|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
13.2.2008 8:24:16   
lilka
Dobro jutro, hvala za kavicouser posted image !

Tinka spi, ker smo vstali že nekaj čez petuser posted image ......
Včeraj je spet 3x bruhla, verjetno zato ker je zdanje dva dni preveč jedla, prej pa cel teden nič, do večera je nehala in potem ni več, jaz sem bla že čisto paf, da se je spet začelo, pa ji je zgleda samo nekaj obležalo al pa je blo vsega preveč.

mojčca: aha, a tako je to, ker meni se je zdelo da ful obvlada proti moji npr., pa sej je res napredek, proti prej, ja bravouser posted image user posted image , kaj naj vama rečem. Mi smo še daleč od vstajanja in sploh do kolen še nismo prišli, pa sej je še čas.

čeveljčki:imamo cicibanove, take srednje visoke, 18 št. in so ji še veliki, pa sej jih ne uporablja za hojo, ker še ne zna, zato me sploh ne moti, ji bodo še nekaj časa prav, doma ima pa ene copatke z ortopetsko notranjostjo in so tudi vredu.

služba:21 marca v petek pride, grem prvi dan, potem bosta pa Tinko pazila babi 14 dni in ati 14 dni potem gre pa v vrtec, tak imamo plan, bomo vidli, če bo ati dobil dopust ima še toliko starega.

razvajenost:mene pa to vedno bolj skrbi, se mi zdi, da je naša takoooo razvajenauser posted image , ko sva dopoldne sami, ma niti 5 minut se ona nebi sama igrala, pa ne pretiravam, čisto res ne, da bi jaz skuhala, al pa enega v miru prižgala, 2 minuti se igra, potem se pa vrže na trebuh in cvili in se joka in če jo pustim, je čisto histerična. Sej ne vem kaj naj naredim, sej smo sami kriviuser posted image , ko smo tirje doma in smo ji bli skos na razpolago. Pa ne mi rečt še ve, da je še majhna, zakaj se pa eni lahko vsaj malo zaigrajo?Jaz ne vem kaj naj, kako naj jo odvadim tega, vedno bolj me to jezi, pa tudi skrajno utrujajoče je, sej si prestavljate, še na wc ne morem v miru. Sej ne vem kako naj se lotim, da bi jo tega odvadila? Kašna ideja?

Taška30: moja ne buta kam z glavo, tako da ti nebi vedla povedat, maš prav zgleda hecno samo ni.

Tristanklara:dobrodošlauser posted image , med lumpi!

Naše skupno nakupovanje je včeraj zaradi Tinkinega bruhanja seveda odpadlo, pa tako sem se veselila, sem šla sama, ker je blo že nujno it v nabavo, tinko je pa babi pazila.že 14 dni smo samo doma, mislim, da ima tudi Tinka že počasi dovolj.....

Zdej pa še malo user posted image , dolker Tinka spi, potem itak ne bo šlo.......

S Tinko pošiljava Maticu za 10 M tole slikco:user posted image

Zdej pa res šibam, da enga še v miru prižgem........user posted image

Lep dan vam želimuser posted image !

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
13.2.2008 8:24:33   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Naša noč je minila brez posebnosti, ob 5 je dobil flaško mleka in zaspal nazaj do 7.30, zdej mi pa v naročju nagaja in tipkam z eno roko, z drugo pa našega lumpa komaj obvladam.
Mojčca: hvala za kavico, Maticu pa vse naj naj za njegovo obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa upam da danes dobro opravita pri zdravnici user posted image

Gaja*: super, čestitke za zobka user posted image

janca77: poslala sem ti ZS, pa upam da se nam boš lahko pridružila danes

thumbelina: dobro opravita na terapiji in ko končata, me pokliči, da se dobiva na kavici

Zdej morava pa rit previt - u kako smrdi, smrdi user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 1752
13.2.2008 8:24:38   
gaja*
Mojčca: Maticu želimo vse naj naj za 10 mesecev

user posted image

Vse ostalo napišem popldne, zdaj se morem še jaz spravit, še gajo nahranit, pol pa grem jaz v službo mal povprašat. Imam ravno varstvo za gajo zdaj,tak da morem hilat.
Je bila pa katastrofa od katastrofe ponoči. Adijo pamet!!

