|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
5.3.2008 18:38:16   
sabri
Aja srečanje, jaz jutri ne morem, v petek pa lahk. Zmenite se pa bomo videli.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
5.3.2008 19:32:15   
JAPE
Ja res smo se raznežile ob lepih novicah...! Samo pri nas še ne bo tko hitro. Sem mela v nosečnosti težave z bruhanjem, da sem se odločila, da na tej porodniški, ki pripada Klari, da ne bom bruhala....user posted image

Srečanje: v petek ob 10.30 v Meractor Centru v Kranju, da bo še Mojčca lahko prišla!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
5.3.2008 20:13:14   
zalbi
Helou!

Emina in kaštrun - waw čestitke - ja tut mene prijemlje, ampak no, še malo bom počakali...

juniorka in zoom zoom - čestitke vama, torej spet edina ostajam v negotovosti. Ja v Ra sva bili danes zjutraj - mah spet nama je pokazala vaje in to je to... čez 14 dni pa spet...

srečanje - men je vseen kdaj in kje, le določte in to je to.

hariba - uh, fajn da je lep začetek dela...

1vetrnica - držim in stiskam pesti na rokah in noga za jutrišnji najboljši rezultat

mojčca - mislim jutri nate - pa da bo s tvojim očetom vse najbolje.

sabri - midve se lahko zmenva za srečke user posted image , no pa piškotek bi lahko, pa lonib, gaja, taška30 - tut ti bi lahko enga fantka še mela...

nč punce se grem učit - ponedeljek se bliža - a ja, pa jutr grem k frizerju se grem zrihtat za razgovoruser posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
5.3.2008 20:19:43   
sabri
Zalbi: ajde učit se, hi, hi, ti nisem nič fouš. Pol pa dobre službe, mal delat pa akcija bebic, se prej organiziramo, da bom uživale porodniške na kofetkih skupaj.user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
5.3.2008 20:37:07   
*piškotek*
Punce, ko že misliš, da se ti ne more narest nič hujšega v življenju, te spet doleti...
Jaz sem čist adijo...

Sem šla v šolo in še predno sem prišla do tja, me kliče moj, kje ima Nejc zdravstveno izkaznico, češ da se je opekel po rokici, ko je prijel za vročo pečico. Men se je kar zameglilo pred očmi. Kako se to v sekundi lahko naredi taka nesreča... Pa komurkoli, res.
Itak da nisem mogla v šolo in sem jih počakal da so priletel v Ljubljano, me pobrali in smo leteli na urgenco. Opečeno ima celo desno dlan, vse je bilo v mehurjih, tako da so mu 2 predrli, eden je pa že bil predrt in so mu ščistili, povili rokico, jutri pa imamo na polikliniki pregled pri zdravniku za plastiko. Baje so ocenili da so samo površinske poškodbe (upam da res, bom pa več zvedela jutri tam) in ne kaže na kaj globjega in naj ne bi bilo nič drugega poškodovanega.
Je pa moj revež tako jokal, da se mi je kar srce paral. Res je bogi. No, pol je v avtu malo zaspal, ko smo se peljali domov, doma je bil potem kar dobre volje, še pojedel je veliko za večerjo, pa dala sem mu calpol proti bolečinam, in je šel spat ob 20.
Je pa ful kriza, ker bi on šel na tla, pa bi se plazil in tako, tako da sploh ne vem kako bomo speljali te naslednje dni, ko se ne bo mogle opreti na rokico.

Punce moje drage, držite pesti za mojega sinkota, da mu bo čimprej boljše. Meni gre samo na jok...

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
5.3.2008 20:42:51   
zoom zoom
Piškotek: bogi Nejc. Upam, da ne bo hujšega in da je res samo površinsko. Držte se.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
5.3.2008 20:45:21   
thumbelina
Evo jaz sem že stuširana, pa kopalnico sem spucala pa hodnik in kuhinjo pomila po tleh. Jao jao, zdaj ko imamo dva packača je kuhinja za znort, non stop zagazim v kakšen grah al pa kropir n atleh in ko pogruntam ugotovim poleg tega tudi to da sem to packarijo raznesla po celi bajti.... Če je Jerca hudo samostojna v enih rečeh (wc ipd...) je pa za mizo prava katastrofa:
1. je počasi kot da bi se ji sanjalo
2. no nstop ji nekaj pada po tleh, tako da smo že rekli da bomo nabavli eno kuro in jo spustili 2x na dan pod mizo da bo pospravla tist kar ona zmeče po tleh...
3. kozarce non stop prevrača in poliva

