|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
6.3.2008 6:48:55   
juniorka
Dobro jutro!
user posted image

A pride ktera na kavico v Leclerc lj??? Moram papirje nest potrdit v službo!
Po moje bom okol 11ih tam, pol grem pa k eni bivši sodelavki 3m pogledat!
Bi telefonsko eni poslala na zs, ker tistih, ki jo imajo, ni gor zadnje čase, hariba je pa v službi!
piškotek- držim pesti, da bo vse ok z rokico! Sem ti hotla napisat, da si super punca, ki vse zmore, pa še šolo povrh... Ene ima pač življenje bolj na preizkušnji in ti si super oseba, ki se s pgumom spoprijemaš z vsem, kar ti prinese! Saj Nejc bo kmalu v redu. En user posted image  zate!

Hvala vsem za čestitke za podaljšanje, pa nas je res dost, pa tako pišejo po forumu, da ne odobrijo velik prošenjuser posted image ! Smo povprečje zvišale!

Kaštrun, tudi tebi čestitke za user posted image  in naj poteka čim mirneje in brez zapletov in težav ( te ti bo Lučka delalauser posted image )!

Vsem za učenje, izpite, razgovore....user posted image user posted image user posted image

Gaji in ostalim obmesečnikom vse naj naj!
Vedno hočem še velik komentirat, pa mi ne znese več!
S. lonib, ti pa kar šparaj voziček za 4user posted image ! Jaz bi tudi!!!! No, ne 4 ampak 3, pa sem že malo s...! Bomo vidli, če bo ratalo kej, me je malo strah, ker sva se prvič več kot tri leta matralauser posted image
thumbelina- upam, da trma mine in bo Matevž postal en priden fantek, pri nas še ni tako hudo( trkamuser posted image )

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
6.3.2008 7:06:23   
juniorka
Torej, če želi ktera na kavo- jaz častim, ima thumbelina mojo tel. in jo zagnjavite zanjouser posted image ! Hvala thumbelina-btw. kdaj pa sta vidva v Lj? A sta že začela z NFTH v lj?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
6.3.2008 7:23:04   
juniorka
Mali še kraljuje na velki postelji, tako da še ne smem hrupa delat in moram viset tleuser posted image
Sem dolžna:
tejkag- mi dobimo katalog od Leclerca na dom( zaenkrat, ko še ne šparajouser posted image ), pa smo kar daleč!
mojčca- za enkrat nimam pojma, kako in kaj bo tole našo somadsko življenje zgledalo, po moje se bova z mojim še fajtala, kje bo mali v šolo hodiluser posted image  Jaz nisem ravno navezana na Slovenijo ( razen na vas punce, vas bom pogrešalauser posted image ), me je mami ta teden najmanj 3x v jok spravla- nimam pojma, kje je hodila, ko so materinski čut deliluser posted image  Tako da zato komaj čakam, da grem!!!!!!!!!!!!
branje- jaz sem pravi knjižni molj, ampak od poroda sem prebrala samo 1 kn. in to Veliki brat.. taka lahkotna krimi, večino pa sem v čakalnici pri zobarju prebralauser posted image , vsaj neki zanimivega od zobarja!
prenosna postelja- močno upam, da pridejo časi, ko nam bo uporabna- mali zvečer še v svoji noče bit, se na 5 min oglaša jamra, in sede ter vsane še z zaprtimi očmiuser posted image  Ko pa ga dam k sebi, pa zaspi in se tudi po 2 uri ne oglasiuser posted image  Danes je začel že ob polnoči sračkat- ne vem,kaj mu je, pa vetrovi ga mučijo ( mu je mami zvečer dala malo jabolka, pa sem ji rekla, da sadja od popoldneva dalje ne večuser posted image ), ma takoobčutljivo črevesje naš lump še zmerajuser posted image !
kahlice še nimamo, bi pa probala za kakanje, ker ponavadi ob istem času kaka, ampak bi po moje nehal, sploh, ker se na mrzlo ne bi hotel usest..a obstajajo kakšne z ogrevanjem? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
6.3.2008 7:27:55   
tejč
Juniorka, imaš ZS. PA brez zamere, ker se tukaj javljam.

