|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
1.2.2008 22:15:57   
gaja*
Nič, šibam tudi jaz. Moj se je že pripeljal..
Lahko noč in čimmanj vstajanja
user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
1.2.2008 22:32:36   
mojčca
No punce, jaz sem si enega že privoščila, ker sem imela obiske (no, samo da obiski gredo, sva imela naprej žurko z Maticem user posted image )sedaj pa počastim še vas, da ne boste rekle, da smo gorenjke škrte user posted image user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
1.2.2008 22:35:03   
mojčca
Joj, mi tako počasi dela RR, da ste že vse pobegnile user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
1.2.2008 22:35:33   
gaja*
Mojčca,saj smo se samo hecale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti si kar privošči

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
1.2.2008 22:40:09   
mojčca
A vam tudi dela RR tako počasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa spet se oglaša Matic, očitno bi ga rad žural. Moram počakati, da bo ura 23.15, da dam Manci antibiotik.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
2.2.2008 7:58:59   
hariba
Dobro jutro zaspanke! A še spite od pijančevanja a?  Se hecam. Mi smo imeli že budnico ob 5 h, je sicer potem še malo zaspala nazaj, a je kmalu bila spet po koncu. Zdaj pa plazi in vstaja vsepovsod. Pa se pol  z 1 roko drži in hodi.
Včeraj nisem mogla na net, ker se je do 23 h oglašala, pol, ko je pa končno zaspančkala, je bila pauser posted image . Je nitke obšlatal. Je torej so tam, kjer morajo bitiuser posted image .
No voham, da je Zoji že uspelo napolnit čisto plenico in bo treba dat spet novo.
No pa še 1user posted image , da pridete k sebi. Jaz sem jo že pila.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
2.2.2008 8:01:14   
zoom zoom
Dobro jutro.

Vidim, da ste si ga včeraj nekatere privošćile.
Bi vam kavico sicer časitla pa je doma nimam, zato si jo pa same skuhajte.user posted image user posted image Sicer je pa jaz sploh ne rabim, ker sem se včeraj/danes naspala. Se je prvič zbudila ob 4, popila 2 deci mleka in spala naprej do 7.20.
Edino starejjši me je zbudil ob 6, ker ga je lulat in sa,m nu mogel, ker je imrel vročino (39.5*), vmes je pa enkrat ponoči že šel sam. Upam, da ni fasal kaj hujšega (močno upam, da bo končno dobil še tazadnji petki - zobi). Sicer pa od četrtka nekaj kašlja. Zdej trenutno še psi. Bomo videli. Vreme je itak sranje od sranja, tako da itak ne bi nikamor šli.
Bom končala, imam tamalo v naročju in zelo težo pišem.

Lp

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
2.2.2008 8:40:38   
hariba
Sem prišla malo za naszaj še brat, pol grem pa delat testo za krofe, sestavine sem že pripravila. Mulca in negovega prijatelja bom še prej na trening peljala, po njiju pa bo šla njegova mama.
Aja piškotek jaz repo dam kuhat v mrzlo vodo, ko je kuhana jo podmetem in to je vsa umetnost, tudi solit je njaboljše na koncu, da barve ne spremeni. Za nas jaz potem dodam še kako žlico ocvirkov. lahko pa iz repe tudi joto nardiš. Pol pa kuhaš repo, fižol in krompir vsako posebej, nato zmešaš in podmeteš.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
2.2.2008 8:53:25   
zalbi
Dobro jutro

Midve sva že tut vstale - čeprav jaz s takim glavbolm - pa že včeri me je tolk bolela glava da za znoret, tko da nisem mogla ne pit ne nč včeri z vami.

Hariba hvala za kavico... mmm...

piškotek - jaz dam isto kot hariba joto kuhat, dodam malo majarona in lovorov list, na koncu pa kislo smetano in mko - da pride taka fajn omaka.
Joto pa kuham - skupaj krompir in repo(ali zelje), pa obvezno mesek mora bit notri - ponavadi dam kar v ekonom lonec . Pol pa prepražim čebulo, mal meskla zraven - ne vse, pa rdečo papriko + malo moke, pa isto začinim z majaronm in lovorom - pa na koncu dam fižol (že kuhan ali iz konzerve) - mnjami....

