tristanklara
|
No, naj se najprej predstavimo, tudi midva sva aprilčka 07, imenujeva se Tristan in Klara, rojena pa sva bila 16.04.2007 . Sicer se lahko pohvaliva, da sva zelo pridna otroka, saj sva zdajle mamico spustila na forum. Drugače pa misli mamica za naju. Tristan živc 100 na uro , Klara sicer ful pridna, vendar mi je vsakič znova, ko ju grem hranit slabo, namreč moja Klara noče jest. Prejšnji teden sva bili na kontroli na Vrazovem trgu, kjer je zdravnica ugotovila, da ima prenizko težo (res je imela nizko težo pri porodu, namreč bila je prezgodaj rojena; rok sem imela 11.05.07, rodila pa sta se 16.04.07; Tristan 2,270g in 47 cm, Klara 2,040g in 42 cm), no danes sta že ful večja in težja in sicer Tristan 9,350g in 74 cm in Klara 7,100g in 70 cm. Lahko rečem oz. trdim, da se za vsako žličko posebej boriva, ni je hrane, ki bi ji bila všeč, poskusili sva tudi sirup Appetitto Bimbi, ki pa lahko rečem, toliko smrdi da je groza, in jasno Klara ga noče (jo sicer razumem), vendar zakaj noče ničesar drugega od Hippovih kašic, Linov, goveje juhe, zelenjavne juhe, sadja, mesa, kruha in marmelade, ...! Ko ji prinesem žličko k ustom je jok Ne vem kaj naj storim, 27.03.08 imava ponovno kontrolo in do takrat jo moram krepko zredit, ima kdo odgovor kako?! Prosim, če mi lahko kdo pomaga s kakim nasvetom, bom zelo vesela. Lepo se imejte in izkoristite lep sončen dan!
|