|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
17.2.2008 22:39:30   
JAPE
Taja je res faca.......za Nejca pa user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
17.2.2008 23:03:14   
hariba
Nejcu čestitke za 10 mescevuser posted image user posted image user posted image .
Zdaj grem pa spat, Zoja se je že 2 zbudila, pa jest ni htela večerja, pa zizo je tudi le malo potegnila in pustila, upam, da se ji ja kaj ne kuha spet Smo bili danes na dolgem sprehodu oziroma pohodu, smo šli na Šmohor peš, je bila v nahrbtniku, pa ji ni bilo ravno všeč.
Sabri Res je Taja prava mala faca.
Lahko noč vsem.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
18.2.2008 7:45:16   
mojčca
Jutro user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
18.2.2008 7:56:58   
thumbelina
Jutro nazaj.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
18.2.2008 8:07:25   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Hvala za kavico, bo pa potrebna še kakšna da pridem k sebi. user posted image
Spali smo še kar, no. Se je pa celo noč nekaj premetaval in jamral že skoraj celo pomalem jokal. Ob 4.30 sem mu dala flašo mleka, ker se je zbudil ob 4 in dokler ni dobil mleka je bilo še slabše - mislim z jamranjem in jokom. Spal pa je do 7.40. Upam da se ga ne loteva kaj. Mogoče bo pa spet kak zobek. Jaz sem pa še vseeno kr neki zaspana in vsa user posted image
Pa še zdej sem mela ene 2 dni malo bolj krvave izcedke, včeraj se je pa ulilo, tako da sem dobila kar lepo tardečega user posted image  Pa mislim da ni še nič bolj šibka glede na to, da naj bi bila z mireno user posted image user posted image user posted image
Nejc se zahvaljuje za čestitke user posted image
Zdej se greva pa počasi zrihtat, greva najprej na plavanje, potem pa grem še na CSD, bom vseeno odnesla tisto vlogo za podaljšanje, čeprav itak skoraj 100% ne bo nič s tem.
Danes mi pa ni treba na faks, imam počitnice ta teden user posted image user posted image user posted image , juhej user posted image user posted image user posted image  No, od drugega tedna naprej bom imela pa potem 2x na teden predavanja, ob ponedeljkih in sredah. user posted image

Thumbelna: Matevžu želim vse naj naj za njegovih 10 mesecev user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan, pa se beremo popldan.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.2.2008 8:15:51   
Anonimen
hej, dobro jutro!
hvala za kavico - mislim, da jo bom počasi lahko začela pitiuser posted image . moj jošk je končno počasi skapiral, da ni nekega velikega povpraševanjauser posted image user posted image . samo tu in tam se še do daske napolni, ostalo pa je bolj ko ne mlahavo...user posted image user posted image ..
no, naša noč je bila danes še kar  - samo proti jutru ga je začela eva sračkat - je skoz hodla sem in tja od 5.30 ure dalje - tako da je bilo tudi z mojim spanjem konec. sedaj zjutraj pa se ni mogla držat na nogah in jo kao glava boli - ja itak od nespanja - sicer sem ji potem zmerila vročino in ima 37,2 - in sem jo danes obdržala doma. upam, da je res smao utrujenost in se ji nič ne kuha....

nejc in matevž - vse najlepše za obmesečnice
user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.2.2008 8:19:17   
1vetrnica
dobro jutro;

sabri: sori, sem šele zdaj videla, da si hotela na en kafe, pa sem že zmenjena za dons!!! Ja, škoda no!user posted image

spanje: naša je spala celo noć, brez težav, mali je malo kašljal ampak je veliko bolje, upam, da bo bo ok. KAr se tiče spanja čez dan, ga tamala kr dober denfa, tko, da ni panike. Bolj je kriza pop. oz. proti večeru, bo že.user posted image
nejčku čestitke za 10 mesecev, bravo nejkouser posted image user posted image

