|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
19.2.2008 13:58:07   
tejkag
Ojla!
Kaj počne naša bejba? Spiuser posted image kot vedno ko sem jaz  na RR.Kosilo bo kmalu kuhano,zdaj še samo čakam dragega in ostale,da pridejo.
Ko se naša gospodična zbudi pa bomo vsi trije šli še malo ven na sprehod,ker je vreme res krasno.
Še eno bom razkrinkalauser posted image mami86-nas samo bere in nič ne napiše!

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
19.2.2008 14:11:52   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag
Še eno bom razkrinkalauser posted image mami86-nas samo bere in nič ne napiše!

Pa res, glej jo.user posted image  Ti pa si detektivka, Tejka. Jaz vem še za eno, ki ima nick KSIA, pa ena npotocn al neki takega. Dejmo jih sprovocirat, da se javijo.user posted image  Punce, nič se nas bat!

Sva se uro in pol sončili zunaj na sprehodu, najnovejša finta je, da si non stop vleče kapo iz glave dol, tako da je bila v končni fazi brez kape - edina najbrž od vseh 50 dojenčkov, ki smo jih srečale. Pa kaj naj, če  pa tuli in jo vleče dol.user posted image  Sej pihalo ni, upam, da bo vse OK.
Zdaj sem jo malo na silo potlačila spat, da bo do vrtca gotova s spanjem. Seveda se je upiralauser posted image , ampak na koncu vdala.

Lilka, a vi pa kar takole na en dva tri v vrtec? Ja, super. Bodi vesela, da si imela to srečo. Pa nikar ne skrbi. Glej, zdaj so vsi otroci tam že navajeni, sami jejo itd... in bodo imele vzgojiteljice ful časa tvoji se posvečat. Hrana je prirejena bolj brezzobim, pa hitro se bo navadila brez skrbi, enkrat sem že napisala, da vrtec dela čudeže glede vsega - hranjenja, spanja.user posted image  No, vodo ji pa res lahko nehaš prekuhavat.user posted image Naša že od 6.meseca dalje pije vodo iz pipe.

Hariba, vi tudi kar začeli z vrtcem?user posted image Joj, šele ko to berem, se začenjam zavedat, da gre počasi zares. Jaz imam pa še tolk dela.user posted image  Shujšat moram, celo garderobo si nabavit...user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
19.2.2008 14:14:21   
taška30
Lonib, ja, sem zamenjala slikco, ker ima ena enako (čebelco), no sej čebelca je bil tudi Po, oblečen v čebelco pač. Ampak mi tale ni tolk všeč, bom kmalu kakšno drugo dala gor.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
19.2.2008 14:47:05   
sabri
Ja, prav lep dan je danes, gremo spet ven, po kosilu. Ampak me, ki imamo prvega po moje drgač reagiramo na kake nove fore, naša se je začela žogat včeraj, do zdaj sem jo kao učila, včeraj pa je prav žogala se, prijela žogo in vrgla nazaj, pa je pršu moj zdraven i n je podala takoj njemu pa men, pa njemu...Men se je zdelo ful dobr no, čeprav je najbrž čist običajno počasuser posted image .
Jutri ob 10 se pa najbrž vidimo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
19.2.2008 15:11:36   
zoom zoom
Tudi mi2 sva bile danes ogromno zunaj. Je bila oblečena v bodi z dolgimi, pulover in jopica. Ker jaz sem imela samo pulover in jopo, pa mi je bilo vroče. Kapo si pa tudi naša dol vleče in je bila danes potem kar brez. Sicer je malo pihalo, ampak ni panike.

V službo bi morala 19.3. ampak še vedno upam, da mi ne bo treba. Pošte od CSD-ja še kar ni. Bo že kmalu 4 tedne od oddaje vloge.

Vodo tudi naša ne pije več prekuhane že kar par mesecev. Imamo pa pri nas Brito, tako da pije prefiltrirano vodo.

Srečanje: če bo kdaj v LJ prideva, sicer pa uživajte.

Lp

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
19.2.2008 15:36:39   
lilka
Evo mene še enkrat....

Taška30:ja sej imaš prav glede vrtca, sej jaz to vem, samo sej veš kako je, ko je tvoj otrok.....
Vodo prekuhavam predvsem zato, ker imamo svoj lastni bazen in ga že več let nismo očistili in nisem najbolj ziher......če sva kje na obisku sem ji že dajala vodo iz pipe, doma jo pa že avtomatsko zjutraj prekuham....sej bom res nehala počasi....

plača:ja če nebi blo kreditov, bi vsi kot lordi živeli......jaz ga imam 300 evrov..

voziček:jaz bi kakšno cenejšo varianto, ne rabim dva tako draga vozička....., če se bo našlo, bi kupila kaj cenejšega.....če katera ve za kaj cenejšega naj prosim pove.

user posted image se podpisujem pod to, prav kmalu me bo doletelo.....

