|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
31.1.2008 16:08:31   
mojčca
user posted image

Nobene ni. Bom končala s samogovori in pozneje pridem pogledat, če ste kaj lepega napisale.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 926
31.1.2008 16:22:25   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Matr starejša sem, bolj sem otročja. Ni kej, seuser posted image user posted image pač rada hecam.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lonib, si pozabila napisati, da zelo rada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja , to pa res, ampak šele od poroda naprej. Po mojem so mi hormoni podivjali, ker med nosečnostjop nisem moglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mojčca!
user posted image A si mi kej fuoš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 927
31.1.2008 16:25:11   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Mojčca!
user posted image A si mi kej fuoš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmm, da malo premislim user posted image . Ne, če mene zagrabi, nič skrbeti, takrat je že akcija. Se pa tolažim, da bo boljše, ko bomo v novi hišici in bova sama v sobi, bo vse skupaj bolj sproščeno (upajmo).

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 928
31.1.2008 16:27:34   
smotka lonib

Mojčca!

Hmmm, da malo premislim user posted image . Ne, če mene zagrabi, nič skrbeti, takrat je že akcija. Se pa tolažim, da bo boljše, ko bomo v novi hišici in bova sama v sobi, bo vse skupaj bolj sproščeno (upajmo).

Posteljo si pa masivno naredita, da bo zdržala vse pritiskeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 929
31.1.2008 16:34:12   
mojčca

Mojčca!

Posteljo si pa masivno naredita, da bo zdržala vse pritiskeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Dober vic. A misliš, da nam bo ostalo toliko denarja, da bomo lahko kupili posteljo????????????? Jogije na tla pa akcija user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 930
31.1.2008 16:35:54   
JAPE
Oj, Mojčca! Midve sva ravnokar ( pri 9 mesecih ) začeli hodit v razvojno, do zdej sva bili šele 3 krat. Hodiva k Alenki, to sem že povedala, kajne. Nazadnje sva bili v ponedeljek,....sva se srečali....? Jaz ne vem, ker te še nikoli nisem videla, ti si zdaj v prednosti, ker vidiš slike......user posted image user posted image
Kdaj pa imaš naslenjič razvojno? Midve v sredo.

Neposredna povezava do sporočila: 931
31.1.2008 16:39:06   
mojčca
Jape, midva sva bila tudi v ponedeljek v razvojni in sicer sva imela od 10.15 do 11. Sedaj pa imava v četrtek ob 7.45 (še dobro, da sem pogledala na kartonček, ker sem bila 100%, da imava v sredo).

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 932
31.1.2008 16:40:19   
katja pv
JAPE, saj mojćco si pa lahko pogledaš v albumu prejšnjega srečanja. Geslo je isto.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 933
31.1.2008 16:42:09   
smotka lonib

Mojčca!

Dober vic. A misliš, da nam bo ostalo toliko denarja, da bomo lahko kupili posteljo????????????? Jogije na tla pa akcija user posted image .

Matr, pol je za naju bolje, da imava sam jogiuser posted image user posted image user posted image . Ta je pa gorenjska-šparat je trebauser posted image user posted image .

A v razvojni lahko ta prvič že dobiš izvide za podaljšanje porodniške?

Jape!
A se tvoja tud ne plazi? Naša zdej mal z nogo najprej poriva, kopa pride na kolena pa se zlekne po dolgem in počesuser posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 934
31.1.2008 16:57:17   
mojčca
Lonib, jaz sem šla v ponedeljek do zdravnice oz. sestre in mi je dala datum 13.2. za novo kontrolo pri zdravnici. Sem imela pa srečo, da je ravno takrat prišla mimo zdravnica in mi je napisala na izvid, da priporoča podaljšanje porodniške (ji ni bilo nič treba gledati v kartoteko, saj 2x tedensko visimo tam in mislim, da otročke že kar pozna). Drugače ta zdravnica v Kranju ful ne napiše za podaljšanje, sploh pa dobi kar pike, če pride kakšna mamica v razvojno in prav: moj otrok je drugače zdrav, a mi napišete priporočilo za podaljšanje porodniške. Takrat pa pravita terapevtka, samo teči stran od nje, ker čisto znori (kar ji dam po eni strani čisto prav). Jaz pri Manci nisem dobila podaljšanje, ker se lahko vloži samo do 18 meseca, na terapijo pa sva začeli hoditi z 19 meseci (pa ne po moji krivdi, če bi bilo po moje, bi začeli hoditi pri pol leta, pa me niso jemali resno).

