mojčca
|
Matic je šel pravi Manca na počitnice, meni pa je že sedaj dolgčas po njem (pa ga ni doma šele 20 minut). Punce, tiste, ki imate mireno (vas je zadnje čase kar nekaj). Pa nič od obešanja, ampak me zanima, a imate tudi ve izcedke?? Jaz sem jo dala notri konec novembra, pa imam še sedaj velikokrat izcedke. Ful mi gredo na živce, pa pravijo, da jih imaš lahko do pol leta. Mi tudi ni nič luštno, ker samo čakam, a bo izcedek a ne bo. No, kar se tiče sploh ne vem, če bova še znala, ker nisva že kar dolgo (da ne bo pomote, letos sva že). Ja če so pa stalno otroci bolni, al letam naokoli in kuham, pospravljema za atija in mami. Upam, da bo mami danes kaj boljše, ker včeraj sama tudi iz postelje ni mogla vstati. Taška: dober telefon. Meni je pa moj dal svojo nokio, ki je kao ful dobra, on si je seveda kupil še boljšo, ampak mi ta njegov telefon sploh ne potegne. Ni mi všeč in pika, ima preveč funkcij, pa velik je, pa težek (ja, vse me moti na njem). Bi najrajši vzela nazaj kar svoj telefon, ki mi je bil ful simpatičen, samo mi je nekaj prekinjalo in sem zato vzela njegovega. Lonib in Piškotek, a še drži, kar smo se menile pred novim letom, da gremo enkrat zvečer same na pijačo?????????? Se Manca oglaša, jo grem pogledati in ji izmeriti vročino. Upam, da bo danes boljša, ker včeraj je bila ful bogica in je cel dan ležala na meni in malo počivala in veliko spala. Zato tudi nisem nič visela tukaj gor.