No tamali pa itak zdaj če mu kaj ne paše, sam jezik ven porine, da se hrana izvrstno zakotali do tal v prostem padu...

sklep: pod mizo je non stop ena hudo lepljiva packarija....user posted image

Popoldne sem bila na CSD, da sem nesla še en papir za podaljšanje porodniške, pa mal v štacuno. NO zjutraj sem pa popokala oba mulčka insem šla v šolo (tam kjer delam). So ble ženske ful vesele. Sem jih same tanrbolše frendice nabasla vse na kupu ko so imele frej uro insmo prav fletno poklepetale. Matevž se je vsem cukrasto šmehljal, ko je katera hotel, da  ga vzame, jok brate odpade... No Jerco je pa takoj ko smo prišli v zbornico zahopsala ravnateljica in jo je kr s seboj vzela v razred, da ji je kao pomagala učit učenceuser posted image user posted image user posted image . No v glavnem naši muli se je zadeva hudo dopadla in je hodila po šoli z ravnateljico v roki kot pav z dvignjeno glavo...

Tako da je bil kar pester dan.

Upam da bo noč mirna, prejšnja je bila namreč daleč od tega. Ob pol polnoči se je naš mulo zbudil, pasel kravice in bil čist v raketnem pogonu, mu dam dudo in grem nazaj spat. Ob pol treh se spet zbudim in ga slišim kako goflja. in ni nehal do štirih, seveda se je njegovo gofljanje najprej sprevrglo v jezno kreganje in nazadnje v huronski jok, če sem odšla iz sobe. NIč sem mu dala 150 mleka, je vse zdunfal in potem spet huronsko dretje, jah pol sem ga pa popokala in dala na najino pojstlo, in zaspala. ENkrat je menda tud on zaspal, ker je zjutraj sladko spančkal, ko sem se jaz zbudila vsa zmačkana, poležana, polomljena in še kaj....

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
5.3.2008 20:55:08   
thumbelina
Ja pišuka piškotek. Gorzno. Daj pomiri se, pocrkljaj ga, po moje kaj velik niti ne bo hotel plazit se, ker ga bo bolelo. Tako da se bosta več nosakala, al pa sedela. KO bo čez kakšen dan bolje, ga pelji kam, tja kjer mu je všeč, da mu bo lažje.
DRugače pa je to res grozn. Jaz sem se opekla ko sem bila noseča z Matevžem. Mi je ocvrta riba, ki sem jo jemala iz vrelega olja padla direkt na nogo. Vse sem imela v mehurjih, potem mi je Jerca čez par dni ko se je trmala še pocepetala na tiste mehurje da se mi je vse predrlo... Jao jao, si sploh ne predstavljam, kako šele boli takega bogega malčka. Držim pesti Piškotek za mirno noč.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
5.3.2008 21:11:08   
smotka lonib
piškotek!
upam, da so opekline res samo površinske. Za Nejca pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
5.3.2008 21:27:38   
mojčca
Ojej Piškotek, bogi Nejc. Sploh ne moreš verjeti, da lahko sekunda nepazljivosti pripelje do take nesreče. Močno držim pesti, da so opekline samo površinske in da se kmalu zacelijo. Eno user posted image  in user posted image  za Nejca.

Zalbi, ti se kar lepo uči, da nam potem v ponedeljek sporočiš, da si izpit uspešno opravila. Je pa ravno danes ena prijateljica oz. včeraj delala ZUP in ga uspešno opravila. Je pa rekla, da jih je kar nekaj padlo (so mislili, da je stvar čisto izi in da jo bodo naredili skoraj brez učenja).

Sabri, a že zbiraš kandidatke, ki se bodo s tabo v družbi sprehajale s trebuščki in kofetkale. Jaz se vam ne pridružim, imam dva otročka čisto dovolj (no, saj me zagrabi, da bi še enega, ampak preležati še eno nosečnost, pa potem spet skrb, ker bo otroček hipoton, ne hvala, ne bi).

