo plačico (otroški dodatki so potem maksimalni), zastonj vrtec, itd itd. Jaz budala potem pa še za te gnide lene plačujem vrtca tolk, malha se mora napolnit one way or the other.... Tko dela brat od mojega moža. Sam da jim na CSD-ju ne potegne, da je ona kao mati samohranilka pa ima vsako leto in pol kr še enega otroka in to z istim moškimuser posted image user posted image user posted image user posted image S tem da bajto si pa zdiajo oziroma so jo že nardila za 70 mio bivših sit. Gnide. Jih tud videt ne morem. Sem možu rekla da une bajte tud pogledat nočem jit.

zdaj pa DOBRO JUTRO.
Sem pa itak jezna, ker je Jerca po enem tednu vrtca sep domov privlekla strupeno zelen smrkelj. Pa to je za  p   op i   z d i t.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej to ni normalno,d a vse sam moji otroci kasirajo....
Nč grem mal Matevža pocrkljat...

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
19.2.2008 7:54:33   
aischa
dobro jutro

se pa tukaj vidi da naši otroci postajajo vse bolj veliki in živahni, da nimamo mamice več toliko časa čvekat na RR.

jaz začnem danes hodit na fitnes, moram nekaj naredit za sebe in anjo malo atiju podturituser posted image  drugače tak nikol nima časa za njo.

naša user posted image  hoče samo hodit tako da sem jaz tudi že sprobala to finto z brisačo, oz plenico 
raje jo držim za boke in ona potem raziskuje vse kote in vse predale
na štirih pa sploh noče bit prav tako ne na trebuhu. sem poskusila že tudi tako da sem jo dala sede na blazino in odšla iz sobe ampak se je več kot 30 min drla in sploh ni nikamor prilezla.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
19.2.2008 7:58:14   
thumbelina
MOjčca - mi imamo traxxa in je kr ok ker je hrbtišče ravno in trdo, je pa res hudir, ker se pri enih marelah, hrbet kar uslekne, ko daš otroka notr...

Lepo opravita z Manco na terapiji.

Neposredna povezava do sporočila: 2146
19.2.2008 7:59:35   
aischa
me je kar ven vrglo

še to sem mislila napisat da če se slučajno anja  ko jo pustim sedet privleče do postelje ali česar koli drugega se poskupa gor dvignit tako da mi je že dvakrat pošteno z glavico ruknila.

zato sedaj tudi več ne prakticiram tega prisiljevanja, če hoče hodit pa naj hodi. saj vsi otroci tudi ne plazijo po štirih.
mi je od mojega žlahta rekla da pri njih noben otrok ni znal po štirih da so vsi prej shodli.

moram it anja spet panicira ker ne more vstat user posted image user posted image user posted image user posted image  

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
19.2.2008 8:16:55   
hariba
Jaz sem pa včeraj pozabila Matevžu in Nejcu voščituser posted image user posted image user posted image . Se opravičujem za svojo pozabljivost.
Noč je bila malo boljša kot včerajšnja, a se ej vseeno ob 4 zbudila , pa od 5.45 ne spi več. Joj ne vem kaj bo, če ga bo tako sračkala, ko bo spet služba.
Zdaj pa grem Zojo zrihtat za obisk vrtca. Me res zanima kako bo.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
19.2.2008 8:22:55   
1vetrnica
dobro jutro,

mojčica hvala za kavico pa dobro zrihtita na terapiji.

Hariba a gresta na uvajanje? No če gresta, srečno.

Naša nočka je bila mirna, tamala je pojedla zajtrk in zdaj je šla še za ene pol urce ajat. Ko se zbudi, se naštimava in v trgovino, lekarno, sprehod, kavico, skratka lepo nama bo.

Kako boste vi preživeli dan?

Aja, srečanje jutri, kakšen interes? Bom pa sama pila kavico in s tamalo uživala na sončkuuser posted image user posted image

Uživajte dan!

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
19.2.2008 8:23:31   
thumbelina
Ej hariba nič se ne sekiraj, jaz vedno pozabim, še za svojega sem, kaj šele za druge. Itak si želimo dobro že tako ali drugače, kajne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?