|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
2.2.2008 22:03:39   
smotka lonib
user posted image Kje pa ste dons? Kva se sploh cmeramuser posted image , bolj, da grem spat

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
2.2.2008 22:04:39   
zoom zoom
Grem zdej počasi spat. Je filma koenc, Beg iz zapora bom dala pa snemat. Grem raje spat, da ne bom jutri koma.

Je pa danes res eno zatišje tu.

Aja, je svečka pomagala, sem ga šle prej med reklamami pogledat, je bil cel prepoten in vročine je imel 37,6*

Neposredna povezava do sporočila: 1127
2.2.2008 22:05:09   
smotka lonib
Zdej sem pa še na drugo stran padla. Dobr, da se nisem preveč udarlauser posted image .
Še žal vam bo, ker vas ni tukiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1128
2.2.2008 22:06:26   
sabri
Lonib film film, I feel very olimpic today, sem rekla mojmu tak da ...Se poslavljam, nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1129
2.2.2008 22:20:52   
mojčca
Lonib, vidim, da si me pogrešala user posted image . No, jaz sem sedajle ravno naredila tiramisu (to je stvar, ki jo res obvladam in mi je ful dobra).

Dopoldan smo šli v Kranj, kjer je bil sprevod maškar, pa seveda je padal dež. Malo po 12 smo prišli domov, potem pa sta šla otroka kao spat (spal ni nobeden), po kosilu pa smo šli na Jesenice v bolnico na obisk k prababici (no, tja je šla samo tašča, ker je prababi na intenzivni), mi pa smo se vozili naokoli, da so otroci spali. Potem pa smo šli še v Mercator in prišli domov malo pred sedmo. Po hitrem postopku smo dali Manci in Maticu večerjo, potem pa sta šla spat, jaz sem delala tiramisu, moj pa je šel ven na pivo.

No, katera je žejna user posted image   ali pa user posted image , kar vam bolj paše, častim.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.2.2008 22:21:36   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Lonib film film, I feel very olimpic today, sem rekla mojmu tak da ...Se poslavljam, nočko.

Uživajta user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.2.2008 22:22:16   
mojčca
Zadnje čase se nam Kaštrun nič ne oglasi. Pa Piškotek se je tudi izgubil user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.2.2008 22:25:09   
mojčca
Kje pa ste vse???????????????? Meni se je že začel Matic nekaj oglašati. Upam, da ga bo minilo in bo spal do jutra. Manco pa moram zbuditi 23.15 za antibiotik. Ko sem jo včeraj zbudila, sploh ni hotela odpreti ust, revca, saj ni vedela, za kaj se gre in kaj ji težil ponoči, ko bi ona mogla spati.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.2.2008 22:30:40   
mojčca
Ja user posted image , a ga bom danes res mogla kar sama piti?????????????????????

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.2.2008 22:41:08   
mojčca
Ja nič, se grem kar sama zabavati, saj tako ali tako ni nobene tukaj gor user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.2.2008 22:45:22   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Ja nič, se grem kar sama zabavati, saj tako ali tako ni nobene tukaj gor user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jest sem  prišla še mal pogledat, pa vidim, da sva se mal zgrešile. Joj, kok bi jest zdejle jedla TIRAMISU. Vinček sem si že kr sama postregla. Ops, nekam moram it, če ne mi bo rit razuser posted image tural.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.2.2008 22:53:02   
smotka lonib
Mojčca!

A sme mal lovilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.2.2008 22:57:19   
hariba
O jaz sem ponovno tu.  Zdaj bi mi pa pasal kak drink.Mularija spi, dragi na kavču smrči, ja jaz pa tu. No jaz ti mojčca že v naprej voščim vse naj naj. A morda, če ni to prevelika skrivnost zaupaš kateri rojstni dan boš jutri praznovala?
sabri ej zdaj mi je pa ful žal, ko sem to prebrala, da sva bili očitno ob istem času na istem mestu in tega nisva vedeli. Najstarejši je bil klovn, tamlajši pa vojak, tamali se je dal popleskat, potem pa je s taveliki in enim sošolcem se potikal zgoraj pri avtomatih. No tudi za drobiž so naju čisto obrali. Lara je bila pa mačka, Zoja pa ni bila maskirana, midva tudi ne. Imela sem črno jakno, moj tudi, pa zelen 3 kolesnik. Smo pa potem šli še z 1 kolegico na pijačo zgoraj zraven kjer prodajajo kokice in imajo rdeče sedežne za sedet. Ja onega na hoduljah je Zoja tudi občudovala, sicer pa ni bila preveč navdušena. Meni je bil 1 mali levček, ki je komaj hodil ful srčkan.
katjapv Ani čestitke za 10 mesecev

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.2.2008 23:02:52   
smotka lonib
Zdajle pa bom tud jest mogla it, ker  je Zala v eni uri pa pol ,kolikor spi, že dvakrat zastokala, da sem jo morala dvignit. Bo spet pestra noč. Bomo videli, kako bom spala, ker sem zdej spet v zgorjem štuku.

