|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
18.2.2008 12:06:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Ja Lara je v 2. razredu. letose se učijo velike in male tiskane črke, na koncu leta bodo vzeli še male pisane, velike  pisane pa šele v tretjem razredu. lara je poznala že male in velike tiskane črke že, ko je prišla v 1.razred. Kaj pa vem meni je pa to postopno učenej branja in pisanja kar všeč, je bilo rpi tavelikem, ki je začel še v  osemletki bilo kar natrpano v 1.razredu. Je pa res, da je pa v 4.šok, ker se 3 leta bolj igrajo in brez ocen, pol pa naenkrat v 4.ful snovi in učenja tudi doma, pa seveda ocene. Od 7.r dalje pa imajo tako 3 ure več na teden kot v stari osemeltki. Balasta so pa bolj malo iz učbenikov črtali. Mene pri 9.letki najbolj moti to, da ima vsaka šola skoraj drugačne delovne zvezke. Brez veze!

aha, se učijo črke??? ker jaz sem slišala, da se jih namreč ne učijo, ker jih itak kao že vsi poznajo in gredo kar na branje. no, naša itak pozna vse črke, le malo ji delajo problemi J, S in L - jih obrača v kontra stran...
ja, to kaj si napisala za delovne zvezke pa je tudi meni mimo. imam sestrično, ki ima sina isto starega kot eva in tudi hodi v 1 razred in malo včasih primerjama. samo 1 delovni zvezek imajo isti, ostalo vse različno. pa tudi oni so vzeli že vse številke, medtem, ko so naši komaj pri 5user posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
18.2.2008 13:56:49   
taška30
Kje pa ste danes? Vse zunaj? No, me smo noter, ker nekaj ne štima z Julijo, pa še ne vem kaj. Prej je imela 37,7 vročine, pa cela je jokasta, sploh ni sama sebi podobna. Sem jo že mal čez 9 dala spat, pa je spala 20 minut, zdej pa spi že od 12-ih, vmes se je pa že 10x zbudila, v glavnem samo malo jamra/jokca, 3x sem jo šla pa prav dvignit, ampak mi je na rokah kar nazaj zaspala.
Ne vem kaj je touser posted image . Zobje niso, sem preverila, nič ni videt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
18.2.2008 13:58:03   
tejkag
Ojla!
Naša tud spi drugo rundo,se je enkrat vmes že zbudila,ampak mi jo je uspelo nazaj zazibat. Dopoldne je spala samo pol ureuser posted image da o nočnem spanju sploh ne govorim...jaz ne vem, a so res zobki krivi al kaj-groza no.
Drugače pa je pri nas kar fajn vreme,malo sicer piha pa ni neke sile. Ko se zbudi,bova spet šle malo ven na sončeka.
valika-ja tašče....saj moja tud zmeraj nekaj pametuje. Včeraj smo bli pri njih na obisku in sem šla jaz na wc,ko pa sem se vrnila je dala  našiuser posted image   brisačo pod pazduho (za lažjo hojo) in sem se razp -izdla,ker naša še ni dost močna in se je mučla in jamrala,tašča pa je rekla da so njeni vsi tak hodli pa vsi normalno hodijo-pa da te ne boli križ če tak hodiš zraven. Saj nisem rekla,da zarad tega ne bi kdo normalno hodil,samo naša še pač ni dost stabilna kar se hoje tiče.user posted image user posted image user posted image
Eh tak pač je no,se ni za sekirat,valda pa da ti včasih malo prekipi sploh če se gre za naše otroke.
Uživajte

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
18.2.2008 13:58:46   
hariba
valika Ja se učijo črke, po 2 ali 3 vzamejo hkrati in pol pišejo vzvezek beesed, ki se začnjo na njih in ki jih vsebujejo, pa še za domačo nalogo morajo pol domajih sami najt in napisat. Matematika je pa v 2.razredu kar obsežna, odštevanje in seštevanje do 100 pa tudi x spoznajo. je težja kot je bila v 1.osemletke. Pa moja tamljša sta na isti šoli, le 2 leti razlike, pa ima zdaj lara drugačne delovne zvezke kot jih je imel Denis. Pri Denisu zdaj v 4.r ima celo  paralelka a in c drugačne pri matematiki kot oni. To se učiteljica sama odloči.
Zoja končno spi, je v vozičku zaspala, sva šli Žigatu nasproti .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
18.2.2008 14:09:58   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag
,ko pa sem se vrnila je dala  našiuser posted image   brisačo pod pazduho (za lažjo hojo) in sem se razp -izdla,ker naša še ni dost močna in se je mučla in jamrala,tašča pa je rekla da so njeni vsi tak hodli pa vsi normalno hodijo

