|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
31.1.2008 20:26:30   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

lonib: kontrola veš da je bla na srečaju, sem že položnice ven vlekla, pa mal hotla fušatuser posted image .

Men kr sra.. prime, ko bom mogla nazaj it delat, če ne bom kje drugje kej dobilauser posted image . Sem čist aut iz tega. Sem zadnjič rekla komandirju, če bi lahko delala sam zjutraj, pa je reku, da nas bo 6 babnic, ki bi rade delale sam zjutraj. je reku, da se bomo med sabo mogle zmenit za en teden vnaprej , katere tri bodo delale od 6-14 in katere od 10-18. Je en že rekla, ki je samohranilka, da bo sam dopoldne delala, ker ima mamo bolno. Ja fak, moja je tud bolna in leži doma, ker težko hodi-ima sklepno revmo. zdej sam čakamo ali bo šla v bolnico ali neuser posted image . Pa zame ni ta prava samohranilka, ker pač z enim slučajno v posteljo skočila in zanosila in se je kao zmenila, da bo obdržala otroka. Ko je povedala, da je noseča, pa je skoz govorila, da ji do 7 leta ne bo treba ponoči delat, ker je samohranilka. Jest se na ta način ne bi hvalila, ker jo itak vsak pogrunta, da je zanalašč nastavila tisto spodajuser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 951
31.1.2008 20:32:48   
thumbelina
Evo, naša omladina spi. Z možem sva že malo počvekala v kuhni - debata je tekla o nakupu avta in od kje bova potegnila denar. Avto nujno rabimo, ker zanekrat doma ni nobenega sklimo, Matevža poleti pri 35 zunaj pa res ne morem vlačit po terapijah...Že tako je bolj občutljiv...

Zdaj pa malo www, pol pa pod tuš, pol pa AKCIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. dA SPROBAMO MIRENO.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 952
31.1.2008 20:33:27   
smotka lonib
Bom šla pa počasi spat, ker moram zjutraj spet zgodaj vsati, peljati Vanjo v šolo in Nejca z vso njegovo kramo. Zala je glih zdejle zaspala in se bo ziher čez pol ure oglasila tko, da bom mogla dol letet. V soboto bomo imeli pa selitveni servis in bova prestavila spalnico gor, da bojo v prvem štuku poleg Vanjine in Nejcove sobe, spalnica in kopalnica in seveda predprostor z računalnikom. Bom lahko dlje za računalnikomuser posted image user posted image user posted image , ker bom imela sam tri korake do spalnice, če se bo Zala zbudila. V spodnji štuk pa bo šla dnevna soba, ki je zgoraj samevala, ker smo pač vsi bili spodaj. Spodaj je ena soba s krušno pečjo in en majhen kavč. Bomo imeli kao dve dnevni sobi in dve televiziji. Ker itak na eni en gleda fuzbal, hokejuser posted image , na drugi pa ta drug risankeuser posted image . Če bi imeli sam eno TV bi se pa stepliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Madonca sem naklofala, pa nič zanimivega. Ne morem vsak dan o user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 953
31.1.2008 20:35:47   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Evo, naša omladina spi. Z možem sva že malo počvekala v kuhni - debata je tekla o nakupu avta in od kje bova potegnila denar. Avto nujno rabimo, ker zanekrat doma ni nobenega sklimo, Matevža poleti pri 35 zunaj pa res ne morem vlačit po terapijah...Že tako je bolj občutljiv...

Zdaj pa malo www, pol pa pod tuš, pol pa AKCIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. dA SPROBAMO MIRENO.

Pazi na nitkle, da tič nau naredu samomorauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 954
31.1.2008 20:48:24   
mojčca
Aischa, sploh nisem dvomila, da ti ne bi šlo na izpitu. Saj drugače ne more biti, če si snov dobro naštudirala, pa še aprilčice smo stiskale pesti na rokah in nogah.

Matic in Manca spita in upam, da tako ostane do jutra. Sem pa jezna ko user posted image , ker sva se prejle z mojim skregala. Joj, me je tako pogrelo. Boljše, da ne razlagam, kaj je bilo, da vas ne spravim v slabo voljo. Pa spet imam ful za likati (2 stroja). Bom pogledala, a so cunje že suhe. Jutri mi itak ne bo uspelo narediti nič, ker imam oba doma in bo še zelo pestro.