Neposredna povezava do sporočila: 935
31.1.2008 17:15:49   
hariba
Zoja se je čipsa najedla, zdaj pa spi. Postregla si je pa sama. Sem mulcema, ki sta bulila kot uročena v monitor naročila naj malo popazita na Zojo, ker grem v klet. Ko se vrnem sem slišaal seveda le zvoke igric, Zoja je sedela sredi dnevne med raztrosenim čipsom in ga urno tlačila v usta. Odprto vrečko sta imela pa prej poleg pc, ona jo je pa dol potegnilauser posted image . sem izklopila zvočnike, sicer me tako čuka ne bi in vprašala mulca" kaj pa Zoja?"  je tamlajši se obrnil proti Zoji in presenečeno rekel" upsi, Zoja pa čips je." Jao, jao sem bila ful jezna, Zasvojena sta s pc jem, sploh tamali. Po kom le ima to? No Zoji je bilo pa očitno všeč.
Zdaj me pa Lara  kliče, da moram prit rexa gledat.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 936
31.1.2008 17:23:06   
thumbelina
Joj hariba ta je pa dorba. Matr da bi bla jaz tud jezna... No pri nas zaenkrat še gre, da teh stvari sploh doma ni. Od slanega imamo kvečjemu kakšne grisine, sicer pa je za vse nas bolje, da ničesar tovrstnega ni doma. Če ne midva z možem vse požreva zvečer, ko gresta mulčka spat...

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 937
31.1.2008 17:37:55   
gaja*
Sem pogledala vaše slike iz srečanja in morem rečt, da mi je ful, da bi vas tako v živo spoznala... Sam, men je LJ malo daleč, se bom pa zihr dala naslednjič za MB zraven. Luštni so vaši user posted image , piškotek ti si pa fajn napisala vsepovsod zraven kdo je kdo, da si lažje predstavljamo user posted image user posted image

Midve sva se popoldne potepali, ati je pa v službi. Tud jutri gre popoldne, pa še čez vikend ga baje ne bo user posted image No, sva šli mal po trgovinah, mal sva šli babico pozdravit... Pa je dneva skoraj konec.
Zdaj spi, sam upam, da se bo sama zbudila do 18, bolj dolgo je že ne bom pustila spat, če ne bojo problemi ponoči  user posted image

Tak, napište še kaj user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 938
31.1.2008 17:38:39   
smotka lonib

Lonib, jaz sem šla v ponedeljek do zdravnice oz. sestre in mi je dala datum 13.2. za novo kontrolo pri zdravnici. Sem imela pa srečo, da je ravno takrat prišla mimo zdravnica in mi je napisala na izvid, da priporoča podaljšanje porodniške (ji ni bilo nič treba gledati v kartoteko, saj 2x tedensko visimo tam in mislim, da otročke že kar pozna). Drugače ta zdravnica v Kranju ful ne napiše za podaljšanje, sploh pa dobi kar pike, če pride kakšna mamica v razvojno in prav: moj otrok je drugače zdrav, a mi napišete priporočilo za podaljšanje porodniške. Takrat pa pravita terapevtka, samo teči stran od nje, ker čisto znori (kar ji dam po eni strani čisto prav). Jaz pri Manci nisem dobila podaljšanje, ker se lahko vloži samo do 18 meseca, na terapijo pa sva začeli hoditi z 19 meseci (pa ne po moji krivdi, če bi bilo po moje, bi začeli hoditi pri pol leta, pa me niso jemali resno).

a je možno, da to pošljejo v Koper, saj tako sem jest zastopila fizioterapevta?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 939
31.1.2008 18:33:43   
*piškotek*
Še jaz malo user posted image user posted image user posted image  da se javim user posted image user posted image user posted image

Hvala za pohvale glede slik, na srečanju je pa res bilo super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Se je treba hitro zmenit za naslednjega user posted image user posted image user posted image , da ne bo prej porodniške konec user posted image user posted image user posted image

Zdele je naš user posted image  dobil krof v roke! Kako ga je lepo prijel, stisnil in ugriznil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Imamo marmelado povsod - po obrazu, rokah (no te dele smo že umili) po oblačilih in po laseh!!! Tako da imamao danes obvezno kopanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 940
31.1.2008 18:52:45   
zoom zoom
a je možno, da to pošljejo v Koper, saj tako sem jest zastopila fizioterapevta?

[

Ja na našem koncu tudi baje pošljejo v Koper, iz Lj pa baje pošlejo v LJ (pa baje Koper prej odobri kot Lj). bomo videli kaj bo pri nas.

Sem pa jaz dala zraven samo en izvid in na njem n e piše nil o padaljšanju, ker baje (vsaj tako so mi rekli v razvojni) če piše gor , da prosijo za podaljšanje porodniške ti potem ne odobrijo.
Štejejo pa itak diagnoze.

Slikce iz srečanje so odlične. Kdaj bo naslednje srečaje?

Moram končat, gremo zdaj mulčke kopat.

