|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
11.2.2008 22:21:54   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Jutri bi morala  v razvojno v NM, ampak sem odpovedala, ker imam v sredo Breznikovo v LJ, pa grem raje tja... Če ima katera čas, ali pa če bo slučajno "in the neighbourhood", se lahko dobimo v Hipermarketu Mercator v Šiški - bom šla po terapiji tja, da kupim Matevžu kakšne majčke, je vse prerastel...

Jaz grem tudi v sredo v Mercator!!!! Povej uro, kdaj imata terapijo - se dobiva na kavici user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.2.2008 22:22:58   
*piškotek*
Mojčca: lepo da si obiskala Greto!!!

Ostalo ne bom komentirala, ker sem preveč utrujena in grem samo še spat!
Bom jutri nadoknadila user posted image

Nočko

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.2.2008 22:23:16   
thumbelina
midva bova tam ob ene pol treh. če ti ustreza ura... za eno hitro kavico (morva še majčke kupit).

Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.2.2008 23:03:51   
katja pv
No da se spet malo oglasim. Je mož na ping pongu in imam mirno vest viset na RR-ju.

Nam pa je včeraj pokukala spodnja dvojkica ven. Zaenkrat je šele ostra š****, ampak je sedaj tudi ponoči mir. Sedaj bo imela v ustih sedmerico.

Povšter: ne dajem nobenemu. Matija občasno zaspi v zakonski postelji na povštru vendar se čez noč toliko obrača, da zleze s povštra in potem spi vzdolž njega, v njegovi posteljici pa nisem dala ničesar in je zadovoljen.

Danes sem morala v kuhinji omare zaklenit z varnostnimi ključavnicami, ker je pričela odpirat omaro in vlačit čistila ven. Je zgleda hotela čistit in se privajat na svoje dolžnosti user posted image .

S srečanjem štajerk pa zgleda da ne bo nič, če ste bolani.

Vsem bolanim želim čim hitrejše okrevanje in mirne noči.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.2.2008 23:59:17   
sabri
No zgleda da bo danes jaz tazadnja, sem bila zunaj s kolegico in kolegi, prav pasalo, ampak sem se odvadila, sem pila bandidos in se me je takoj prijel pa še na uro sem gledala, ampak je bilo ok. Mirno noč, se beremo jutri.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
12.2.2008 7:24:22   
*piškotek*
Dobro jutro aprilčice user posted image

kavica

user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
12.2.2008 7:28:21   
*piškotek*
No še malo podatkov user posted image user posted image user posted image  na hitro:

Mi smo pokonci že 1 uro, in je sedaj že prava tečka, kaj šele bo user posted image user posted image user posted image
Ko se je zbudil sem ga nesla v mojo posteljo, če bi mogoče on to še malo zamižal, pa ni variante user posted image .

Zdej se greva previt (me že zdaj glava boli, kako bo to spet na previjalni user posted image ), pa na zajtrk, potem moram pa danes malo pospravit po stanovanju, imamo že prav grozno user posted image

Mah, sitnari, se še kaj oglasim

Neposredna povezava do sporočila: 1682
12.2.2008 7:30:48   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

midva bova tam ob ene pol treh. če ti ustreza ura... za eno hitro kavico (morva še majčke kupit).

Bom probala tako skombinirat da bi bila takrat tam, midva sva imela sicer v planu malo prej biti tam, bova pa probala prej vse stvari uredit, da bi se dobile na kavici. Mislim da mojega tako ne bo, tako da s kosilom ne bom imela težav. Bi te pa res rada spoznala, veš, zato se bom kar potrudila. Lahko pa si izmenjava GSM številki na ZS, da se slišiva jutri, če ti je prav.

Neposredna povezava do sporočila: 1683
12.2.2008 7:40:10   
mojčca
Jutro. Sem še jaz skuhala kavico, za tiste, ki jo ne pijete, pa samo posladek.

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 1684
12.2.2008 8:02:29   
thumbelina
ooo kake lušte si mi naredila s temi čokoladicami... Sam se bom še kr malo držala, ker moram rečt, da odkar sem zminimalizirala kruh in sladkarije, mi je trebuh kar uplahniluser posted image

Piškotek - velja. Še danes dobiš ZS, pa se potem okrog pol treh pokličeva, ok?

