|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
12.2.2008 20:42:58   
sabri
Oj, naša tud spi, čeprav zdajle dva dni sploh ne je dost, kolikor ponavadi. V bistvu vsega skupaj par žličk, tak da mi ni nič jasno, ker drugače je videti ok.
Taška, a pol prideš v petek, a ste se odločile kje sploh? Nisem nič gledala vremena, če bo lepo al ne. Ker najboljš je nekje zunaj, če bo le sonce. Grem pod tuš.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.2.2008 20:51:22   
Anonimen
hojla!
jaz sem tudi še med "živimi"...
mi sedaj popoldan ni delala tipkovnica - in sem bila kar v strahuuser posted image  - prvič, da bom kregana od mojega, ker pustim lari, da maha po tipkovnici, drugič pa, da ne bom mogla danes nič več pisati....
ampak dela - jeeeeeeeeeeeeeeee

juniorka in taška - ja, hvala, za spodbudne besede - ja saj vem, da bo enkrat bolje - in upam, da je to sedaj samo od tega j..... prehlada.

mojčca - naj te potolažim, da je naša lara spala danes tudi celih 45 minutuser posted image user posted image user posted image . nisem mogla verjeti??? ona, ki je navajena najprej dopoldan spati 2 do 2,5 ure, pa popoldan še cca 1 uro.... pol pa naj samo nehče reče, da če so otroci bolani da veliko spijo?????
sploh nisem danes mogla nič naredit. kuhinja je bila v razsulu total. sem sedaj že pomila posodo, več pa se mi res več ne da........

tristanklara - dobrodošla med čvekamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.2.2008 20:51:54   
zalbi
mojčca - slike sem dala gor - geslo ostaja isto kot vednouser posted image user posted image user posted image , sem kr ponosna nase ja.

srečanje - ja kokr sem na hitr neki ujela sem opazla neke snežinke, pomojem da ne bo hudga - ja men je bilje kul - sabri - a bo teb ok?

taška30 - sem tut za zvečer enkrat...jst sem sicer govorila  srečanju dopoldne...tk da nevem...

tristanklara - dobrodšla md namiuser posted image

sabri - zdej sem se spomnila, zadnjič sm se pogovarjale kak smo si kiro predstavljale - no jaz sem mela eno sošolko v rednji k smo jo klicali sabri - pa je bla taka precej velika in dost jo je blo skupi - no tako sem si te predstavljala user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.2.2008 20:55:40   
Anonimen
1vetrnica -vedno pozabim napisati, da ti tudi jaz držim pesti, da narediš to maturouser posted image

mojčca -kako pa kaj tebi služi nov PC?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
12.2.2008 21:01:31   
sabri
zalbi: dost me je skup, pravi moj, na jeziku, tak da si bla mogoč kar blizuser posted image . Drgač je pa men Zbilje ok, všeč okolje, parkiraš skoraj v jezeru...user posted image
srečanje zvečer: bilo bi super, mogoč še men uspe, če se zmenite, pa nas seveda sprejmete.
vetrnica: ajde matura, gremo gremouser posted image , move it, move it...
jape: zdaj pa vedno, ko pogledam tvoj avatar, se sam nasmejem, kaj smo te pogruntaleuser posted image .
Grrem pred tv, house...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
12.2.2008 21:02:10   
taška30
Ja, jaz v petek lahko, če ne bo fuuul snežilo?!?user posted image  Od kje ti to, zalbi?user posted image  A ni ful sonček napovedan?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.2.2008 21:03:15   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: valika

mojčca -kako pa kaj tebi služi nov PC?

Ja super zadeva, samo sem mogla naprej malo poštudirati kako deluje, sedaj pa je ok.

Zalbi, super slikce. Mi je pa najbolj padla v oči tista slika, kjer imaš slikano sedežno in mizo. No, pri nas bi pred kakšnimi dvemi tedni tudi lahko imeli toliko stvari na mizi, od kar pa Matic puza, pa ni šans. Samo da je kaj na mizi, že leti in se postavi na kolena, toliko da pospravi, kar je po mizi user posted image .

Vetrnica, tudi jaz držim pesti, da uspešno opraviš maturo in bo kmalu vse za tabo. Nič skrbeti, ko aprilske deklice stisnemo pesti skupaj user posted image , je ponavadi rezultat user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
12.2.2008 21:04:24   
mojčca
Grem pred TV, se je začel Haus, jeeeeeeeeeeeee.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
12.2.2008 21:18:59   
gaja*
Heej user posted image
Malo kukam sem, malo Housa user posted image

A mi hoče še katera povedat, kaj sem naredila s svojim profilom user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Gaja, kaj si pa ti naredila s svojim profilom, slikce nimaš več na levi, šele ko greš z miško nad tvoje ime, je vse tam, tud trakec. Čudno.

