|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
11.2.2008 9:49:34   
zalbi
Hej... MojcaB jst bm vse tri kavic.

pri nas je bila včeraj katastrofa... smo šli na bisk, Sara sitna... pol sm jo skopala in j šla prd sedmo spat - pa ni in ni mogla zaspat... in tak se j nadaljvalo d polnoči - jok, vriskanj, jok in jok... danes zuti pa ž ob pol osmih spet jok in jok... zdej spi... je bla adijo k sem jo zutri dvignila... tko da očitno ji paše spat... je pa fulll smrkava... pa kašlja še zmri... čist revčk je.

Taji in Anji  - vse naj naj ...
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

nč, zdej pa kličem v vrtec - če bo kej sreče za nas....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
11.2.2008 9:56:46   
zoom zoom
Zalbi: jaz sem si pa po eni strani kar oddahnila, ko smo dobili odobren vrtec, čeprav po srugi strani se mi zdi pa tako majhna za vrtec.Še zmeraj močno upam, da dobim podaljšano, da ji potem ne bo treba menjavat vrtec.

Se je pa naša tudi tako navadila na dudo, da bi jo imela kar skoz v ustih. Po eni strani sem tega vesela, ker vsaj prsta nima več v ustih. Ga pa takoj noter vtakne, če slučajno dude nima.

Pri nas še vedno piha kot utrgano.

Glede ponedeljkov na POP TV vas pa moram razočarat, da

je samo še ta ponedeljek tak "normalen" s tem sporedom, ker se z naslednjim tednom začene Vzemi ali pusti ob 20h in Sedma nebesa po tem. Pismo jasno. Končno je en dan normalen, potem pa ga spremenijo za čist negledljivega. Kr neki.

Grem zdej do konca pospravit, ko ravno tamala še spi.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
11.2.2008 10:18:15   
tejkag
Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image ja ja midva sma tudiuser posted image . Da se še jaz malo pohvalimuser posted image .

No z bejbo sma danes spali skoraj do osmih, ampak od pol sedmih naprej kot koali user posted image čisto čisto zraven mene in sem jo mela kar napol na rokah.
plenice-jaz ne vem več kaj naj,zdaj jo že dva dni previjam med spanjem,ker se polula tak da je cela mokra in jo celo preoblačimuser posted image . Katere Pamperske uporabljate ve? Sem probala Lidlove, Hoferjeve, Mulerjeve plenice, saj čez dan so mi Hoferjeve o.k. samo ponoči...no zato bi pamperske mela ponoči. Katere!????

Povšter,ja v kinderpetu ma takega tankega, ko pa proti jutru spi pri meni, pa je kar na mojem "normalnem" povštru.
user posted image user posted image user posted image vsem ki praznujejo

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1653
11.2.2008 10:20:49   
JAPE
user posted image user posted image Anja in Tajauser posted image user posted image

Razvoj: Naša bejba zna pokaza kako je velika-velika, kako miška žgančke kuha ( s prstkom po dlani ), s prstom po ustha...brrrrrrr, pomahat zna že dolgo, zdaj pa zraven še reče...PA   ... po novem pa zna tudi zaploskat.
Fula rada posluša pesmice, pa se zraven zaziba ( tudi če ji pojem jaz, ali če je samo radio ) Zna pokazat kje so njene igrače...pika-poka in dojenček, balon in ovčke....tudi v knjigi že veliko ve. In ko jo vprašam kako rečeš bim-bam...pravi ....BA.  Ko pa se stiskava, ali če k sebi stiska kakšno plišasto igračko...zravem dela...AAAAAAAAA

Gibalno, pa je bolj počasna. Zdaj se z rokami  vleče že naprej, ne samo nazaj.  V nogah je še zelo  slabotna! Bomo videl, če bo terapija kaj pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 1654
11.2.2008 10:22:01   
taška30
Jutrouser posted image ,
hvala za kavico.
Danes imam obe doma, Manca je sicer čist Ok, vročine nima (v bistvu je sploh ni imela, le Amoksiklav še jemlje), do srede do kontrole bo doma za vsak slučaj, bomo pa šle ven malo kasneje ko se ogreje.

