mojčca
|
Ojej Piškotek, bogi Nejc. Sploh ne moreš verjeti, da lahko sekunda nepazljivosti pripelje do take nesreče. Močno držim pesti, da so opekline samo površinske in da se kmalu zacelijo. Eno in za Nejca. Zalbi, ti se kar lepo uči, da nam potem v ponedeljek sporočiš, da si izpit uspešno opravila. Je pa ravno danes ena prijateljica oz. včeraj delala ZUP in ga uspešno opravila. Je pa rekla, da jih je kar nekaj padlo (so mislili, da je stvar čisto izi in da jo bodo naredili skoraj brez učenja). Sabri, a že zbiraš kandidatke, ki se bodo s tabo v družbi sprehajale s trebuščki in kofetkale. Jaz se vam ne pridružim, imam dva otročka čisto dovolj (no, saj me zagrabi, da bi še enega, ampak preležati še eno nosečnost, pa potem spet skrb, ker bo otroček hipoton, ne hvala, ne bi). Smotka Lonib, kako pa se kaj obnese voziček????? Sedaj ga pa sploh lahko preizkusiš, ko imate dosti snega (če ste zraven seveda kupili zimske gume ). Pa še eno vprašanje: a si kondome že popravila, to se pravi, da jim narediš kakšno lepotno luknjico, takšno, čisto mini. Veš, kako bi bili v službi veseli, da jim sporočiš, da si in da naj te dve leti še ne pričakujejo. Vetrnica, jutri sporoči rezultate mature. Se že veselim, da si jo naredila in nas v petek počastiš (mal heca pa mora biti, kar se tiče "da daš za kavo"). Glede uspešno opravljene mature pa itak ne dvomimo, saj smo ja držale pesti. Gaja: vse naj, še malo, pa bo prva svečka . Srečanje: mislim, da bo v petek šlo, bom pač prosila taščo, če lahko ona pelje Manco na terapijo . Drugače se je pa Matic danes non stop nekaj jokcal, pa pritoževal. Mislim, da ga spet mučijo zobki, ampak ko mu pogledam dlesen, ni nič videti Grize pa vse, kar vidi, najbolj pa še mene. Pa Manco stalno vleče za lase, tako da se mi kar smili.