Ej, pa ne morem verjet, da so eni tako pritisnjeni!!!!user posted image  Pa v čem je fora, da mora otrok čimprej hodit?!? Jaz tega 'učenja hoje' sploh ne štekam. Zaradi mene če moja shodi pri **** mesecih, ampak bo pa SAMA! Tako kot se je sama naučila dvignit na noge in zdaj stabilno stoji, jo nisem nikoli postavljala ob kavč.

Pa nisem neka ekstremistka, ampak tega sprehajanja otroka z brisačo al pa z rokami v zrak pa res ne štekam. Pa sej povsod lahko pride po kolenih. Ko bodo možgani in mišice zreli za hojo, bo pa po nogah.

Ej, me kar pogreje takle.user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
18.2.2008 14:20:06   
tejkag
Naša se sicer ne plazi,torej po kolenih ne pride nikamoruser posted image . Saj se postavlja na nogice in to kar precej zadnje čase,ampak jo morš kar fajn držat,seveda da ne za roke,ampak tako pod pazduho. Je pa razlika,če jo držiš, al pa se z vso svojo težo,ki pa pri naši ni tako majhna, naslanja na brisačo in s tem pritiska na prsni koš. Saj vem,da eni uporabljajo brisačov al pa plenico,ampak takrat ko je otrok že bolj stabilen kar se tiče hoje. Samo tašča pač trdi svoje....sem tud mojemu povedla,da naj ji on reče,če mene ne posluša.Res sreča,da nismo skupaj doma,ker bi se mi kar hitro lahko strgalouser posted image
.......naša pa še kar spi

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
18.2.2008 14:32:23   
hariba
tejkag ja eni imajo pa res bolane. Meni kaj takega še na kraj pameti ne bi padlo. Tudi Denisa nisem nikoli za roko vodla, dokler ni htel sam hodit. Je pač šele pri 14 mesecih shodil in zdaj čisto normalno hodi. No ko sem šla pa jaz na wc je pa voda v flaši postala čudežno  roza. Ji je dala sirup not in to velikooo. Je rekla,da ona same vode tudi en mara in  da se ji smili bogi otrok. Se mi sploh ni dalo več o  raznih e jih, zobeh in škodljivosti sladkih tekočin razglabljat, ker je tudi čaj že postal sladek, ko sem odšla na wc,pa sem ji že takrat povedala svoje. Tokrat sem le sirup zlila ven in nalila nazaj vodo.
Lonib si že naročila voziček?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
18.2.2008 14:33:20   
zalbi
evo, jst sem iz predavanj... sej je blo ok.

Drgač pa sem ful slabe volje...sem dubla zavrnjeno vlogo za vrtec... drek pa ta politika... tko da sem lih prou jezna... bom zdele spet pisala županu!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.2.2008 14:53:55   
taška30
Ja, Zalbi, tako to je z vrtci.user posted image Pri nas ni šans, da pridem noter sredi leta. No, saj po svoje logično, skupine so polne že od septembra.
Poskusi še kak drug vrtec. Enkrat vem, da je bilo na MOL-ovi strani spisek (sproti ažuriran) o prostih mestih v vrtcih.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.2.2008 15:52:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

Naša se sicer ne plazi,torej po kolenih ne pride nikamoruser posted image . Saj se postavlja na nogice in to kar precej zadnje čase,ampak jo morš kar fajn držat,seveda da ne za roke,ampak tako pod pazduho. Je pa razlika,če jo držiš, al pa se z vso svojo težo,ki pa pri naši ni tako majhna, naslanja na brisačo in s tem pritiska na prsni koš. Saj vem,da eni uporabljajo brisačov al pa plenico,ampak takrat ko je otrok že bolj stabilen kar se tiče hoje.

