|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
2.2.2008 12:33:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

hariba - vedno ti pozabim povedati, da imamo snaho iz kozjanskega - saj si od tam? al sem kaj pomešala? jaz sem vedno mislila, da je to dolenjska - in me je nataša (snaha) skoraj linčala

Snahauser posted image  Ja, če ne boste še tretjega naredili in bo fantek, se mi zdi, da je nikdar ne boste imeli.user posted image  A to misliš svakinjo? Ja iz Kozjanskega sem bila včasih. Zdaj pa že 13 let v Celju živim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, sorry...... svakinjo sem mislilauser posted image user posted image user posted image

lara pa kar spi in spi.... že od 10 ure - kosilo imam že kuhano - danes bodo bučke

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
2.2.2008 12:51:11   
zoom zoom
Starejši je imel prejle spet 39* vročine, pa začel je še kihat in smrkat (mu iz nosu kar teče), oči ma čist boge, kašlja pa itak že od četrtka. Tako, da pomoje to zdej res niso zobi ampak viroza. Se pravi zdej starejši, potem kmalu tamala in jaz (pa moj). JUHUHU. Pa že cel dan je tečen, ker ne more bit mornar, Smo ga poskusili nahecat,d a bi šel sedaj malo počivat  - jok brate odpade.
Smo pa dens spet jedli ričet, je bil ful dober, tudi tamala ga je zmazala cel globok krožnik.

A ima še katera za otroke odprt račun pri Poštni banki (Pošta)? Kaj ste dobili za darilo? Pri nas sta oba dobila set za pink pong (al kako se že napiše). Me zanima, če so bile še kakšne druge nagrade?

Kaj pa bon od BC ste žekaj dobile?

mOram končat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
2.2.2008 13:04:29   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Kaj pa bon od BC ste žekaj dobile?

mOram končat.

Kakšen bon od BCuser posted image ? najbrž ga dobiš , če pri njih  zapraviš za določeno vrednost in ti pol oni dajo bon v vrednost 1,2 a% od tiste vrednosi, ki si tam zapravil.

naša pa še od jutra ni zaspala.user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
2.2.2008 14:19:55   
zoom zoom
Ja tisti bon mislim. Se mi zdi, da smo lansko leto kar precej pri njih zapravili.

Je pa starejši pri nas čist bogi. Sem mu ob 12h dala Calpol in se mu vročina ni čisto nič znižala, hje celo narasla na 39,5*. Je zdejle spet dobil Calpol, pa celo ležat je šel (pred tem je zaspal na stolu) in pomoje, da bo zaspal.

Moram tamalo it iskat, sem jop rej nesla k našim.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
2.2.2008 15:39:25   
gaja*
Gaja je šla spat. Tak imam jaz vsaj malo časa, da skočim na rr user posted image
Nakosilali smo se pri moji mami. Ful paše, ko gremo ponavadi čez vikend enkrat k njej na kosilo, ko ful fajn kuhauser posted image
Gaja se je pa drla prej pri naših, ko da bi jo iz kože dajali. Res je, da se je parkrat udarla, ko je seveda vsepovsod gor lezla, ampak ni bilo take sile. Kr kričala in tulila je. Ne vem zakaj user posted image

Še nekaj. Sem se pozabla pohvalit, da mi kr uspeva zvečer brez čokolade. Sem že na 58 user posted image user posted image Juhuhu, Jihihi user posted image
Kako pa gre ostalim, ki imate diete?

KAtja pv: Ani želimo za celih 10 mesecev vse najlepše
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 1105
2.2.2008 15:46:26   
gaja*
Vsem bolanim pa pošiljam še
user posted image , da boste čimprej bolje user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
2.2.2008 15:53:17   
zoom zoom
Sem šla mal fasungo kupit in me je skor na rit vrglo ko sem vse prinesla v eni uni kartnoski škatli za sadje in sem dala 45 evrov. Jaz ne vem a bomo moral začet tud makarone doma delat al kaj Ne govorte mi o cenah mleka -
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Zato pa mi zadnje čase hodimo samo še v Hofer ali Lidl, ker tam za okoli 20 € dobiš že kar precej, med tem ko v Merkatorju, Sparu,... dobiš enake stvari in daš kar precej več.
Še to: kruh za Lidl peče Žito (gor pa nalimajo kr ene nalepke, ampak kruh je Žitov in več kot polovico cenejši)

Je pa res, da imajo v Hoferju obupno dobre čokolade, pa cunje za otroke so zelo dobre in poceni, pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
2.2.2008 15:57:35   
zoom zoom
Aja mleko. Sicer adaptiranega ne kupujem več, ampak za liter navadnega mleka dat več kot 70 centovuser posted image
Pa čokolino/čokolešnik: a se samo meni zdi, ali se je res ful podražil. Kila v Merkarorju 8€, 200  1,8 €. To v Lidlu alu v Hoferju nimajo, pa ga potem kupujem tam. A je kje drugje cenej? Lumpi pa ni dober.