Zdej morem pa spet šibat, Tinka ne pusti več pisat....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
19.2.2008 16:28:53   
zoom zoom
Se strinjam z vsemi. Če ne bi imeli kreditiv, bi živeli kot v pravljici. Privoščili bi si lahko čisto vse, pa kakšen fensi dopust,... Tako pa.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.2.2008 16:33:51   
*piškotek*
Kako lep dan je danes!!! Naš user posted image  je spal dopoldan od 10 do 12.45!!!! Se ne spomnim kdaj je toliko spal user posted image user posted image user posted image  Pojedel je ful za kosilo, se tudi ne spomnim kdaj je nazadnje toliko pojedel user posted image user posted image user posted image  Smo šli na sprehod po kosilu in je bil zelo priden, potem sem ga pa dala še v njegovo kolo in sva se vozila po dvorišču in mu je bilo takooo všeč da je kar vriskal od veselja user posted image user posted image user posted image

Voda: jaz našemu še tudi vedno prekuhavam vodo, ker pri nas pa ni najboljša voda direkt iz pipe in tudi mi pijem flaširano (so že bile prebavne motnje)

Srečanje: potem če bo ob 10 na Zbiljah pridem!!!

Še seznam kdaj začnemo delat user posted image user posted image user posted image

Vse lepo enkrat mine

user posted image

user posted image

torek, 18.03.   gaja
petek, 21.03.   lilka

torek, 01.04.   taška30

torek, 01.04.   Lonib
torek, 01.04.   *piškotek*

user posted image

Ostale se še vpišite user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.2.2008 16:35:14   
*piškotek*
A ja, še plača:
Boljše da ne komentiram. Nama ne ostane nič, sva do konca v minusih + krediti, imava pa tudi zelo slabe plače. Boljše da ne pišem naprej user posted image user posted image user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.2.2008 17:15:28   
smotka lonib
Hojla!
Mi smo že nazaj. naprej sem šla po kosilu na banko in plačala za tisti voziček. Upam, da sem prav oziroma, da je uslužbenka na banki tud prov poslalauser posted image . Je rekla, da naj ji tisti list pustim, če bi slučajno bilo kej narobe, da lahko popravi. Mi je pa rekla, da naj se odločim za kartico Visa ali Mastercard. Sem pa vidla, da na angleškem E_BAY-u pa lahko plačuješ s Maestro kartco. Zdej samo molim,da bo vse OK in da voziček dobim. me moj skoz sekira, če sem prov naredila in danisem kr neki plačalauser posted image . Pol me pa še s tem obremenjuje, da se ja sekiram, želodec se mi pa krči. Sej bom kmal ratala kot okostnjak. Imam take joške kot ena 12 letna deklicauser posted image .

1vetrnica!
Bom prišla, ko bom imela nov voziček. Upam, da bo to kmalu, ker bi res rada spoznala še ostale punce.user posted image

Mojčca!
A si se zgubila? te kr mal pogrešam. Tud ostale pogrešam Emina83, tinkibinki79, Bojana1, Janca77, Alessa, katikasu, MojcaB, saranik, kaštrunuser posted image user posted image user posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.2.2008 17:22:09   
thumbelina
Hej.
Joj kako lep dan. SIcer je nekaj pihalo, sam je bil topel veter, tko da smo bili veliko zunaj. Tamalega sem pustila pri moji mami za 20 minut, jaz sem pa tačas skočila v trgovino. Je mali baje nekaj časa bil čist skuliran, potem pa je pogruntal da mene ni, in je jokal kot dež. Ga ni mogla mami prepričat ne da bi pil, ne igračke ga niso ganile..... Ko sem prišla nazaj in je bil v mojem naročju, se je pa tako zapeljivo smejal moji mami in mojemu bratu, ki je bil tudi ves čas zraven.... No ja vsaj začeli smo ga malo navajati na druge ljudi...
Zdajle smo papojedli krompirjev golaž, joj kok je bil dober....

Pri nas imamo zelo dobro vodo (če ste kdaj brale analize vod, mi pijemo vodo iz oste vrtine, kot polnejo potem flaširano vodo Dana in je imela najboljše rezultate na testih), tako da jaz nič ne prekuhavam.