Julija se pravkar že 5 minut dere v postli, kakor je že par dni.
Ej, jaz ne vem kaj se je zgodilo z njenim spanjem/uspavanje, ampak brez 15-30 minutnega zverinskega dretja ne gre več, ne podnevi, ne zvečer. Pa da ne boste mislile, jaz bi jo že popestvala, ampak v naročju sploh noče bit, odriva se, rita, pleza po meni, tolk da mi dol iz rok ne pade, potem jo dam v postlo je pa takoj na nogah in se dere (tud če je koma zaspana), ampak jaz grem hladno ven iz sobe in čakam......ko je histerija prehuda, jo grem potrepljat, drugače pa ne...neke nove fore...ampak sem grda mama in se ne pustim, se mi zdi, da je pri tej starosti zadnji čas, da naredim red glede spanja. Kaj pa vem...
Evo, še kar se dere...grem malo tja..

Neposredna povezava do sporočila: 1655
11.2.2008 11:00:03   
taška30
No, je kar sama nehala user posted image  in zaspala.
Tudi jaz čestitam Anji in Taji za obmesečnice.user posted image user posted image

Mene pa tole vreme tolk jezi, sonček, plavo nebo, ko prideš pa ven, pa ledena burja, tko da jaz sploh nisem dlje zunaj kot pol ureuser posted image ...čist brezveze. Jo lahko še tolk oblečem, ima Julija v 5 minutah leden, rdeč nosek in ledene rokice (rokavic ne mara).

Tiste, ki imate Mireno: a imate tudi tolk izcedka (in to krvavega!). Men se tole vleče že 20 dni (od začetka M), par dni rjavo, potem spet sveža kri, kot pri M, sicer ni tolk obilno, krči pa taki, da moram občasno vzet lekadol, predvčerajšnjim me je tolk štihalo, kot pri popadkihuser posted image , pa skos imam občutek napetosti v trebuhu kot med M, skratka čudno vse skupi....sicer mi je G rekla, da zna trajat tole par tednov, samo nisem mislila, da bo res...

Zdej se grem pa moji tavelki punci malo posvetit, čeprav je čist zadovoljna sama s sabo tam v svoji sobi, ampak imam že kr malo slabo vest...user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
11.2.2008 11:10:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Valika: če imate dovolj € si omislite brezkontaktni toplomer, ali pa vsaj ušesnega. Da ti je ne bo treba budit. Tole merjenje v ritki, ne vem no, jaz se ga ne bi posluževala. Bi že raje pod pazduho.

ja, saj imam doma navadnega, pa onega na baterije, pa ušesnega. ampak jaz enostavno ali ne vem delati s tem ušesnim, ali pa je čist zanič. v glavnem, ko sem kontrolirala temperaturo v ušesu in potem v ritki, je bilo odstopanje veliko. pa potem sem še probala pri ta večji, ko ji ponavadi merim pod pazduho in potem v ušesu, pa je tudi bilo odstopanje. tako da se sedaj zanesem samo na čist navadnega in to pri ta mali še zaenkrat v ritki.
nisem pa vedela,  da obstaja brezkontaktniuser posted image

no, se je zbudila ob 9 - sedaj pa tudi že spi. sem ji merila vročino, pa je imela tudi že 38,4 - pa pokakala se mi je v teh dveh urah 2x čist mehko. ni driska - hvala bogu.