Neposredna povezava do sporočila: 1108
2.2.2008 15:59:45   
zoom zoom
Ima pa starejši še vedno vročino, tam okoli 39*. Mu sploh ne pade. Bi mu dala sicer svečko, pa bi pomoje živčnega fasal. Če do večera ne bo padla, kličem na Metelkovo.

Tamala pa zdej spi že več kot 2 uri.

Neposredna povezava do sporočila: 1109
2.2.2008 16:52:10   
smotka lonib

Aja mleko. Sicer adaptiranega ne kupujem več, ampak za liter navadnega mleka dat več kot 70 centovuser posted image
Pa čokolino/čokolešnik: a se samo meni zdi, ali se je res ful podražil. Kila v Merkarorju 8€, 200  1,8 €. To v Lidlu alu v Hoferju nimajo, pa ga potem kupujem tam. A je kje drugje cenej? Lumpi pa ni dober.

jest kupujem gresolino, medolino v Sparu, kjer je cena okoli 380 bivših tolarjev, v Mercatorju pa 488 bivših tolarjev. Matr se ne morem navadit na evre.Imaš določene cene nižje v Mercatorju določene pa v Sparu. Jest tud v Lidlu kej kupim, predvsem piškote, ki jih pri nas kr dosti pojemo po kosilu ob kavici.

Neposredna povezava do sporočila: 1110
2.2.2008 16:56:24   
smotka lonib

Ima pa starejši še vedno vročino, tam okoli 39*. Mu sploh ne pade. Bi mu dala sicer svečko, pa bi pomoje živčnega fasal. Če do večera ne bo padla, kličem na Metelkovo.

Tamala pa zdej spi že več kot 2 uri.

Naša Zala se je zjutraj zbudila okoli 07.30 ure in je prvič zaspala ob 13.05user posted image . Je spala pol ure. Pol sem jo pa spet mogla 100-krat nesti po štengah gor in dol, ker sem nosila cunje in vso šaro zaradi seljenja spalnice v zgornji štuk.Pol ni čudn, da kile kr dol letijo.user posted image

Pol sem jo pa mojmu dala, je pa zaspala njemu v naročju. On je kot ena uspavalna blazina. kadar je ful utrujena, jo dam njemu in v 5 minutah zaspi.

Pozdravite seuser posted image user posted image user posted image . Mogoče je pa kakšna viroza.

Neposredna povezava do sporočila: 1111
2.2.2008 18:54:20   
JAPE
Ojla punce!
Mi smo se danes z našo pikopolonico šli pokazat k njegovim! Je blo ful smeha!

Dajte kakšno idejo, kaj še vse dajeta vašim otročkom za jest.  Imam občutek da se pri nas vse ponavlja, in bi rada probala še kaj drugega, takšnega da že lahko papca. Se mi zdi da vedno isto je.
Kosilo: juha+kroglice, riž, krompir, cvetača, korenje, brokoli,......meso in rumenjak 2-3 na teden
Polenta, kruh ( kaj dajete zraven polente ali kruha ) Kruh ima zelo rada.
Sadje: jabolko, banana, hruška, breskve,....

Banane in korenje se bolj izogibam, ker jo zelo zapirata. In tudi pije zelo malo, ker ne mara nobene fleške in magičnega lončka. Se matrava po žlički, sicer pa še malo dojim.

Ali hrano tudi kaj solite, jaz še nisem nič. Razen kakšna žlička pireja, ki ga midva jeva. Odpira usta, kot da ne bi jedla 3 dni.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1112
2.2.2008 19:01:39   
taška30

Verjamem! Naša Manca že od 2.leta dalje ne prenese svečke. Daj mu sirup torej.

Na Metelkovi ti pa po mojem nič pametnega ne bodo povedali. Veš kaj pravijo, vročina mora bit 3 dni, preden greš k dr. ker se šele po cca. 3 dneh vidi po krvni sliki kaj je. Sploh k dežurnemu v čakalnico ga jaz ne bi vlekla s tako vročino, mimogrede še kaj ujame.user posted image

Mi smo bili pa zdajle na Rudniku, smo šli v BC in Pikapolonico (mimogrede: ful luštna trgovina, sem bila prvič). Manci smo kupili nov avtosedež in sicer Concord Trimax 9-36kg. Ne upam je dat v 15-36kg, ker 15kg še lep čas ne bo imela, pa še 5-točkovnega pripenjanja nimajo in mi je čist grozno, da bi bila naša suhamuha pripeta z navadnim avtomobilskim pasom kot jaz.user posted image  Njene sedanje sedeže pa že Julija rabi.

