lilka
|
Helou čveke! Da vam najprej to povem, včeraj me je skor kap, sem informativno klicala v vrtec, sva bli zmenjeni z ravanteljico, da jo ta mesec pokličem in je rekla da ima ravno en izpis in da more Tinka 1. marca prit, če ne, je potem polno, ker še dve čakata. Mene je skor kap, jaz sem jo mislila, dat šele aprila, sej je pa ja bla v petek šele 10M. No potem je mož danes nesel vso dokumentacijo in sta se zmenila, da jo 10 marca vpišemo, ko opravi zravniškega in potem jo bomo malo uvajali, lepo počasi, glavno da je ona vpisana in da mi plačujemo. Pa rajši brez veze plačam za en mesec, kot da bi jo tako majhno mogla dat, al pa da bi bla potem aprila brez vrtca. v glavnem zdej smo se nekako zmenili, včeraj sem pa cel dan samo to razmišljala, kaj bomo zdaj če bi res mogla it, paja še ni za v vrtec, mleka še ne pije, vodo ji še prekuhavamo, je še samo pasirano, joj, joj, joj, zdej se bomo na vse to začeli počasi navajat. Taška30: se strinjam s tabo, mam raje fajn plačo, bom pač veliko vtrca plačevala kaj pa naj, a se naj ločim zdej zaradi tega, čeprav fer pa ni. Začetek dela:jaz začnem 21. 03. me lahko daste v seznam Voziček: mi imamo tudi Qinnija, pa bom za poleti kupila nekaj manjšega, pomoje kar marelo, meni je važno, da je majhen in da se čim na manjše razstavi. Pa sej jo bom še vedno v njenem quinniju vozila, samo za kam it in za na morje, bo pa ja vredu no ena marela varianta. Bom zbrala vaše predloge in eno kupila Gaja*:ta tvoj mi je všeč, a se fajn na malo zloži, kolko pa stane, a si ga na ebaju nabavla? Zdej morem pa šibat Tinki skuhat..... Imejte se zeloooo lepo.