mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Torej, končno smo sprobali tole Mireno. In: ITAK sem vedela, da bo eno sranje. Moj fuuuul čuti tiste klinčeve nitke. Ampak res. Tako, da ga sploh ni mogel (upal ) do konca dat. Sicer smo speljali do konca, ampak to ni to. No, in pol sva si ogledala junaka in je imel kar tako malo pikasto glavico. Sicer je rekel, da ne prav boli, ampak da je tak ful beden filing čutit tiste žice. No, in potem sem jaz pod tušem zbrala pogum in poskusila otipat te nitke, ampak jaz jih ne dosežem. Ne vem, upam, da se bo tole še kaj poštimalo samo od sebe, drugač pa ne vem kaj mi preostane, skrajšat nitke pri G?!? Samo mislim, da je enkrat Mojčca napisala, da je tisto le minimalno. Jebelacesta!!!!!!! Ja, meni jih je G skrajšal, ampak mi jih je lahko res minimalno. Mi je rekel, da imam povešena rodila in da mi jih več ne more. Ja, bo treba delati keglove vaje. Da imam rodila povešena pa ni nič čudnega glede na to, da sem imela pri obeh nosečnostih ful probleme in mi je vse tiščalo dol. Bo že boljše, priznam pa, da sem na keglove vaje čisto pozabila in jih sedaj delam zvečer, ko se spomnim (no, dvakrat zvečer, bi jih pa morala vsak dan, po večkrat). Me je pa takrat G vprašal, koga motijo nitke, pa ga jaz prav trapasto pogledam in rečem: ja mojega, koga pa, soseda??? Se je ful smejal in sem rekla, da več mu pa ne povem. Ne vem, kaj si je mislim, ampak mu je šlo ful na smeh, meni pa tud, ker sem se spomnila, kakšne debate imamo tukaj gor.