tejkag , naša lara je na isti "razvojni" stopnji, kakor ti opisuješ - ne plazi se še po kolenih, pa če jo postavim, jo moram še orng držat - tako pod pazduho - ker je kot ena gumica...
in si sploh ne predstavljam, da bi jo kdo držal samo z brisačouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkag)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.2.2008 15:56:30   
Anonimen
no, mi smo kljub temu šli na en sprehod - ker pri nas je namreč tako lepo vreme in nič ne pihauser posted image user posted image . smo najprej mislili iti samo v trgovino in še to z avtom, ampak ko smo prišli ven, sem bila kar pozitivno presenečena, in smo se rajši kot v trgovino odpravili na en sprehod - in smo bili kar 1 uro - jupiiiiiiiiiiiii.
sedaj mi lara spi, jaz pa nam grem pečt palačinke - njamsi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
18.2.2008 16:24:40   
hariba
zalbi o to pa sranje. kja pa če bi probala še v kakem zasebnem vrtcu morda katoliškem. Ne vem, če si verna ali ne, to sploh ni pogoj vendar imajo običajno oni več posluha za take nujne primere sredi leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
18.2.2008 17:05:50   
gaja*
Se javim samo na brzino.
Danes je bila gaja že drugič pri varuški. Sem jo pustila za 45 min in je bila pridna. Sicer sem jo slišala jokat, ko sem šla, samo sta se ravno oblačili za ven, takrat pa itak protestira. Potem pa je bila zelo dobro razpoložena. Super, mi je padel kar kamen iz user posted image

lonib:kako je z vozičkom in plačilom. So ti še kaj poslali? Saj sem ti rekla, jaz nič ne vidim iz onega maila. user posted image Ostalo ti pa še sporočim, kaj bo mož rekel...

Nejcu in Matevžu  želimo  vse najlepše za 10 mesecev!!

user posted image
user posted image

Tako, zdaj greva pa šele z možem jest.
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
18.2.2008 17:07:15   
*piškotek*
Evo končno mene user posted image user posted image user posted image

Sva se dopoldan potepala in sva prišla ob 14 uri domov. Spal je dopldan pol ure in do zdele še čisto nič! Je tečka, zaspan ampak spat pa ne. user posted image

Nejc se vsem zahvaljuje za čestitke.

Srečanje: midva v sredo ne moreva, če bi se dobile ob 10 bi še nekako šlo, drugače naju ne bo. Imam ob 11.45 okulista v Ljubljani.

Zalbi: glede vrtca se strinjam s taško30 in haribo, malo povrtaj, pa ti mogoče le uspe kaj najt. Držim pesti!!!

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
18.2.2008 17:13:09   
thumbelina
uff končno sem frej. Čez dans e preganjam z Matevžem, pa telovadiva, pa ven sva šla, ko gre spat imam en kup dela po bajti in kuham zanj, tako da računalnik spet odpade. Ko pridemo iz vrtca, grem pa s hčerko ven. Danes se je guncala na svoji gugalnici za bajto in sva se imeli prav fletno...
NO zdaj je pa mož malo poprijel otroke, tako da sem jaz fraj....
Sva šla z Matevžem prejle potrdit recept na ZZZS za mleko in sva čakala pol ure da prideva v pisarno, ker so se babnice pogovarjale po telefonuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim kr nekaj... Jaz v svoji službi še lulat nimam časa jit, kaj šele telefon?!

Tamali je končno začel žvečit stvari. Je pa postal kot enuser posted image vragec. Če me je par mesecev nazaj kaj ubogal, me zdaj NIČ. Jaz zraven vpijem NE, on pa naredi en čudno kisel nasmeh in se mi reži nazaj v ksiht. Mulc. Mi zanalašč izbija polno žlico iz rok. In danes sem popenila in ga mahnila po prstih in bila zraven huda no in je mulc utihnil, obmiroval in me malo čudno gledal. Vsaj tistega trapastega ksihta ni naredil, ker me prav razjezi.... Čveka non stop, ga ni za ustavit. Pa skoz mi nekaj kaže in jaz mu moram razlagat. je pa začel tud listat revije, sicer je še bolj štorast in na koncu ko mu ne rata raje kar strga, ampak začetek pa je...

