|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
31.1.2008 7:22:45   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

JAPE in vetrnica- slabo bereta, sem danes dala že podrobna navodila za 4 mačkeuser posted image  , zdaj se pa kar zgubitauser posted image user posted image ! Ko prideš v Medvode iz LJ, se pelješ čez most in takoj dol in desno- vidiš piramido-Merkator, naslednja stavba je pa lokal 4mačke! Če pa prideš iz druge smeri, pa PRED mostom dol z glavne ceste in desnouser posted image ! Naprej isto kot pri obratni smeriuser posted image user posted image user posted image !

Juniorka: odličen opis!! user posted image user posted image user posted image  Škoda da te ne bo user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
31.1.2008 7:27:40   
*piškotek*
No še malo "podatkov"

Naša noč je minila uredu. Se potem ni več zbudil. Sem pa jaz budna že od 6 ko je mojemu ura zvonila in nisem mogla več nazaj zaspat. No, od 6.30 se pa že naš user posted image  oglaša. Sem mu šla ob 7 dat dudo, če bi on še malo spančkal, ampak ga slišim kako vsake toliko časa nekaj "pove" user posted image user posted image user posted image  Upam da ne bo sitko in zaspan na srečanju, ker gre ponavadi ravno ob 10.30 spat. user posted image

Sedaj pa šibam skuhat eno "ta pravo" kavico user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
31.1.2008 7:35:10   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

mojčca- a imaš v soboto al nedeljo? Moj dragi ima namreč rd v soboto!

Mojčca ima rojstni dan v nedeljo (hi hi hi, sem "zvohala") user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
31.1.2008 7:40:52   
mojčca
Jutro piškotek.

Tiste, ki bomo danes doma (user posted image user posted image user posted image ), sem se potrudila in za nas skuhala dobro kavico.

user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 879
31.1.2008 7:42:47   
mojčca
Piškotek, sorči, sem šele sedajle videla, da si nam že ti skuhala kavo. Ni panike, si bomo pa privoščile kakšno več. Saj pravijo, ena ni nobena.

Lepo se imejte danes na srečanju, mene sigurno ne bo. Matic gre v varstvo, Manca pa bo pri meni (imava antibiotike in ni šans, da bi jo vozila ven).

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 880
31.1.2008 7:52:32   
*piškotek*
Mojčca, tvoja kavica je super, pa itak mi paše še eno spit user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da se vam Manca čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image

Pa še za Manco, da bo malo boljše volje

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 881
31.1.2008 8:01:16   
Anonimen
dobro jutro!
včeraj mi cel dan ni delal internetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - sem bila kar jezna user posted image

in danes imam kar 8 strani za prebrat!!!!!!!!!!!!

no,  naša noč kot ponavadi z 1x bujenjem. nas oz. me je pa ob 1 ponoči zbudilo zvonenje na vratihuser posted image user posted image user posted image  - ej pa folk je NOR!!!! kot da že itak spim bolj na kvatre, potem pa te še nehče buzeriira sredi nočiuser posted image user posted image

nič, vas grem prebirat, kolikor mi bo lara pustila..... oz vas bom verjetno pozneje, ko bo šla spat....pa ne mi dost zraven naklofatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 882
31.1.2008 8:17:27   
mojčca
Valika, dobro jutro. Nič skrbeti, popoldan ne bomo veliko napisale, ker gredo ene od punc na čvek v živo in bo tukaj gor bolj zatišje. Tiste, bolj mirne bomo ostale doma (npr. jaz, Taška, itd.), klepetulje pa gredo na kavo (Piškotek, Zalbi, Sabri, itd.)

Naša noč danes je bila kar mirna, tako da sem se po dolgem času kolikor toliko naspala. Matica je šel v Kranj, Manca pa je že pridna in pometa. Saj drugače bi sigurno spala, ampak sem jo ob 7 morala zbuditi za antibiotik in je gospodična po hitrem postopku vstala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
31.1.2008 8:31:32   
1vetrnica
en lep dobr jutr vsem skupaj!user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 884
31.1.2008 8:41:58   
zoom zoom
Podavljeneuser posted image user posted image

naša noč je minila recimo da dobro, čeprav mene danes vse boli. Se je tamala zbudila ob 23.30 in sem mislila, da je lačna ji grem naredit mleko, ga je popila samo ene 2 požirka in mi v naročju zaspala. Sem jo odložila v njeno posteljo se je začela dret kot jesihar, jo spet dvignem spet tišina, mi je zaspala na rami, jo dam v posteljo spet jok, je potem še moj neki ropotal, je bil še hujši jok. Je šel potem moj spat v dnevno, tamalo sem  dala pa na mojo posteljo in je spala do zjutraj (do 7.30). Jaz sem zraven nje spala zelo slabo ,ker sem imela občutek, kot da mi bo iz postelje padla, ker se je nekaj obračala. Se preživelča, čeprav zdejle nekaj zeham.

