|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
5.3.2008 11:26:04   
Anonimen
hojla!!
lara mi spi. sem jo danes dala izjemoma malo prej spat, ker je bla zaspana, pa še popoldan mislimo iti v šoping v MS, tako da mi bo ziher nazaj grede zaspala, potem pa je itak sedaj vseeno, ali gre sedaj spat ali komaj čez 1 urco....
moram pa rečti, da se to 1x spanje na dan obrestujeuser posted image . zvečer je že tako utrujena, da kar padne v posteljo.
aja, pa čez dan jo dam toliko v petlek, da se ona nahodi ob ograjici - tako uživa, pa spet pade, pa se spet pobere in hodi in gleda, mi ji seveda ploskamo in je tako vesela...

aja, nisem povedala, da imava svojo finto - ji rečem nos, nos, potem pa si nasloniva glavi na čelu skupaj, in potem se noskavauser posted image user posted image

zoom-zoom in juniorka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  -bravo za podaljšanje. hihi, vas bo pa res ogromno domauser posted image . no, saj se vam jaz potem tudi kmalu pridružujemuser posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
5.3.2008 11:26:22   
*piškotek*
A ja, srečanje:

kdaj????      Petek ob 10 ???

Kje????        Ljubljana, Kranj ???

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
5.3.2008 11:29:42   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

A ja, srečanje:

Jaz imam v petek ob 10.15 z Manco telovadbo. Če se boste zmenile za Kranj mogoče pridem, nisem pa 100%, pa če boste seveda dovolj dolgo čvekale, da mi ne boste vse pobegnile domov.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3028
5.3.2008 11:36:13   
Kaštrun
joj joj, ne vem zakaj ni smeška ki se valja po tleh  user posted image   user posted image  
zdele bi jih nalimala ene par user posted image  user posted image  

taška, teb se pa tolk nasmejim zmeri. še vedno se vsakič, ko me jajčnik boli, spomnim na tvoj jajc, ko si rekla, da ga čutiš kako se premika, ko maš ovlulacijo user posted image  user posted image

mojčca sedi 5! user posted image  

no, če bo šlo vse po sreči in bo vse potekalo lepo bomo oktobra dobili novega družinskega člana. ker sem imela res neredno in zmešano M sem test delala dokaj pozno. noseča sem malo manj kot 2 m, ker pa je moj G Drobnič čisto "bizi" imam pregled šele v ponedeljek, kjer bom upam da videla tudi svojo pikico. nosečnost nas je pa kljub "želji po novem user posted image " čisto presenetila, ker glede na moje ciste, neredne M in POMANKANJE s*e*k*s*a... (madona sploh se še nisem naseksala od prvega poroda user posted image  user posted image  user posted image )

aja služba... ja delat bom šla glih za slabe 3 mesece, pa ne vem če se mi splača user posted image  

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 3029
5.3.2008 11:37:54   
Anonimen
hariba - super, da imaš v službi sedaj bolj na izi, in da lahko skočiš na en čvekuser posted image . ne mi zamerituser posted image . jaz samo upam, da bom sploh dobila računalnik. ker kot sem že napisala, našo TSO zapirajo. večina jih več ne dela, ostalo jih je še ene par, da to razprodajo, kar je še ostalouser posted image . res žalostno, kaj so naredili s tako lepo in moderno firmo - jebeš to EU - sem tak jezna. joj, sorči.
no, upam, da bom dobila kak računalnik na mizo. ker sem zadnjič, ko sem bila tam, se mi je skoraj srce utrgalo, ko sem vidla mojo pisalno mizoo prazno - brez PC. res imam pravo grozo iti nazajuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
5.3.2008 11:45:37   
sabri
kaštrun:user posted image user posted image user posted image bravo punca, sem prav vesela za vas nove nosečke, me je skoraj zagrabilo, povdarek na skorajuser posted image .
Jaz mam pa jutri spet en nepričakovan razgovor za službo, držite pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
5.3.2008 11:46:29   
JAPE
user posted image user posted image user posted image  OOOO Kaštrun čestitke, čestitke! Sem ful vesela za take luštne novičke! Res!
Pa drugače a se v redu počutiš? Bravo še enkrat in vso srečo! Pišuka je še mene prijelo....hec, hec!

