mojčca
|
Ojla No, pa sem končno prišla do računalnika. Hvala vsem za čestitke. Dopoldne je bilo kar delavno, saj sem pospravljala, popoldan pa sem dobila obiske (brat, sestra z družinami). Me je moj ful presenetil. Glede na to, da je že parkrat rekel, da mi bo računalnik vrgel skozi okno, ker non stop visim na RR , mi je za rojstni dan kupil nov računalnik. Seveda ga je potem cel dopoldan inštaliral, tako da nisem mogla nič pokukati sem gor. Pa Manca mi je narisala ful lepo risbico. Je vstala že pred 7 zjutraj, da sta z mojim pripravila presenečenje zame. Ob 8 sem ju klicala v sobo, če lahko prideta po Matica, da bi jaz še malo spala, pa me je Manca zvlekla v dnevno sobo in je rekla: mami, gremo v dnevno, imam presenečenje zate. Me je tako vlekla, da sem komaj nesla s seboj še Matica. Potem pa sta me z mojim takoj poslikala, to se pravi, direktno iz postelje v dnevno na slikanje. Darilo sta potem odprila otročka, jaz pa sem se zbujala. Drugače pa prav velikega praznovanja nismo imeli, ker mi ni bilo filinga, saj je šel ati ob 14.30 v Ljubljano v bolnico. Jutri zjutraj ob 8 ima operacijo, tako da prosim, držite pesti. So že večkrat pomagale in sedaj jih tudi mi rabimo, se pravi držite jih na rokah in nogah. Lonib, ja, sedajle sem si odprla eno pivo (bandidosa smo spili popoldan) in uživam v pijački (čeprav mi pivo ne sede, ampak če drugega ni, je tudi to dobro). Zapila pa bom svoj RD takrat, ko bom izvedela, da je ati uspešno prestal operacijo, ne samo operacijo, amapak celotno zdravljenje. NO, privoščite si, častim ali . Lonib, kje si dobila tako dobre smajlije????????????? Vsem, ki danes praznujete obmesečnice, pa pošiljam .