lonib: dej si duškauser posted image user posted image

srečanje: predlagam sredo 20.2.08 ob 10.30, če bo lepo vreme Zbilje, slabo/premrzlo Merkator Kranj. Če bi katera malo poklepetala in kafetkala, zbiram prijave.....user posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.2.2008 8:20:02   
aischa
dobro jutro

ena user posted image  za vse

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.2.2008 8:20:07   
Anonimen
sem včeraj pozabila napisat, kak šok sem doživela, ko sem se pripeljala domov. sem stopila iz avta in vidim na našem dvorišču, kjer se vedno zbirajo smrklje in smrklji iz OŠ in tam čvekajo in tudi vidla sem že da kadijo.....
no, in stopim iz avta in mi reče ena smrklja: hej stara, a boš malo đointa? sem ostala rajši brez besed, ker mislim, da če bi jim kaj rekla nazaj, bi se itak znesli nad avtom.....
mislim, kam gre ta mladina????????? upam, da moje ne bodo nikoli tako neolikane......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.2.2008 8:20:22   
1vetrnica
vse lepo tudi Matevžuuser posted image user posted image user posted image

bravo fantje!

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.2.2008 8:31:23   
aischa
user posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
18.2.2008 8:38:30   
mojčca
OJ

Sem vam dolžna še poročati, do kdaj je spal Matic v petek (bi vam sporočila že tisti dan, pa rač. ni delal, se je modem pokvaril in so nam ga v soboto zamenjali, tako da sem bila nekaj časa brez interneta). Do 16.00, to se pravi vsega skupaj malo več kot dve uri. Ja, očitno ga srečanja izmučijo. Kar se tiče srečanja v sredo, pa jaz sem ZA.

Današnja noč: katastrofa. Se je od 8 do 11 non stop nekaj zbujal, ob 11 pa je začel jokati na ful. Ker ga nisem mogla potolažiti, sem ga nesla v dnevno, kjer je 10 minut lepo spal pri meni v naročju. Pa sem ga spet dala v njegovo posteljo in spet kričanje. Je pa tako kričal, da je zbudil še Manco. Sem klicala mojega, ki je bil pri prijatelju (mu je šel nekaj popravljat rač.), da naj takoj pride domov, preden se meni čisto zmeša. NO, čakala sem ga več kot pol ure, čeprav bi bil lahko doma v parih minutah, ko je stopil v stanovanje pa sem izgledala takole user posted image user posted image user posted image . Na koncu je Matic zaspal pri meni v naročju malo čez polnoči, okoli enih pa sem ga dala v njegovo posteljo in spet jok. No, po masiranju in božanju trebuščka pa smo končno zaspali in se zbudili ob 6.30. Sem ga prestavila v taveliko posteljo in še kar spi.

Vikend: v soboto po kosilu (ob 12.00 kosilo)smo se šli sankati  v Mojstrano, ampak je pihalo ko 100 user posted image . Manca je bila navdušena, jaz tudi, no, pa moj isto, Matic pa je bil v vozičku, nato pa sta šla s taščo k eni stari hiši, kjer je bilo ful zavetje. Ko smo se vračali proti domu, smo šli še na Jesenice, moj in njegova mati sta šla v bolnico k babici, jaz pa z Manco in Maticem v Mercator na igrala. Potem pa smo šli še v trgovino in domov. Kako sem bila zvečer uničena, sem mislila, da bom kar skup padla.
Včeraj pa smo bili dopoldan zunaj dve uri, je bilo sončno, ampak je bil spet ful mraz, pa pihalo je. Je Manca rekla, da gremo v hribe (no, saj smo šli res ful v hrib), potem je bila na cilju malica (tamala ful srečna), potem pa domov na kosilu. Po popoldanskem spancu (manj kot ena ura), pa sva šla z Maticem še za urco in pol ven, Manci pa se ni dalo. Zvečer pa je bil user posted image  tako utrujen, da je komaj pojedel večerjo (če se Matic strinja ali ne, manj kot ura spanca čez dan je za njega premalo, ker je zvečer tako utrujen, da to ni več normalno, pa tečen tudi).

Nejc, Tristan, Klara in še vse, ki sem jih zgrešila - user posted image user posted image  za obmesečnico.