Drugače pa se mi je kr zdelo, naš Matevž bo po spodnji enkici naenkrat dobil še obe enki zgoraj. Tko da danes bo po moje en tečko. Bomo videli.... Danes bo mož prodal svoj avto, konec tedna pa že dobiva kiouser posted image user posted image
Hčerka je v vrtcu, tamali pa na blazini nekaj žnara, tako da grem.

Pa pa.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
12.2.2008 8:34:47   
lilka
Dobro jutro, hvala za kavico!

No danes je pa že boljši dan, Tinka je vredu, meni se je tudi ustavila driska, tako, da mislim, da se bomo pobrali vsi počasi.

Mož more it danes popoldne, zato sem jaz zsej že prah pobrisala in posesala(joj kakšno smo že meli, ni čudno, če je fata zbolela), zdej grem pa še pobrisat, pridem še nazaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 1686
12.2.2008 8:46:15   
mojčca
Naša noč je bila danes kar mirna (če pomlim na včerajšnjo user posted image ). Se je prvič oglasil malo po deseti uri, pa sem mu dala za piti (sva se z mojim odločila, da ga ne moreva odvaditi vsega naenkrat, pitja ponoči in spanja v veliki postelji user posted image ), potem pa se je zbudil okoli 5.30 user posted image in spet spil par požirov čaja. No, ob 7.20 pa je Manca vstala in ga seveda zbudila, ker je že zjutraj govorila kot navita, ampak je potem, ko sem oblačila Manco zaspal nazaj in še kar spi (ga bom šla za vsaki slučaj malo preveriti v sobo). Sem ga pa danes ponoči mislila dati na počitnice k tašči, ker imava jutri že ob 8.30 kontrolo pri ortopedinji, pa sem si premislila (če bi ga ponoči slučajno kaj prijelo, da bi se spet zbujal, je boljše, da se joka doma), gre pa na počitnice čez noč Manca in je bila ful navdušena.

Piškotek, sva se z Greto menili, da se bova večkrat dobili (sem ji omenila, da se poznava in je rekla, da moram skupaj spiti kakšno kavico, tako da se v naslednje sigurno slišimo). Sorči, res bi te včeraj poklicali, pa saj veš kako je, če se dobita na kavici dve prijateljici, ki se nista videli že tri leta, prej pa sva ful viseli skupaj. Še dobro, da včeraj ni padal dež, ampak danes je pa oblačno in tako čudno vreme.

No, naš lepotec se je zbudil in ga grem nahraniti.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
12.2.2008 8:51:16   
1vetrnica
dobro jutro punce,

mojčca: hvala za kavico, tako lepe in s takimi dodatki pa že dolgo nisem pilauser posted image user posted image user posted image

žalbi: kar se tiče vrtca, smo ga mi čakali 8 mesecec, s tem, da je moj user posted image  skos hodu "težit". Kr neki no, sam zdej bi lahko že povedali al ja al ne, da si človek začne iskati drugo opcijo. Kar se tiče mature, hvala za spodbudo, jo krvavo potrebujemuser posted image

sabri: super, da si šla ven, pametno. Je treba mal možgančke sprostit, se človek prec bolje počuti. Jaz bom tudi šla, sam da je to sranje za mano. Bandidos praviš, kar u redu, kar u redu. Jaz sem bolj za gin-tonik, sicer pa nisem neki pivec.user posted image

prvi čeveljčki: mogoče je zdaj bolj aktualno, a ste že kej razmišljale, kaj bi kupile?user posted image

srečanje: meni je, kar se tiče lokacije vseeno, važno, da se dobimo.user posted image

