|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
19.2.2008 8:37:34   
zalbi
Dobro jutro!

jst k sem kupovala voziček, sem izključno iskala da se hrbtišče nastavi čist navpično in v ležeče - ker je sara na začetku skoz spala v vozičku, no še danes zaspi in noče pkonči spat... tk da pri nas ej to odtehtalo - tko da imam marelo od chicota pa sem ful zadovljna.

Jupi - spet sončk - bva šli okol 10h ven, sem ž zmenjena z eno prijateljico.

No zdej pa se oglaša iz postelje...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
19.2.2008 8:49:11   
sabri
Dobro jutro še od mene, hvala za kavico. Moram pa naši zatožit, ker sem včeraj kar oči zbulila. To že veste, da se ne mara stiskat pa lupčkat, pa se včeraj po kopanju igrave in pride moj dragi domov, veselo kušne mene in njej: Ajde še ti očiju lupčka. In tamala tako lepo nastavi šobo in se kušnetauser posted image . Jaz pa oči na peclje. No saj itak je tud ata rekla prej kot mamauser posted image . V glavnem je bilo lepo videt, čeprav jaz letam s šobo cel dan za njo pa nič.
Gaja in Lonib: vozička sta šmeksi, čeprav kamor jaz hodim na sprehod, bi mi tud bolj od Lonb prišel prav z večjimi kolesi, ker včasih pridem domov je kar od blata, vode, grem kar po travi njivi...Off road.user posted image
vetrnica: za jutri jaz rajš nič ne rečem, lahk da bi mi ratal pridet na kavo, sam časa ne bom imela dost. Tak da bom videla jutri zjutraj, pa če ne bo prepozn za zmenit se.
Lep dan.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
19.2.2008 9:02:33   
zalbi
jutri - sreda - kavica - jst sem ZA

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
19.2.2008 9:16:44   
1vetrnica

user posted image user posted image user posted image

sabri, upam, da prideš, te bom "čekirala".

Jape, kje si???

no punce, dejte se še katera javituser posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
19.2.2008 9:20:23   
tejkag
Dobro jutro!
Tako naša bejba  je zaspala,ponoči je blo sicer malo boljše kot včeraj,ampak še nismo prišli do pravega spanja.
Upam,da bo danes tud tak fajn sončno kot včeraj,zaenkrat kaže da bo,upam samo da ne bo kakega vetra. Včeraj sva se kar precej potepali zunaj,malo na rokah,malo v vozičku.
Za kosilo bom user posted image skuhala špinačo pa pire,za nas pa še ne vem kaj bom.
pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
19.2.2008 9:43:39   
marijaa
Sm misla it na sonček, pa je patrik bruhu 2  krat pa 37,5 ma vročine tk da ne upam,celo noč se je zbuju, čeprav drgač spi že neki cajta celo noč.Js grem tud 3.3 delat sm dodla 1 službo. Patrika bom pa furala čuvat v Rožno dolino v študentsko naselje eni k že nega čuva, plačevala bom 200 €,septembra bo sou u vrtec.n Aprila bo upis. Zdej sm js tud dobla zavrnjen u treh lj vrtcih.
Ka lahk js tud pridem na kavo jutr, če Patrik ne bo bolan?

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
19.2.2008 10:11:20   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: 1vetrnica

user posted image user posted image user posted image

sabri, upam, da prideš, te bom "čekirala".

Jape, kje si???

no punce, dejte se še katera javituser posted image user posted image

Jaz tudi pridem, če se dobimo ob 10, kasneje ne morem, ker imam ob 11.45 okulista v ljubljani

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
19.2.2008 10:14:17   
gaja*
Dobro jutro. Za nami je kar prijetna noč. Smo spali do pol6, s tem, da sem gajo mogla vzet za pol urce k sebi, ko sem šla včeraj spat. Prej sem jo pa še malo nahecala, tak da sva dremuckali do mal čez 7 user posted image
Zdaj mi ga že veselo tura po stanovanju, s poličk je zmetala že vse njene stavri, ključe v vratih je šla že 10x pozdravit user posted image user posted image U glavnem, pestro.