Za vse, ki že hodite user posted image user posted image user posted image user posted image , ja mamice, sedaj mora biti šele pestro.

U, se je zbudil. letim, drvim, se javim kasneje.

No, pa pri nas je ful sonček, jeeeeeeeeeeeeee.

Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.2.2008 8:54:33   
lilka
Dobro jutro, hvala za kavico!user posted image

S Tinko pošiljava Nejcu in Matevžu slikcouser posted image in poljubčke za obmesečnico!

Kuhanje: jaz tudi neke čorbe pripravljam, ponavadi z mesom in zelenjavo in potem zmiksam valda. Danes bo mela govedino, pa krompir, pa malo brokolija.

Zdej ati pazi Tinko, je popoldanski ta tedenuser posted image , no ob desetih začne, popoldne gremo pa z babiko v Hofer, sem vidla neko pomladno velikonočno dekoracijo,  sem čisto nora na dekoriranje stanovanja, v tem fuuul uživam,.....pa še k moji noseči sestrični na obisk, tako da bo minilo popoldne.

Vreme: ful so padle temperature in ful pihauser posted image , če pa pogledaš skozi okno pa ful lepo zgleda....

Včeraj smo bli na obisku pri prijateljici ima 3 letnega fantka, Tinka je fuuul uživala, ker ima toliko igrač in ji je vse posodil.....

Valika:to te pa čisto razumem, moj tast ima iste finte vedno me razjezi, zakaj jo zdaj spat dajem pa ja ni zaspana in take fore, pol jo morem pa jaz prenašat ko je tečna

Nespeči otroci: sem se že navadila, da naša pač spi največ uro in pol do dve čez cel dan, kaj pa naj......

Tako, mislim, da sem vse obdelala.

Imejte lepuser posted image dan.......

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.2.2008 9:11:49   
hariba
sem včeraj pozabila napisat, kak šok sem doživela, ko sem se pripeljala domov. sem stopila iz avta in vidim na našem dvorišču, kjer se vedno zbirajo smrklje in smrklji iz OŠ in tam čvekajo in tudi vidla sem že da kadijo.....
no, in stopim iz avta in mi reče ena smrklja: hej stara, a boš malo đointa? sem ostala rajši brez besed, ker mislim, da če bi jim kaj rekla nazaj, bi se itak znesli nad avtom.....
mislim, kam gre ta mladina????????? upam, da moje ne bodo nikoli tako neolikane......

Valika nisi edina, ki si včeraj šok doživela. jaz in moja prijateljica sva šli z otroci, ko smo se vračali iz Šmohorja še za pol ure na 1 nogometno igrišče v majnšem kraju blizu Celja. Moj in njen pa sta šla pogledat tam 1 stanovanje, ki bi ga ona 2 kupila (kolegica in njen). lara in njena hčerka sta se lovili njen in moja sinova pa so brcali žogo. So bili tam tudi vaški mulci. Že na začetku jim je eden brcnil žogo kar tako na ograjeno šolsko dvorišče, da je mogel moj tavelik splezat čez mrežo za žogo. Kmalu so pa domačini postali zelo grobi in nesramni, so jih začeli odrivta in zmerjat pa naganjat, da niso od tam naj grejo, pa spet so jim žogo nabili čez.Sem se vmešala, sploh ker je pred mojimi očmi eden tamalga, ki mu je sicer res nakaj nazaj zabrusil udaril. Mi je ta drug rekel, da sem fu kjena kot moj sin in da bo vse te malčke razbil, ko smo odhjali pa je edn kričal naj si kupiva vibrtaor, da ne bova tak tečniuser posted image Pa nisem ena takih bab, ki se zgraža nad današnjo mularijo, svoje pa ne vidi, pa že zdavnaj je pozabila kaki so bili oni, ko so bili mladi, ampak kar pa presega meje jih pa. Tako se pa el nismo upali obnašati in vsaj malce je še bilo spoštovanja do ljudi, pa mnogo majn grobosti. Mene je zato ful strah, da bi se tuid moji kdaj tako obnašali. Smo potem v avtu imeli razgovor o takem obnašanju in zakaj ni primerno.
Sicer je bila pa ta noč katastrofalna. Do polnoči se ej prebujala na pol ure, ob 2.15  se je zbudila pol pa ni spala do $, pa ob 6 h se ej sept zbudila in od takrat dalje je zelo aktivna, tudi ob wc školjki je že s hlačami umazaanijo obrisala.  Je pa ji ven prodrl 8 zob, zato upam, da bodo sedaj mirnejše noči, pa da mi sedaj, ko bova šli po kruh  in korenje zaspi v vozičku.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.2.2008 9:22:14   
zalbi
Dobr jutro!

