lilka
|
Dobro jutro! Joj kolko ste včeraj načvekale in tipkale ko nore , jaz pa nisem utegnila popoldne nič prebirat, smo bli na sprehodu s taščo in tastom, potem smo pa skos nekaj....ma prav fajn je blo, zvečer je bla Tinka takooo utrujena, da je komaj flaško popila..... Joj ste face, kakšne ste spet stepale.... Mi smo se fajn naspali, pa sej ne vem, če je prav da to povem, potem je pa naslednji dan spet vse narobe...... Sem ful vesela danes, sem že možu začela pakirat, ko je klicala šefica, da ne rabi it za 4 dni na pot, ker je ena zbolela in ne morejo sami, sicer to ne pomeni, da bo čez vikend doma, bo ravno tako cele dneve v službi, ker prenašajo nek novi program, samo se bova vsaj zjutraj in zvečer videla. Piškotek: jaz sem v času študija imela 2 žabarja, eden je obvladal, eden je pa mislil, da ima samo on svoj organ, moj je pa ne vem za kaj, je mislil da je..... No zdej sem pa s korošcem poročena, pa je kar najboljši od vseh, ki sem jih preizkusila, s hrvatom in nemcem na čelu Čakte pridem nazaj, se grem od moža poslovit, ko gre v službo... Tako moža sem poljubila, zdej pa nimam več časa, Tinka se je zbudila, grem pripravit nekaj za kuhat, potem greva pa na sprehod. Lep dan vam želim, če bo šlo, se bom še oglasila.....drugače se pa imejte lepo in ne čvekajte preveč, ker potem ne utegnem prebrat.....
< Sporočilo je popravil lilka -- 31.1.2008 9:42:04 >