Čav

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 1753
13.2.2008 8:25:56   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Saj res, sem čisto pozabila. Za petek, kar se tiče srečanja: vreme je res napovedano bolj slabo, nekje celo sneg. A bi se potem dobile v Kranju v Mercatorju?????? Če ste za, se dobimo ob 10.30 - midva sigurno prideva, če ne bo prišla vmes kakšna višja sila.

Jaz sem za, tam je "mir", pa dobro je ker je igralnica zraven, ker lahko damo otročke "na pašo" user posted image user posted image user posted image user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
13.2.2008 8:41:54   
JAPE
JUHU user posted image ......sem lih kar izvedela, da imam podaljšano porodniško....user posted image  JUHU   
zdaj pa skačemo do stropa od veselja....user posted image

A od vas tudi že katera ve, če bo imela podaljšano?

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
13.2.2008 8:51:37   
hariba
O dobro jutro. Naša noč od 3h dalje katastrofa, kar prebujala se je user posted image , od 5h pa sploh ni večspla, od 5-6h po postelji tolkla z 1 igračo. zdaj pa raziskujevse kote in police, ter ne kaženobenih znakov utrujenosti, jaz sem pa kot cota. Hvala bogu, da je vsaj Žiga že šel v šolo.
Tistanklara dobrodošla! No pa le imamo med nami še 1 mamico dvojčkov. Jaz sicer ne vem, če Klara že iam zobe, kako zna žvečit, če zna že plazit in sama vstat, a kaj če bi ji na kaki polici ali recimo klubski mizici, nekje kje r je pač na dosegu njenih rok nastavila kak koščekkruha,kak piškot, grisine ali pa olupljeno in na krhlje narezano jabolko, kivi hruško, pa kako banano. Morda bi pa tako raje jedla. Otroci na siljenje radi podzavestno reagirajo z še večjim odporom. Jazsem to nastavljala mlajšemu sinu in je kar delovalo. Okrog 1 leta je imel tudi tako obdobje, ko je minimalno jedel. Je imel pri enem letu le 8200 g in zaradi nizke teže pomankanje železa. Da sem mu jaz dajala ni hotel skoraj nič, sadja sploh ne, če sem mu naredila  lepo dekoriran sadni krožnik pa ga dala na neko polico, ko je šel na svoj bojni pohod razmetavanja pa je mimo grede še kaj pojedel. No o tem kaka svinjarija je bila po tleh ne bi pisala, glavno, da je jedel. Jaz sem sicer proti siljenju, zato tudi njega nisem. Še vedno sem mnenja, da zdrav otrok za polno mizo od lakot ne boumrl in še vedno imam ne prijetne spomine, ko somene kot otroka ful silili jest. Še zdaj ne jem medu in kurje juhe s čemer so me najbolj. Ti pa pa povem,da sem tako jaz kot tudi moj mlajši sin svojo neješčost dobro nadoknadila.
Zdaj grem pa Zojo oblečt bova šli z vozičkom do Tuš mesnice. Hoče mafija golaž za kosilo. 

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
13.2.2008 8:56:37   
tejkag
Dobro jutro user posted image !
Maticu user posted image za deset mesecev.
tristanklara-dobrodošla med aprilskimi klepetuljami user posted image
Našauser posted image spi,ponoči je blo kot ponavadi- bolj tako tako nouser posted image . Zobka imamo še vedno samo dva,plazi se še tud ne,vstane tud ne sama. Hodi,valda če jo držimo, ampak včasih dela res ogrooooomne korake in je prav hecna.
lilka-eh pa saj naša je ista,včasih še na scanje ne morem ituser posted image . Naša je še v vozičku dobila napade histerije in bi se nosla,samo zdaj je na srečo boljše. Drugače pa se igra sama par minutk-res minimalno,potem pa že kričanje... že zdaj je pravi user posted image -se vidi kaj je po horoskopu-bik in mojuser posted image tudi-boga jaz. Zamotimo jo na 100 načinov,hojica,stajica,voziček-enega mamo v hiši,malo na tleh,na kavču in pa veeeeliko na rokah. Bo že,tolaži se s tem da nisi edinauser posted image .
pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
13.2.2008 8:59:05   
smotka lonib
Matic!
Zala ti pošilja en velik user posted image
Vse naj naj pa ti želim tud jestuser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
13.2.2008 9:01:27   
Anonimen
dobro jutro!
nam se je zgleda podrl cel ritem. pa sem tu taaaaako na veliko pametovala, kako imam reduser posted image . e, sedaj pa imamuser posted image .
naša lara se je vedno (do pred 3 dnevi nazaj) zbujala okoli 7 ure - in potem sem točno vedela za podnevi, kako je najboljše z njenim spanjem. hja, sedaj pa še vedno spi - in poglejte koliko je urauser posted image . včeraj je spala celo do 9.40user posted image . mislim čist mimo....
tako da sedaj nimam pojma kakšno bo naše spanje podnevi????