uh mi smo pa vredu spali - ima pa Sara tretji zobek in to dvojk zgoraj (pa enk še nima).... kok bo smešna....

Ja pr nas j vikend minil - sobota je bila naprna, je tašča pa tast prđšla, pa sta bla pr moževi sestri... pa je bilo vse skupaj bolj žalostno.
Včeraj pa smo bili dopoldne mal zun aj...brrr je zblo...popldne pa smo šli pgleda stanovanje od enih prjatlov...

Tko, zdej pa se grem spravt... grem na priprave za izpit iz splošnega upravnega postopka... bom šla tja za dve uri, da dobim malo občutka....

user posted image vsem ki praznujete, ali ste včeraj - VSE NAJ NAJuser posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.2.2008 9:30:04   
thumbelina
ojej, jaz sem obupna, sem čist pozabila, da ima Matevž 10 mesecev.user posted image user posted image user posted image Ma jaz sem za te stvari obupna. Si sicer napišem na koledar, amapk pol ne pogledam. Ehh, bo že boljše, takod a Nejc vse naj naj tudi tebi, so me druge spomnile, jaz se itak ne bi...

Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.2.2008 9:37:30   
taška30
Najprej za Nejca z enodnevno zamudo in za Matevža rožice:
user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.2.2008 9:38:01   
mojčca
EU mommy, sem ti zadnjič pozabila izreči user posted image .

Thumbelina: Matevžu vse naj za 10 mesecev, pa ful sem bila vesela, ko sem prebrala, da sta dobro opravila pregled pri zdravnici in bo vaš user posted image  končno začel hoditi na terapije.

Pri nas je bil pa zjutraj ful sonček, sdaj pa se je začelo oblačiti user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.2.2008 9:44:50   
taška30
Pri nas je pa novo tole: že tri večere ne dojim več Julije. Ker je brezveze, ker se za večerjo itak ful napoka, ker imam res še minimalno mleka....je vsakič zaspala brez pripomb. No, in (zdaj spet ne vem ali je to nakjlučje ali ne) zdaj je začela spati celo noč, brez enega zbujanja. Prvi dve noči po ne-dojenju do 6-ih zjutraj, sem jo podojila, pa naprej do 9-ih, danes se pa sploh ni zbudla do 7.30?!????' Prvič odkar je na svetu se je zjutraj zbudila v svoji posteljici, brez nočnega/jutranjega hranjenja v moji postelji.
No, in ker je bila dobre volje in nič lačna delovala, jo tudi zjutraj nisem podojila, ampak kar lepo prištimala zajtrk.

Zdej pa ne vem. Ali naj tukaj potegnem črto in neham z dojenjem? Samo ne vem kaj bom naredila, če se mi jutri zjutraj spet zbudi ob 6-ih? Ker za vstat mi pa ni takrat.user posted image

Glede srečanja še ne vem, se mi najbrž obisk napoveduje za sredo.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.2.2008 10:02:36   
thumbelina
DRugače pa naš mulček dobiva 4 zobe naenkrat - revež bogi, se mi prav smili. Zdajle je zaspal, jaz sem že vse pomila po tleh. Zdaj si grem pa privoščit en čajček in malo bluzenja, pol pa spet na delo.

Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.2.2008 10:48:26   
Anonimen
joj, hariba - ta je bila pa tudi močna. in res je, tako kot ti praviš, imeli smo neko spoštovanje do starejših. pa dobro, saj smo tudi tu in tam katero ušpičili, ampak nesramni pa vsaj mislim no, nismo bili nikoli - ter da bi tako grdo govorili.
sem prejle pozabila napisati, da so 3 punce res nekaj kadile (in to iz OŠ), ampak iz te razdalje nisem mogla ne videt in ne zavohat, al je bil res đoint - zato sem bila pa še toliko bolj zgrožena.....in sem takoj pomislila, na mojo evo, ki bo tudi hitro lahko padla v kako tako slabo družbouser posted image  

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.2.2008 10:50:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

Valika:to te pa čisto razumem, moj tast ima iste finte vedno me razjezi, zakaj jo zdaj spat dajem pa ja ni zaspana in take fore, pol jo morem pa jaz prenašat ko je tečna

ja, točno tako, potem pa imam JAZ frke zvečer za zaspat. pa tudi mala se mi smili, ker je utrujena in živčna in sama s sabo ne ve kaj biuser posted image

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.2.2008 10:59:28   
hariba
Taška30 jaz se z podobnimi problemi ukvarjam, ne vem kaj naj z jutranjim dojenjem. Samo pri naju je ta problem, da se Zoja hoče dojit zjutraj, namreč okrog 6 h ko se zbudi med napol jokom govori am,am,am in tišči glavo k joškam, čez 14 dni pa gre v vvrtec in bi bilo fajn, da se ga odvadi, a na to slabo kaže, ker če ji dam flašo jo vrže in tudi čokolina na žlico takrat še noče. Da bi ob 6 še malo nazaj zaspala je pa tudi ne upam več navajat, včasih še je, saj čez 14 dni ob 6 h bo vstajanje, tudi če ji ne bo po volji. Ja če ji pa ni več do dojenja pa mogoče poskusi tudi jutrabnjega ukinit, pa ji daj namesto ziz flaško, če bo zadovoljna z njo, ja to pa je treba pa spet vstat saj vem, no morda pa se ne bo več zbujala.

Neposredna povezava do sporočila: 2098
18.2.2008 11:11:55   
Anonimen
hoj, sem dala laro prvo rundo spat - eva pa nekaj piše - ja, je zelo pridna, in ve že pisati in tudi branje nama že gre, sicer bolj počasi, in na koncu itak ne ve kaj je prebrala (na koncu stavkauser posted image ). ampak ta devetletka je pa itak čist mimo, no. v prvem razredu se ne učijo črk sploh ne - samo številke od 0 do 9, pa plus in minus. v drugem pa bodo baje že kar na lepem začeli brat - brez učenja črk??? hariba kako je tvoja Lara?? mislim da je v 2 razredu?? al sem pomešala??

kaj sem mislila v bistvu napisati - malo za hec:
sem mogla oprati en majhen tepih, in sem ga vrgla v banjo, pa da ne bi preveč ropotalo, ker sem dala laro spat, sem si narihtala tuš, in jaz se obrnem in grem po pralni prašek, medtem pa se tuš tako lepo obrne in mi stušira vse suhe oprane cunje na stojaluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
18.2.2008 11:47:24   
hariba
Ja Lara je v 2. razredu. letose se učijo velike in male tiskane črke, na koncu leta bodo vzeli še male pisane, velike  pisane pa šele v tretjem razredu. lara je poznala že male in velike tiskane črke že, ko je prišla v 1.razred. Kaj pa vem meni je pa to postopno učenej branja in pisanja kar všeč, je bilo rpi tavelikem, ki je začel še v  osemletki bilo kar natrpano v 1.razredu. Je pa res, da je pa v 4.šok, ker se 3 leta bolj igrajo in brez ocen, pol pa naenkrat v 4.ful snovi in učenja tudi doma, pa seveda ocene. Od 7.r dalje pa imajo tako 3 ure več na teden kot v stari osemeltki. Balasta so pa bolj malo iz učbenikov črtali. Mene pri 9.letki najbolj moti to, da ima vsaka šola skoraj drugačne delovne zvezke. Brez veze!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?