Meni pa vse ok kaže user posted image user posted image

Uh, sem ena kura user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
12.2.2008 21:23:08   
gaja*
Tristanklarauser posted image dobrodošla med čvekami  user posted image

user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
12.2.2008 21:36:02   
*piškotek*
Joj ste naklofale, sem vas komaj uspela prebrat! user posted image

Tristanklara: POZDRAVLJENA MOJA SOSTANOVALKA IZ PORODNIŠNICE!!!! Sem zelooo vesela da si se oglasila (verjetno te je Mojčca nahecala, a ne da? user posted image ) Tako da upam da se nam sedaj uspeš večkrat pridružit pri čveku  user posted image user posted image user posted image
Glede Klare ti bom povedala tako kot je meni rekla pediatrinja pri pregledu našega user posted image  - dajaj ji čimveč žitaric oz. žit - ja saj vem da je problem ker ti sploh noče jest, samo potem poskusi vsaj ji narest čimvečkrat tak obrok z žiti. Tako da jaz našemu kar dosti dajem kruh - v jogurt, mleko, tudi v zelenjavno juho,... Mogoče sem ti kaj pomagala. Samo ne se preveč sekirat, sigurno bo vse uredu in bo jedla ko bo lačna.
Tristan je pa itak našega Nejca ujel in sta tle-tle, pravi korenjak!

Srečanje: super, jaz sem tudi za Zbilje za petek če bo lepo vreme.

Drugače pa, vidim da slabo berete moje poste! user posted image  Sem napisala oz. predlagala za večerni izhod da se gre 15.2. pa se je čisto samo Thumbelina javila da je super ina bi prišla. Vse ostale se bile tiho user posted image  user posted image  

Tako da ponovno predlagam da se zmenimo fiksno za naslednji petek 22.2.2008 ob recimo 20 uri (če vam odgovarja) Samo še kraj kjer se dobimo določimo! Ste za?????

Zdej grem pa gledat slike od Zalbi, da vidim, ker smo te že ravno tolk morile s tem user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
12.2.2008 21:36:36   
mojčca
Kje se je pa danes izgubila Lonib????? Sigurno sta z možem spet v akciji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in zraven pojeta, hej, hej, kdor ne skače, ta ni Slovenc user posted image .

Pa Piškotek se je tudi nekam izgubil, Kaštrun se pa sploh ne javi več user posted image .

Valika, kar se tiče spanja čez dan sem jaz kar navajena, da Matic v celem dnevu spi komaj eno uro (no, razen na kakšnih srečanjih spi malo več, ga očitno čvek z sovrstniki utrudi user posted image ). Toliko kot tvoja Lara spi v enem dnevu, spi naš Matic v treh ali štirih dneh user posted image . Važno, da so otročki zdravi, s spanjem pa bodo nadoknadili takrat, ko bodo malo večji in ga bodo žurali naokoli. Če bo take počel kot jaz v mladih letih potem bo najboljše, da ga kar privežemo in do 30 leta ne spustimo nikamor.

Tristanklara, smo ga včasih žurali, ane???

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
12.2.2008 21:37:08   
mojčca
Konec reklam, letim.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
12.2.2008 21:52:06   
janca77
Zivjo,
po dolgem času se spet oglašam in vidim da ste vse spet pred TV ekrani.Saj vem zakaj, ampak meni se ga danes ne lušta gledat.
Sem trenutrno še brez user posted image , je še v službi, user posted image  pa že spi.

Pri nas vse po starem, edino to je novo da se bliža službauser posted image user posted image .Ostalo mi je še 14 dni, ki jih hočem max. izkoristit in nekako kar ne najdem več časa za RR.
Jutri bom šla najbrž v Mercator center v Šiško, ker rabim kaj novega za oblečt.

vsi bolančki se hitro pozdraviteuser posted image user posted image
tristanklara čestitke za 2x srečo user posted image user posted image user posted image  in dobrodošla med čvekami
glede hrane se jih pa ne da nič prisilit, saj mojega user posted image  se ne da

Taji in Anji čestitke za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa tud jest pred TV mojga user posted image  počakat, potem pa ......

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.2.2008 22:02:50   
*piškotek*
Mojčca: lepo da me pogrešaš, ampak jaz sem tu, ti pa pred TV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zalbi: sem si ogledala slike hiške in je super, samo tiste mizice v dnevni pa tudi jaz ne štekam (mislim kako vse to ostane na svojem mestu), pri nas leti v prvi mili sekundi z mize vse od A do Ž user posted image user posted image user posted image

Lonib: ti si se pa danes res čisto izgubila!!! Si rekla da ko boste preselili spalnico, boš lahko več na RR-ju, zdej si pa velko manj! Ne vem no, a res s tvojim zdej kar naprej user posted image ? Saj ne da sem ti fouš, ampak te pogrešam user posted image user posted image user posted image

Janca77: jaz in Thumbelina sva tudi jutri v Mercatorju v Šiški user posted image  Kdaj boš tam? Midve sva dogovorjeni za tam okoli 14.30. Greš zraven na kavico?

