lilka
|
Evo mene nazaj, sem že pobrisala tla, pa lase sem si oprala in viklerje namontirala, da se malo uredim, pa za četrtek sem se frizerju naročla nisem bla že od novembra, sem taka v glavo..... Danes se morem pa še po nakupih spravit, je vsega zmanjkalo, eh, je že tako, ko jaz zaturkiram, gre pač vse narobe, sej mož se je ful trudil, samo sej veste kako je, če ženska v gospodinjstvu omaga.... Pa še za rojstni dan ga morem nekam povabit, revež ni imel nič od praznovanja, ker sva bli obe bolani, sem se z babi zmenila, da bo v petek malo Tinko popazila., da greva sama nekam na pozno kosilo. Tako, da jaz sem danes že zalaufala s polno paro.....mi je pomagalo, ker ste ve pesti držale in mislile name Plenice:Pampers 4+, pa tudi Hofrove včasih, če pridem do tja Duda:ko gre spat, podnevi in ponoči, drugače pa sploh ne Naša je najbolj kritična, tam od 17.00 pa dokler ne gre okol sedmih spat, ker od enih naprej nič ne spi je potem takooooo tečna, da je za znoret . Najboljše je, če popoldne kam greva, pa mi malo zadrema v avtu, potem je vredu, samo pa ne morem vsak dan nekam it zaradi tega, doma v postli pa ni variante da zaspi, postane čisto histerična. če je mož jutranji in ride ob štirih in pol se naje in to in se pol izključno z njo ukvaraj tisto uro in pol potem še nekako gre,m če sva pa sami je pa zelo utujajoče. mojčca:pa jaz ne razumem zakaj mora hodit v razvojno, če pa se vstane in celo puza, moja nič od tega ne dela Jaz sem ji danes vstala ponoči 4x za dudo, ob treh je bla lačna, sem ji dala vodo in se ni mogla ustvait in pol je spila še 180 flaške, se je tako sestradala prejšnji teden, da se zdej ne more nasitit. upam, da bo čim prej nadoknadila, ker tako zgodaj se pa že nekaj mesecev ne hraniva več, da ne bo spet začela. Zdej sem pa dovolj naklofala, grem še pripravit za kosilo, potem gre pa mož v službo. Želim vam krasen dan!