Jst pa bom dopoldne šla v center - če le ne bo preveč dežval, sem zmenjena z bratom in njegovo punco - mormo za mojga druzga brata darilo kupt - ma danes RD.

nč, zdej pa grem še eno ta pravo kavo skuhat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
2.2.2008 9:10:55   
gaja*
Tudi midve sva že pokonci. Zdaj sva imeli pravo borbo, da sva se oblekli. Sploh ni pustila, da ji dam bodi čez glavouser posted image Uh, je bila jeznauser posted image .
Spali smo vredu, 2x se je zbudila, pa ni bilo sile user posted image

Danes gremo k našim na kosilo, je včeri ob desetih zvečer mama klicala, če prideva. Ja halo, me je skor kap, ko sem na telefon pogledala (moja mama namreč ni ekstra mobilna - odkar ima pa nov telefon, pa raztura, še celo sms pošljeuser posted image user posted image ), sem že mislila, da je kaj narobe.

Jaz ravno spremljam art attack na pop-u, včasih imajo še kako fajn idejo za šolo.

Tak, gaja mi bo leptop pojedla, morem nehatuser posted image user posted image

LP

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
2.2.2008 9:32:17   
lilka
Dobro jutro!

Čakam, da se Tinka zbudi, ker greva k dedeku in babici. Zjutraj sva peljali atija v službo, senic je že nabasan z vsem potrebnim zacel danuser posted image . Bova šli, ker če ne nama je preveč dolgčas , če sva čisto sami na tak lep sobotni dan, pa jaz sem še ful boga, iz nosa mi teče, grlo me boli, pa čisto sem hin, pa še menstro sem danes dobila, tako da mi paše da greva.

Že spet ste pile včeraj, pa jaz zmeraj vse zamudim, če pa nimam čaa gorhodit popoldne ali zjutraj, na tešče pa ne morem pituser posted image

Evo tinka je že, imejet lep dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
2.2.2008 10:31:54   
aischa
dobro jutro

jaz pa danes časih en čajček ker sem se zbudila tako prehlajena da je joooooj

glivice meni je včeraj p rekla da je včasih tudi paradižnik ali pa parad. mezga kriva za glivice. zakaj pa nimam pojma
vprašala me je če smo kaj takega jedli iz tega pa sem rekla da sem čufte delala v paradižnikovi mezgi. pa je potrdila da je to od tega.
mimogrede moja user posted image  ima neverjetno rada čufte sploh nisem mogla verjeti kako jih je rada jedla.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
2.2.2008 10:42:35   
zoom zoom
Čufte so tudi moja zelo priljubljena jed.

Starejši ima od kar se je zbudil temperatudo 37,8 in če bo tako ostalo bo čist ok. Tamala pa spi.

KJE STE PA VSE OSTALE? Še spite?

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
2.2.2008 11:00:22   
taška30
Jaz ne spim večuser posted image , Julija pa že spi. Manca je šla z atkom na tržnico in v trgovino.

Ne vem kam se bomo dali na tale deževni dan, najbrž bomo doma, pa mogoče en sprehod popoldne, če bo kaj nehalo padat vmes, drugač bova šli pa sami z Manco malo po lužah skakat z dežnikom in škorenjci.

Zvečer grem pa na telovadbo, komaj čakam.user posted image

Zoom zoom, upam, da se pri vas ne bo razvilo nič resnejšega.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1089
2.2.2008 11:10:27   
Anonimen
dobro jutro!

sem vas uspela malce brat prej, sedaj pa mi lara prvo rundo spi, tako da lahko kaj napišem....
starejša pa se igra z babybornom - ga hrani, potem pa je že takoj plenička polna, in ga previja in spet hrani - tako da je kar zaposlena. na zečatku pa mi je bila tako smešna, ker ko smo dobili laro, in sem jo jaz dojila, potem je ona svojega babyborna tudi dojila, in si ga tiščala k prsimuser posted image user posted image . sem se mogla taaaako smejat (potihem seveda)

zoom-zoom - ja upam,da s tvojim ta starejšim ne bo kaj hujšega - mogoče pa le prehlad...