Tko, zdaj gremo poštimat otroke - danes bo kmalu mir v bajti, ker ni bilo dnevnega spanjauser posted image , potem pa jaz šibam na fitnes. Sem pridna, a ne?user posted image Se še kaj beremo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1113
2.2.2008 19:08:39   
tejkag
Ojla!
Tud  mi smo danes z našo pikapolonico šli k njegovim domov, še prej pa v trgovino kjer dela babica. Sem jo malo poslikala in bom dala gor nove fotke,samo še ne danesuser posted image .Midva se nisma nič šemila,ker bova kar doma, jaz bom baje danes zvečer kar prostitutka,on pa moj zvodnikuser posted image user posted image user posted image -mimogrede to je zrastlo na njegovem zelnikuuser posted image

Hrano ji jaz sicer solim,ampak ne dosti,tud če je kar jemo ostali,to pač malo manj solim.O.k. jo grem umit,pol pa upam,da bo zaspala,prej seveda mora bit še večerja.
pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
2.2.2008 19:15:41   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

Ojla!
.Midva se nisma nič šemila,ker bova kar doma, jaz bom baje danes zvečer kar prostitutka,on pa moj zvodnikuser posted image user posted image user posted image -mimogrede to je zrastlo na njegovem zelnikuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi bilo bolje, da si  ti prostitutka on pa tvoja strankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
2.2.2008 19:36:49   
zoom zoom
Starejšemu vročina še vedno ni padla. Kar vstraja na 39*. Trenutno ima 39,1*, ampak trenutno lepo večerja, pije pa res bolj malo.
Taška: točno vem, da mora bit vročina 3 dni, da kaj pokaže, samo Calpol mu zgleda res nič ne pomaga. Na Metelkovo sicer danes ne bomo šli, mu bom pa zdej ko povečerja poskusila poturit pol Lekadola (mogoče bo kaj bolj nucalo). Najraje bi mu dala pa svečko, samo kaj ko bo potem dretje,...

Sem pa prejle dala tamalo v poteljico in je zaenkrat še tišina. Mogoče je pa celo zaspala.

Kar se pa hrane tiče, pa jaz tamali dajem vse kae jemo mi. Če se mi pa slučajno za naju ne ljubi kuhat (starejši itak je v vrtcu), ji posebej skuham, sicer je tiskto kar jemo mi. Je pa hecna, ker sadje, če ni zmiksano ne bo jedla, recimo makarone pa brez problemov poje, če jih samo z vilico malo pretlačim. Solim normalno.

Sem ju pa danes oblekla v maškare, samo toliko, da je sinko probal, kako mu pristaja. Tamali sem pa njegov lanski kostim  oblekla. Sta bila prav lušna. Sem ju pote še malo pofotkala, bom dala slikco v album malo kasneje lai pa jutri. Na parih slikcah se mu prav vidi, da je bolan, ene dve sta pa res odlični (to mislim skupinski), tamala je pa itak razred zase.

Moram končat, se je začela v sobi dret.

Neposredna povezava do sporočila: 1116
2.2.2008 19:54:20   
tejkag
Ja bi res blo boljše,če bi bil on moja stranka,samo bi se lahko kar hitro zapufaluser posted image user posted image user posted image
No danes bom radodarnauser posted image in bo dan odprtih vratuser posted image user posted image user posted image torej bo danes zastonjuser posted image user posted image .

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1117
2.2.2008 20:26:15   
thumbelina
hej kaj je zdaj eni zbolevate beremuser posted image .

No pri nas gre malo na bolje, tako da sem ju popoldne popokala in smo šli na obisk k mojim staršem. Sta oba neznansko uživala, ko sta bila pa reveža cel ljubi teden doma. No malega je karmoj ati pohopsal in sta šla malo na obgled hiše - tamali je sicer delal en kisel ksiht, kao "mami a mi je res tega treba"user posted image user posted image user posted image . Ampak je šlo brez joka. Mulček moj mali.
Možek je bil vmes pa ful priden. Je doma ostal in je najprej nekaj svojega počel, potem pa celo bajto preluftal, vse posesaluser posted image in posodo od kosila pospravil. Sem bila prav prijetno presenečena.

Zdajle pa gleda tamle Emo, no zdajle tale Halgato komad mi je kr ok, uni for play so bli pa kr nekajuser posted image . No on čaka na svojega kolega s katerim tudi sicer špilata (ja moj dragi je muzkontar)in navijava zanj...

POl pa bogve če ne bomo spet štrikce iskali...