Jaz odhajam na delo 24.3. če mi ne podaljšajo porodniške. Če mi podaljšajo, grem pa šele zadnji teden v avgustu (ker delam v šoli in bodo vmes še počitnice).

Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.2.2008 18:05:57   
hariba
za seznam Porodniška se mi izteče 3.3, vendar bom imela še 3 in 4.3 2008 dopust. Torej začnem delat 5.3. Ja pri nas bo kmalu šlo zares. Verjetno sme prva, ki grem v službo od vas. Ja vsega luštnega je enkrat konec.
Kako je bilo toplo in lepo pri nas. Smo bili na dolgem sprehodu.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.2.2008 18:29:44   
JAPE
Ojla, evo mene po dolgem sprehodu....smo se vozičkali na sončku na Bledu okoli jezera. Super je bilo in fajn toplo. Res je bla prava tura, dobra ideja, če boste kdaj imele priliko. Vodica, sonček, račke,.....

taška30 fletna slikica!

Jutri me žal ne bo na srečanje. Sem se že zmenila prej. Sicer bi pa prav rada prišla, saj veste, da sem še vedno bila... :) Tako, da jaz komaj čakam na naslednjega. Jutri se pa lepo imejte!

Aja, še to: Klara se je danes prvič sama usedla.... Juhu - napredek!

Seznam: podaljšana porodniška mi poteče 5.6. in pol bom najbrž imela še nekaj dopusta, pa še ne vem točno...!

user posted image

torek, 18.03.   gaja
petek, 21.03.   lilka

torek, 01.04.   taška30

torek, 01.04.   Lonib
torek, 01.04.   *piškotek*
petek 06.06.     jape

user posted image  

< Sporočilo je popravil JAPE -- 19.2.2008 18:30:07 >

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.2.2008 18:36:25   
zoom zoom
Naša2 sta že skopana, najedena, tamalže že spi, starejši pa še čaka na  risanko, ima tudi že umite zobe,..., tako da potem samo spat piči. Juhu, bom imela že od 19h mir. Upam, pa da bom imela mir tudi ponoči.

Je bi pa današnji dan res ful lep. Če odmislimo, da je februar pa sploh.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.2.2008 18:38:42   
zoom zoom
Jape: koliko časa si čakala na odgovor?  Ali pa koliko časa ste druge čakale oz. že čakate? Mene že tako matra to ne vedenje. Pa upam, da potem ko dobim ne bom preveč razočarana. Upam, da se mi bo smejalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.2.2008 18:39:29   
zoom zoom
Aja še to. Koliko izvidov ste pa priložile zraven? JAz sem samo enega, ker sva prepozno začele hodit.

Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.2.2008 18:50:33   
JAPE
Zoom zoom:
Na odgovor sem čakala malo manj kot cel mesec. Tudi midve sva začele hodit na terapijo šele po 9 mesecu, zato sva imela samo en izvid, ki je prevladoval, sicer sem pa imela še dva od prej, kjer pa je bilo napisano da terapija ni potrebna! Držim pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.2.2008 18:53:07   
thumbelina
zoom zoom - jaz sem priložila priporočilo razvojne pediatrinje in na tistem priporočilu je bila tud diagnoza oziroma poročilo. POtem sem pa še dodala papir, na katerem piše, da je Matevž preobčutljiv na mlečne beljakovine in list iz katerega je razvidno da sva bila obravnavana  v alergološki ambulanti. Zraven sem dodala še svojo izjavo (opis stanja, kako poteka otrokov razvoj : težave s hranjenjem, ker ne sedi, da pač cel dan telovadiva, da je neprimeren za vrtec, kr ne sedi, itd...).

Sem pa tok slabe volje. Total sem uničena. Cel ljubi dan se zafrkavam s tamalima. Al enemu strežem odspred in odzad,m al pa tadrugemu. Tavelika cel ljubi dan hodi naokrog s kislo faco in prav zaigrano jamra, da ji je DOLGČAS. Vsi moji predlogi za preganjanje dolgčasa ji niso všeč - itak. Zdajle že pol ure je eno jabolko. Že zjutraj me je razkurla, ko je predolgo čakala z lulanjem in ko je zadnji moment letela na wc, je začela lulat kar v gatah, ko ugotovi, da lula čez gate, spet vstane in vmes itak lula in si hoče slečt gate. Skratka nardila je cel masaker, je še celo dopoldne smrdelo po wc-ju. Sem celo dopoldne pol še čistila.... Res tok sem skurjena, na momente nimam čist nobene volje, ker se mi zdi da ne naredim nobenega haska. Tamali je še vedno bolj ali manj negiben, vse moram bit zraven in ga popravljat, tavelika je tok sitna in zahtevna. Cel dan pucam eno svinjarijo. Jerca se spozabi d aje v škornjih in gre najprej v škornijh iz vrtca s kilo blata na vsakemu v hodnik in odloži bundo, potem gre nazaj v verando in se sezuje.... Tamali itak kar mu dam v roke zdaj vse nekak sfrčklja, da je vse po tleh in jaz to pol pohodim in pogruntam šele popol ure, ko je prepečenec razpacan že glih po celi bajti.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.2.2008 18:55:49   
thumbelina
NO zdej sem pa še post raztegnila. Ahhh dones ni moj dan...

Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.2.2008 19:13:09   
zoom zoom
Thumbelina saj bo boljš. ČE te to kaj potolaži imamo od kar sta dva "JEDCA PRI HIŠI" tudi tak svinjak. Tamala itak kruh razdrobi po tleh (je tak užitek gledat kako pada) starejši ga pa potem nevede raznese po celem stanovanju in bolj ko pucaš več je svinjarije po tleh. Pa kaj čmo. Pri nas metla (imamo tako, ki ima gor eno krpo) dela večkrat dnevno, vsaj 1x na dan tudi posesam, pa je še zmeraj svinjsko.

Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.2.2008 19:40:17   
sabri
zoom zoom, jaz sem čakala dobra dva tedna, izvidov sem imela pa od 2 meseca še malo prej ni, kakih 9 mislim da.
thumbelina: ti kar daj ven iz sebe, če ne drgač pa nekam proti gozdu, fajn zatuli pa bo.
jape: bled že nekaj časa hočem it pa mi ne znese, super da ste uživali in pravi dan izbrali.

delat grem začetek maja, ker mam še dopust, če ne dobim prej kje službe.

Grem jo kopat, je mal tečna,

Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.2.2008 19:58:53   
hariba
thumbelina Pri nas je tudi svinjarija in drobtine povsod.  Vse nadrobi, zato ji dajem jest izrecno v stolčku, pa se jezim z mularijo, ki med obroki hrano nosi tudi drugam. Se je tavelik šel učit v svojo sobo, si je nesel zraven namazan kruh, ni čisto vse pojedel in ni mogel do kuhne krožnika prinest,uje kar v predsobi na polico odložil, je mala škorjo našla in tako lepo po hodniku nadrobila, pa potems e ej seveda raznosilo, da je po celi dnevni pod nogami škripalo.
voda mi imamo po analizah tudi dobro vodo, zato je od 6 meseca ne prekuhavam več.
voziček jaz sem tudi podobno marelo kot jo ima gaja gledala na angleškem e bayu, jo bom naročila, ko se vrnemo iz smučanja za kake nakupe, pa tudi za na morje, samo bom poiskal tako, da lahko zrven še kak dežnik naročim. Zaenkrat imamo še kar chicotovega trikolesnika z velikimi kolesi, ker hodimo po različnih terenih, pa tud zimsko vrečo ima in je ful rada v njem, le kar težek je za vozit, pa veliko prostora zavzame.
Zdaj pa lara nekaj tečnari.

Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.2.2008 20:04:27   
zoom zoom
Naša še je zdej že parkrat zbudila in  jokala s takim izsiljevalskim jokom, tako da sem popustila (šment) in trenutno sladko spančka na moji postelji. Preden bom šla spat jo prestavim v njeno, potem pa bo kar bo.

Me pa tako jezi ta njen nos oz. smrkelj. Ga ima že ne vem koliko časa in ne pomaga nič, par minut po čišlenju je že spet zamašen-

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
19.2.2008 20:12:00   
zoom zoom
V glavnem ne morem verjet, da od ne vem koliko programov, ki jih kabelska TV ponuja, ni nič kar bi mene zanimalo. Zdravnikovo vest si bom dala snemat in se grem počasi kar pripravit za spat.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
19.2.2008 20:18:15   
zalbi
Sara je bla tut popoldne ena sitka - sva šli vn, paje skoz godrnjala v vozičku.

jst bm v petek šla na CSD vložit - pordniška se mi izteče 26.3. - mam v petek razvojno, pa bm dubla izvid baje takoj, pa še od gastro bom dala - tk da bom dala ene 4izvide. Tako da nevem kdaj grem delat - še vedno iščem službo....in pošiljam pršnjeuser posted image user posted image user posted image

Jutri pridem - kdo pa pride:

1vetrnica
piškotek
zalbi
sabri
?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...
Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi
Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozič...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?