Ste bile a včeraj v celemdnevu zelo zgovorne, se vidi, da je bilo slabo vreme. Upam samo, da se danes ne boste tako načvekale, da ne bost na nas pozabile. Pa za geslo  za  slikce se tudi priporočam (iz srečanja).

moram končat, je tamala sitna

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 885
31.1.2008 8:43:55   
gaja*
Dobro jutro user posted image Hvala za kavo. Danes bo pa še meni pasala, pa sploh nisem kafetar user posted image

Nismo kaj spali. Gaja se je celo noč prebujala, od pol 3 naprej pa sploh ni več hotla spatuser posted image Skoz je bila na meni, ob meni, na možu user posted image Sem mu jo kar malo poturila, ker gre danes popoldne, sam vseeno user posted image Ko ji je pa končno uspelo okoli 7 zaspati, nas je pa ob 8 zbudil talefon, ker so mojega na eno firmo klicaliuser posted image Šit no user posted image Sem po včerajšnji noči mislila, da bo spet vse ok, pa še ni. Sej ne vem, a jo ta dva zobka tak matrata al kaj user posted image Sej sta v bistvu pa že prebila dlesen user posted image

Ja, včerajšnje pisanje je bilo res fenomenalno. Jaz sem se še potem smajala parim izjavam user posted image user posted image

Jaz se morem tudi dat zraven pa malo preračunat, kdaj bo treba v službo. Za lanski dopust si lahhko itak pod nosom obrišem, čeprav sva ga s sodelavko (rodila skoraj isti čas) lahko porabli le 2/12 user posted image Letošnji bi pa itak šel v letne počitnice.

Čvekice ne obirajte danes na user posted image

Aischa :držim pesti user posted image user posted image

Lep dan tudi ostalim

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 886
31.1.2008 9:29:50   
tejkag
Dobro jutro!
Naša noč je bila spet katastrofalna, joj kaj je s to našo bejbouser posted image . Vsako uro al pa dve začne nekaj cvilit pa jamrat, spije malo čaja al pa se potolaži z dudo in spi dalje. Če bi jo pustila, bi se pa čisto zbudila,tako da pač vstajam ko neki norec...user posted image Res si želim,da bi končno začela malo bolj normalno spat.

srečanje-da ne pozabite,me bi rade vidle slike,tako da se priporočamo za geslauser posted image
Tako to bo to,se še kaj beremo!pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
31.1.2008 9:30:27   
lilka
Dobro jutro!

Joj kolko ste včeraj načvekale in tipkale ko noreuser posted image , jaz pa nisem utegnila popoldne nič prebirat, smo bli na sprehodu s taščo in tastom, potem smo pa skos nekaj....ma prav fajn je blo, zvečer je bla Tinka takooo utrujena, da je komaj flaško popila.....

Joj ste face, kakšne ste spet stepale....user posted image user posted image user posted image

Mi smo se fajn naspali, pa sej ne vem, če je prav da to povem, potem je pa naslednji dan spet vse narobe......

Sem ful vesela danes, sem že možu začela pakirat, ko je klicala šefica, da ne rabi it za 4 dni na pot, ker je ena zbolela in ne morejo sami, sicer to ne pomeni, da bo čez vikend doma, bo ravno tako cele dneve v službi, ker prenašajo nek novi program, samo se bova vsaj zjutraj in zvečer videla.

Piškotek: jaz sem v času študija imela 2 žabarja, eden je obvladal, eden je pa mislil, da ima samo on svoj organ, moj je pa ne vem za kaj, je mislil da je.....
No zdej sem pa s korošcem poročena, pa je kar najboljši od vseh, ki sem jih preizkusila, s hrvatom in nemcem na čeluuser posted image

Čakte pridem nazaj, se grem od moža poslovit, ko gre v službo...

Tako moža sem poljubila, zdej pa nimam več časa, Tinka se je zbudila, grem pripravit nekaj za kuhat, potem greva pa na sprehod.

Lep dan vam želim, če bo šlo, se bom še oglasila.....drugače se pa imejte lepo in ne čvekajte preveč, ker potem ne utegnem prebrat.....

< Sporočilo je popravil lilka -- 31.1.2008 9:42:04 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
31.1.2008 9:35:31   
zalbi
hvala za kavico,  od mojčce in piškotka - sm kr obe spila - tko kot mojčca prav - ena ni nobena.