Vozički: z možem sva nabavila zapp-a v bistvu za na morje, pa če gremo v trgovino... Res je praktičen, zloži se ful na malo, pa ultra lahek je. Drugače pa imamo tega quinny-ja spodaj. Za vozit je ful dober, samo je ful težek in če ga ne raztavim na prafaktorje, zavzame veliko prostora (zdaj, ko imamo ta sedež gor). Prej, ko smo imeli ali košaro ali jajčko, pa se ogrodje res fajn poleže...
Za marele pa sem slišala, da niso glih fajn
, čeprav jaz gajo dam tudi kdaj not, ko greva na sprehod. Drugače pa pri nas bogu za hrbtom tudi pride bolj v poštev tale user posted image user posted image
user posted image

Tak,mam obiske, čav bav

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
19.2.2008 10:19:19   
*piškotek*
Drugače pa dobro jutro, dober dan user posted image

Spali smo uredu, ob 5.30 dobil flaško mleka ampak se je pa potem že ob 7 zbudil. Jaz pa od 5.30 nisem več spala, zelo težko zaspim nazaj - ja kot da bi bila že fuuullll naspana user posted image  ob 6 je mojmu ura zvonila, tako da sem potem zadremala ravno ene 6.45, no ob 7 smo bili pa že pokonci user posted image

Midva tudi greva na sončka, jeeee!!!

Lonib in Gaja: všeč sta mi vozička, gajin je super bi ga takoj imela, če ne bi bil tako drag, od lonib mi je pa super - tudi za naš teren, samo mi je pa preogromen kao za marelo. Sem čisto zadovoljna z mojm peg peregotom. user posted image

Država, samohranilke,..: sem slišala da take "samohranilke" baje kar nekaj kontrolirajo - pridej na vrata in ko jih spustiš not, samo gleda kolk je kje kahih moških stvari naokoli - predvsem kopalnica je zanimiva ali pa čevlji. Ali pa da baje čakajo pred hišo oz. stanovanjem zjutraj - koliko jih pride vn - ona, otrok, on??? Baje, tako sem dobila informacije, tako da ne me "linčat" če to ne drži user posted image

Zdej se grem pa ubadat s tem, kaj naj skuham našemu user posted image  za kosilo, mi bomo imeli pa segedin.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
19.2.2008 10:21:34   
*piškotek*
Kaj če bi naredile seznam, kdaj katera začne delat????
Tako za hec, no sem mislila user posted image user posted image user posted image  da vidimo katera se prva "poslovi" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2160
19.2.2008 10:28:55   
gaja*
Imam eno vprašanje.
A ve katera, kak delovni čas ima drogerija Muller v mb čez viokend?

LP

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
19.2.2008 10:37:47   
taška30
Jutro,
jaz sem pa ful vesela, ker je ena naša kolegica (tudi na RR-Suzi) ponoči rodila punčko Žano. Pazi, ob 23-ih je še klofala po RR-ju, da gre menda zares, ker ima popadke na 5 minutuser posted image , no, potem sem šla pa jaz spat, ona je pa ob 1.12 rodila. Brzinska, ni kaj. Je pa drugi otrok, pri drugem gre vse hitreje.user posted image

Julija spi, je vredu, ne vem kaj je bilo tista vročina včeraj. Danes je spet spala od 19.30 do 7.30, tako da se spet nisva nič dojile in mislim, da je to to. Konec! Nazadnje sem dojila več kot 48 ur nazaj. Sem kar vesela, da je šlo tako na lahko. Z mojimi joški vse OK, kot da sploh ne bi, nič tiščanja, nič, očitno je bilo mleka res še za vzorec.