LP vsem od majčice.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
6.3.2008 7:33:31   
juniorka
Pa še en del user posted image
Včeraj mi pa sploh ni več hotel zaspat podnevi lump mali, pa si je učke skor spraskaluser posted image  Sem ga ob 15ih naložila v avto in sva šla zapravljat! Je kr hitro zaspaluser posted image . Pol sem parkirala pred lokalom( slučajno) in sem uletela na eno belo kavo, opazovala malega skoz okno in uživala v pitjuuser posted image . Ko sem se odločila, da ga zbudim, je pa sam odprl očiuser posted image . Sem mu pa hotla ene jeans hlače v Wenicu kupit, imajo kar udobne, sem si jih že nagledala( kupila še nisem tam nič), pa nisva prišla tako dalečuser posted image , je pa dobil čevlje, res lepe, lahke- v Cicibanu in sicer superfit,bomo vidli, kako se bodo obnesli- jih je imel 2 uri gor, pa je imel malo rdečo nogico na 2 mestih, vendar upam, da je mel samo preveč zategnjeno... Bom še danes vidla, kako bo, drugač jih vrnem!
Ej, ko je treba kam it, naš tudi spi ( še zmeraj), drugače bi pa že eno uro okoli rogovililuser posted image ! Bom morala razgrajat začetuser posted image ...
Upam, da me katera pokliče, ostale pa lep dan ( tiste, ki se učite, pa naj pri vas dežujeuser posted image )!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
6.3.2008 7:47:52   
thumbelina
Jao jao kok sta danes oba tečna. To je za znoret. Celo ljubo jutro eno samo trmanje in vpitje. Tamali samo raztepa okrog sebe, če mu kaj ne paše. Tavelika mu je zabrusila da je butast, potem sem ji jaz dala moralko da tko se ne govori v naši hiši in pol je kr nekaj jezljala nazaj... Ajajajajaj. Kako bom jaz tale dan preživela...
No zdajle sem ju oba dala v Jerčino sobo, pa naj tam delata kar hočeta. DOst mam zdajle hočem 5 minut zase.

Juniorka, midva imava termin v torek ob 14.00. Sam bi se težko dobila s katero od vas, ker bom morala hitet potem domov, po jerco v vrtec in mi ne bo zneslo.... Upam da mi kdaj rata. Naš je tok občutljiv in skoz bolan, da se prav bojim kam hodit, da mi nau kaj staknu, ker sva potem ob termin za terapijo...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
6.3.2008 8:09:10   
zalbi
Dobro jutro!

Hvala za kavico juniorka.

o jej piškotek - user posted image za nejca da bo danes vse ok. drži se punca.

Noč je bila ok, mi je pa čist mimo k zuni fulll piha... nevem, nevem kako bova šli danes kej vn.

Grem Sari zajtrk nardit, pa še sebi eno kavico skuhat.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
6.3.2008 8:26:02   
zoom zoom
Dobro jutro.

Tudi pri nas je bila noč mirna, samo jaz nisem in nisem mogla spatuser posted image . Sem zaradi sebe ful utrujena. Sem pa našo dala že spat, ker je bil atečna in je v sobi tišina. Upam, da se ni usedla. Moj še vedno ni znižal posteljiceuser posted image , ma toliko dela.

Juniorka; sem se jaz hotela javit za kavico, ampak ti verjetno misliš MB Leclerc, a ne.

Greva pa tudi mi2 danes v Lj, zapravit še zadnje € do porodniške, je pa spet tako butasto vreme pri nas, pa spet FUL PIHA. A bo zdej skoz tako, al kaj? Mene veter morčno nervira, ker tamala noče imet kape na glavi in se mi potem zdi, da je od tega vetra non stop smrkava, pač enkrat bolj drugič manj.