Neposredna povezava do sporočila: 1657
11.2.2008 11:11:05   
juniorka
zaspal je.... končno! jaz pa si moram malo oddahnit.. namreč sem tudi jaz zbolelauser posted image , iz nosumi teče, na kašelj sili-žgečka, kiham... se zvečer z lekadolom nafilam, malemu calpol, da lahko malo spiva! Pol pa usklajevanje brisanja nosu z brisanjem ritke, kuhaje z malim lumpom tečnim v naročju- tudi pomivanje posode oz splakovanje ponavadi zgleda tako, igrače so povsod... Pa še tetauser posted image  je prišla, da ne omenjam krčev in kako lije iz mene in še prebava pospešna( beri, ko gre nekaj not, mora nekaj tudi ven..)!
Nič, boljš da grem malo v red vse spravit, dokler nimam 11kg uteži prpeteuser posted image !
Vsem praznujočim 10 poljubčkov!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
11.2.2008 11:42:15   
gaja*
Najprej vse najboljše za obmesečnico Taji in Anji
user posted image user posted image
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
11.2.2008 12:02:33   
gaja*
Drugače pa Gaja zdaj ravno spi, je šla malo kasneje spat, ker je spala do 9!! Čudno. Je minila ena presenetljivo mirna noč..
Imam pa zadnje dni ful težave z gajo ponoči, ker se ful prebuja in je skoz lačna user posted image user posted image   Najprej jo dam itak vedno a prsi, ampak čez dve uri je pokonci, in čez dve spet in spet user posted image Zdaj sem že parkrat vstala in ji naredila flaško, pa se je samo 1x zgodilo, da je popila 150, drugače vedno tričetrt ostane. Ne vem no, upam, da se malo pomiri zadeva, bom cela boga čez en mesec, ko bom v službi, če se bom mogla tolk prebujat ponočiuser posted image

Varstvo:
  prve tri mesece (do mojih počitnic) jo bo pazila moja teta, sam jo bom mogla vsako jutro v sosednji kraj spravit user posted image Sej če bi imela avto, ne bi bil problem, ampak imava samo enega, ker jaz delam v domačem kraju.  Tak da  imava zdaj načrt, da najdeva (vsaj do jeseni) en luškan  user posted image za naju z gajo user posted image

Tako, se nekaj oglaša.
LP

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
11.2.2008 12:18:53   
thumbelina
Taška jaz sem imela do zdaj izcedke, kakšen dan čist krvavo. NO zdajle pa že 2. dan nimam nič. Me je pa kot sem že pisala, bolelo ene par dni po vstavitvi. zdaj je kr ok. Kakšen dan mi je še mal čudno not, sicer pa kr ok. Lahk pa da imaš ovulacijo, pa te matra....
Midva sva šla vložit vse papirje, zdajle greva ven nos pomolit, potem pa k mojim staršem malo na obisk, da se ju malo navadi, če mi nepodaljšajo porodniške, da ga ne bo čist zvilo ko  grem. tavelika je v vrtcu, meni pa kar malo dolgčas po njejuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
11.2.2008 12:46:44   
*piškotek*
Midva sva že doma, sem že dala cunje prat, kar mi je vstalo od včeraj, za user posted image  mi ni treba nič kuhat, ker imava še govejo juhico od včeraj, za nas sem pa tudi kar iz zamrzovalnika vzela milanez omako in bodo špageti za kosilo, še solato napucam in sem user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom želim, da se res čimprej pozadravijo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  S tavelikimi vred user posted image user posted image user posted image

Zoom zoom: Naš tudi takoooooo grdo naredi če sam je, žemljica je itak v prafaktorjih, no piškot mu še gre lepo, če pa mu na kruh kaj namažem potem pa je še on ves umazan ker vse samo mečka v rokicah, je pa itak ne user posted image user posted image user posted image

Duda: naš se tudi kar trese za dudo, ampak samo če jo vidi, če je ne zagleda potem je sploh ne pogreša, ok, razen ko gre čez dan spat jo pa ima (zvečer pa ne), pa v avtu ima pripeto na varnostnem pasu in če mu paše si jo da v usta, včasih jo pa tudi kar ven pljune user posted image

Pop Tv: a res so uničili ponedeljke??? A je konec teh dveh - račke in gospodinj, ali so prestavili na drug dan?