aischa - upam, da bo ritka tvoje pupe čim prej boljše. ma hudič so te gliviceuser posted image . in kaj ti je dala P za eno mažo? verjetno kako za zmiksat v lekarni? ker najprej s tem probajo....

sem pozabila včeraj tudi napisati za repo:
smetanska - isto kot hariba - tisti lonček repe daš kuhat v vodo, dodaš lovor, kumino, par zrnc črnega popra, vegeta. po cca 20 min. ko je kuhano, pa zatep iz 1 kisle smetane in 1 žlice moke
bujta repa - na olju prepražiš manjšo čebulo. ko je že zlato rumena, dodaš 2 žlici moke, potem stalno mešaš, da vse skupaj lep porjavi, dodaš nasekljan 1 česen in malo sladke paprike. to zaliješ z vodo in not vsipaš 1 lonček kisle repe (prej jo splakni v vodi) - daš zraven kuhat še svinjsko kost z mesom. (začimbe: lovor, celi črn poper, kumina, vegeta). ko je po cca 40 min. kuhano - predvsem meso - dodaš 1/3 lončka prosene kaše. in pustiš cca 2 minuti da vre, na koncu dodaj za 2 žlici kisle smetane. počakaš še malo, da se prosena kaša napihne.
evo, to je bujta repa malo prirejena na moj načinuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1090
2.2.2008 11:15:25   
hariba
valika kakšno meso pa daš v bujta repo? Prekajeno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
2.2.2008 11:15:36   
juniorka
Meni zjutraj komaj rata kavo spit- no, zdejle sem jo..Je mali taka tečka, če nisem z njim, še zajtrk mupripravljam tako, da se mi joče pri nogahuser posted image  Je pa presenetljivo pred eno uro zaspal..se sicer že nekaj oglaša, ampak z zaprtimi očmi- mu dam kar povšter- velik in tanek, da je od pasu na njem in mu zgleda paše!
repa in zelje- še ne dajem..jaz imam ful rada repo, pa krvavice zravn..moja mami jo zdajle kisa domačo, pol pa upam, da bom kaj stran dobila!
podmet- jaz sem začela uporabljat riževo moko in je super, malo daš in ful gosto nardi- posledica nasveta valike(hvala), naj raje gustin kupim, ki je iz koruze, pa sem vedno pozabla, sem pa bio riževo moko kupila user posted image ! Je sicer draga, ampak dolgo traja!
cene- jaz kupujem Milupine kašice, ki se zmešajo z vodo, pa so jih podražili iz 2.90 na 3.70!!!! user posted image  Mueller pa jih ima še zmeraj po 2.29, samo je vse z okusom, tudi navadne imajo po vaniliji, zato nisem prej teh kupovala, zdaj jih pa bom! Ma kam grejo te cene... a se je pol adaptirano mleko tud podražilo? Jaz še vztrajam na Novalacu, ampak če so podražili, bom šla v Av. nabavit! Rada bi pač do enega leta počakala z navadnim, ker še ne gre v vrtec!
Mene so spet dlani srbele ponoči in podplati, trebuh in pa joški tudiuser posted image  Očitno včeraj ni blo olje krivo... A ima katera kako idejo, kaj bi to blo??? Taška mogoče, k si bol v tem fohu?
sušenje las- a ve malim fenate lase? Jaz sem mu do zdaj samo s tetra plenico obrisala in so bli suhi, zdaj pa mu novi poganjajo in ima kar goste na lasišču, pa ne vem, kako in kaj!
paradižnika še jaz ne dajem, je pa res dilema tukaj, če ima mali nekaj rad, pa mu škodiuser posted image
aischa- upam, da bo čimprej minila nadloga, tudi ti se pozdravi, da boš v torek ok!!!!!!!
gaja- midva bi morala v Anglijo med 6 in 18 feb., ko nimava nobenih dohtarjev, ampak si moj išče drugo stanovanje, pa ne bo nič iz tegauser posted image , tako da se bomo videli komaj v marcu! 
Imejte se lepo, kljub oblačnemu vremenu- vsaj pihat je nehalo pri nas, greva malo ven, preden kaj padat začne! čau

Neposredna povezava do sporočila: 1092
2.2.2008 11:17:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

valika kakšno meso pa daš v bujta repo? Prekajeno?