jape: kje se potepaš?user posted image

sonček: vsem, vam ga želim v izobilju user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 1688
12.2.2008 9:01:51   
hariba
Dobro jutro! Naša noč je minila kar o.k. Do polnoči se je sicer 2 x zbudila, potem pa je spla do 6.15. Me pa kar pri srcu stisne,ko pomislim,da se porodniška izteka in se bo majn kot čez 3 tedne že pričelo uvajanje v vrtec. Včeraj sem že bila na enem službenem predavanju.
Žiga še ni šel danes v šolo, še ima drisko, ampak upam,da gre na bolje. Ponoči je šel le enkrat. Včeraj in v nedeljo je ppa imel hudebolečine v tebuhu in kar teklo je iz njega. Je bil včeraj dopoldan več na wc kot na pc,pa je imel tako enkratno priložnost, ker ga mlajši bratec ni nič podil dol, je bil seveda v šoli.
Taji, Klari in Anji z zamudo čestitam za 10mesecev.user posted image user posted image
lilka držim pesti zate,da bo tudi tebi kmalu bolje.
mojčca Upam,da ste to noč kaj več spali.
mirena jaz pa nimam nobenega izcedka, pa jo imam že skoraj 8 mescev not. Le prvi dan sem imela krvavitev,drugi dan nič več. Pa dvakrat sem dobila blago mensstruacijo za 2 dni, zdaj pa že 3 mesce nič. Bolečine v trebuhu sem imela le prve 3 dni.
razumevanje Zoja že tudi kar dosti razume. Če ji povem imena mafije jih zna pokazat,prav tako vzunaj pokaže psa,če vprašam kje je Piki. Če ji rečem greva v Denisovo sobo zdrvi po kolnih kot raketa in začne tolčt po njegovih vratih. Ima njega najraje, verjetno zato, ker sat ona 2 oba enako žlehtuser posted image . Pokaže luč v sobi. V kartonski knjigi pa muco psa,kravo pa včasih pokaže prav,včqasih pa namesto njeuser posted image user posted image .  Poljubček tudi nekako zna poslat,če je pri volji da papa in pokaže bravo. Besedo ne tudi dobro razume,seza hip zdrzne , me pogleda prekine z nagajanjem, se zasmeji in nadaljuje z nagajanjem. Pri falotarijah je vsekakor najbolj napredovala. Gre do hladilnika se nasloni nanj in govori am am. To je tudi vse kar govori poleg ata in eja eja. To dvoje govori izmenično cel ljubi dan, pa še kake zloge kot bubu ali dada vmes.
Hranjenje če dam Zoji sami jest dokler je lačna je karlepo,no sicer nekaj je na tleh pa tudi na slinčku in rokavih, samo ni tako hudo. Ko pa ni več začne pa drobit,metat stiskat,takrat pa takoj vzamem. So ji v nedeljo na sestrinem r denvu kar kekse v roke dajali, čeprav sem rekla da ne. Ona jih je pa vrgla na tla,koščke pobirala še bol zdrobila, ostale je pa z nogami zdrobilauser posted image .
Grem Žigatu zajtrk nardit.

Neposredna povezava do sporočila: 1689
12.2.2008 9:21:00   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Piškotek, sva se z Greto menili, da se bova večkrat dobili (sem ji omenila, da se poznava in je rekla, da moram skupaj spiti kakšno kavico, tako da se v naslednje sigurno slišimo). Sorči, res bi te včeraj poklicali, pa saj veš kako je, če se dobita na kavici dve prijateljici, ki se nista videli že tri leta, prej pa sva ful viseli skupaj. Še dobro, da včeraj ni padal dež, ampak danes je pa oblačno in tako čudno vreme.

Mojčca, itak da ni panike, ker nisi klicala, čisto razumem, vem da sta si imeli VELIKO za povedat user posted image user posted image user posted image . Bi bilo pa res super, da se enkrat dobimo vse na kavici, tako da kar v akcijo, počasi user posted image user posted image user posted image  Nekaterim se izteka porodniška user posted image user posted image user posted image user posted image

Lilka: lepo da ste boljše z zdravjem user posted image

Hariba: mene tudi že stiska pri srčku ko samo pomislim da gre kmalu v vrtec, midva začneva z uvajanjem 10.3., jaz pa začnem delati s 1.4. Joj, kako bo hitro to tu user posted image user posted image user posted image

1 čeveljčki: ja to sem tudi jaz začela razmišljat pa pojma nimam!!! Cicibanovi baje niso OK, ker imajo tisti lok na podplatih. Čeveljčki morajo biti čim bolj mehki, baje.

Srečanje: jaz sem za. Kakšno je pa vreme napovedano za petek? Če bo sonček  bi se lahko dobile kar na Zbiljah

Meni se pa čisto nič ne da danes, bi mogla pospravljat, pa nimam čisto nobene volje, se mi res res res čisto nič ne da. Upam da vsaj user posted image  ne bo prevelika tečka ko se zbudi.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
12.2.2008 9:29:35   
lilka
Evo mene nazaj, sem že  pobrisala tla, pa lase sem si oprala in viklerje namontirala, da se malo uredim, pa za četrtek sem se frizerju naročla nisem bla že od novembra, sem taka v glavo.....