Tejkag: plenice Pampers - midva jih imava in sicer imava tiste ki imajo gor narisano kaplico (mislim da še nek losijon ali kamilico ali nekaj takega) so v zeleni pakungi, številko 4. Meni so te ok in mu tudi zelooo redko premočijo ponoči, edino če je taka pestra noč in da spije res celo flaško tekočine ponoči

Taška30: mirena - jaz imam tudi še izcedke, samo imam pa tako da imam kak dan ful rdečo, včasih je malo samo umazano, kakšen dan pa čisto nič, bolečin pa nimam, vsaj zaenkrat jih še nisem imela.

Mojčca: kje si se pa ti zgubila??? Veš te kar pogrešam, pridi kaj napisat user posted image user posted image user posted image

Pa še kar nekaj punc se nič ne oglasi, le kam so se izgubile???? user posted image user posted image user posted image

Tako, zdej grem pa malo hiško v red spravit, ker popldan me ne bo doma in ne bom naredila nič user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
11.2.2008 14:21:12   
Anonimen
pozdravljene!
naša drugo rundo spi - danes nam je ritem malo zmrdan - tudi prvo rundo ni spala dve urci, kot ponavadi, ampak samo 45 minut - ji nosek nagaja in ne more dihat. ji pucam skoz, ampak že čez 2 minutki ji spet teče ven, in če nisem zadosti hitra, potem si že menca z rokami in imava šmrklje vsepovsod - tudi v lasehuser posted image
danes nič ne bomo šli na sprehoduser posted image

duda - mi je nimamo, ima pa prstek. no, duda se nam pokata po dnevni sobi, in če jo slučajno najde, potem je dobra za žvečenjeuser posted image

razvoj - gaja, danes si mi dala idejo -to z lučko - in sma se že naučile, kje je luč. neverjetno, kako hitro se uči. ve že dati papa - pomaha. bravo ploska z rokami, pokaže kako je velika, pokaže da nečesa ni - tako obrača rokico, ko jaz rečem ni-ni. v eni taki plastični knjigici (kartonke ji še ne dajem, ker grize in bi vse uničila) ve pokazat medota, žabo in kravico. pa lubčeka ve dat - sicer malo po svoje, in to tako, če ji rečeš daj puso, potem tako malo podrži jeziček ven, tako da te celega zasliniuser posted image

vsem bolančkom -  z našo vred - čim prej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
11.2.2008 14:40:01   
1vetrnica
punce lep pozdravček,

čestitke& zdravje: vsem čestitke za obmesečnico in bolančkanim, da si čimprej pozdravite. Mi smo se kar pozdravili, tamala dva še malo smrkata in tu in tam zakašljata, ampak bo.

varstvo: imamo vrtec, me pa vejst stiska pri user posted image

duda: tko-tko, raje pocuza prstka, ko je orng zaspana

žalbi, kako je z vrtcem a si ga dobila?

(mogoče sem kaj spustila, nisem brala vse nazaj)

srečanje: a bi se katera, dobila ta petek na kavici in čveku. Glede na vreme bi bile kje zunaj? Prosim za predloge.

drugač pa se mi je danes začela matura in sem že čistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar bo pa bo.

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
11.2.2008 14:56:02   
smotka lonib
hojla!

Jest sem jezna kot user posted image . So me obvestili 3 dni nazaj, da bojo dons prenesli telefonsko številko, ker sem se odločila, da bom imela Siol telefonijo in čakam in prtiskam po tipkovnici. me je moj napizdil, da ne znam priklopit. Pol jih pa po mobitelu pokličem in mi rečejo, da  danes ne morejo prenesti tel. št., da jih bojo jutri. Štos je pa v tem, da je telefon gluhuser posted image . Še dobr, da vsaj internet dela, če ne bi znorela.

