|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
3.2.2008 8:44:22   
hariba
Ja res škoda sabri.  A ti prideš vsak vikend na Štajersko? Ja spodaj se mi nismo kaj dosti zadrževali, malo smo bili tam, ko sta Denis in Lara čakala na vrsto za ličenje pa zoji ni pasalo v gužvi, je stokat začela, sva pa potem z njo tudi od zgoraj dol malo maškare gledali.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.2.2008 8:46:47   
hariba
pri nas pa imamo pa sneg .

Pri nas pa ne, pri nas pa imamo sonček haha.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.2.2008 8:48:53   
hariba
Joj mojčca skoraj bi pozabila na te.
Želim ti da se ti izpolnijo vse skrite želje. Pa lepo praznujte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.2.2008 8:49:00   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

pri nas pa imamo pa sneg .

Pri nas pa ne, pri nas pa imamo sonček haha.

Oboje pa najbžr ne moremo imeti, sploh pa ne gorenjci , ki smo bolj škrtuser posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
3.2.2008 8:59:28   
hariba
Jao se je pa naš sonček začel nekam skrivat no. A greva zdaj z Zojo in psom vseeno na krajši sprehod.

Neposredna povezava do sporočila: 1155
3.2.2008 9:06:43   
*piškotek*
Mojčca

VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN  user posted image user posted image user posted image

user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
3.2.2008 9:07:29   
Anonimen
hoj, sem skoraj pozabila, da ima pa danes naša lara 10 mesecevuser posted image user posted image .

ja, in Tilnu in Patriku tudi želim vse najlepše

user posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
3.2.2008 9:11:36   
Anonimen
še nekaj punce

včeraj nisem takoj pogledala slikice, ki ste slikale svoje male pikce za maškare. sedaj pa sem pozabila, katera je napisalauser posted image user posted image user posted image  tejkag?????? pa še gesla nimamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
3.2.2008 9:22:31   
Anonimen
lonib - kako pa je bilo spati na "novi" lokaciji????? a sta že krstilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
3.2.2008 9:31:51   
zoom zoom
Valika: sem ti poslala geslo na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
3.2.2008 9:32:27   
zoom zoom
Aja. Mojčca tudi mi ti čestitamo za rojstni dan.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
3.2.2008 9:35:07   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: valika

lonib - kako pa je bilo spati na "novi" lokaciji????? a sta že krstilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da sva jo res krstilauser posted image . Pa sem mislila, da ne bo nič, ker se mi ni ljubilo, pol je pa vsen blo. matr je pasalouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
3.2.2008 9:38:31   
smotka lonib
Valika- LARA
Janica77- Tilen
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.2.2008 9:49:45   
Anonimen
zoom-zoom - hvalauser posted image . sem takoj pogledala in sta tak luštna tvoja dva. starejšemu pa res samo vragci skačejo iz oči. mora biti pravi falotekuser posted image user posted image . po očeh sta si čist podobna.
pa ful lepe maškareuser posted image . levček je prav simpatičenuser posted image . bom pozneje nalimala slikice, od eve, ki je bila lani levček.
aja, pa tisto rožco imamo mi tudi od tomy-ja. je lara dobila za božička. pa lari sploh ni ne vem kako zanimivo - bolj žogice ki ružijo, če pa naredim tisti stolp iz cvetlic, pa jo takoj podere. no, saj včasih se malo zaigra in potem meče kuglice notri, ampak je bolj zanimiv tisti spodnji del ki igra...

Neposredna povezava do sporočila: 1164
3.2.2008 9:52:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

IZVIRNO SPOROČILO: valika

A veš, da sva jo res krstilauser posted image . Pa sem mislila, da ne bo nič, ker se mi ni ljubilo, pol je pa vsen blo. matr je pasalouser posted image user posted image

ja, včasih je dobro, če mene mojuser posted image tudi "prisili" - tako kot včerajuser posted image user posted image user posted image . se mi najprej sploh ni ljubilo....pol pa je kar pasalo

Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.2.2008 9:56:44   
Anonimen
evo, to pa je naša eva, ko je bila predlaniuser posted image  (joj, kako čas beži) levček