Zoom zoom in juniorka user posted image user posted image user posted image  Super, da bosta še vidve malo dlje s tamalima!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
5.3.2008 11:56:14   
gaja*
Ojla user posted image
Nisem se zgubila, ampak moja služba se tako hitro približuje, da časa zmanjkuje s svetlobno hitrostjo user posted image Začeli smo z uvajanjem pri najini varuški. Morem povedat, da odkar sva prišli z gajoiz bolnice je katastrofa, ker se je še 100x bolj navezala name user posted image Je kr sr*nje tole zdaj. Pa sej bo. Še naslednji teden imam časauser posted image

Kaštrun: iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image Kaka lepa novica user posted image user posted image user posted image Želim ti mirno in zdravo user posted image Juhuhu user posted image user posted image user posted image

Pa tudi za Emino sem nekje prebrala, da bo spet mamica user posted image user posted image user posted image Juhuhu še enkrat user posted image user posted image
Uh, ste mi naredile lušte user posted image user posted image Jaz pa upam, da bomo počakali tak dolgo, ko imava planuser posted image user posted image

Drugače pa smo ok. Gaja je vredu, malo jo še silim s pijačo, da več pije.

Sem pa jaz že čisto raztresena. Sploh ne morem verjet, da grem čez 13 dni delat user posted image user posted image user posted image KO se imava pa z gajo zdaj tako fajn user posted image

Grem pa jaz danes k frizerju, se mi ne da več čakat do službe. Bom pač že par dni prej lepa user posted image user posted image

Tak, šibam, že cela soba smrdka od gajine plenice user posted image user posted image

Aja, danes tudi mi praznujemo 11. mesecev! Lep dan ti želim, moja Gaja user posted image user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
5.3.2008 11:59:23   
smotka lonib
juniorka!
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

emina83 in kaštrun!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej sta me pa razdražile. Jest bi še kr enega imela. user posted image Z Zalo tok uživam, da si resnično želim še enega. Najbrž bo katera rekla, da sem malo usekana ampak nisem. Sem mojemu rekla, da bi še enega, pa me je mal čudno gledal.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
5.3.2008 12:00:08   
smotka lonib
sabri!
držim pesti  glede razgovora za novo službouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
5.3.2008 12:05:56   
Anonimen
kaštrun in emina (če nas seveda še kaj preberešuser posted image ) - super, bravo, čestitikeuser posted image user posted image .

gaja - ja, sedaj, ko so že malo večji in bolj zanimivi, in se lahko z njimi tudi že malo poigramo, sedaj pa v real life in jih prepustiš nekomu drugemuuser posted image . meni je kar malo hudo, ko se spomnim na evo. pa saj je v bistvu pri babici gor zrasla. pustila sem jo tam ob 6.30, prišla po 15 uri. zvečer pa je šla ob 19 že spat. pa še v tem popoldanskem času moraš nekaj skuhat, naredit... res groza., če se samo na to spomnim. saj nimaš nič od otrok pozneje, oni pa v bistvu od tebe tudi ne.....

sem pozabila darila - mene tudi domači vparšajo, kaj naj kupijo. pa potem povem, oni pa se potem odločijo med sabo in potem kupijo. no tašča pa je vedno dala denar - po eni strani žalostno, po drugi pa ima sedaj eva že toliko našparano - pa ji bo še enkrat itak prav prišlo

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
5.3.2008 12:07:22   
Anonimen
sem pa res pozabljivka

gaja - vse najlepše
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
5.3.2008 12:12:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

user posted image Zdej sta me pa razdražile. Jest bi še kr enega imela. user posted image Z Zalo tok uživam, da si resnično želim še enega. Najbrž bo katera rekla, da sem malo usekana ampak nisem. Sem mojemu rekla, da bi še enega, pa me je mal čudno gledal.

hehe, jaz sem včeraj ravno slekla oni ležalnik. me je eva vprašala, ja kaj pa delaš. pa sem rekla, da bom to oprala, saj ne bomo imeli več nobenega dojenčka. pa moram odkrito povedat,  da me je tudi kar malo stisnilo pri srcu... jaz če bi po pomoti zanosila, sigurno ne bi šla delat spalva, bii meli pa še enegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3038
5.3.2008 12:16:02   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: valika

user posted image Zdej sta me pa razdražile. Jest bi še kr enega imela. user posted image Z Zalo tok uživam, da si resnično želim še enega. Najbrž bo katera rekla, da sem malo usekana ampak nisem. Sem mojemu rekla, da bi še enega, pa me je mal čudno gledal.