Mojčca!
Jest te tud pogrešam. Sem te čezvikend tud. kje si pa bila?user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
11.2.2008 15:05:54   
taška30
He, he, jaz sem pa po eni strani kar vesela, da je konc teh ponedeljkov, da bom lahko šla na telovadbo, ker zdaj nisem moglauser posted image , ker sem moralauser posted image  gledat betty in gospodinje.user posted image  Saj vem, ful butasta logika tole.
No, zdej bom imela pa le torke zasedene s Housom, pa četrtek s CSD in Lostom, ostalo pa frej.user posted image

Smo bile pa prej vse tri skoraj 2 uri zunaj, je bilo tako toplo, pa še začuda ni fejst pihalo, Manca je lopatkala v peskovniku prvič letos, sem mislila, da je že mal prevelika za to, pa ji je bilo kar fajn.
Kar paše imet obe doma, sem prav presenečena, kolk je lažje kot nazadnje (decembra), pravzaprav se že kar med sabo zamotita in igratauser posted image , prav zanimivo. Mancinega cviljenja (mamiiii, Juli me gleda, me vleče.....) je čudežno konec, zdaj slišim samo: Pidi Juli, pidi za mano, se greva skivat, lovit, žogat.....kje si Juli?user posted image

Manci niti omenim ne več dnevnega spanja, včeraj je odspala 1 urco popoldne v avtu, pa zvečer do 22-ih ni mogla zaspat. Tko da...ni šans, no, pa itak sama ne bi hotela.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
11.2.2008 16:31:35   
sabri
Oj, smo bili v štacuni in dali 150 euruser posted image , pa ne morem verjet, kaj je drago, pa se mi sploh ni zdelo dost stvari in nič kaj posebnega.
Sem spekla muffine za tamalo, no bolj za naju, njej sem dala samo za probatuser posted image , da čuti, da ima praznik. Smo šli na sprehod, pihalo pihalo pihalo.
Vetrnica: petek jaz lahko, če bo lepo vreme, lahko v Tivoliju za spremembo. Ali kje drugje, mi je vseeno.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
11.2.2008 17:20:44   
mojčca
Vidim, da sem bila med pogrešanimi in se vam pokorno javljam.

Za vidend sem res čisto zanemarila računalnik, pa danes tudi. Dopoldan sem bila tako utrujena, da sem komaj gledala, potem pa sva se po telefonu slišali s prijateljico in sem se prav po hitrem postopku vsedla v avto in odpeljala k njej na obisk (ja Piškotek, sem bila pri Greti, pa sva se tako zaklepetali, da se mi je potem prav mudilo domov user posted image ). No, ta prijateljica ima dvojčka (fantek in punčka, rojena 16.3) in lahko rečem samo, to je noro. Ja, pri dveh živcih se ti pa res lahko zmeša. No, punčka je drugače pridna, pa čez dan kar veliko spi, fant pa se zjutraj zbudi okoli pol osmih, prvič pa gre spati ob 3 popoldan user posted image