Piškotek, kako je Nejc prenesel noč?

Trgovina Wenice se pa meni zdi draga. Sem bila tam 2x in nikoli nič kupila. Sem za tamalo gledala puloverje, niso bili nič posebnega pa so bili 8€, je prodajalka rekla, da so poceni, pa sploh niso. Sem potem v H&M kupila 2 bolj lušna za 8€ (4€ za 1). Je razlika.

Moram it na zajtrk, sem že tako lačna.

Lp

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
6.3.2008 8:38:49   
mojčca
Jutro punce.

Piškotek, kako je z Nejcem??? A je ponoči spal, a ste imeli žurke?? Ja bogi je, res.

Danes pa jaz rabim vaše pesti, da oče uspešno prestane operacijo.

Bi napisala kaj več, pa sem  živčna ko 100 user posted image , pa še Matic se nekaj pritožuje.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
6.3.2008 8:43:31   
Mojca B
jutro,

juniorka hvala za kavico...

joj kolk lepih novičk ste natrosile.

Emina in kaštrun: super, super. Čim lepšouser posted image  vama želim!! Jaz sem na tem podprčju zaključila. Nimam nobene želje še 3-jega imeti. Tko pač je - dva sta več kot dovolj. Vsaj zame.

Sabri in vse ki imate enega al pa hočete 3,4,5: dajmo punce, dajmo punce....

zoom zoom in juniorka: super za podaljšanje

hariba: ma si otvorila sezono. Moj 1. del dan je 21.03.2008 - moram tud še fizuro mal poštimat! Francosko manikuro sem si pa za r.d. zaželela.

Naša je tkoo preveč pogumna, da je kr adijo. Zdaj frajla kr misli, da se lahko spušča. In stoji pri sedežni se pusti in pol šus proti kuhinji. Moram skoz za ritjo stat, ker če ne bomo še ob tist en in edini zobek slej k prej!!

Piškotek: joj tebe je pa res nekdo dal na preizkušnjo. pa saj bo. Bo pa bolelo božčka malega.

še kaj pozabila... ma upam, da ne..

se slišimo..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
6.3.2008 9:03:48   
*piškotek*
Dobro jutro

Noč je minila presentljivo mirno, brez večjih problemov. Zbudil se je ob 00.10 in je hotel pit, potem ob 1.15 je bil pa bolj nemiren (samo ni jokal, se je samo bolj premetaval in stokal pomalem) sem mu dala pa calpol in potem je spal do 5.15, ko je spet malo pil in zaspal do 5.45, potem sem ga pa dala v najino posteljo in je po nekaj minutah crklanja zaspal nazaj do 7.20.

Sem pa vesela, ker je dobre volje in kljub vsemu zaenkrat dobro razpoložen. Malo je bogi, ker bi on šel po tleh pa ne more.

Zdej se greva zrihtat in gremo na polikliniko. Tako da vam več napišem popldan oz. zvečer.

Hvala pa vsem za lepe želje in spodbudne misli. Kaj bi brez vas... user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
6.3.2008 9:09:05   
1vetrnica
dobro jutro še z moje strani,

tamala je spala ok, tamal tudi. Dons sta oba doma pa tati tudi (tati dela od doma), ker je razglasitev ob 13.oo uri. Mal sem živčna, ampak sej bo. Kava bo "padla" na moj račun v živo v vsakem primeru!!! Sam ne jutri, me ne bo, ker imam razgovor s šefomuser posted image user posted image user posted image  Joj, joj, a bo že enkrat mir al ne.user posted image . Hvala za pestke, mi veliko pomenijo. Se takoj javim, ko  bom lahko.