hehe, jaz sem včeraj ravno slekla oni ležalnik. me je eva vprašala, ja kaj pa delaš. pa sem rekla, da bom to oprala, saj ne bomo imeli več nobenega dojenčka. pa moram odkrito povedat,  da me je tudi kar malo stisnilo pri srcu... jaz če bi po pomoti zanosila, sigurno ne bi šla delat spalva, bii meli pa še enegauser posted image

bom pa jest probala spet po pomoti zanosit. bom šla kr ola gume prebodit z bucko, če ne ne bo ničuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
5.3.2008 12:16:32   
smotka lonib

sem pa res pozabljivka

gaja - vse najlepše
user posted image

se pridružujem čestitki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
5.3.2008 12:21:17   
tejkag
Ojla!
kaštrun, emina čestitke pa lepo user posted image vama želim.user posted image Katera bo naslednjauser posted image ?
gaja-user posted image vse najboljše
prenosna posteljica-midva sva šla ravno včeraj po njo v Baby center. Sem jo tu na forumu vidla ob strani in je bla samo 35 evrov pa sva kar skočla v mesto po njo. Samo ne me vprašat kake komedije sva mela. Prideva v 1. Baby center pa mi prodajalka reče da takih pa nimajo in da so cene na netu drugačneuser posted image , sreča da nisem kupla tiste dražje, o.k. greva v drugega,nimajo-razprodano no in nama ostane še tretji-tam pa imajo in user posted image celo po 35 evrov kot je blo na netu. Barabe user posted image user posted image me je ona v 1. hotla kar napiuser posted image da bi pač dražjo vzela. No in  naša Lana je začuda rada notri,danes je prvič tud spala v njej,ker čez dan spi v dnevni sobi al pa v omini spalnici in je najbolj varna pač prenosna posteljica.
V glavnem me niso napiuser posted image .

O.k. se še kaj javim,zdaj morm bejbi dat kosilo.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
5.3.2008 12:27:22   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

A ja, srečanje:

Jaz imam v petek ob 10.15 z Manco telovadbo. Če se boste zmenile za Kranj mogoče pridem, nisem pa 100%, pa če boste seveda dovolj dolgo čvekale, da mi ne boste vse pobegnile domov.

Ja, a se potem dobimo jutri? Samo kolikor vem si rekla, da gre oče na operacijo in ti ni do tega da greš ravno jutri na kavico. Meni je pa vseeno, lahko tudi jutri.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
5.3.2008 12:36:07   
1vetrnica
o punce, bravo, danes je dan veselih in pozitivnih novičkuser posted image user posted image user posted image user posted image

gaja vse najboljšeuser posted image

sabrička, teb pa stiskamo pestiuser posted image

zdej pa kosilce kuhatuser posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
5.3.2008 12:44:39   
*piškotek*
Kaštrun: ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa uživaj v user posted image !!!
Je pa to res kar malo vpliva na "psiho" - jaz bi tud zdej mela še enga (ko ste mi take lušte naredile). Samo pri nas po vsej verjetnosti glede na razmere ne bo nič več... user posted image  Jaz bi sicer po eni strani mela še nega, po drugi pa ne - mislim tako osebno jaz - brez vpliva kogarkoli in ne glede na razmere - ker sva imela z našim user posted image  na začetku kar nekaj težav (dojenje, spanje,...). Pustimo pa se presenetiti usodi, bomo videli kaj bo prinesel čas.

Gaja*: vse naj naj za "zadnjo" obmesečnico user posted image

Sabri: dobro opravi na razgovoru user posted image

Prenosna posteljica: mi jo tudi imamo, smo jo imeli na morej lani s seboj in je uredu spal, si pa tudi jaz ne znam predstavljati biti brez nje, ker tudi nikoli ne spi pri nama na sredi.

Grem gledat kako se kuha...