Sva si pa včeraj zvečer z mojim in prijatelji privoščila en čvek, smo šli na pijačo in je bilo super. Ko pa sva bila doma, pa je bila čisto druga pesem. Je bil moj že včeraj zjutraj ful jezen in mi je prepovedal dati Matica spati k nama v posteljo. Zakaj??? Na začetku se je prišel k nama pocrkljati zjutraj, potem je prestavil na 5 uro, pa na 3, sedaj se je jokal že ob 1 in če bi spal, bi bilo še v redu. Ko pa se je jokal še v najini postelji, pa je mojemu počil film (ja itak, če se mu je pa Matic jokal direktno na ušesa). No, včeraj ponoči pa je bilo ne pestro, ampak noro. Je malo po polnoči začel z jokom in jokal, jokal, ne jokal, tulil. Pa ni bil tisti njegov bogi jok, kot takrat, če ga mučijo zobki, ampak je jokal iz trme. To ne moreš vereti, smo bili vsi pokonci, ker je bil tako glasen (se pravi jaz, moj in moji starši, ki so v istem nadstropju). No, pokonci smo bili skoraj vsi. Ne boste verjeli, ampak Manca je kljub kričanju lepo spala user posted image  Kako ji je to uspelo, mi ni čisto nič jasno, ampak je spala. Po skoraj eni uri kričanja je potem gospodič malo zaspal, potem pa se je jok nadaljeval. NO, ampak je vse skupaj malo skrajšal. Tako da me prav zanima, kakšna bo današnja noč. No, pa še eno odločitev sva sprejela z mojim in to je, da mu ponoči ne bova dajala piti. Manca ni nikoli čez noč pila, gospodič Matic pa bi pil vsakič, ko se zbudi (pa ne sme biti mrzel čaj, ampak topel, tako da sem ga ponoči mogla še greti). Ko pravijo, da se zarečenega kruha največ poje, je to čisto res. Sem rekla, da otroci nikoli ne bodo spali ponoči pri meni in kje je Matic spal zadnji mesec (no, ne celo noč, ampak recimo od 3 ali pa 5 zjutraj naprej). Saj bi ga že prej pustila jokati, pa me je skrbelo, kako bo vse skupaj sprejela Manca.

Povšter: mi ga nimamo niti pri Manci, niti pri Maticu. Manca ga je imela edino, ko je bila prehlajena, pa še to je na njem ležala pol noči, ostalo pa ne.

Srečanje: jaz sem za Zbilje, v Ljubljano me ne vleče kaj preveč (pa itak bom še preveč v Ljubljani, ker moram tja voziti očeta, ali pa bom hodila na obiske, tako da imam do Ljubljane kar nekakšen odpor).

Nič, se Matic nekaj pritožuje. Kaj več napišem proti večeru, če bodo otroci pridni, obljubim.

Pa vsem, ki praznujete obmesečnice, vse naj.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
11.2.2008 19:39:16   
mojčca
Taška, da ti še odgovorim glede mirene. Meni jo je G vstavil konec novembra in sem do pred parimi dnevi imela non stop izcedek. Mi je rekel, da se izcedek lahko pojavlja do pol leta, potem pa naj bi bilo v redu.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
11.2.2008 19:56:46   
gaja*
Greva spravit Gajo v pižamo. Danes popoldne je ful naporna. Kr joka in neki trmari, če se 1000% ne ukvarjaš z njo user posted image Trenutno se mi steguje po tipkovnici, tak da morem nehat...
jšp

ččkčk -  evo to so pa ppozdravi od Gaje user posted image user posted image Pa še mal oslenjeno tipkovnico imam zdaj user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
11.2.2008 20:25:58   
thumbelina
jA BOGA moJčca, d aimate takole ponoči. Pa menda bo tudi to prešlo, a ne?

No naš je pa komaj dobil drugi zobek in je že spet isto siten kot takrat ko dobiva zobe, tako da mislim da kmalu sledita še zgornji enki. cel ljubi dan ima samo radarje, kaj je fajn za ugriznit, med drugim tuda jaz, ni važno kam. Bi me grizel v lica, rame, prste.... Tud nekam vroč je, skoz je na meji. Pa je total vroč pa je čez nekaj časa spet normalno hladen... Bomo videli, kaj bo.

Jutri bi morala  v razvojno v NM, ampak sem odpovedala, ker imam v sredo Breznikovo v LJ, pa grem raje tja... Če ima katera čas, ali pa če bo slučajno "in the neighbourhood", se lahko dobimo v Hipermarketu Mercator v Šiški - bom šla po terapiji tja, da kupim Matevžu kakšne majčke, je vse prerastel...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
11.2.2008 20:58:25   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

jA BOGA moJčca, d aimate takole ponoči. Pa menda bo tudi to prešlo, a ne?