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Če bo take počel kot jaz v mladih letih potem bo najboljše, da ga kar privežemo in do 30 leta ne spustimo nikamor.

e, tega pa je tudi mene strahuser posted image . si ne morem predstavljat, da MOJ otrok počenja take bedarije, kot smo jih mi včasih!!! me kar zmrazi....

pa še maticu za mini tortico:
user posted image

Jape - ja, super, če so ti podaljšali - bravouser posted image user posted image user posted image

hariba - želim ti, da boš danes pregurala danuser posted image . jaz sem sicer danes MALO bolj naspana, ampak še vseeno nisem čist v formiuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
13.2.2008 9:06:58   
smotka lonib
Tristanklara!
Dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image . Je pa Tristan že prehitel našo Zalo v teži. Klara po  tud počasi pridobila težo.user posted image user posted image

Pomoč:
Sem pozabila katera mi je zadnjič dala LINK od E-baya. Sem gledala na MYTOYS-u vozičke, pa ne vem ali je taka cena samo na internetu ali ga dobim tud v avstriji po taki ceni v MyToys-u? Ful bi enga kupila, ki je samo 74 EUR, pri nas bi pa dala sigurno 170 EUR.

Mojčca in Piškotek!
Nič nismo user posted image user posted image , ker moja dela popoldne. Ko pa on pride spat, pa jest spim kot klada ali pa imava na sredini postelje Zalo. Je pa res" KDOR NE SKAČE NI SLOVENC"user posted image user posted image user posted image .

1Veternica!
Držim pesti, da matura uspeuser posted image .

Bolančki!
Čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa moram iti, ker se Zala razburja.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
13.2.2008 9:07:38   
Anonimen
eh, naša pa še kar spi in spiuser posted image ....

sem prej pozabila:
lilka - ja, naša je gratala tudi taka - bog pomagajuser posted image . komaj da utegnem zraven nje skuhat. pa še to zgleda tako, da jo pač dam v hojico, jaz mečem stvari na šporhet in v piskre, ona pa se dere, in me vleče za trenirko. ko pa se naveliča in vidi, da ne odreagiram - ker res ne morem, ker MORAM skuhat. potem pa se me prime za trenirko, prst v usta, in se nasloni na mojo nogo in se tako cartauser posted image .  saj se mi kar smili. potem pa na brzino tisto mečem v lonce - ni nekega uživanja več pri kuhanju......
ja, in tako kot sti ti napisala, še na wc ne morem prav v miru iti....

joj, kaj bo to spet danes s tem njenim spanjem??? saj vem, da kompliciram - ampak sma imele tak le ritem in red. sem točno vedela ob kolikih naj gre spat, da bo OK.....

nič, si grem pa lase umit - včeraj sploh nisem utegnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1761
13.2.2008 9:08:39   
smotka lonib
JAPE!
Super, da so ti podaljšaliuser posted image user posted image user posted image . Jest še čakam na odgovor. Prejšni teden v sredo sem nesla na CSD in je rekla, da se čaka do 3 tedne. Koliko časa si pa ti čakala?

Neposredna povezava do sporočila: 1762
13.2.2008 9:09:45   
thumbelina
 JAPE - Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daj povej, kakšno diagnozo si pa imela napisano?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
13.2.2008 9:33:41   
JAPE
Ojla, čakala sem malo manj kot cel mesec! za točno diagnozo ne vem, ima pa ohlapne trebušne mišice in še nič ne puza.