Na srečanje jutri me ne bo, ker pride mami in se bova šli eno orenk očiščevalno akcijo pri nas doma celo dopoldne. Ena bo čuvala Julijo, druga delala in obratno.

Torej seznam (kdaj gremo v službo):

Taška30 1.4.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2162
19.2.2008 10:55:06   
taška30
Glede teh 'samohranilk', mene pa ne ganejo kaj dost. Res! Če njih ne moti, da tkole lažejo, tud prav. Mislim, meni bi bilo pod častjo se vlačit po sodišču, pa kao da me je dec pustil, pa....da ne govorim o tem, da v vrtcu otrok razlaga o atku, pa kaj so delali doma, atka pa uradno ni...če njim to vest dopušča, tudi prav. Jaz verjamem v tisto: vse se vrača, vse se plača.
Gane pa me ne predvsem zato, ker sem prepričana, da je država tako požrtna, da tudi če bi ti ljudje plačevali več (toliko kot jim pripada), ne bi višek denarja šel resnično revnejšim. Nope! Ne verjamem, da bi zato kdo od ubogih imel kaj več. Bi ziher preusmerili ta denar na kakšno neumnost.

Jaz sem se že sprijaznila, da me bodo povsod maksimalno obrali, pa kaj češ...boljš da imam fajn plačo, pa da me fajn oberejo, kot pa da se prebijam iz meseca v mesec, pa imam vrtec zastonj. Sicer se mi na momente mal bedasto zdi, da za 'iste usluge' v vrtcu plačujem 10x več kot en drug (pa nimam 10x večjih dohodkov  zagotovo ne, pa če štejem še njihove otroške, ki jih jaz praktično nimam...), ampak se ne poglabljam preveč, tko pač je.
Škoda živčkov punce.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
19.2.2008 11:00:09   
juniorka
Muller mislim, da v soboto dela do treh, nisem pa zihr, daj raje pokliči tel.:  02/ 2297 970
vozički- super lonib, takle je pa glih tapravi, sploh če nimaš nobenega! Je pa skor isto težek kot naš ta velik! Zapp je meni tudi všeč, ampak nima veliko stvari, ki bi jih voziček naj imel..od naklona, varovala... Jaz sem s Quinnyjem ful zadovoljna- isti kot Gajin, prostora v prtljažniku je zdaj za dvauser posted image user posted image , samo je ponavadi orng usran, tako da imam v avtu Hauckovo marelo, ki ima vse vrline,naklon 90-180, strehico, prednje varovalo, samo ko pridem na ploščice ( beri nakupovalni center), pa ne gre nikamor user posted image ! No, nisem še WDja uporabla, mogoče je tu problem, ker sem dobila tak nasvet, da se je pri Peg perego eni tudi isto dogajalo... moram pol probat!
Sem pa že z masaže, mali pa malo spi, pol me pa čaka akcija- mam tako okoli, da komaj gledamuser posted image , no, lahko bi kar začelauser posted image
Lep dan in izkoristite ga!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
19.2.2008 11:20:08   
lilka
Helou čveke!

Da vam najprej to povem, včeraj me je skor kap, sem informativno klicala v vrtec, sva bli zmenjeni z ravanteljico, da jo ta mesec pokličem in je rekla da ima ravno en izpis in da more Tinka 1. marca prit, če ne, je potem polno, ker še dve čakata. Mene je skor kap, jaz sem jo mislila, dat šele aprila, sej je pa ja bla v petek šele 10M. No potem je mož danes nesel vso dokumentacijo in sta se zmenila, da jo 10 marca vpišemo, ko opravi zravniškega in potem jo bomo malo uvajali, lepo počasi, glavno da je ona vpisana in da mi plačujemo. Pa rajši brez veze plačam za en mesec, kot da bi jo tako majhno mogla dat, al pa da bi bla potem aprila brez vrtca. v glavnem zdej smo se nekako zmenili, včeraj sem pa cel dan samo to razmišljala, kaj bomo zdaj če bi res mogla it, paja še ni za v vrtec, mleka še ne pije, vodo ji še prekuhavamo, je še samo pasirano, joj, joj, joj, zdej se bomo na vse to začeli počasi navajat.