PIŠKOTEK; držim pesti za Nejkota, upam, da bo vse ok. Sam maš pa res smolo, ampak za vsakim dežjem posije sonček in zate bo tudi; ti  bo vse 1000x povrnjeno, ker si fajn punca in si zaslužiš vse lepo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes ful veter piha, tako, da gremo samo v štacuno po žemljico, na kavico pa vse tak.... (tati je doma, juhu praznik)user posted image user posted image user posted image

Vsem vam želim lep pa čimbolj miren dan.

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
6.3.2008 9:35:39   
taška30
Jutro,
Juniorka hvala za kavico.user posted image  
Za Nejca pa en kup user posted image  in seveda za skrbno mamico tudi. Jaz mislim, da kej hudga ne more bit, ker ga očitno ne boli preveč. Res da si mu dala Calpol, ampak tahude bolečine od opeklin ne bi pregnal, tko da najbrž (upam!!!) je res površinsko.

Naša Julija je začela čez noč smrkat in kihat. Danes bova kar notri, za jutri pa nisem ziher če prideva, odvisno kako se bo tole danes razvijalo. Upam, da ne bo hujšega.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
6.3.2008 9:47:12   
lilka
Dobro jutro!

Tinka dremlje, kot ponavadi, danes sem ji ob pol treh mogla dat za jest, je bla takooo lačna, da je v šusu popila 210 flaške. Čez dan zgleda premalo poje, odkar ji več ne miksam, potem je pa lačna. me pa skrbi, ker je P. rekla, da je šla preveč dol in da more začet nabirat nazaj.....

Mleko:heeelp, moja ne pije mešanice  kravje melko voda, ker verjetno ni tako sladko kot Novalac, pa ker Milupine mlečne kašice nimajo sladkorja, kaj naj naredim, mi moremo že enkrat prit iz tega Novalaca?Še sama ko poskusim je ogabnouser posted image Kaj jim ve dajete v flaško?

Mož si je včeraj na babintonu poškodoval gleženjuser posted image , že 3 leta trenira zdej pa tole, ga je dedek zdej peljal k zdravniku, bomo vidli kaj bo, sej nisem vedla zjutraj al naj njega pedenam al Tinkouser posted image

Mojca b: moj delovni dan je tudi 21. 3. in si bom tudi vse uštimala...user posted image  bova mislili ena na drugo a ne?

kaštrun: ja čestitam, bravo za pogumuser posted image user posted image user posted image , meni na misel ne pride, da bi imela še enega, mi slabo postane, če mi kdo sploh omeni, sem pa zelo vesela zate in je res lepa novica, za druge sem ful vesela, jaz pa ne bom več.....

emina: tudi tebi iskrene čestitkeuser posted image

Gaja*: s Tinko želiva Gjai vse najboljše in ji pošiljava veliko poljubčkov...
Veš, Tinka se je tudi čisto pripopala name, od kar je bla bolana, sem mislila da pri njej te faze ne bo, pa ravo zdaj, ko morem jaz v službo.

Piškotek: joj groza, sem kar kurjo kožo dobila, ti bogi revček kako se mi smiliuser posted image , je pa res da se take stvari res hitro zgodijo.....upam, da boste vredu, držim pesti absolutno zelo močno!

Junijorka: čestitam za podaljšanjeuser posted image user posted image

hariba: nimam kaj lakirat imam do nule postrižene, ker so se mi vsi zlomili, pa sem skos mela lepe, preveč delamuser posted image , mam zdej roke ko ena kmetica, taka pa ne grem v službo.....

Mojčca: brez skrbi, jaz že močno držim pesti!

zdej morem pa nehat, se bo Tinka kmalu zbudila, pa upam da ne bo mož s kakšno longeto prišel nazaj ker bom znorela, kdo bo pa še njega pedenal.....

