lilka
|
Dobro jutro! Tinka dremlje, kot ponavadi, danes sem ji ob pol treh mogla dat za jest, je bla takooo lačna, da je v šusu popila 210 flaške. Čez dan zgleda premalo poje, odkar ji več ne miksam, potem je pa lačna. me pa skrbi, ker je P. rekla, da je šla preveč dol in da more začet nabirat nazaj..... Mleko:heeelp, moja ne pije mešanice kravje melko voda, ker verjetno ni tako sladko kot Novalac, pa ker Milupine mlečne kašice nimajo sladkorja, kaj naj naredim, mi moremo že enkrat prit iz tega Novalaca?Še sama ko poskusim je ogabno Kaj jim ve dajete v flaško? Mož si je včeraj na babintonu poškodoval gleženj , že 3 leta trenira zdej pa tole, ga je dedek zdej peljal k zdravniku, bomo vidli kaj bo, sej nisem vedla zjutraj al naj njega pedenam al Tinko Mojca b: moj delovni dan je tudi 21. 3. in si bom tudi vse uštimala... bova mislili ena na drugo a ne? kaštrun: ja čestitam, bravo za pogum , meni na misel ne pride, da bi imela še enega, mi slabo postane, če mi kdo sploh omeni, sem pa zelo vesela zate in je res lepa novica, za druge sem ful vesela, jaz pa ne bom več..... emina: tudi tebi iskrene čestitke Gaja*: s Tinko želiva Gjai vse najboljše in ji pošiljava veliko poljubčkov... Veš, Tinka se je tudi čisto pripopala name, od kar je bla bolana, sem mislila da pri njej te faze ne bo, pa ravo zdaj, ko morem jaz v službo. Piškotek: joj groza, sem kar kurjo kožo dobila, ti bogi revček kako se mi smili , je pa res da se take stvari res hitro zgodijo.....upam, da boste vredu, držim pesti absolutno zelo močno! Junijorka: čestitam za podaljšanje hariba: nimam kaj lakirat imam do nule postrižene, ker so se mi vsi zlomili, pa sem skos mela lepe, preveč delam , mam zdej roke ko ena kmetica, taka pa ne grem v službo..... Mojčca: brez skrbi, jaz že močno držim pesti! zdej morem pa nehat, se bo Tinka kmalu zbudila, pa upam da ne bo mož s kakšno longeto prišel nazaj ker bom znorela, kdo bo pa še njega pedenal..... Želim vam krasen dan!