Taška30: se strinjam s tabo, mam raje fajn plačo, bom pač veliko vtrca plačevala kaj pa naj, a se naj ločim zdej zaradi tega, čeprav fer pa ni.

Začetek dela:jaz začnem 21. 03. me lahko daste v seznamuser posted image

Voziček: mi imamo tudi Qinnija, pa bom za poleti kupila nekaj manjšega, pomoje kar marelo, meni je važno, da je majhen in da se čim na manjše razstavi. Pa sej jo bom še vedno v njenem quinniju vozila, samo za kam it in za na morje, bo pa ja vredu no ena marela varianta. Bom zbrala vaše predloge in eno kupilauser posted image
Gaja*:ta tvoj mi je všeč, a se fajn na malo zloži, kolko pa stane, a si ga na ebaju nabavla?

Zdej morem pa šibat Tinki skuhat.....

Imejte se zeloooo lepo.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
19.2.2008 11:44:58   
thumbelina
GOLJUFANJE - Ma ja jaz tud nisem taka. Mi je izpod časti, da bi nekaj goljufala. Mene še na šihtu zvije če vzamem par listov papirja domov, da sprintam gradivo za službo (delovni listi in testi)user posted image .

VOZIČKI - Mi imamo traxxa, mi niglih ful všeč ker je total abauten in se ga težko razstavi. Mi je bil Peg peregov Pliko ful bolj všeč ko sem ga imela pri hčerki, sam sem misla da se bo tamali tud tok rad vozil in tukaj na deželi so sami kuclji po kolovozih. NO ampak tamali se NOČE vozit in sem na istem....

PLAČE - Midva tud nimava tok slabih plač, sam hudič je k nama vse ta bajta požre. Skoz je nekaj. Samo za kurjavo dava 800 evrov na leto, pol pa še registracije in servisi dveh avtomobilov in luzerski dopust v kakem ušivem apartmaju.... Pa smo čist izsušeni... Če ne bi blo pufov za bajto bi živeli kot lordi... Sanja svinja kukuruz.

Pa kva je zdej s tem DRnovškom. Vsepovsod nekaj pišejo,d a je kao že v petek umrl, ampak imajo mediji neko prepoved objave. Tud mož k je zaposlen v medijski hiši pravi da so mu novinarji off the record rekli, da je bil v petek v kritičnem stanju....

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
19.2.2008 11:56:37   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

vozički- super lonib, takle je pa glih tapravi, sploh če nimaš nobenega! Je pa skor isto težek kot naš ta velik! Zapp je meni tudi všeč, ampak nima veliko stvari, ki bi jih voziček naj imel..od naklona, varovala... Jaz sem s Quinnyjem ful zadovoljna- isti kot Gajin, prostora v prtljažniku je zdaj za dvauser posted image user posted image , samo je ponavadi orng usran, tako da imam v avtu Hauckovo marelo, ki ima vse vrline,naklon 90-180, strehico, prednje varovalo, samo ko pridem na ploščice ( beri nakupovalni center), pa ne gre nikamor user posted image ! No, nisem še WDja uporabla, mogoče je tu problem, ker sem dobila tak nasvet, da se je pri Peg perego eni tudi isto dogajalo... moram pol probat!

sej jest imam voziček ampak rabljenega in je že strgan. ko se je Zala rodila, smo bili v stiski z denarjem (smo zdej tud), pa sem kupila rabljenega. odkar ima zala zobke , pa grize vse kar ji pride pod usta.
sem rekla, da zdej ji pa moramo kupit enga novega.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
19.2.2008 11:59:37   
smotka lonib
taška30!
vidim, da nisi več čebelica ampak po novem si medvedek PUuser posted image .