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
18.2.2008 17:45:49   
sabri
En lep pozdrav, danes smo bile kar več al manj zunaj, dopoldan na kavi v čolnarni, potem domov na kosilo in spet ven do 17. Zdaj pa malo panča, tak da super, je bila prav dobre volje.
Vse najboljšeuser posted image user posted image Matevžu in

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.2.2008 17:56:29   
*piškotek*
Joj, meni pa je danes moj user posted image  prvič rekel MA-MA, in to 2x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem se čist stopila od veselja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
18.2.2008 18:00:30   
sabri
AAA? Kar vrglo me je venuser posted image
V glavnem kaj se to dogaja, valika in hariba, pa da popizdiš, take stvari me pa razkačijo, že na šihtu sem mela tega vrh glave, ampak je fora v tem, ker skoraj nič ne pomaga, ko so otroci že enkrat taki, na žalost.
zalbi: sranje za vrtec, bom kar tiho, ker pri nam bo še septembra najbrž en velik NIČ, tak da ne vem kaj bomo. Sem se pa danes pogovarjala za privat tle pr nam-450 eur na mesec ma ena, pa kaj si ti nor, me je kar razkuril, pa položnice, pa hrana pa je že plača pa še pol ene zdraven.
tejkag: mislim, da bi mi kar glasa zmanjkalo, tak lepo bi ji povedalauser posted image , kaj so eni res čudni no, jaz včasih pravim ampak ne tašči ampak mami, da ona je imela 4 prilike vzgajat, da zdaj je pa ta moja, ne njena in me sploh ne zanimajo kake čudne varjante, kak je ona pa bi ona...Ampak za to sprehajanje z brisačo pa še nisem slišala.
Aha, časa zmanjkuje, se hoče igrat. čap

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
18.2.2008 19:44:28   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Lonib si že naročila voziček?

Se na avstrijskem nekaj delala, pa sem ugotovila, da kartice nimam ta prave (samo Maestro). na anglešlem sem naročila isto, pa sem kr neki zabluzila. Sem prosila gajo za pomoč, če mi ona lahko pomaga. Sem pa zdej dobila njihovo št. računa in banke in jim bom preko banke nakazala.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
18.2.2008 19:59:59   
zoom zoom
Živjo,

danes je bil pa en čudvt dan. SOnček, nič ni pihalo, otroka ful pridnauser posted image user posted image user posted image . Smo bili res ogromno zunaj, tudi starejšega sem šla iskat v vrtec kar ob 12h in smo potem malo pohajkovali, pozno popoldan smo šli bo terapevtsko blazino (trenutno se zrači na balkonu, ker zaenkrat še ful smrdi. Tiste, ki jo imate, koliko časa vam je še smrdela?) in zdej že ene 15 minut oba spita.

Jaz moram še malo po tleh pomest in igrače v zaboj zmetat, potem sem pa frej.

Tudi jaz čestitam obema za 10 mesečnico.

Tejkag: groza, a kar z brisačo. Meni je že to grozno, ko kdo našo kao postavlja na noge, to mislim na tleh. Kao, a še nič nog ne premikaš. Ja pismo, se je lih dober ačela vsaj malo premikat, potem naj pa že kar hodi al kaj. Je pa v bistvu res ful smešna, ko se postavi v pravi položaj za plazenje (ko hoče kakšno stvar), potem pa ne vem ali ji zdrsi ali pa pač še ni dovolj močna in je takoj na trebuhu. Sama se posest pa še ne zna. Ampak premika pa se. Juhuhu.

Vrtec: če katero zanima imajo v Horjulu še eno prosto mesto (oz. v primeru, da dobim podaljšano še eno, samo to je pa verjetno za ljubljančane malo predaleč (je ene 25 minut do Lj - me bo janca77 popravila če sem kaj narobe povedala). JAz še vedno močno upam, da dobim podaljšano - odgovora pa še kar ni in ni.

Nič grem zdej igrače pospravit in pomest, potem pa na orbitrek in pred TV.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
18.2.2008 20:07:50   
thumbelina
hej.

Našemu je zgornja dvojka prebila danes, ampak je še vedno revež, ker bo naenkrat dobil 4 zobke. Ful hecno, da ima spodaj dve enki in zdaj eno dvojkico zgoraj, ostalo pa je na čakanju...
Piškotek - bravo za Nejca, pa glih v petek si jamrala, da noče nič povedat, no vragca zdaj je pa prehitel še našega Matevža. Vse drugo reče, samo ma ma mu nekako ne potegneuser posted image . Oči je ATI, pa v kuhinji skoz gleda križ in vsakič reče KI, pa avto je podaljšano rečeno AT, skratka, mama pa ne in ne. Lump mali.