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.2.2008 10:07:58   
zoom zoom
vAlika: naša je tudi tisto rožico/stolp dobila za božička in tudi ne prenese, da bi stolp stal pokonci. Ga je treba takoj podret.user posted image   Je bila pa tudi Eva luškan levček oz. levinja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
3.2.2008 10:20:40   
*piškotek*
Živjo čvekice

Kar nimam nobenega časa tle viset z vami, upam da bom med tednom lahko nadoknadila user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za recepte za repo in zelje. Bom mu probala nekaj ščarat user posted image user posted image user posted image  ker nisem ravno nek kuharski tip človeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoom zoom: sem si že včeraj ogledala slikice in sta res luškani maškarci

Valika: tudi vaša lanskoletna levinja je prav simpatična

Jaz sem pa našemu kupila tako ogrinjalo s kapuco in bo buča. Mu ful paše. Smo že včeraj imeli namen it ka mojim pa jih ni bilo vseh doma, pa smo zato danes povabljeni na kosilo in bo danes maškara.

Lonib: samo da je selitev uspešno za vami še bolj pa je važno, da tudi v zgornjem nadstropju paše user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim ki praznujejo (poleg Mojčce) želim tudi vse naj naj za obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčca: ti pa glej da ne bo "prehudo" danes user posted image user posted image user posted image  A ja, pa kdaj naj pa pridem na tiramisu?????

Vsem bolančkom želim da se čimprej pozdravijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej moram pa it malega čuvat, gre moj user posted image  user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.2.2008 10:32:13   
1vetrnica
dobro jutro dober dan še od mene.

Prvo želim vse najbolje tistim, ki praznujete obmesečnice.user posted image

Včeraj smo na naštimali v maškare (tamala je bila pika-poka, tamal pa tiger, moj user posted image  škot, jaz tigrica) in smo šli v Lj. na sprevod potem pa v Maxija na krofe in tortice, bilo je super truper.

Tamala nima več vročine, tko, sam smrka pa, tko, da upam, da bo.

Danes gremo k taščici na kosilo in taščica kuha 100 na uro dobro, mnajm, komi čakamo.

Lonib libe a si me pogrešala, jaz tudi tebeuser posted image  A da imate sneg, blagor se vam no.

BDW, a je za četrtek še akcija zauser posted image  ?

BDW2 med vikendom nisem nič na RR oz. zelo redko, ker skos neki šibamo naokoli, če pa ne, se pa mucamo in igramo.

No vsekakor vam želim eno lepo nedeljo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.2.2008 10:48:19   
tejkag
Dobro jutro!
Kaj pa mi,ko smo danes spali do pol osmihuser posted image . Seveda brez vmesnega bujenja ni šlo,ampak o.k. smo podrli rekord.
Ko bom dala gor slikice vam sporočim. Se bom potrudila,da bojo že danes.
Mojčca-veliko user posted image user posted image pa vsega kar si želiš
Se še kaj beremo

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.2.2008 10:49:17   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: 1vetrnica

Lonib libe a si me pogrešala, jaz tudi tebeuser posted image  A da imate sneg, blagor se vam no.

Ja, sem te hotla nekaj vpašat, pa sem se premislila, ker boš sper rekla, da sem baba ferbčnauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja sneg imamo, sicer ne veliko ampak ravno toliko, da je naša Vanja zunaj uživala. Sej otroci ga najbolj pogrešajo.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.2.2008 10:52:36   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Zdej moram pa it malega čuvat, gre moj user posted image  user posted image

Dej mu reč, da nej š kemni pride tvoj dragi, pa naj ga sabo vzame,sesalec mislim, pa upam, da ima dost dolgega,  kabel mislim,(ker je treba še v po štengah v prvi štuk )da nav kakšna kej drugega mislila, ker naš ima prekratkega, kabel mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.2.2008 10:59:00   
smotka lonib
valika!

Kok je fletna Eva, pa kostum je tud ful lep. user posted image user posted image user posted image user posted image

zoom zoom!
Jest te tud prosim za geslo.

Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.2.2008 11:02:59   
tejkag
Evo sem se potrudla samo za vas user posted image . sLIKE SO GOR,GESLO JE ISTO KOT ZADNJIČ, ups pardon za dretjeuser posted image

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.2.2008 11:10:49   
zoom zoom
Tejkag: Lana je zelo lušna pikapolonica. Tricikel imaste pa enak, kot ga je imel oz. ga še vedno iam naš starejši. Se res dobro obnese.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?