juniorka
|
Meni zjutraj komaj rata kavo spit- no, zdejle sem jo..Je mali taka tečka, če nisem z njim, še zajtrk mupripravljam tako, da se mi joče pri nogah Je pa presenetljivo pred eno uro zaspal..se sicer že nekaj oglaša, ampak z zaprtimi očmi- mu dam kar povšter- velik in tanek, da je od pasu na njem in mu zgleda paše! repa in zelje- še ne dajem..jaz imam ful rada repo, pa krvavice zravn..moja mami jo zdajle kisa domačo, pol pa upam, da bom kaj stran dobila! podmet- jaz sem začela uporabljat riževo moko in je super, malo daš in ful gosto nardi- posledica nasveta valike(hvala), naj raje gustin kupim, ki je iz koruze, pa sem vedno pozabla, sem pa bio riževo moko kupila ! Je sicer draga, ampak dolgo traja! cene- jaz kupujem Milupine kašice, ki se zmešajo z vodo, pa so jih podražili iz 2.90 na 3.70!!!! Mueller pa jih ima še zmeraj po 2.29, samo je vse z okusom, tudi navadne imajo po vaniliji, zato nisem prej teh kupovala, zdaj jih pa bom! Ma kam grejo te cene... a se je pol adaptirano mleko tud podražilo? Jaz še vztrajam na Novalacu, ampak če so podražili, bom šla v Av. nabavit! Rada bi pač do enega leta počakala z navadnim, ker še ne gre v vrtec! Mene so spet dlani srbele ponoči in podplati, trebuh in pa joški tudi Očitno včeraj ni blo olje krivo... A ima katera kako idejo, kaj bi to blo??? Taška mogoče, k si bol v tem fohu? sušenje las- a ve malim fenate lase? Jaz sem mu do zdaj samo s tetra plenico obrisala in so bli suhi, zdaj pa mu novi poganjajo in ima kar goste na lasišču, pa ne vem, kako in kaj! paradižnika še jaz ne dajem, je pa res dilema tukaj, če ima mali nekaj rad, pa mu škodi aischa- upam, da bo čimprej minila nadloga, tudi ti se pozdravi, da boš v torek ok!!!!!!! gaja- midva bi morala v Anglijo med 6 in 18 feb., ko nimava nobenih dohtarjev, ampak si moj išče drugo stanovanje, pa ne bo nič iz tega , tako da se bomo videli komaj v marcu! Imejte se lepo, kljub oblačnemu vremenu- vsaj pihat je nehalo pri nas, greva malo ven, preden kaj padat začne! čau
|