taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag Še eno bom razkrinkala mami86-nas samo bere in nič ne napiše! Pa res, glej jo. Ti pa si detektivka, Tejka. Jaz vem še za eno, ki ima nick KSIA, pa ena npotocn al neki takega. Dejmo jih sprovocirat, da se javijo. Punce, nič se nas bat! Sva se uro in pol sončili zunaj na sprehodu, najnovejša finta je, da si non stop vleče kapo iz glave dol, tako da je bila v končni fazi brez kape - edina najbrž od vseh 50 dojenčkov, ki smo jih srečale. Pa kaj naj, če pa tuli in jo vleče dol. Sej pihalo ni, upam, da bo vse OK. Zdaj sem jo malo na silo potlačila spat, da bo do vrtca gotova s spanjem. Seveda se je upirala , ampak na koncu vdala. Lilka, a vi pa kar takole na en dva tri v vrtec? Ja, super. Bodi vesela, da si imela to srečo. Pa nikar ne skrbi. Glej, zdaj so vsi otroci tam že navajeni, sami jejo itd... in bodo imele vzgojiteljice ful časa tvoji se posvečat. Hrana je prirejena bolj brezzobim, pa hitro se bo navadila brez skrbi, enkrat sem že napisala, da vrtec dela čudeže glede vsega - hranjenja, spanja. No, vodo ji pa res lahko nehaš prekuhavat. Naša že od 6.meseca dalje pije vodo iz pipe. Hariba, vi tudi kar začeli z vrtcem? Joj, šele ko to berem, se začenjam zavedat, da gre počasi zares. Jaz imam pa še tolk dela. Shujšat moram, celo garderobo si nabavit...
|