thumbelina!
tud jest sem včeraj na enmu forumu zasledila o tem, da naj bi Drnovšek umrl, pa da kao mediji tega ne smejo objavit. a ma spet tale k+++++ Janša prste vmes, ker je bil Drnovšek LDS-ovcuser posted image .

raje ne bi o politiki, ker bom user posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
19.2.2008 12:11:55   
hariba
Midve sva pa iz obiska vrtca. Sva bili dobri 2 uri tam. Najprej 1 uro v igralnici in nato 1 uro, ko so bili vzunaj. Zoja je najprej bila malo zgubljena je kar strmela kakih 15 minut in se ni premaknila kar ji ni podobno, no pol ure kasneje pa jo je bilo po vseh kotih polno. Zelo ji je bil všeč 1 voziček,je tulila, ko sva šli in ga je mogla tam pustit pa kartonke je pometala iz policeuser posted image .
plača nimava tudi ne tako slabih, pa še nekaj malega dobijo otroci pokojnine po svojem očetu, vendar pri kreditu za obnovo hiše,4 otrcih, 2 avtih za vzdrževat in registrirat se to hitro izgubi. Pri vrtcu smo padli v visok plačilni razred, ker celjska občina ne upošteva kot olajšavo stanovanjskih kred
Drnovšek moj brat je tudi novinar in pravi, da je le klinično mrtev iz aparatov ga pa še niso izklopili. Ja imajo pa prepoved obljavljanja.
Zoja joče, padla.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
19.2.2008 12:19:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonib
sej jest imam voziček ampak rabljenega in je že strgan. ko se je Zala rodila, smo bili v stiski z denarjem (smo zdej tud), pa sem kupila rabljenega. odkar ima zala zobke , pa grize vse kar ji pride pod usta.
sem rekla, da zdej ji pa moramo kupit enga novega.

lonib, sma čist na istem. ko sem za evo kupovala, sem nekaj stvari tudi kupila rabljenih - isto stiska z denarjemuser posted image . no, in smo pač voziček tudi kupili rabljenega. je moj glih nekaj hodil v LJ in ga tam vzel - pa sem mu rekla, če bo preveč "zdelan" naj ga ne jemljeuser posted image . ampak moški kot moški pač - in ga je kupil. mene skor kap trufnila, ko sem ga zagledala - čist zbledele prevlekeuser posted image . ampak kaj čemo, sem si tistokrat rekla sedaj kaj je je, še enega rabljenega kupovat nima smisla, ker bi si pa potem že skoraj lahko novega kupila. in sem kupila tako lepo blago  in sem ga sama prešila - ja, in mi je ful gratalo.
sedaj pri lari pa sem tudi najprej rekla, bom kupila enega novega - in sem ga res- ampak no-name znamka - ni bil niti drag - ampak jaz imam sedaj laro raje v tem starem peg peregotu - ker je funkcionalno res ta boljši. in mi dol visi, če grem po mestu s starim vozičkom - ostale mamice pa s super novimi - ta novega pa imam sedaj samo za pri babici , da ne vozim teh vozičkov sem in tja

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
19.2.2008 12:39:26   
gaja*
Lilka: meni je zapp-a preko ebaya naročil Sašo. Dala sem 150€, zdaj pa še 25 za varovalni lok spredaj, pa še pleteno vrečo od zadaj za stvari čakam. Jaz možu sploh nisem povedala, da sem še vse to zraven naročla, ker je že itak lajnal, da imava predrage vozičke user posted image user posted image Samo se je meni ful dopadel. Zloži se res ful ful na malo, da ga imam v avtu na tleh lahko. Ima pa strehico za sonček zraven, samo jo lahko brez problema dol vzameš, če je ne rabiš (npr. v trgovini). Nima pa naklona. Mene to načeloma sploh ne moti, ker naša princesa ne spi v vozičku.