Neposredna povezava do sporočila: 1764
13.2.2008 9:42:34   
zalbi
user posted image Jape zate - jst pa še vedno čakam na izvid iz bolnice, da bom lahko dala sploh naprej... brrrr

Naša noč - že zadnji pet je itak čist mimo - sem vidla da ji raste zgornja dvojka - pa zgoraj še nima niti enk - zgleda da jo to matra - vglavnm jok in jok, pa zbujanje vsako uro.

srečanje - ja men je kranj ok.

Za Matica -  user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1765
13.2.2008 9:43:30   
hariba
Jaz sem prej Maticu pozabila čestitat za 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image .
Jape super!!!!!
Zoja je zaspala v vozičku, ko sva šli po meso. Imam pa zdaj pred seboj reklamo od pikapolonice in je v njej reklama za ful poceni teniske za 5 € in čeveljčke za 10 €, od ciicibana so bile ene 25 ene pa 20 ampak na razprodaji. Na sliki so videti lepi. Bi šli kar pogledat kaki so dokler še spi, ko je tak lep sonček, samo ne najdem, da bi kje pisalo od kdaj je ta akcija.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
13.2.2008 9:44:30   
zalbi
A ja - piškotek in mojčca - pri nas ni panki za mizo - itak ne puza, se ne dviguje - tako da vse ostane tam kjer pustim, še Sara ostane tam, razen če se ne prevrne....

kje pa je zoom zoom?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
13.2.2008 10:25:15   
aischa
prozdravljena tristanklara

moje mneje je tudi da z njeno težo ni nič narobe. moja hčerka anja se je tudi narodila 1 mesec prehitro sedaj pa ima 8300g in 68 cm
pa s tem da mi pravijo da je premočna.

zelo veliko je odvisno od p eni zelo komplicirajo drugi pa nič. vem da je sin od moje kolegice sedaj star 15 mesecev in ima že več kot 4 mesece enako telesno težo in sicer nekaj čez 9 kg.
pa njena p nič ne komplicira.
posvarila jo je samo če bi slučajno začel bit zelo miren in bled da ga naj pripelje na pregled.

otroci so pač taki enkrat jim je za jest drugič pa ne.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu tristanklara)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
13.2.2008 10:26:08   
aischa
vsem obmesečnikom user posted image

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
13.2.2008 10:29:47   
lilka
Evo mene še enkrat...

Sva se s Tinko ravno oblekli za ven, ko je prišel tast, hvala bogu za take dedeke in jo je on peljal ven. sej je siten in včasih teži, da ga komaj prenašam, samo ko pa tako prav pride.....

Razvajenost:joj, a samo to naj imam za tolažbo, da nisem edinauser posted image , pa sej ne vem, a je to razvjenost al kaj je, samo očitno imate res vse podobne probleme in lahko samo rečem, kaj pa naj, jaz pa že dva dni filozofiram kako jo bom to odvadilauser posted image

Valika:jaz isto delam, malo v hojico, malo na tla, malo na rokah, pa v vozičku, pa v spodnji štuk k babiki, pa v zgornjega, da se ti zrola, ona pa še vedno nezadovoljnauser posted image , jaz pa crknjna na koncu dneva, eh to materinstvo....

vetrnica1:jaz sem tudi čisto pozabila, močno stiskam pesti, da ti matura uspeuser posted image

Hariba: pa tvoja Zoja je pa res carica no, celo zaspi v vozičku, pri moji je kaj takega nemogoče, pa če je na smrt utrujena, ko ne bo zaspala, se mi zdi da je tvoja Zoja še najbolj pridna in tudi napredna, glede gibanja in hranjenja, ja bravo no, se vidi da jih imaš že več in potem obvladašuser posted image

jape: super, da so ti podaljšaliuser posted image user posted image user posted image , jaz pa komaj čakam, da mine še ta mesec in da grem delat, čeprav me je strah kako bo, se blazno veselimuser posted image

Takole zdej pa res grem, morem pripravit kosilo za tinko, bom naredila bučko in krompir pa malo rumenjaka, upam da ne bo spet kakšnega bruhanja danes, ji že zajtrka nisem dala veliko, da nebi blo spet preveč, po bučki in krompirju pa ja ne more kaj bit medna no, zdej mampa že dost.