1vetrnica: joj sem kura, vedno ti pozabim napisat, da držim pesti za tvojo maturo!!!!

Kaštrun: kje si?????????????????????????? Samo na blogu pridno pišeš, kaj pa me, tvoje aprilčice?????????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.2.2008 22:04:41   
janca77
Sem vas nekaj pozabila vprašat.

Kako je kaj z vašimi dietami in shujševalnimi kurami???Ste uspešne, nič ne poveste.

Tudi jaz sem ukinila sladkarije in da po 18 uri ne jem več oz. samo kakšno sadje.Upam da bom uspešna, ker sem kar nesrečna s temi kilami, ker ne grejo nič doluser posted image user posted image user posted image , pol pa še trebuh- sem še vedno kot ena user posted image user posted image user posted image user posted image

Ups user posted image  se user posted image user posted image user posted image , grem gledat kaj dogaja.
Adijo in lahko noč.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.2.2008 22:11:11   
*piškotek*
Nič, vidim da ste vse pred TV, jaz grem pa kar spat. Sem danes čisto zaspana, ker sem že od 6 pokonci. Sploh ne vem kako se bom nazaj navadla na službo, da bom vstajala tako zgodaj, oz. še pred 6 user posted image user posted image user posted image

No, uglavnem, želim vam lepe sanje in naj bo noč čim bolj mirna.

Nočko user posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.2.2008 22:21:17   
gaja*
Ja, jaz sem pred tv. Sem čist hin danes. Upam, da bo gaja ponoči spala.
Aja, da povem zakaj je taka sitkana zadnje dni in noči. Dobili smo že peti zobek user posted image user posted image user posted image Zgornja leva enka  user posted image Zdaj pa gre kot po tekočem traku user posted image user posted image Sicer se zobki še ne vidijo, sam so že predrli dlesen. user posted image

Moj je malo prej prišel domov, je bil na strelanju - treningu, pa je igral pinkponk user posted image Ful trening user posted image user posted image
Zdaj pogledam še bones, pol pa tudi jaz pičim spat.

Lahko in mirno noč vam želim
user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.2.2008 22:23:11   
janca77

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Janca77: jaz in Thumbelina sva tudi jutri v Mercatorju v Šiški user posted image  Kdaj boš tam? Midve sva dogovorjeni za tam okoli 14.30. Greš zraven na kavico?

Imela sem v planu za dopoldan, ker imam takrat avto. Popoldne ga rabi moj user posted image  za v službo. Če bo kaj drugače sporočim, lahko ti pa dam številko mobitela na ZS.

1veternica tud jaz držim pesti za maturouser posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.2.2008 22:33:51   
janca77
Pridem v sobo in moj user posted image   se dere kot jesihar, ga vzamem v naročje takoj tišina in gleda kot čuk.Mu dam čaj za spit in mu je ratal nazaj zaspat.Za vsak slučaj bom zaključila za danes, da ne bo spet kakšne sirene.

user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.2.2008 22:40:35   
mojčca
Jaz se tudi počasi poslavljam oz. zapuščam računalnik.

user posted image

IN

user posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
13.2.2008 6:41:52   
mojčca
Jutro punce. A še vse spite??????????? No, saj bi jaz tudi, če ne bi bilo treba takoj zgodaj v Kranj. No, tudi Matic je že buden, čeprav je še zaspan in bi še spal. Se je nekaj pritoževal, sedaj pa sem dala na TV Nodija, da se jaz hitro oblečem in ga zrem nahraniti, previti, obleči in gremo.

No, ko boste vstale pa kar spijte kavico, ki sem jo pripravila za vas
user posted image

Saj res, danes pa ima Matic 10 mesecev. Joj, kako čas beži.
Matic, sonček moj, samo za tebe user posted image  in pa enega velika user posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
13.2.2008 6:43:04   
mojčca
Saj res, sem čisto pozabila. Za petek, kar se tiče srečanja: vreme je res napovedano bolj slabo, nekje celo sneg. A bi se potem dobile v Kranju v Mercatorju?????? Če ste za, se dobimo ob 10.30 - midva sigurno prideva, če ne bo prišla vmes kakšna višja sila.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
13.2.2008 7:55:04   
thumbelina
hej čvekice. Mi smo lepo spali, 1x se je zbudil, samo je bil zadovoljen  z dudo in spal dalje... Zdaj smo pa spet akcija na kubik. Hčerka je šla v vrtec, midva pa bluziva. ob 12-ih morava itak v LJ na terapijo, tko da bo dan spet prekratek...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
13.2.2008 8:23:21   
JAPE
Ja, Mojčca dobra ideja za petek, jaz sem za! Kranj mi še bolj paše.
Za Matica pa enga....user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?