Sva prejle govorili s taščo po telefonu in pravi, da je Matic ful živc. Ja, jaz to vem, svojemu sinu naj razloži, da ob njem težko kaj narediš. No, če pa kaj naredim, pa moški itak nič ne opazi grrrrrrrrrrrrrrrr.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 955
31.1.2008 20:48:40   
gaja*
Jaz sem že tudi spravla gajo spat. Ob osmih jo je zmanjkalo ko šus user posted image user posted image Danes cel dan ni kaj prida spala in je bila zato ful utrujena. Že prej v bani si je začela očke manit (al kak se rečeuser posted image ), tak da sma se po hitrem postopku obrisali, obleki in najedli...

Jaz imam pa zdaj še glih tričetrt urce časa. Medtem morem malo okrog pospravit, pa pripravit pecivo za mojega user posted image , ko pride ob 22 domov. Si je zaželel (danes že drugič) sezamove palčke iz listnetega testa. Pa naj mu bo, ko ni navajen bit popoldne v službi user posted image user posted image

Aischa:bravo user posted image user posted image So pomagale naše pesti user posted image user posted image

Thumbelina: akcijaaaaaaa user posted image user posted image Uživajta in povej, če bo tič načutil nitkeuser posted image user posted image Bo mogel hitro "letat", da se ne bo zaplenčkal user posted image user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 956
31.1.2008 20:51:37   
smotka lonib
Zdej pa grem počasi dol, ker sem enkrat že letela. Po 20 minutah se je Zala že drlauser posted image .

LAHKO NOČ!

AKCIJE user posted image user posted image user posted image TUD DONS NE BO, KER JE MOJ V SLUŽBI DO 22 URE, POL SE PA MEN NE DA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 957
31.1.2008 20:57:30   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

AKCIJE user posted image user posted image user posted image TUD DONS NE BO, KER JE MOJ V SLUŽBI DO 22 URE, POL SE PA MEN NE DA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se dereš !?! user posted image user posted image user posted image
Jaz se bom pa zdaj še posebej trudla, da ostanem budna (zato sem si zadala tolko delauser posted image user posted image ), da bom pol polna energije, ko pride user posted image iz službe user posted image user posted image
Moj ima pa vedno tolk energije, ko pride zvečer, je čist zbujen. Jeeeeeej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 958
31.1.2008 21:20:07   
*piškotek*
Naš user posted image  spi že od 19.45, sem ga stuširala in ful uživa tudi pod tušem. Je kar vriskal od veselja, pa sploh ga ne moti, če mu voda teče čez oči, samo malo čukasto najprej pogleda, potem pa začne vriskat. Fullll je posrečen. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi že izpod tuša, še malo tle poklepetam z vami, potem pa grem kar spat, morava jutri zgodaj vstat, ker greva na otvoritev nove enote v vrtec - no tiste enote v katero bo hodil naš lump. Bo spoznal "sošolce" in "sošolke" user posted image user posted image user posted image . Potem imam jaz spet zobarja in če bo user posted image  še dobre volje in priden potem bova šla še po plenice in robčke,... Se pravi malo v "šoping" user posted image

Aischa: bravo, čestitke za izpit!
Thumbelina: užiiiiiiiivvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjj v akciji user posted image  (pa pazi res na nitke user posted image user posted image user posted image )

Lonib: uspešno selitev vam želim user posted image user posted image user posted image

Mojčca: ti kr tle enga z nami spi in poklepetaj, da daš možgančke malo na off, jutri ti pa želim da čim uspešnješe preživiš dan s svojima ortočkoma user posted image
Gaja*: a ti greš tudi v akcijo user posted image ??? Uživvvvaaaajjjj!!! user posted image user posted image user posted image

Sabri: se čisto strinjam s teboj, res ste same super punce tle gor na RR-ju, prav luštno se je ment tle z vami!!! Tako da že komaj čakam da se dogovorimo za naslednje srečanje! user posted image user posted image user posted image

Zalbi: kakšne so omare???? SLike???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaštrun: ti, zakaj pa tebe danes ni bilo? A ste uredu z zdravjem? Smo te pogrešale, ker si omenila da prideš user posted image

Zelo pomembno vprašanje imam za vas user posted image user posted image user posted image

Kako pripravite svojim user posted image  repo, zelje in ješpren???? A jim to sploh katera kuha???? A to že sploh lahko jedo??? user posted image user posted image user posted image  Prosim še za recept, tiste ki to "obvladate" Jaz sem čisto butasta za take stvari user posted image

Jaz teh stvari namreč še nikoli v življenju nisem kuhala, ker moj user posted image  takih stvari ne je oz. se na veliko izogiba če se le da, jaz pa bi našemu user posted image  kdaj skuhala tudi kaj takega, ker pomoje bo v vrtcu itak vse fasal.

