sabri -> RE: aprilski lumpi 07 (20.1.2008 19:14:13)
|
Joj joj, a tok sem zamudila, da imamo novo temo, nove čveklice, rojstne dneve sem zamudila..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Mi imamo izredno stanje, po tamali sem jaz zbolela oziroma driskala, mogla k dr, virus, nato moj, ki je trenutno še vedno več na školjki, kot kje drugje, oba moja starša, jaz in tamala sva pa bolje. Sem se šele danes začela učit, prej nisem mogla, sem prav slabe volje, ker res ne bi rada še enkrat šla na izpit. Sem pa najbrž naredila rekodr: V DVEH DNEH SEM JO PREVILA 38. Če sem prav štela, ena gor ali dol, sem mislila, da bom znorela in tudi preoblekla zdraven, ker je itak teklo čez. Na koncu nisem imela nič za oblečt, pa sama tolk švoh, da nisem mogla stat,k aj šele njo rihtat pa prat cunje, skratka GROZA. Upam da je to za nami. Lonib: sem glih prebrala tvoj post o šihtu, isto pri nas in najbrž na vseh postajah. Sem mojmu rekla in je rekel: valda smo pač policaji, pa še kadeti. Sicer se je zafrkaval, ker ve, da me to razkuri. Nič, samo tolk da se javim, po izpitu se bom poboljšala in spet več čvekala. LP
|
|
|
|