Ehh nič se mi ne da. Dones sva z mojim možekom kao zmenjena za eno večerno seanso, če ne pride kaj vmes user posted image . Tko da letim zdaj še kuhno mal porihtat, da ne bo ura spet pol enajstih zvečer.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
18.2.2008 20:29:17   
*piškotek*
Naš lumpi že spi skoraj eno uro, jaz sem pa še malo e-maile pogledala, se jih je kar nekaj nabralo user posted image

Thumbelina: bravo za zobke.

Sicer je pa tudi našemu čudno ratalo spravit zobke ven:
najprej spodnji enkici, potem zgornji dvojkici in potem še enkici, pa spodaj ima potem še eno dvojkico, druga se mi pa zdi da počasi rine ven. Tako da tak vrstni red očitno ni nič čudnega user posted image user posted image user posted image

Glede govora pa je to tako-tako pri nas. Bomo videli, kaj bodo prinesli naslednji dnevi, če ni bil to zgolj slučaj, da je rekel mama. Tudi pa-pa je že znal dat, zdej pa kr ne več user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
18.2.2008 20:31:14   
zalbi
Hvala vsem za prijazne besede. Sem bla res ful slabe vlje, k res ne veš več kaj bi...
Pa me ful razkuri k tm po TV-ju gledam pa govorijo kok je vse super, otrci, bla bla bla... pa država fulll pmaga, pa skrbi za družinsko politiko... bla bla bla - uh, sm mgla vn dat.

Hariba - sem verna in bi bila zelo vesela če bi dobila katoliški vrtec, vendar je v ljubljani (kokr jst vem) samo en, ta je montesrijev - je baje fulll naval - mogoče bom pa le poskusila, ker poznam tam eno šefico, sem bla enkrat na nekem izbraževanju pri njej, ko sem bla pri skavtih.

zoom zoom - joj hvala za info. ampak Horjul pa je res zame mal daleč.

sabri - kaj, 450€, t res nis normalni... grrrrr

piškotek - user posted image za MA-MA

valika - sara se tut nč ne plazi, bi pa skoz na nogicah stala, pa afne guncala:)

thumbelina - naša sara isto stanje zob, kot tvoj Matevž - spodaj dve enki, zgoraj vse nabreklo, pa predrla je dvojka že vn...ostalo čakamo....

nč, zdej pa grem po tuš, pa počivat...sm čist neki zmatrana...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 2123
18.2.2008 20:52:01   
JAPE
Ojla Bejbe!
Midve sva pa danes imeli fiziotaerapijo nenapovedano. Me klicala komaj 2 uri prej, in sva se takoj naštimali v avto in gasa. Je taka gužva, da za en dan naprej ne vem kdaj bom imela termin. No samo, da je! Naslednjič imava pa v ponedeljek. Pa ti Mojčca?

Zoom zoom: Blazina je smrdela še dolgo dolgo....Najbrž smrdi še sedaj, pa smo se že navadili. Jaz sem jo najprej kar 2x stuširala v tuš kabini. Je res tako smrdelo, da me je kar dušilo.  1 mesec je sigurno smrdela, upam, da se boste čimprej navadili. Sicer je pa super, a ne! Držim pesti, da bo podaljšana porodniška!

Zalbi: Upam, da se bo vse v redu isteklo glede vrtca, po možnosti tega katoliškega, ker se tudi meni zdi res fajn.

Brisača: Tudi jaz ne poznam te fore z brisačo. Kako to sploh izgleda? Še dobro, da naše mame ne poznajo te fore, sicer bi že pametovale 100 na uro! Mene tud to razkuri. In vsi sladkani čaji, in celi kupi novih igrač, in vse mogoče stvari, ki konc koncev otroku sploh ne koristijo.
Naša se sploh še ne postavlja na noge ( še plazi se ne) in me že skrbi kako jo bodo vlekli za roke....grrrrrr

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
18.2.2008 20:53:15   
zoom zoom
Se za danes poslovim, grem počasi spat.

Lahko noč.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...
Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi
Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozič...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?