Drgač pa ja - se bova šle počasi zrihtat in potem šibneva v medvode - ej pr nas je malo pokukal sonček...user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
31.1.2008 10:14:10   
taška30
Hoj, hoj,
na srečanju se lepo imejte in seveda poročajte, k tem spada tudi slikovni material. user posted image

Mene pa vse takooo boli, ker sem bila včeraj na fitnesu, pravzaprav na Body pump-u, če katera ne pozna, to je skupinska vodena vadba z utežmi ob fuuul dobri in glasni muziki.user posted image  Bilo je fenomenalno, sicer sem se ful pazila in si naložila res minimalno težo, ampak.......če si par let zabušaval je tud to preveč.user posted image  Najbrž tahud muskelfiber šele pride proti večeru. Sem pa neverjetno zadovoljna, da sem končno začela migat kot v dobrih starih časih in ful hvaležna mojmu možku, da me je kar malo na silo končno spravil k miganju, ker se res 100% boljše počutim. Včasih sem res redno hodila, zdaj pa...bom spet začela.user posted image

Noč je bila Ok, razen enega bujenja, je pa Manca neki kolovratla okoli, sicer mi ni bilo vse jasno kaj počne, ker niti ni bila glasna, ampak zjutraj jo je moj našel spečo na tleh dnevne sobe v kupu igrač.user posted image user posted image  Sem rekla, zakaj pa nisi prišla k nama spat? Pa je rekla, zato ker je ati smrčal.user posted image user posted image

Moje zdravje in tudi Julijino je boljše, tako da greva danes malo ven, ko se zbudi. V bistvu bi lahk tud na srečanje prišli, ampak ziher je ziher, mogoče še nosiva kak virus, pa je bolše za vaše da ne pokasirajo.

Evo, se je že zbudila.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 890
31.1.2008 11:08:27   
laaara
Pozdravljene čvekice!

Hvala za kavico, sem jo kar potrebna, ker se je naša user posted image spet zbudila ob 3 in  skoraj 2 uri govorila se obračala plazila po meni inuser posted image , naju cukala za lase, odpirala oči, skratka user posted image user posted image user posted image .
Pa kaj za vraga ji je zadnje čase, zdaj ko bo treba kmalu v službo bo mela pa nočne žurke al kaj.
No ob 7:30 je bilo spanca konec jaz pa sem čisto user posted image , me glava boli pa nekaj me po grlu praska, sam to je še treba, da zbolim.
Sem ravno včeraj reklauser posted image , da rabim en dan in eno noč dopusta, da si mal batarije napolnim, pa zgleda ne bo nič.

Sem se pa user posted image user posted image user posted image včerajšnji debati, dobre ste!

Aischa- držim pesti danes, da dobro opraviš.user posted image

Gaja- meni so rekli, dalahko lanski dopust izkoristim, do 31.8 2008, seveda med počitnicami, pa letošnjega do naslednjega leta. Sicer pa ko bom pogledala v fond ur, bom pa verjetno ugotovila, da sem z obema dopustoma ravno na +0, torej ne bo treba ur notri spravljatuser posted image .

Tiste, ki se dobite, se lepo imejte in pridno čvekajte.

Hariba, Sabri..., če ne bom zbolela, se mogoče lahko dobimo  v  petek ali soboto.

čav

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 891
31.1.2008 11:25:02   
Anonimen
jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako sem se sedaj nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image .... mi je prav žal, da nisem včeraj mogla na RR.....

sedaj pa sem že pozabila, kaj ste "pametnega" med tistimuser posted image user posted image user posted image user posted image  pisale....
aja, najprej govorica - jaz se tukaj sicer nekaj "trudim", ker drugače me ne bi čist vse razumeleuser posted image . moram pa povedat, kako je eva hecna. ona tako normal govori prleško, ko pa se igra oz ko se igram z njo, potem pa padne čista slovenščina. celo vika - če sem na primer jaz ga. doktor, ali učiteljica ali kaj pa jaz vem kaj drugega, potem me obvezno vika, in to čist po reglcihuser posted image . medtem, ko pa recimo če srečamo kje v mestu kako gospo, ki jo poznam, in se pogovarjam z njo, pa jo ona kar tikauser posted image

alpsko mleko - jaz ji ga sedaj uspem dat zjutraj - ker ponoči ji uturim ta moj jošk (ker podnevi se ona več ne bi dojila) - in v bistvu sedaj kar malo že čakam, da mi čist usahne - ker to je za popuser posted image , ko imam popoldan že vse polno, da mi vse ven teče, gospodična pa ne bo jedlauser posted image

aja, pa sedaj sem ji 2 dni za popoldansko malico skuhala gris in dodala naribano jabolko in banano - ji je ful dobro - hvala punce za receptuser posted image . sama se ne bi nikoli tega spomnila

aischa - sem zadnjič pozablauser posted image  (me je house čist iz tira vrgel) - čestitke za opravljen izpituser posted image user posted image user posted image . in ti danes držim za naslednjegauser posted image

srečanje - lepo se imejte ženske, in se naklepetajteuser posted image user posted image user posted image , pa kakšno fotko pripopajte goruser posted image

grem kuhat..............................