ne, svežo svinjsko kost z malo mesa gor.
jaz moram za naša dva mesojedca dodati še kak zrezek, da je bolj mesnatouser posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
2.2.2008 11:28:39   
Anonimen
juniorka - moja se je narodila s tako gostimi lasmi, da sem ji od malega že malce pofenala (čist na kratko in od daleč) - in se je navadila tega "hrupa". potem so ji pa ti prvi laski odpadli, in je enega hipa bila skoraj plešasta. no sedaj pa so ji začeli novi poganjat, in ko ima tudi po brisanju še malce mokre, ji kar malce na hitrco pofenam in se nič ne boji

joj, to pa je res hudo, da se tako dolgo ne boste videli - meni bi se zmešalo - zato en user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
2.2.2008 11:40:00   
smotka lonib
hojla!

mi smo imeli ponoči katastrofa. kar naprej se je drla, dokler je nisem vzela k sebi v posteljouser posted image . sem zjutraj kot en zombiuser posted image .

imam pa selitvni dopoldna. smo prenašali omare gor in dol, p a posteljo, pa previjalno. da ne omenim kok prahu je bilo za omarouser posted image .

moram nehat, ker moram pogledat kako se kuha krača, zraven pa bo krompirjeva solata, pa pol še krof.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
2.2.2008 11:41:40   
smotka lonib
katja pv!

Ani
za 10 mesecev vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
2.2.2008 11:44:06   
thumbelina
hEJ ČVEKICE.

Mi smo pa včeraj in je blo tok fajn. Samnitk ni blo pa nič čutit, vsaj mož mi je rekel tako.

Sem šla mal fasungo kupit in me je skor na rit vrglo ko sem vse prinesla v eni uni kartnoski škatli za sadje in sem dala 45 evrov. Jaz ne vem a bomo moral začet tud makarone doma delat al kaj Ne govorte mi o cenah mleka - jaz dajem za Allernovo 15 evrov (zdrži mi pa za en teden). NO zdaj smo na Bolhi našli nekoga ki prodaja za polovično ceno, ker otrok ne mara, takod a vsaj to...
Za nakup avta sva se odločila da 300 evrov suneva hčerki iz varčevalnega računa, ker sicer bomo gagali in tud morja poleti ne bo, in se bo hčerka zjokala, če ji povemo, da letos morja ne bo.... Tako do j   e  b a t  ga, takle mamo.

Sicer pa naš fantič spančka celo noč, pa še zdajle spi že dobri dve uri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
2.2.2008 11:59:32   
Anonimen
ja, thumbelina, jaz sem tudi vččeraj hodla v hoferja, in sem tam pustila nekaj več kot 45 €. ampak jaz sem kupila bolj take stvari ki niso za jesti. imajo ful lepe otroške posteljnine. sem obema vzela rozane in s kronicami in zvezdami gor, pa ono kopalniško garnituro, pa obešalnik za na vrata...
ja, pa imajo najboljše pomaranče - so ful sladke - eva in lara jih vsak dan mažetauser posted image . lari jih narežem na kocke, in  jih potem sama je s pladnja - saj vmes ji tudi jaz dajem, ker bi drugače predolgo trajalo.....
pa cvetačo imajo za 0,49€ za kos - če kero zanima

hariba - vedno ti pozabim povedati, da imamo snaho iz kozjanskega - saj si od tam? al sem kaj pomešala? jaz sem vedno mislila, da je to dolenjska - in me je nataša (snaha) skoraj linčalauser posted image

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
2.2.2008 12:03:09   
Anonimen
katja pv - vse najlepše Ani za 10 mesecev

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
2.2.2008 12:22:57   
hariba
hariba - vedno ti pozabim povedati, da imamo snaho iz kozjanskega - saj si od tam? al sem kaj pomešala? jaz sem vedno mislila, da je to dolenjska - in me je nataša (snaha) skoraj linčala

Snahauser posted image  Ja, če ne boste še tretjega naredili in bo fantek, se mi zdi, da je nikdar ne boste imeli.user posted image  A to misliš svakinjo? Ja iz Kozjanskega sem bila včasih. Zdaj pa že 13 let v Celju živim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?