juniorka
|
Sploh nimam časa kaj napisat Naš lump zeha, očke mane, zaspat pa noče... Ob 1ih ponoč smo imeli tak jok, ne vem, zobki- ven pa nič ne prileze! Mene so pa dlani tolk srbele, da sem se skor do krvi spraskala Sem zvečer malega mazala z oljem-enim vzorčkom- okoli vratu in za ušesi, pa sem si kar na rokah pustila.. pa vidim, da ima mali rdeče mozoljčke za ušesi- ubogi, če ga pol tolk srbi kot mene dlani(si je mal čohal)! Mislim, ne vem, kaj je v olju???? hariba- me ne vleče na karneval, lahk se pa za kavo zmenimo! Mene so kurenti 'dobili', ko sem bla vsrednji šoli in me je en zgrabil, pa vrtel okoli... Jaz sem bla bolj slabe volje tisti dan in eno z drugim... sem sekar zjokala, ko so šli in s se mi zamerli za vedno! lonib- zmer pozabim- upam, da bodo izvidi za Vanjo bp; sem gledala takrat Dobro jutro, ko je bla tista pediatrinja, je rekla, da rota virus ob ugodnih pogojih tud do 7m preživi Lepe fotke s srečanja! Jazbi tuuuudiiiiiiiiii! Posebej se mi pa dopade frizura od Zalbi ! Pa jape in vetrnica- kje pa imata vidve kaj na kosteh??? A sta sploh rodili, al vam je štorkla prnesla ! Jaz na dan porabim 6 plenic -v 24 urah, redko več! Jaz sem bla včer pr zobarju, mi je slikala zob, pa je vse ok In zdaj moram umivat s pasto za 7 eurov- če ne bo pomagalo, bom reklamirala ! Sem se pa še s herpesom zbudila- ga nisem mela na ustnici že več ko 5 let!! Nič, grem nekaj zase skuhat, za malega sem že zajčka, zravn bo pa dobil krompir z blitvo zalito s kurjo juhico od včeraj! Sem pogruntala,da če zalijem mleko al pa kislo smetano dam zraven, pol se železo ne absorbira in je blitva al špinača čist brezveze??? V razmislek... Lep dan- ja bomkr s prevleko za dež peljala našga ven, da ga ne odpihne, not se nama bo drugač zrolalo
|