A se da dobit kako pomoč tle od vas??? user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 959
31.1.2008 21:22:45   
janca77
Dva dni me ni gor, pa napišete kar 10 strani - ajoj
Je blo kar zanimivo branje, tolk da sem se kar dobr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikce sem si tudi ogledala, in ste prav luštni - taveliki in tamaliuser posted image

Pri nas vse po starem, razen da user posted image  noče zvečer več pit mleka, pa še zjutraj se kar nekaj kremži ko ga pije.

Sem imela danes kar pester dan - sem pekla pico, naredila gresove rezine, likala, pospravljala po predalih, vmes pa še user posted image  peljala na sprehod.Da se mal pohvalimuser posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa user posted image kaj za jest pripravit, pride ob 22 iz službe, pol pa pridem mogoče nazaj pogledat, če še kej debatirate.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
31.1.2008 21:47:34   
*piškotek*
Vidim da nobene ni za klepetat, zato grem kar spat

user posted image user posted image user posted image user posted image  UUUUUU kako poetično user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko

user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 961
31.1.2008 21:58:41   
janca77
Maš prav Piškotek, tud jaz odhajam v posteljo.Sem bila včeraj taka kot bi me tank povozu - nič ni bilo od mene, razen zvečer ko je bila user posted image .

aischa čestitkeuser posted image user posted image user posted image za izpit, jih imaš še veliko?

Vsem, ki že spite in tudi tistim ki še boste voščim lahko noč.
In jutri čimveč nasmejanih obrazov.
user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 962
31.1.2008 22:09:57   
janca77
Sam tolk še dan nas spravim na prvo pozicijo, smo čist pr dnu.

Mi je pa user posted image  vmes že nekaj user posted image user posted image , sedaj se pa vrti kot bi bil vrtavka.Sam da ne user posted image user posted image  več, upam da bo zaspal nazaj.

Lahko noč 

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 963
31.1.2008 22:59:43   
gaja*
Vidim, da ni nobene več tukaj, zato se tudi jaz grem hitro stisnit k user posted image
Lahko  in mirno noč vam želim

user posted image

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 964
31.1.2008 23:09:56   
katja pv
Ojla!
Pri nas smo pa imeli predspalno dretje. Najprej sta se oba drla, ko sem pripravljala kašico za večerjo. Ana zato ker je bila lačna in zaspana, Matija pa ker kao "ne bom juhe, ker nisem lačen, bom kašico, mami naredi mi kašico!" Za pop...user posted image Nato se je ana drla, ker kljub temu, da je bila grozno zaspana in si nenehno mencala oči, se ni hotela pretirano dojiti, zaspati pa tudi ne. Sem jo morala pusti v posteljici, da sem zrihtala Matija za spanje (zobki, pižama), in se je tako neusmiljeno jokala, da ni bilo variante za spanje. Smo šli vsi na zakonsko posteljo brat pravljice, Matija je kinkal ampak je hotel sedeti namesto da bi ležal user posted image , Ana pa se je po postelji plazila in težila in jokala in po meni plazila in se malo dojila in malo ne. V glavnem štala! Sem se razjezila in zahtevala, da se Matija vleže in odnesla Ano v njeno sobo kjer mi je na rokah zaspala in se zbudila takoj ko sem jo dala v posteljo in potem ponovi vajo brez uspeha in sem jo kar spokala v posteljo in pustila jokat. Sem šla nazaj k Matiji, da preberem do konca in je fant spal pri odprti luči user posted image . No potem je še Ana zaspala. Je bila pa ura že 21h. Pa še za vse sem bila danes sama. Mah. Upam, da bo jutri bolje.

Mi jutri popoldan odpotujemo k mojim na vikend počitnice in me 4 dni ne bo na netu user posted image . Bom imela spet goro branja. Tako da, če se ne slišimo kaj jutri dopoldan se pa v ponedeljek.

Aischa: user posted image user posted image user posted image za izpit.

sedaj pa: lahko noč in eno bolho za ponoč, če pa te piči me pokliči na pomoč!