Želim vam krasen dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3089
6.3.2008 9:49:59   
smotka lonib
juniorka!
najprej hvala za kavico. upa,. da se nam boš javila, ko se boš preselila. jest se bom nate spomnila vsak dan najbolj pa takrat, ko imaš rojstni dan tako kot jest 2.4. (če se ne motim).user posted image

Mojčca!
Za tvojega očetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Piškotek!
Dobro opravita. user posted image user posted image user posted image

1vetrnica!
živčke kr stran pomeči, ker jih ne rabiš. Vse bo OK.user posted image user posted image user posted image

MojcaB!
A imate še sneg. Pri nas ga je včeraj kr nekaj stopilo tako, da ga je pol manj, imamo pa še vedno belo.

thumbelina!
si kr predstavljam kako vpitje imate. pri nas sta stara 12 in 7 pa vpijeta kot bi bila stara 3 in 5 letuser posted image . Se starejšemu ne da dopovedat, da naj tamalo ignorira.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 3090
6.3.2008 9:59:48   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: lilka
Mleko:heeelp, moja ne pije mešanice  kravje melko voda, ker verjetno ni tako sladko kot Novalac, pa ker Milupine mlečne kašice nimajo sladkorja, kaj naj naredim, mi moremo že enkrat prit iz tega Novalaca?Še sama ko poskusim je ogabnouser posted image Kaj jim ve dajete v flaško?

No, naša itak ne pije mleka, sploh. Ga ne mara. Ampak zakaj ji daješ pa mešanico mleko/voda? Jaz bi ji dala samo kravje (v vrtcu ga bo dobila), če pa že res misliš, da ne, ji pa zmešaj vsaj Novalac in KM?!?user posted image  Mleko z vodo mora bit res ogabno, tako so včasih za male dojenčke redčili uno mleko direkt izpod krave, ki je res močno...

meni na misel ne pride, da bi imela še enega, mi slabo postane, če mi kdo sploh omeni, sem pa zelo vesela zate in je res lepa novica, za druge sem ful vesela, jaz pa ne bom več.....

Ha, ha, sem se prav narežala.user posted image Lilka, ti me ful spominjaš name pri Mancini porodniški. Še 14 dni preden smo naredili Julijo, sem bila sposobna koga treščit na gobec, če bi mi samo omenil kdaj bomo imeli tadrugega. No........potem smo šli pa na morje, pa morska romantika, pa sonček, pa borovci, pa čist preveč časa, ko je Manca spala po 3 ure čez dan, midva pa nisva imela kaj za počet kot s e k s a t , no, pa sva se samo smejala in brez odvečnih besed naredila še Julijo, čist tko...trenutni navdih....tako da...zarečenega se največ poje, he heuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
6.3.2008 10:27:02   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Ha, ha, sem se prav narežala.user posted image Lilka, ti me ful spominjaš name pri Mancini porodniški. Še 14 dni preden smo naredili Julijo, sem bila sposobna koga treščit na gobec, če bi mi samo omenil kdaj bomo imeli tadrugega. No........potem smo šli pa na morje, pa morska romantika, pa sonček, pa borovci, pa čist preveč časa, ko je Manca spala po 3 ure čez dan, midva pa nisva imela kaj za počet kot s e k s a t , no, pa sva se samo smejala in brez odvečnih besed naredila še Julijo, čist tko...trenutni navdih....tako da...zarečenega se največ poje, he heuser posted image user posted image user posted image

lilka želim, da bi čim prej dobila kašen navdih user posted image  user posted image  user posted image  o taška ti si res carica!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
6.3.2008 11:00:46   
Kaštrun
v albumu nekaj novih slikc. geslo isto kot ponavadi.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
6.3.2008 12:11:24   
mojčca
Kaštrun, super slikce.

Zalbi: sem se prejle spomnila nate, ko je ena napisala, da so v Ljubljani jasli polne, da je pisala Jankoviču in ji je zrihtal vrtec. Preberi si, je prav zanimiva tema (sta pa odprti dve, tako da si preberi kar obe).