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
2.2.2008 20:53:23   
hariba
Krofi so uspeli, jih je večina že v želodcih. Smo se popldan šli malo potepat v planet Tuš,kjer je bilo pustno rajanje za otroke, Imeli so tudi brezplačno ličenje za otroke in so tasrednja 2 tudi. Smo potem šli še v Interspar nakupovat in sem dala za osnovna živila, ki jih v Sparu kupujem na 14 dni in plačam okrog 50 €, dala skoraj 70. Pa nisem nič posebnega kupila prašek,jajca,jogurte, jabolka, čokolino in milupine kašice. Jaz sicer tudi v Hoferju in lidlu(plenice, marmelado,jogurte) dosti kupujem samo, kaj ko nimajo vseh artiklov, zato grem najraje kar v Interspar. Se mi zdi, da se vseeno še tam najde tudi kaj poceni mnogo bolj kot v Mercatorju. Ta se mi zdi ful drag.
Zoom zoom držim pesti, da bo tastarejšemu čimprej bolje. Ja z bi mu na tvojem mestu, če ne bo padla vročina vseeno dala svečko. Pa naj ga tvoj prime, verjamem, da se bo drl, ampak gre itak za njegovo dobro.  Jaz sem svojim od šole dajala svečke, ker se je pogosto zgodilo, da so sirup zbruhaliin sem zato pač reskirala jok. Lara se ej upiralas, Žiga pa kolikor se spomnim ne.
Grem pogledat kakšen filem je to, ki ga gleda moja mularija.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
2.2.2008 20:58:07   
smotka lonib
Mojčca!
a dons ne boš nič častilahttp://www.cosgan.de/images/more/bigs/a063.gif?

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
2.2.2008 20:58:36   
zoom zoom
Pri nas je pa misija "vstavitev svečke" uspela. Sem ga spraševala, kaj bi raje ali sirup popil, ali raje tableto ali naj mu dam svečko v rito, kot Taji. Pa se je odločil za svečko. Je šel najprej lulat, potem pa seje ulegel na previjalno na tla, dvignil noge in svećka je kar skočila tja kamor paše. Je sicer ko je bila noter rekel, naj jo vzamem ven, pa sem mu rekla da bi ga to bolelo če bi jo s prstom ven vzela (ker svečka je majhna prst pa velik) in se je kar strinjal, da bo ostala noter. Si nisem mislila, da bo to tako lahko. Pa močno upam, da bo vsaj to pomagalo.

Tamala se pa zaenkrat kar dobro drži. Tudi zaspala je potem bp.

Sem a jaz zdej 10 minut orbitrek gonila in je začel tako nekaj čudno škrtat, da sem raje nehala. Sem pa imela za začetek 15 minutno vadbo. Bo moral jutri moj malo pogleedat, kaj bi to bilo.

Sem pa v album dodala slike naših maškarc. Je pod geslom, če ga nimate vam ga sporočim preko zs.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1121
2.2.2008 20:58:38   
smotka lonib
tele smajle mi pa noče naredituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1122
2.2.2008 21:04:13   
zoom zoom
Hariba: se mi zdi, da se kar splača skočit v 2 ali 3 trgovine, saj načeloma so kar skupaj. Meni osebno se samo po eno stvar v Lj ne splača hodit, zato če rabim res zelo malo skočim v Merkatorja, spotoma ko grem starejšega v vrtec iskat, ko pa rabimo več se pa zapeljemo do Lj. Čeprav bo treba za Čokolinote/lešnike začet gledat še kje drugje, ker merkator je re drag.

Neposredna povezava do sporočila: 1123
2.2.2008 21:24:43   
sabri
Oj punce, sem vas na hitro prebrala, smo dobr prišli domov, tamalo dal spat, zdaj pa gledam Oceans 11, mi je ful dobr film.
Hariba: sem ravno prebrala, da ste bili v Tušu popoldan, mi tudi, škoda evo, če bi vedle, bi se pa lahk spoznale danes. Nas je tašča presenetila in naredila kostum za našo in sicer pikapolinico, vidm da jih je bilo največ, zame pikapolonico je pa imela jže narjeno, tako da smo bile obe namaškarane. A ste videli unga na hoduljah, nam je bil car. Tamala se ni nič bala maškar. A ste vi bili kaj maske, da vidim, če sem vas vidla, ker smo si vse maske ogledali. Eni tamali so bili pravi cukri.
Drugač se je pa tamala včeraj tok čudno polulala ponoči, da je bila polivico telesa mokra pižama in ona čisto mrzla. Sem jo preoblačila ob 1.30 ponoči, bogico. Ne vem, a sem ji plenico čudnogor dala al kaj: Je pa res spala brez opornic, ker jih na štajersk nisem vzela.
Konec reklam.

Neposredna povezava do sporočila: 1124
2.2.2008 21:44:17   
smotka lonib
Kje pa ste dons vse? A ste šle vse na pustno rajanje? Mojčca je rekla, da bo čez vikend častila, pa je niuser posted image .
Kje pa ste ostale Piškotek, Mojca B, Taška30, 1Vetrnica, Jape, Kaštrun, Zalbi, Emina83, Katja PV in ostale, ki se dons niste nič oglasile?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?