Danes se morem pa še po nakupih spravit, je vsega zmanjkalo, eh, je že tako, ko jaz zaturkiram, gre pač vse narobe, sej mož se je ful trudil, samo sej veste kako je, če ženska v gospodinjstvu omaga....user posted image

Pa še za rojstni dan ga morem nekam povabit, revež ni imel nič od praznovanja, ker sva bli obe bolani, sem se z babi zmenila, da bo v petek malo Tinko popazila., da greva sama nekam na pozno kosilo.

Tako, da jaz sem danes že zalaufala s polno paro.....mi je pomagalo, ker ste ve pesti držale in mislile nameuser posted image

Plenice:Pampers 4+, pa tudi Hofrove včasih, če pridem do tja

Duda:ko gre spat, podnevi in ponoči, drugače pa sploh ne

Naša je najbolj kritična, tam od 17.00 pa dokler ne gre okol sedmih spat, ker od enih naprej nič ne spi je potem takooooo tečna, da je za znoretuser posted image . Najboljše je, če popoldne kam greva, pa mi malo zadrema v avtu, potem je vredu, samo pa ne morem vsak dan nekam it zaradi tega, doma v postli pa ni variante da zaspi, postane čisto histerična. če je mož jutranji in ride ob štirih in pol se naje in to in se pol izključno z njo ukvaraj tisto uro in pol potem še nekako gre,m če sva pa sami je pa zelo utujajoče.

mojčca:pa jaz ne razumem zakaj mora hodit v razvojno, če pa se vstane in celo puza, moja nič od tega ne delauser posted image

Jaz sem ji danes vstala ponoči 4x za dudo, ob treh je bla lačna, sem ji dala vodo in se ni mogla ustvait in pol je spila še 180 flaške, se je tako sestradala prejšnji teden, da se zdej ne more nasitit. upam, da bo čim prej nadoknadila, ker tako zgodaj se pa že nekaj mesecev ne hraniva več, da ne bo spet začela.

Zdej sem pa dovolj naklofala, grem še pripravit za kosilo, potem gre pa mož v službo.

Želim vam krasen dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
12.2.2008 9:38:57   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lilka

mojčca:pa jaz ne razumem zakaj mora hodit v razvojno, če pa se vstane in celo puza, moja nič od tega ne delauser posted image

Dokler nisva hodila v razvojno ni delal nič, samo v eno stran se je obrnil iz trebuha na hrbet. Od kar hodiva na terapije in telovadiva doma, pa je napredek.

Res, da sem napisala, da puza (no, to res obvlada, če po tleh ne drsi, potem je pa bogi) in enkrat mu je uspelo vstati, drugače pa čepi na nogah, ker ne more stopiti na nogice. Ampak če on vstane, meni to ni tudi malo všeč, ker stoji na prstih, kar pa je čisto narobe. Ok, na začetku že stoji na prstih, samo potem mora otrok stopiti na celo nogo, kar pa naš ne naredi. On kar stoji na prstih, to pomeni, da je zategnjen v nogah (ne uporablja medenice, kar je pri njemu problem). Tudi sedi še ne samostojno.

Jaz lahko rečem, da je pri nas ful napredek, od kar hodiva v razvojno in telovadiva doma. Če pa tja ne bi hodila, pa rajši ne pomislim, kako bi bilo čez kakšno leto (če bi bilo isto kot pri Manci, ja potem bi bila kar kriza).