Čao!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.2.2008 23:05:02   
smotka lonib
user posted image
MOJČCA!
Jest ti že dons enga Mačota pošiljam, da boš lažje zaspala -pa ni potapljač, pa gasilec tud neuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.2.2008 23:15:22   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

user posted image  

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaki luštni tigrček.user posted image  Al je levček?!?user posted image  Takega bi pa jaz doma imela, sam škoda ko pol zraste v tako veliko zver.user posted image
Sam je tale tipson kar pogumen, da se je šel tkole slikat. Mladiček ima ziher že krempeljce.user posted image  No, saj zato pa tko zaskrbljeno gleda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.2.2008 23:16:04   
taška30
Drugače sem pa iz fitnesa, čist hin, grem proti spanju počasi. Papa.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.2.2008 23:16:47   
hariba
Jaz grem tudi spat. Lahko noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1143
3.2.2008 6:29:37   
zoom zoom
Dobro jutro.

Sem pokonci že od 5h, ko se je tamala zbudila in ni hotela več spat. Ponavadi jo dam potem zraven sebe in zaspi nazuaj, danes sva se pa z mojim neki spičla, ker ponoči ni nič vstajal in sem vstala in vse luči prižggala, pa vrata odprta, pa ga zgleda nič ne moti.. Tamala se trenutno nekaj igra, čeprav ji je zelo čudno, ker sem jo kar dvignila.
Sem pa danes ponoči vstala sigurno ene 5x, če ne večkrat in sem trenutno čist fertik, ker sem tako zaspana. Starejši se je ponoči parkat zbudil, ker je bil žejen in ga je lulat, vročine pa od zvečer nima več.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
3.2.2008 7:16:40   
thumbelina
Dobro jutro še od mene.  user posted image

Za nami je še ena prespana noč user posted image , je prav pasalo do zjutraj spat, samo se je zbudil pa že ob šestih... Naš mulček je zgruntal, da ko pridemo v njegovo sobo mu packi smotani vzamemo dudo in je pol lep čas  (do naslednjega spanja brez nje) in zdaj tud murkne ne, kose zbudi  ampak poišče dudo si jo vtakne v usta in čisto potihem uživa sladkosti dudeuser posted image user posted image user posted image . Se boji da bi mu jo prehitro vzeli...

MOjčca vse najbooljše user posted image , pa da bi se uresničile vse želje (tvoje, tako da kar si sama želiš).

Včeraj sem spekla kruh in je tako dober. Smo že včeraj zvečer degustirali, no danes pa zares za zajtrk. Njamsi hamsi....

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
3.2.2008 7:41:51   
Anonimen
dobro jutro!

mi smo tudi že pokonci od 6.30. z laro že gledama živ-žav , eva pa še lepo pančka. morama snemati risanke, da jih bo lahko pozneje gledala...

zoom-zoom - no, super, če je s tvojim ta večjim boljše - pa upajmo, da tako tudi ostane....

thumbrlina - to ste pa dobro pogruntali, da mu vzamete dudo - packi!!!!!

mojčca: vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga mojčca, vse najboljše za te!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
3.2.2008 8:36:56   
sabri
Oj, tamalo so mi že vzeli, brez komentarja, spali smo pa kar ok.
Hariba: ja škoda res, ampak se ne spomnim, da bi vas vidla, meni je bil najbolj všeč kake pol leta star v slončka oblečen, sam mu je iblo po moje ful vroče, je bil pa cortkan.
Mojčca: user posted image , uuu dans pol pijemo.
Srečanje: četrtek Zbilje najbrž tud pridem, sam bom kak dan kasnej za zihr napisala.
Danes sva pa sami-Taška, takole nekak aneuser posted image mislila sem pa napisat danes smo pa sameuser posted image ajoj, pa še dež tako da ne vem kaj bi sploh počela. Tudi nikamor ne morem, ker mi je odpeljal stolček.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
3.2.2008 8:38:41   
hariba
Dobro jutro! Zoja je lepo noč prespala. Zdaj se z mojim na postelij zabava in skače po njem.
Dala sem že prat. Juha se tudi že kuha, mora bit danes prej kosilo, ker gremom potem na Ptujski karneval. Midve z Zojo bova kje v ozadju po vsej verjetnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
3.2.2008 8:42:01   
smotka lonib
Mojčca!
user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
3.2.2008 8:43:50   
smotka lonib
pri nas pa imamo pa sneguser posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?