Lepo bodite drge moje sotrpinkeuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
13.2.2008 10:30:32   
hariba
Zoja se je zbudila,zato še nisva šli dalje. Sem jo prej nahranila in previla, pameso na kocke narezala in dala dušit naj semalo zmehča pol pa greva, dokončala pa bom,ko se vrneva. Bi jikupla teniske, kersemi zdi škoda dati veliko denarja čez 1mesecbodo pa premali tako kot so žecicibanovi čeveljčki tesni. Pa vzunaj še itak ne hodi, postavim jo pa že na tla ob klopci.
Lonib A si ti že dobila odločbo za dodatek za velike družine. Jaz le za 2007, za 2008 pa ne, pa naj bi bil ta dodatek jutri nakazan.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
13.2.2008 11:00:42   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Lonib A si ti že dobila odločbo za dodatek za velike družine. Jaz le za 2007, za 2008 pa ne, pa naj bi bil ta dodatek jutri nakazan.

jest sem glih 15 minut nazaj dobila odločbo za leto 2008. meni takoj pod naslovom v prvih vrsticah piše odločba za leto 2008. dol spodaj ali pa celo na zadnjem listu pa piše še za lansko leto, ko sem prvič dobila ta dodatek. trenutno nimam pri sebi papirja, ker sem ga dala že v mapo.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.2.2008 11:41:53   
zoom zoom
Da se najprej malo pohvalim. Naša se je pa začela nekaj premikat. Tako, da lahko rečem, da je ne dobim vel na istem mestu kot sem jo pustila (ampak se premakne tam do recimo enega metra - za začetek ka r ok). Počasi se pa tudi že postavlja v položaj za plazenje, ampak to ji pa še ne gre.

Tudi jaz že skoraj 3 tedne čakam na odločbo o padaljšanju porodniške (3 tedne bov petek) in me  res prav zanima kakkšen bo odgovor. Močno upam, da mi prihodnji mesec ne bo trebna v službo. V primeru, da mi ne podljšajo, jo začnem uvajat v vrtec 10.3., 19. pa grem potem v službo.
Hariba: a ti jo boš samo 2 dni uvajala? Se mi zdi da sem se tako zapomnila. To se mi zdi ful malo.

Čevlji: sem ji 1x dala od starejšga ene Cicibanove št. 18 pa si jih je takoj sezula. Doma je pa v nogavicah z bremzami.

Veternici, ki opravlja matudro ćelim čim več znanja ali pa vsaj sreče.

Bolnim, da se čim prej pozdravijo. Naši iz nosu teče zelen smrkelj.
Nespečnežem, kamor spadamo tudi mi, da bi čim hitreje čim dalj spali.

Moram končat.

Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.2.2008 12:52:18   
hariba
vetrnica jaz tudi držim pesti, da matura čim bolje uspe.
zoom zoom Naslednji teden bova šli 2 x po 1 uro na obisk. Sem mislila, da bi bile že prav na uvajnju, a bi mogla potem za celi februar plačat, le hrano bi odšteli,to pa vem po izkušnjah od starejših otrok, da je to minimalno. Tisti teden v času celskih zimskih počitnic pa nas ne bo doma njene vzogjiteljice pa tudi nebo,kerbodo skupine združene, ker je takrat majn otrok v vrtcu.
No 3. in 4.3. nameravam biti cel dopoldan z njo tam, 5.3. bom jo pripeljala, bila malo tam z njo, potem jo paposkusial pustiti za kako uro, potembo prišel pa moj in bo z njo malo tam, pa tudi v četrtek in petek bova podobno naredila, samo, da bova jo dlje pustila tam. Vzgojiteljica sploh ni bilanavdušena dabomocel teden tja hodili.
Joče grem!

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.2.2008 12:55:12   
1vetrnica
punce pozdravljene,

da vas na hitro pozdravim in se vam zahvalim za vse pesti, ki jih držite zame.

Upam, da ste vsi zdravi in da uživate na sončku.

Vsem, ki praznujete (karkoli) čestitke.

Kar se tiče petka, če bo res slabo vreme potem je Kranj tudi zame OK, če pa ne bo tko hudo, pa vseeno predlagam Zbilje, ker smo na svežem zraku. Sicer je pa tudi notri prov fino sedet.

No, grem se naprej učit, saj me jutri čaka še en naporen dan, pa komaj čakam petek in čvek.

papa

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?