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 965
31.1.2008 23:46:18   
hariba
Jaz sem pa zdaj skoraj 2 uri imela nekaj trdega in vročega v rokahuser posted image . Ja to pa imam, ker ne likam redno in se mi nabere. Zoja je nazaj zaspala, je pa spila celo flašo vode. Hm, čipsočitno napravil svoje.
piškotek Jaz sem ravno danes Zoji dala ješprenj(ričet), ni to prvič jedla, sem ji že večkrat dala in ima ful rada. Zajela sem pa namerno tako iz lonca, da not ni bilo veliko fižola, le kaki trije. Tudi kislo zelje je že jedla in sicer kot joto, kislo repo pa z pire krompirjem, ja pa zelje sem ji enkrat zmešala z par žličkami matevža, ko sem to za nas naredila.  Mi veliko kislega zelja in repe pojemoIma rada kislo, sladko pa še bolj, prav tako kot mami. Če hočeš ti lahko napišem recepte, ampak zdaj sem preveč utrujena in grem spat predno bo spet kak alarm.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 966
1.2.2008 8:05:57   
aischa
dobro jutro zaspanke

tukaj imate eno dobro kavico

[link=http://www.najdi.si/redirect/multimediaShortcut.jsp?redirect=7684614c43c250b9a546a26b910fcc4008a3fa9cfffcec686908eb36cea0a068c6b6085ae6abd9531cfa1e08e8e3fda7d15192d70882de45b005ff889d0844ff5cbd0b3c6e9f06&resulturl=7684614c43c250b9a546a26b910fcc4008a3fa9cfffcec686908eb36cea0a068c6b6085ae6abd9531cfa1e08e8e3fda7d15192d70882de45b005ff889d0844ff5cbd0b3c6e9f06&refurl=4c51fb45f6115f41f85fdf7f3f8d87fe0841de301a28832f85084d4bc89652de0d7208f6676a83f3d5702908247fb35e539e5f300897132ab874049dad083848042d1b08915d0802741d2feee5bcec08b6d52548c2845c9008051bb00b795743ae08b9314c5bc6dcf49208bd930830bc770b4503&q=kava&contenttype=image%2Fjpeg][/link]

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 967
1.2.2008 8:07:39   
aischa
ups se vidi da že kar en čas  nisem nič na forum lepila da še zdaj tega ne znam
upam da mi zdaj grato

user posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 968
1.2.2008 8:14:45   
aischa
no pa je šlouser posted image

sem vam bila to kavo dolžna za držane pesti. zdaj vem komu moram rečt ko bom spet rabila malo pozitivne energije.user posted image user posted image

danes sem se vstala kod prerojena, končno sem se naspala in spočila. neverjetno je bila tudi user posted image  celo noč pridna je verjetno slutila da rabim malo pauze da napolnim baterije.

a so vaši user posted image  ratali tudi take carte da se samo k vam tišijo in glavo naslanjajo na ramo. naša je neverjetna mogoče zato ker je prehlajena ali pa zato ker je zadnjih nekaj dni jaz res nisem imela dosti jo je babica vseskoz pazila.
mi je pa full sladka ko se tak carta po meniuser posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 969
1.2.2008 8:22:39   
tinkibinki79
Dobro jutro!

Ta teden sem bolj malo na netu, ker me naš mali lumpek ne pusti niti blizu računalnika. Ves čas mu moram biti za hrbtom in čekirati kaj počne. Plazi se, vstaja, hodi ob opori, suče gumbe na pomivalcu, na pralnem stroju, omare odpira.... dela čez glavo. Ampak je luštno, me veseli da je že tak korenjak (čeprav po drugi strani pa čas čisto prehitro beži). Je pa postal prava čveka - pravjo da je tak kot jaz (rad govori in vse ga zanima, pa poštekljiv je).user posted image Skratka dela imam dovolj.
Vsak dan sva na sprehodu zjutraj in popoldne - imamo srečo pri nas še ni bilo dežja. pa tudi današnji dan obeta sprehod.user posted image

Aischa - čestitke!!!!

Pri nas je Aljaž že tudi jedel repo in pire krompir (se je malce upiral), kislo zelje sem mu tudi že dala... Ričeta mu še nsiem dala, čeprav bom verjetno kar poskusla kdaj, ravno tako mu še nisem dala fižola - se mal bojim... Danes mi ni treba kuihat kosila - hura!!!! Midva z mojim imava pašto fižol (mi jo je mami dala), Aljaž bo jedel pa ajmuht  - zajčji. Nazadnje ga je zmazal cel krožnik -ga imam še v skrinji, tako da ga bom samo odtajala...

Včeraj sem se spravila likat, pa sva čez 30 minut dobila obisk, tkao da sem konačala in pustila goro nezlikanih cun... šibam likat sedaj ko Aljaži pančka...

