mojčca
|
OJ Sem vam dolžna še poročati, do kdaj je spal Matic v petek (bi vam sporočila že tisti dan, pa rač. ni delal, se je modem pokvaril in so nam ga v soboto zamenjali, tako da sem bila nekaj časa brez interneta). Do 16.00, to se pravi vsega skupaj malo več kot dve uri. Ja, očitno ga srečanja izmučijo. Kar se tiče srečanja v sredo, pa jaz sem ZA. Današnja noč: katastrofa. Se je od 8 do 11 non stop nekaj zbujal, ob 11 pa je začel jokati na ful. Ker ga nisem mogla potolažiti, sem ga nesla v dnevno, kjer je 10 minut lepo spal pri meni v naročju. Pa sem ga spet dala v njegovo posteljo in spet kričanje. Je pa tako kričal, da je zbudil še Manco. Sem klicala mojega, ki je bil pri prijatelju (mu je šel nekaj popravljat rač.), da naj takoj pride domov, preden se meni čisto zmeša. NO, čakala sem ga več kot pol ure, čeprav bi bil lahko doma v parih minutah, ko je stopil v stanovanje pa sem izgledala takole . Na koncu je Matic zaspal pri meni v naročju malo čez polnoči, okoli enih pa sem ga dala v njegovo posteljo in spet jok. No, po masiranju in božanju trebuščka pa smo končno zaspali in se zbudili ob 6.30. Sem ga prestavila v taveliko posteljo in še kar spi. Vikend: v soboto po kosilu (ob 12.00 kosilo)smo se šli sankati v Mojstrano, ampak je pihalo ko 100 . Manca je bila navdušena, jaz tudi, no, pa moj isto, Matic pa je bil v vozičku, nato pa sta šla s taščo k eni stari hiši, kjer je bilo ful zavetje. Ko smo se vračali proti domu, smo šli še na Jesenice, moj in njegova mati sta šla v bolnico k babici, jaz pa z Manco in Maticem v Mercator na igrala. Potem pa smo šli še v trgovino in domov. Kako sem bila zvečer uničena, sem mislila, da bom kar skup padla. Včeraj pa smo bili dopoldan zunaj dve uri, je bilo sončno, ampak je bil spet ful mraz, pa pihalo je. Je Manca rekla, da gremo v hribe (no, saj smo šli res ful v hrib), potem je bila na cilju malica (tamala ful srečna), potem pa domov na kosilu. Po popoldanskem spancu (manj kot ena ura), pa sva šla z Maticem še za urco in pol ven, Manci pa se ni dalo. Zvečer pa je bil tako utrujen, da je komaj pojedel večerjo (če se Matic strinja ali ne, manj kot ura spanca čez dan je za njega premalo, ker je zvečer tako utrujen, da to ni več normalno, pa tečen tudi). Nejc, Tristan, Klara in še vse, ki sem jih zgrešila - za obmesečnico. Za vse, ki že hodite , ja mamice, sedaj mora biti šele pestro. U, se je zbudil. letim, drvim, se javim kasneje. No, pa pri nas je ful sonček, jeeeeeeeeeeeeee.