juniorka
|
zoom zoom- ti bi pa morala poklicat!!!!!!!! Jaz sem zaposlena v LJ!!!!!!!!!!!!! Sem hotla it v MB, pa sem prej zanosla, bolniška, porodniška.... tako da mamice na porodniški pa v MB nočejo . Sem potem z majčico kafe spila,pol pa še mini mini Emo vidla, ma res, tak je bil naš ob rojstvu, ona pa ima 3m, je pa 1 m prehitro rojena! Domov sva prišla ob 18ih, smo meli en obisk( SO imeli moji starši, pa so valjda hotli še malega videt, takoda sem ga spokala v (mojo) postlo ob 21ih! Je pa bil fuuuuuuuuuuuuuuuuul priden, spal tja in nazaj, očitno je res tak tip, da mu je dolgčas doma in takrat je tečen- ko hočem jaz kuhat ipd. Rabi dogajanje in upam, da bo vesel, ko se bo tudi ati z njim ukvarjal... čeprav bom morala najprej naučit mojga, da nismo več buci buci , ma to sem mu skoz govorila, da mora normalno komunicirat z njim, samo moški... že dolgo ni blo debate Evo, tema za dan žena! Za otroški dodatek bom jutri vložila, ko nesem te papirje od podaljšanja...ma, kolk enih papirjev , si ne morjo kaj bolj izi zmislit piškotek- super, da je Nejc tko pogumen, je po mamici lonib- škoda, da me ne bo tukaj, bi skup praznovali , no, pa ko pridemo nazaj ( predvideno maja na cepljenje), se pa mormo dobit in kakšno rečt! Zdaj pa grem spat, sem čist hin, tale vožnja, sem tko napeta v avtu, ko mam malega zravn... pa emšo ! Lahko noč!
|