Lepo se mejte... Pa pa

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 970
1.2.2008 8:32:37   
lilka
Dobro jutro!

Tinka spi, ker smo vstali že deset čez petuser posted image , jaz sem že preoblekla posteljnino, zdej luftam zunaj kovtre in povštre, pa polikala eno rundo. Babika gre k frizerju, mož je šel že ob sedmih v službo in bo cel dan, eh nič novega.

Aicha:bravo za izpituser posted image , zelo pomaga če mi pesti držimo

Katjapv: uživajte na počitnicah, jaz bi tudi šla kam za par dni, da bi bli skupaj, če pa ta moj mož samo dela.....

Piškotek: repo, zelje, in ješprenj še nisem dala

Gaja*: pa ti si faca, da se ti lubi kar naprej nekaj pečt, jaz sem čisto anti za te zadeve

user posted image user posted image user posted image joj zdej že o tem rdno poročamo, pa mi smo pa res......user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se zbudila z vnetim grlom, ful me nekaj daje, samo se ne pustim, če bom šla ležat, bo še slabše, bom šla ob pol dvanajstih s Tinko, pa en lekadol vzela pa bo.....

Zdej je pa babi Tinko zbudila, pa sem ji trikrat rekla naj ne toliko ropoče.....user posted image , pa je šlo moje čvekanje.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 971
1.2.2008 8:38:08   
zoom zoom
Pri nas je bila noč odlična. Sicer je zvečer preden sem šla spat, se še nekaj zbudila in jokala, ampak potem hitro zaspala nazaj in spala do 4.30, popila deci mleka in spala naprej do 7.20. In to cel čas v svoji postelji.
Me je pa danes starejši presenetil. Sem ga slišala, da se je zbudil in sem samo čakala kdaj me bo poklical,  pa me ni. Je šel lepo sam lulat, copate obut, potem pa je šel v dnevno risat. Kar verjet nisem mogla. Sem ležala v postelji 15 minut, potwm sem pa vstala in se je začelo govorjenje, govorjenje,govorjenje,... Zdej je v vrtcu, tamala v svoji postelji teži (si je tako oči mencala, pa zehala,da sem jo dala kar spat - ampak dvomim, da bo.)

Zdej se bom pa počasi odpravila malo po kuhinji pospravit. Ponavadi jo zmeraj pospravim zvečer preden grem spat, včeraj je pa nisem, pa me je poćakalo.

Pa še poklicala bom eno privat varuško (eno upokojeno gospo, ki jo zelo pohvalijo), če mi bo lahko, če bo seveda potrebno pazila tamalo (močno pa upam, da je ne bo treba aktivirat). Me zanima tudi cena. Poročam kasneje,

Lp

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 972
1.2.2008 8:40:46   
zoom zoom
Piškotek: naša je že jedala ričet (mi ga jemo brez fižola - pri nas stara mama in moja mami zmeraj kuhata brez fižola) in ji je bil zelo všeč. Je pojedla cel krožnik.

Aicha: še od mene čestitke za izpit.

Thumbelina: pomoje vse tukaj čakamo na poročilo včerajšnje akcije.user posted image user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 973
1.2.2008 8:53:39   
hariba
Dobro jutro! Zoja je bolj slabo spala to noč, se je prebujala, od 6.30 pa ne spi več. Upam, da bo v vozičku zaspala. Čakam še poštarja, pričakujem namreč 1 priporočeno pismo. Potem pa greva izkoristit še kar lepo vreme, ker za vikend je napovedano grdo in mrzlo.
ja Zoji je tudi treba bit skozi za ritjo. V trenutko ima nekaj prepovedanega v roki. Sem prej ensla v larino omaro zlikana oblačila je šla za mano in v času, ko sem položila v omaro, je nekje satknila škarje. Verjetno so na tleh ležale.
Ja gumbetudi arda vrti, samo vseh na srečo še ne doseže.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 974
1.2.2008 9:05:00   
zoom zoom
Naša itak ni zaspala, trenutno sem jo dala zraven ene škatle z igračami in je škatlo prevrnila in igrače iz škatle razmetava. Kuhinjo sem tudi že pospravila, sem hotela še mufne speč, pa sem brez jogurta (oz. imam en jogurt s pretečenim rokom 19.1., a mislite, da ga lahko še uporabim. Tisti pokrovček ni še nič napihnjen).
Bom šla še na kulinariko pogledat, če se da kaj brez jogurtov naredit. Seveda so pa tudi tu recepti dobrodošli.

Lp

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?