Neposredna povezava do sporočila: 941
31.1.2008 18:55:28   
JAPE
Katja pv, hvala za idejo.....Sem pogledala slikice iz prejšnje ga srečanja, super so. Komaj čakam da se spet dobimo, po možnosti tudi v Kranju (vidim, da vas je bilo v Kranju več kot danes v Medvodah )
Ne, Mojčca, mislim, da se nisva srečali, mogoče pa se še bova...user posted image

Lonib: Tudi naše se ne plazi. Poriva se z rokami nazaj, z nogami pa nič. Zdaj ji včasih rata, da dvigne rito in se postavi na kolena......vendar to traja sekundo, pa se spet vleže nazaj  na trebuh.
A tudi obiskujeta razvojno?

Neposredna povezava do sporočila: 942
31.1.2008 19:15:23   
aischa
halo.

hvala da ste držale pesti mi je šlo super. user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa moram našo user posted image  cartati da nadoknadim vse za nazaj. vidim da ste spet pridne v čvekanju.
zdaj grem user posted image  skopat potem pa spat da se malo spočijem sem ponoči spala samo 2 uri ker sem se učila.

vas še kaj preberem medzmes.

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 943
31.1.2008 19:49:56   
Mojca B
joj punce. Jaz grem v miževo... sem čist sklofana!!! Zjutraj pa spet ob 6-ih auf!!!

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 944
31.1.2008 19:50:21   
hariba
Aisha me veseli, da ti je šlo fajnuser posted image user posted image user posted image .
Zoja je pojedla polno skledo čokolina. Tudi gris ( brez ne je)z kakavom in čokoladni puding ji gre v slast Obožuje vse z okusom čokolade. Hm, po kom že ima touser posted image

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 945
31.1.2008 19:52:08   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Lonib: Tudi naše se ne plazi. Poriva se z rokami nazaj, z nogami pa nič. Zdaj ji včasih rata, da dvigne rito in se postavi na kolena......vendar to traja sekundo, pa se spet vleže nazaj  na trebuh.
A tudi obiskujeta razvojno?

Midve greva v ponedeljek prvič. Greva pa v Šk. Loko, ker pač tja spadam.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 946
31.1.2008 19:52:38   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

halo.

hvala da ste držale pesti mi je šlo super. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 947
31.1.2008 20:04:10   
sabri
aischa, user posted image za izpit, sem sfalila nazaj, kaj že študiraš?
Piškotek: dobr si nas poslikala, smo fajn babnce vidt auser posted image .
Mojca B: fajn se naspi, da se spočiješ, jaz sm tud dans nekaj ubita.
hariba: sem jaz tud probala vsako rundo sam gres, pa poje par žličk, pa čaka na dodatek čokolade, pol pa bi tud polizala skodelicouser posted image .
lonib: kontrola veš da je bla na srečaju, sem že položnice ven vlekla, pa mal hotla fušatuser posted image .
Nič, grem pod tuš pa na kavč, boma kak dober film pogledala z mojim, tamala je danes kmalu obupala, mal po 19 je že zamižala. 
Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 948
31.1.2008 20:12:02   
zoom zoom
Še na hitro povem, kako je potekal naš dan. dopoldan je bila tamala ful sitna in sploh ni hotela spat in jw zaspala v avtu na poti na NFTH. Spala je 20 minut in potem smo fizioterqapvtko čakali ( je žže zadnjič zamudila, danes spet) in potem sta s tamalo začele telovadit in se je valda tamala zaradi utrujenosti in vsega ostalea drla celih 40 minut. Imamo pa mi na žalost eno čudno fizioterapevtko, ki ti daje v vedenje, da naj bi bilo pri tamali tako stanje zaradi tebe (se pravi mene), ker ji dajem potuho, ji vse po domače k rit prinesem. Prvič ko sva bili tam me je to res ful prizadelo (saj zdej tudi, samo sem si mislila svoje), samo jo jaz bolj poznam in vem kaj zmore in kaj ne in zaenkrat pač ne zmore, se sama gor potegnit in stat (jo v bistvu tudi stanje in povlečenje gor zelo forsira, tamala pa nobenega zanimanja zato ne pokaže), plazit pa tudi ne. Ah bo že. Sem res razočarana nad njo, sploh ko berem kako FTH (privat) dela s Thumblelininim otrokom in ko mojčca opisuje. Komaj čakam na razvojno ambulanto, da me mogoče prestavijo k drugi FTH.

Mojčca: a ti si blazino že dobila.

Moram konlat, se tamala v sobi dere.

Neposredna povezava do sporočila: 949
31.1.2008 20:21:15   
mojčca
Zoom zoom, jaz sem dobila recept za blazino takoj tisti dan, ko sem bila na pregledu pri zdravnici in sva potem začela obiskovati terapije (sva začela hoditi k terapevtki).

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?