(odgovor članu laaara)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
31.1.2008 12:22:01   
mojčca
Tiste, ki ste na čveku, malo se pomirite. Pri nas je bil zjutraj ful user posted image , sedajle pa, ko gledam skozi okno, samo čakam, kdaj bo začelo  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 893
31.1.2008 12:37:35   
hariba
Je mama prišla z avtobusom v Celje k zdravniku, pol sem jo peljala pa še po nakupih in domov.
Noč je bila še kar o.k. no do polnoči se je 2 xzbudila , pa skakala po postelji.
laraaa Kje bi se pa dogbile? Ne vem kdja pride sabri na Štajersko.
sabri Ne vem kam ti hodiš na Štajersko. Pustne povorke bojo v Laškem, Vransekm in v Novi cerkvi. pa morda še kje. Mi gremo v nedeljo na Ptuj, ker smo mafiji obljubili, da bodo šli kurente gledat.
juniorka A ti boš morda v času karnevala kaj tam okrog hodila ali se boš raje skrila pred noro gužvo user posted image ?
O Zoja me podi od pcuser posted image , me za hlačnice vleče, mi hoče povedat po svoje bejž dol mami. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
31.1.2008 12:38:57   
smotka lonib
hojla!

mi smo nazaj iz nakupov. velik nisem nakupovala, ker je denarnica prazna, na kartici že minususer posted image . sem pa živčna kot 100user posted image . me je takoj zjutraj klical šef (komandir) in me spraševal, če sem dobila pošto. sem mu rekla, da včeraj nisem dobila nobene pošte, da zjutraj pe še pri nas ni poštarja, ker pride okoli 11 ure oziroma celo kasneje, ker penzioniste razveseljujeuser posted image . zdej pa študiram, če sem dobila mogoče odgovor na prošnjo za premestitev. so tri možnosti.
- ali so mi odklonili in ostanem v Lj
- ali so odobrili in grem v Šk. Loko
- ali pa celo vrgli v Ribnico kamor bi prvotno morala iti.

raje neham, ker sem res ful nervoznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 895
31.1.2008 12:39:36   
hariba
aisha pozabila sem ti za izpit čestitat. In verjamem, da boš tudi danes opravila zelo dobro.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 896
31.1.2008 12:46:14   
taška30
Sva bili zunaj, kolk je luštno in toplo.
Mojčca, pri vas kaže na dež??????user posted image

Čvekice iz srečanja: čakamo poročilo!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

MojcaB, danes si pa bila zasačena v Zagorju, ane? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Že vse vem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 897
31.1.2008 12:50:32   
mojčca
Taška, ja ful je ratalo oblačno in samo čakam, kdaj bo dež. Pa tako lepo je svetil dopoldan sonček user posted image . A pri vas je pa še kar sončno?????????

Lonib, sporoči, kakšno presenečenje te čaka v pismu. Močno upam, da si premeščena v Škofjo Loko, saj boš bližje domu. Če te premestijo v Ribnico, ja to pa bo sranje, ful je daleč, pa vsak dan potem toliko in toliko izgubiš na vožnji.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 898
31.1.2008 12:51:37   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Čvekice iz srečanja: čakamo poročilo!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Mislim, da še kar čvekajo. Bo treba počakati še kakšno urico al pa več user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 899
31.1.2008 13:05:28   
*piškotek*
Evo mene s čveka user posted image user posted image user posted image

Srečanje uspelo, bilo zelo zabavno in pestro!
Spoznali smo JAPE in 1vetrnico, sta super punci in njuni user posted image  prav tako, prav luškani pupi.
Je bil pa naš Nejc blažen med puncami - on in 4 bejbe! Najbolj ga je pa zanimala Sara od Zalbi user posted image user posted image user posted image

Mi pa vemo zdej od kje je 1vetrnica user posted image user posted image user posted image , ha ha. A kero zanima???? user posted image user posted image user posted image  Lonib, mogoče??? user posted image user posted image user posted image

Slikice so v "delu" in bodo kmalu v albumu, vam sporočim ko bodo!

Zdej se moram it s tamalim ubadat za spat, ker je bil čisto "uničen" od čveka ko pa sva prišla domov pa je čudežno "ozdravel" in kar naenkart ne potrebuje spanca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?