Ja, do novega leta je brez problema spal celo noč v svoji postelji, po novem letu pa se je začelo. Najprej so ga ful mučili zobki in je bil zato pri nama, potem pa sem ga najprej dajala k sebi proti jutru in je bilo fantu všeč, tako da je uro vsak dan zamaknil za uro nazaj in nato je hotel spati pri meni že celo noč.

Ampak je bilo dovolj in sva včeraj začela delati red. Kaj bo danes, bomo pa še videli.

Je pa danes čisto sam vstal pri omarci in je stal kot en pijanček, bil je čisto na prstih in nogice so se mu kar tresle. Me prav zanima, kaj  bo rekla v sredo v razvojni, ko imava kontrolo???? Ko pa puza po tleh je pa revež čisto premočen, tako se muči. Na miru ni pa niti minute, previjanje pa je postalo misija nemogoče. Ja danes prijateljica samo gledala, kakšne je Matic počel med previjanjem in ga je med previjanjem držala, ker drugače bi mi padel dol (sem ga previjala v kuhinji na mizi, ker je njena hčerkica spala v dnevni, kjer ima previjalno). Ko pa je ona previjala svojega fantička je bil ful priden, malo je dajal nogice v usta, ampak drugače je bil pa vsaj pri miru, . No, moj pogled pa je bil takle user posted image , ko sem videla, da so nekateri res ful pridni in mirni med previjanjem.

Grem gledati razočarane gospodinje.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
11.2.2008 21:24:26   
smotka lonib
Naša Zala spi že eno uro in se je že dvakrat zbudila. Mi imamo take budnice kot Mojčca že kr nekaj časa. Jo ponoči vzamem k sebi in ko se zbudim jo dam nazaj v posteljico in čez dve uri Zala spet ugotovi, da ni pri nama in zgodba se ponoviuser posted image . Je pa zanimivo, ko jo dvignem iz postelje in jo dam na sredino zakonske postelje, ona v minuti zaspiuser posted image . Je naju že nategnila s tem stokanjem ponoči. Sem jo hotla pustiti ene pol ure , da bi vidla, da ne more bit vse po njenem, pa moj nima živcev.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
11.2.2008 21:25:15   
zalbi
Evo - zdej sem knčala s pripravami na jutri - tko da se bom počasi spravla prd TV  še puding zmažem do konca pol pa počitek...

vetrnica - držim pesti za tvojo maturo. Vrtec - misija nemogoče - š vedno čakam - ker se en na druzga zgovarjajo, v vrtcu na mol, mol pa pravi da je vse urejeno - kr neki... še vedno čakam in čakam....

mojčca - user posted image za matica in vstajanje - Sara je še vedno dalč od vsega tega.

sabri - lušte si mi nardila z mufini - če bom pr volji jih bom jutri tudi jaz nardila.

srečanje - jst sem ZA, mi je pa vseen kje... pa če bo lepo vreme sem za zunaj...na sončku...

popTV - joj jst sem pa vesela - mi ni potegnila ta račka.....

nč, grem...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
11.2.2008 21:59:41   
thumbelina
jOJ PRI nas je previjanje tudi muka. Prav groza me je če se vmes še v frišnoplenico pokaka, ker to  pomeni spet ena dodatna živčna vojna. Noče igrač, da bi se vmes zamotil, jih kar jezno stran meče. Al se besno grabi za jajčka in lulčka, da je če ima predolge nohtke tud do krvi spraskan, al mi odpenja plenico, ko je že previt, al si tlači noge v usta ko bi ga jaz rada zapela. In ko ga skoraj preoblečem, se mulc hoče obrnit okrog in pol ga jaz probavam nekak od odzadaj prevituser posted image Za pobegnit. Zvečer je šele muka, ko ga umivam.  NO upam da mine....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?