Plača: tudi najini izpuhtita vsak mesec, kot bi pihnil. Na žalost. Da bi varčevala kar tako user posted image Ne gre. Sproti zmanjka. Zato sva si pa naredila varčevanje, tak da sami odtegnejo. Tak vsaj prileti kaj v šparovček user posted image

Lonib: dobiš zdaj Zalino makino user posted image user posted image

Juniorka: hvala za podatke za muller.

Tak, danes gre mož spet v bolnico k očetu, z gajo greva pa v evroprk v tisti svet user posted image user posted image Je zadnjič tako uživala, da moreva še it.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
19.2.2008 13:06:06   
smotka lonib
gaja!
Grem popoldan na banko in plačam voziček. Sem vprašala kok je provizija in je rekla, 1,7 EUR. Imam zdej sprintane podatke kam moram nakazat. Upam, da se bojo na banki znašli in mi pomagali izpolnit vse zadeve, ker komaj čakam, da dobim voziček.

plače:
najine niso kej prida. Je pa kup stroškov. Glih včeraj sva morala registrirati UNO-ta in dala registracijo 330 EUR. Sva skoraj ves denar od dodatka za veliko družino dala, da ne omenim, da imela oba 150 EUR minusa na svojih računih. Pol sem pa od porodniške minus odštela, pa razne račune, zavarovanja in mi je ostalo gor 250 EUR. Možu sem tud od plače odštela kredit, minus (150), razne račune (jih plačava prek trajnika), pol sva mogla pa še oba avtomobila tankat in mu je gor ostalo 50 EURuser posted image . Pa komaj sva plačo dobila. Morava biti skromna. me kr mine, ko pride naslednji mesec  še zavarovnje hišeuser posted image . Sej ne veš, a bi jokal ali kaj. Za voziček sem pa itak dala denar na stran.

Bom raje nehala, ker sem kr slabe volje.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
19.2.2008 13:08:49   
gaja*
Vse lepo enkrat mine

user posted image

user posted image

torek, 18. 03. gaja
petek, 21. 03. lilka

torek, 01. 04. taška30

user posted image

Ostale se še vpišite user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
19.2.2008 13:30:55   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

Vse lepo enkrat mine

user posted image

user posted image

torek, 18. 03. gaja
petek, 21. 03. lilka

torek, 01. 04. taška30

torek, 01.04.   Lonib
user posted image

Ostale se še vpišite user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
19.2.2008 13:49:14   
1vetrnica
helou, kosilo se kuha, sprehod na sončku je bil super, bravo sonček!!! user posted image user posted image
Zdaj pa kuhamo kosilo, korenčkova juhica, govedina z rižekom in ohrovt, mnjam!

služba: 19.4.08 uradno (imam še nekaj dopusta)
plača: če ne bi bilo kredita bi bilo superuser posted image

Taška30: lepo pospravitauser posted image

Voziček: Chicco je zakonuser posted image  (jih imam 3)

Drnovšek: user posted image

jape, kje si?

jutri kafetkanje:user posted image

Piškotka lahko se dobimo ob 10h  na Zbilju, ostale pa pridite, ko lahko.  Če bo zjutraj še hladno smo lahko noter, kjer imajo luškan mali otroški kotiček (notri ni žive duše), kjer se otročki malo poigrajo, pojejo malico, me spijemo kafe in gremo na doooolg sprehod. Kaj pravite na to?
Žalbi in Sabri: moji dir kafetkarici
Marija seveda lahko prideš. Več nas je bolje je. Upam, da Patrik ne bo bolančkan.
Mojčica, Lonib prideta?

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...
Pravila za oblačenje in nego dojenčka pozimi
Ko postane zunaj zares mrzlo, se mnogi starši sprašujejo, kako naj oblečejo dojenčka, ko se odpravijo ven. Mu bo v vozič...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?