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
12.2.2008 10:02:30   
sabri
Dobro jutro, sem kar nekaj zmatrana, kot da bi ne vem kok žurirala. Vreme jepa itak klavrno. Grem kar dat kuhat ričet, ga že nisem dolgo, pa da vidim, če naši prinčipesi paše ta hrana. Moj je šel smučat, jaz pa sem smotana in pretrmasta, da bi dala tamalo čuvat, ker je neko čudno obdobje. Grem jest, že drugič, se beremo kasnej.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.2.2008 10:08:47   
hariba
čeveljčki Zoja ima zaenkrat dvojne od ciicbana soft.Ene bolj visoke in tople ene pa nižjein take ljubke pašejo tudi k kiklici. Obojne so 18 in kupljene v Massu, a mislim,dabom mogla kmalu 19 kupit bom šla jutri iskat nike, teso kar mehke. Sem jih že za starejše imela. V satnovanju paje zoja še kar samo v zoknih z bremzicami,pa šetiste dolj vleče in hodibosa. V nedeljo seje fejst udarila ni zato včeraj nič probalahodit, danesje paspet 4korakenardila. Ima 1 copate,a v tistih noče bit, pa lažje se le v zoknih na noge postavlja.
A že katera dajekosmičeza jest? Jaz jih bom jutrikupila in bom dala. To v vrtcu pogosto dobijo.
Zoja gre 3.3. na uvajnje, jaz pa 5.3. v službo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.2.2008 10:34:15   
gaja*
Tudi jaz sem uspavala Gajo, najprej se je malo upirala, zdaj je pa že en čas tišina.

čeveljčki
: zaenkrat ima samo abs-nogavičke, včinoma pa shoo shoes copatke. Meni so prav fajni, čeprav ravno danes razmišljam, ali naj ji kupim copatke - take taprave. Če pa ne vem kake user posted image Zdaj bom spet diplomirala zraven tega
razmišljanja user posted image

previjanje
:pri nas je že en čas katastrofa, se mi takoj na trebuh obrača in gre po kolenih, tak da jo komaj nazaj dobim. Tudi jaz jo včasih kr od zadaj previjam, pa ji rito umivam...

plenice
: pampers 4 active fit čez dan, za ponoči pampers 4 take zelene z nekim
losijonom?, občasno tudi mullerjeve za doma (malo so mi predebele).

služba
: načeloma 17. marca, le pogovorit se moram it za dopust, mi itak gre ves v
počitnice. Gaja bo pa kak teden prej pri varuški...

uspavanje
:mene ful skrbi, kak bo z uspavanjem v varstvu. Že zdaj imava včasih take težave, da jo kje drugje da vedno mož spat, ker meni kr pod majco leze, ko je huda user posted image A mislite da bo šlo?? Malo me potolažite, me to najbolj skrbiuser posted image user posted image

duda
:pri nas obvezna za spanje, čez dan pa tu pa tam za žvečenje. Če je sitna, se z dudo ful pomiri.

Tako, si grem še lase polikat, mi je prej uspelo vsaj glavo oprat, ko je še bedela.
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.2.2008 10:54:28   
taška30
Hojla, pijem kavico, otroci se pa igrajo tule zraven mene.
Danes sem za zajtrk skuhala mlečni gris, ga izdatno potrosila s kakavom, pojedli sta vsaka po 5 žličk, pa konc, totalen bojkotuser posted image , pa tako je bil dober. Sem vsega potem jaz morala pojest.user posted image

Glede spanja in uspavanja je zadnje čase pri nas vse čudno. Saj nekaj sem že pisala. Uspavanje: juli je že čist koma, ampak v naročju se mi zvija, odriva, ko jo odložim v postelco se pa dere kot bi jo iz kože dajali in to po pol ure. Jezno, trmasto, togotno! Verjetno obstaja še vmesna varianta, da bi šli obe ležat na zakonsko posteljo inbi se počasi umirila, ampak te hece se jaz ne grem, sploh pa ni variante kadar sta obe doma.
Pa še glede časa: ene parkrat zdaj se je že zgodilo, da je spala le 1x na dan, mal majhna se mi zdi še za to?!?

Aja, pa še to: zadnje čase ful tolče z glavo naokoli. A kdo od vaših tudi? Npr. je na tleh in začne kar s čelom nabijat v parket, sploh kadar je utrujena ali pa kej jezna. Ali pa npr. če jo kdaj dvignem, da jo odstranim od prepovedane stvari (npr. WC-ja), moram prav pazit, ko jo imam v rokah, ker tako buta z glavo od jeze, da sem ene parkrat mislila, da mi je nos zlomila, tako me je usekala. Začuda nje nič ne boli?user posted image  Ali pa sedi v trip trapu, spredaj ima mizico in ko ji kaj ne paše začne z glavo nabijat v mizo pred sabo. Občasno se tud fejst kresne in potem seveda jok do neba.
Zgleda sicer ful hecno, ampak v bistvu ni...