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
6.3.2008 12:32:33   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Taška30!
Pol se pa letos pazi romantike na morju in  s e k s a, da ne bo nazadnje še tretjiuser posted image prišel.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne pod borovci, ampak raje pejta v šotoruser posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
6.3.2008 12:35:34   
smotka lonib
kaštrun!
Kok je Lučka fletna. Taka lepe očke temne očke ima. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
6.3.2008 12:44:13   
tejkag
Ojla!
piškotek- držim pesti za Nejcauser posted image
mojčca-pa za tvojega očeta tudiuser posted image

Kar pa se tiče še enega otroka,zaenkrat samo NE HVALAuser posted image . Zaenkrat mamo eno čist dovolj,je ta živa za dva. Nima niti pet minut mira,kar nekaj se mora dogajat okoli nje. Ker pa se ne plazi in še ne hodi samostojno trpi predvsem moj križ. Mogoče si bomo čez par let omislili še kakšnega, najprej pa se morm malo naspatuser posted image in si najt službo.
mleko-naša ne pije nobenega mleka, flaše nima že od petega meseca dalje. Te linote pa ji delam na hipp mleku,saj zdaj mam zadnjo škatlo,pol bom začela z alpskim.

o.k. šibam

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
6.3.2008 12:55:10   
Mojca B
hej,

se na hitro javim. Ponavadi spi in čim začnem pisat.. evo Jona!! pa ne da bi slišala, ker itak spi na drugem koncu bajte.. kaj pa jaz vem...

Kaštrun: super fotke. Luštna bučka. Sloh ni vidit drobcena... če se ne motim ima tvoja tam nekje kg k naša...

Sicer pa sploh ne  vem kaj sem hotla napisat.

a ja Lonib: ja imamo še sneg. Ga je nekaj sicer pobralo včeraj ampak se da še kak snežak naredit.

Zdaj sem še jaz začela kihat, pa zabasan nos imam.. tko, da smo vsi komplet nekaj smrkasti..

Taška30: letos ziher ne boš imela tolk časa.. Ker dvomim, da bosta obe spali...:)

Mleko lilka poskusi malo sladkati. Naši sem ga ene parkrat sladkala potem to ukinla in ga pije. Sicer ji not vmešam al gres al pa čokolino... zvečer je flaška pr nas zakon...

Danes jo moram slikat s titim enim OGROMNIM zobom.. ej je hecna. Prpopam slikco, če mi le rata...

nič šibam še mal se na kavč podolgat.

l.p. mojca
Zdaj je porajtala, kje imamo spravljeno čokolado. In skoz teži, da odpiramo tisti predal. In seveda ji dam kdaj pa kdaj... še men se sline cedijo kaj se njej ne bi...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
6.3.2008 13:11:55   
taška30
Joooj, kolk je Lučka luštna!!!user posted image  Me pa zanima kaj ima napisano na tisti rdeči majčki od daddy-ja - se ne vidi dobro.user posted image
Od mojga moža sestra (torej Julijina teta) je Juliji prinesla majčko: If you think I'm cute, you should see my auntie.user posted image  Dobra, ane?user posted image

Drugače pa, da ne bo zdaj izpadlo, kot da je Julija en spodrsljajuser posted image  (no, sej v bistvu res ni bila planirana), moram povedat, da: ko sem prišla domov z morja in preživela prvi šok ob pozitivnem CB-ju, sem si rekla Hvala bogu, da se je tko zgodilo. Ker če bi jaz razumsko planirala drugega otroka, sem prepričana, da bi Manca ostala edinka. Res.user posted image  Tako sem pa zdej ful srečna, da sta dve.
In pri tem bo ostalo!!!user posted image Lonib, naj te spomnim, da gre letos z nami na morje tudi g.Mirena.user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
6.3.2008 13:29:04   
zalbi
mojčca - ja hvala sem prebrala, sm že napisala svoje mnenje... jah nje je pač ratal, jst pa nevem komu sem se zamrla, da nočjo Sare sprejet v vrtec.

Sva bili zunaj - ej prou bedno vreme, ful piha, prou mrzlo je... brrr...

kaštrun - ej prou res je luškana tale tvoja pikica...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?