mojčca
|
Piškotek, super slikce. Očitno si pri aprilčkih ti zadolžena za slikanje . Še dobro, da vem za vnaprej, da mi ni potrebno s sabo nositi fotoaparata. Pri Greti pa še nisem bila, mogoče mi uspe drugi teden. Ampak imam spet pestro, v ponedeljek imava z Manco terapijo, še prej pa z Maticem posvetovalnico, v sredo z Maticem terapijo, v petek sem že pozabila kaj imam v načrtu. Hitro se zmenita z Lonib, kdaj gremo na kavo v večernih urah (kao na kavo ). No, dobrodošle pa ste tudi ostale, se ve. Jape, koliko časa pa že hodita z v razvojno. Po slikcah sodeč mislim, da sem vaju že videla, ali pa hodi tja ena punca, ki ti je zelo podobna. Taška, ja tale vaša Manca je pa taprava. Si jo kar predstavljam gospodično, kako sedi za mizo in prav počasi je kosilo, ti pa že čisto živčna čakaš, da se vse tri spokate domov. Ja naša je danes tudi že veliko boljše in ji hodijo po glavi same traparije. Thumbelina, upam, da se vaju končno usmilijo in za pričneta z hoditi na terapije. Pri nas se ful pozna, ko 1x na teden telovadi z njim terapevtka. Saj tudi midva doma poskušava, ampak sigurno kaj delam narobe, tam pa telovadi tako, kot je treba. Vetrnica, a iz Kamnika si??? Sem se v časih, ko sem bila še samska kar velikokrat sprehajala po mestu in je bilo res luštno. Sedajle pa je prišla nečakinja.