Neposredna povezava do sporočila: 3044
5.3.2008 12:46:39   
thumbelina
Vau same lepe stvari brem.
Čestitke juniorki za podaljšanje, pa kaštrunu in emini za novega dojenčija. Joj meni se vedno milo stori ko slišim da bo kera imela dojenčka, sam jaz pa ne bi več. Res ne. Mam dost scvrtih živcev s tema dvema. Kar me že pripelje k drugi temi. tamali je trmast za pop... ma to se kr po tleh meče. raztepa z glavo, da je prav nevaren sam sebi, tko da bo tale tud hujši kot taprva. Taprva se nam je prvič zares strmala šele ko je bila stara 1 leto, prej je bolj sitnarila.... Ta pa če mu kaj ni prav, recimo ne uspe listati knjigice takok ot bi on rad in začne raztepat z rokami, razmetvat tisto bogo knjigo, in zraven tuli kot jesihar....

Tako zdaj se grem pa še mulčku malo posvetit, saj veste telovadba pa to...

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
5.3.2008 13:59:02   
Anonimen

bom pa jest probala spet po pomoti zanosit. bom šla kr ola gume prebodit z bucko, če ne ne bo ničuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem ti dala idejouser posted image user posted image user posted image , sedaj pa na delouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3046
5.3.2008 15:39:29   
zoom zoom
Čestitke vsem za vesele novičke. Želim vam veliko sreče in čim bolj pridne otroke, da bosta(e) lahko vmes tudi kaj počivali(e). eE-ji v oklepaju, če je še kakšna pa noče povedat.

Bi pa tudi jaz imela takoj še enega, samo se mi zdi, da smo tudi pri nas končali  z dojenčki. BOmo raje počakali na vnukeuser posted image

Zalbi: a si že dobila odgovor? Kako je bilo danes na razvojni? Kako pa drugač?

Kaj je pa zdej s srečanjem? Kdaj? Kje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
5.3.2008 15:47:18   
hariba
juniorka super za podaljšanje!
kaštrun in emina želim vama čim prijetnejšo nosečnost in zdravega user posted image .
smotka lonib no akcijo imate pogosto, ti kar pridno napikaj cel paket kondomov, jaz pa bom držala pesti, da bo podvig uspešen. Bo Zla vesela, se bo iemla skom prepirat in igrat. Pa user posted image  naredita, da bova obe imeli 2 para, samo malo drugače razporejeno.
No moj zadnji dan gre h koncu, čeprav je sreda ni bilo hujšega, razen tega da sem mogla že danes 1 uro dlje v službi ostata, Na srečo je moj doma danes. Kako bo pa naslednjo sredo, ko bom v službi do 19h pa še nimam pojma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
5.3.2008 16:52:03   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

smotka lonib no akcijo imate pogosto, ti kar pridno napikaj cel paket kondomov, jaz pa bom držala pesti, da bo podvig uspešen. Bo Zla vesela, se bo iemla skom prepirat in igrat. Pa user posted image  naredita, da bova obe imeli 2 para, samo malo drugače razporejeno.

Ja, sem jest našemu rekla, da Zala rabi družbo, da ne bo sama hodila v šolo (imamo do avtobusne postaje 2,5km).user posted image

Si pa sploh ne predstavljam, da bi morala jest iti že delat.user posted image jest bi uradno začela delat 10.3. ampak sem takrat še ta stari dopust notr vključila tako, da bi pol začela delat 1.4.. Zaradi podaljšanja pa  se zadeva premakne za 3 mesece tako  da ponucam ta stari dopsut in začnem delati 1.7.08 razen, če ne bomo še kakšega narediliuser posted image .
Upam, da se enkrat srečamo. Vsaj poleti bi se lahko vkup dobile.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
5.3.2008 18:36:56   
sabri
Čestitke Gaji za 11 mesecevuser posted image
Kaj je zdaj to punce, pa bi se lahk prej zmenile na kakem srečanju, da bi bile spet isti mesec nosečke nouser posted image , a ne da smo mal raznežene, me pa res zanima, katera bo naslednjauser posted image .
Moj je danes itak rekel, če ne dobim dobrega šihta, bodi pa še maaaaal doma okroglauser posted image . Ga bom vprašala po njegovih treh mesecih porodniške, če bo še isto misliluser posted image .
Grem ji zrihtat večerjo, pa jo dat vsaj do 20 spat, včeraj je zaspala kasnej malo čez 21 in je spet nemirno spala in se itak sredi noči zbudila in zjutraj prej. Očitno ji paše prej spat in potem dlje spi. meni super.

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?