Drugače se pa non stop vstaja, pa plazit se je praktično nehala (po trebuhu), zdaj gre le še po kolenih (kobaca). Obožuje pralni stroj in vse v zvezi s tem (mkro perilo, perilo na stojalu), ful rada glavo rine v pralni stroj in vleče iz njega cote, ali pa samo sedi pred strojem ko pere in očarano gleda vrtenje centrifuge.user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.2.2008 11:03:25   
hariba
Gaja moje iskušnje so take, da drugje otrok prej zaspi. Moj tavelik je bil gledetega ful problematičen, v vrtcu je po kosilo mzeraj zaspal, ker so tudi drugi, doma pa ni htel spat popoldan. Jaz mislim, daprve3 dnibojo problemi potem pa ne več.
duda kakorkdaj,najbolj všeč ji je verižica. Če je ponočii take volje jo sprejme in zaspi nazaj, sicer pa ne. Čez dan ni šans.
plenice za čez noč pumperske4, za čez dan pa lidlove do 10 kg.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.2.2008 11:07:37   
hariba
taška30 Zoja se že kaka 2 mesca zaletava v postelji z glavo v stranico, če je glasba celo po ritmu, tudi kadar ni jezna. Čeje pa na tlehpa v omaro. Tavelik je tuid to počel,okrog 1 leta se mi zdi,da ga je minilo.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.2.2008 13:20:37   
laaara
Ojla!

Pa se vam po dolgem času spet malo javim. Saj berem vas  sproti, ko imam računalnik  ves čas prižgan, pa grem mimo pa mal preberem, za pisanje pa kar zmanjka časa.

No pri nas vsi  malo smrkamo, upam, da ostane samo pri tem.
Vidim, da se povsod kaj zanimivega dogaja, da tudi vas že stiskauser posted image , ker bo kmalu treba  v službo in bomo morale naše male sončke dati v varstvo. Jaz začnem 13.3.. pa bila prejšnji teden v šoli in sem ravnatelja malo hecala, da naj nekako zrihta, da bi ostala še te tri mesece doma, pa da pridem septembra polna idej in energije. Pa se je samo sladko nasmehnil in rekel, da je vsega lušnega enkrat konec.
Res čas neumorno beži, saj sploh ne morem verjeti, da bodo  že kmalu naši user posted image postali malčki in upihnili prvo svečko.

PREVIJANJE: že kar nekaj časa je to pri nas poseben projekt v katerega je potrebno vložiti veliko idej in energije, pa nekako kar gre z takšnimi in drugačnimi zvijačami. user posted image ima malo več težav in upa da ni pokakana,  drugače pa  kliče "Haloo Huston we have a problem." ali "SOS"user posted image

POVŠTER: ga ne uporablja, razen če je prehlajena, da lažje diha, samo takega čisto tankega.

DUDA: ima jo za spanjepo dnevi in ponoči, pa če je zelo sitna, se z njo pomiri in malo igra.

ČEVALJČKI: ja tapravih še nimamo, notri ima  nogavičke z bremzicami, dokler jih ne potegne dol.

Drugače pa naša user posted image ful pleše. Je user posted image igral kitaro in ko je ona to slišala se je z vriskanjem prikobacala do njega vstala se prijela za kitaro in ful plesala  in se smejala, je  zelo user posted image ko miga kot kak metalc.

Uživajte  še naprej!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.2.2008 14:09:42   
tejkag
Ojla naša user posted image spi,jaz pa čakam,da pride dragi domov,da greva jest. Ko pa se bo Lana zbudila in seveda najedla pa gremo malo na sprehod,ker je zunaj prav fajn sončno, upam, da ne bo spet začelo pihat kot ponavadi.
Kar pa se čeveljčkov tiče,sem ji tudi jaz kupla Cicibanove, samo jih še ne nosi. Za po hiši pa ma kar nogavičke, al pa tiste kaj jaz vem al so nogavice al copatki,ki imajo usnjeno dno in so narejeni kot nogavičke (sem zabluzla neuser posted image ). So mi pa tile čeveljčki tud všeč,mogoče jih bom pa naročila-zdaj še ne,ko jih bo pač rabla. 
(ne znam naredit aktivnega linkauser posted image ).  http://www.mojskratek.si/gucio.html
Se beremo

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu laaara)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?