Smotka Lonib, kako pa se kaj obnese voziček????? Sedaj ga pa sploh lahko preizkusiš, ko imate dosti snega (če ste zraven seveda kupili zimske gume user posted image ). Pa še eno vprašanje: a si kondome že popravila, to se pravi, da jim narediš kakšno lepotno luknjico, takšno, čisto mini. Veš, kako bi bili v službi veseli, da jim sporočiš, da si user posted image  in da naj te dve leti še ne pričakujejo.

Vetrnica, jutri sporoči rezultate mature. Se že veselim, da si jo naredila in nas v petek počastiš user posted image user posted image user posted image  (mal heca pa mora biti, kar se tiče "da daš za kavo"). Glede uspešno opravljene mature pa itak ne dvomimo, saj smo ja držale pesti.
Gaja: vse naj, še malo, pa bo prva svečka user posted image user posted image user posted image .

Srečanje: mislim, da bo v petek šlo, bom pač prosila taščo, če lahko ona pelje Manco na terapijo user posted image .

Drugače se je pa Matic danes non stop nekaj jokcal, pa pritoževal. Mislim, da ga spet mučijo zobki, ampak ko mu pogledam dlesen, ni nič videti user posted image  Grize pa vse, kar vidi, najbolj pa še mene. Pa Manco stalno vleče za lase, tako da se mi kar smili.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
5.3.2008 21:29:45   
Anonimen
piškotek - upam, da bo z nejcem čimprej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image . sem imela eno hudo opeklino na nogi, in vem, kako to groooozno boli. se mi nejc prav smili. ubožčekuser posted image . pa če vam niso povedali, manj ga bo bolelo, če bo imel rokico vedno više - da bo čim manj pritiska (od notranje strani-kri) - ne vem drugače obrazložit

Neposredna povezava do sporočila: 3061
5.3.2008 21:45:30   
sabri
piškotekuser posted image user posted image user posted image saj vem, da te ne bo nič dosti potolažilo, kar ti bomo rekle, ampak res se prekleto hitro kaj naredi in to takrat, ko najmanj misliš, upam in držim pesti, da je čim manjša opeklina, se bo pa hitro zacelilo, se je prijateljici tudi 1 leto stara punčka opekla z vročim roštiljem poleti, res grozno, ampak se ji je res hitro zacelilo, ker so tak majhni in se tudi nič ne spomni hvalabogu. Je pa vseen grozno, no. Upam da te vsaj malo potolažimo.user posted image
mojčca: a ne da je prav luštno tkole fajn družba, kot ste ve na kofetkih in mi je kar malo žal, ker se končuje, čeprav a drugegauser posted image pa tudi jaz ne, ali pa ne še.

vprašanje: očitno vidite, da mi slikica v avatarju ni uspela, ne znam jo prav pomanjšati, pa zanima me, kako tudi druge slikice daste not, primer da nimate shranjenih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
5.3.2008 21:50:32   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Smotka Lonib, kako pa se kaj obnese voziček????? Sedaj ga pa sploh lahko preizkusiš, ko imate dosti snega (če ste zraven seveda kupili zimske gume user posted image ). Pa še eno vprašanje: a si kondome že popravila, to se pravi, da jim narediš kakšno lepotno luknjico, takšno, čisto mini. Veš, kako bi bili v službi veseli, da jim sporočiš, da si user posted image  in da naj te dve leti še ne pričakujejo.

Po mojem bi mojga komandirja kap zadela. Bi bil pa štos, da bi kake dvojčke ali pa trojčke imela, pol bi kake dve leti in pol bila domauser posted image user posted image user posted image user posted image . Nič še nisem luknjic naredila, ker se moram še odločit kdaj naj bi začela, da pol izračunam mesece. Še najbolj bi bilo delati takrat kot smo Zalouser posted image .

Voziček zdej samo stoji kot razstaven exponat, s tem, da Zalo malo popeljem po dnevni sobi. Se ji ful dopade in uživa. Zimske gume imamo, sam kaj ko bi pri nas rabili še verige, da bi sploh kam lahko šla. je pa ta voziček namenjen za v trgovino in kam za na lepše. Za te božje rovte, kjer sem jest doma, je ta star čist dober, ker ta novega je škoda.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
5.3.2008 21:55:51   
mojčca
Lonib, če mene vprašaš, ne šparaj vozička. Kaj pa boš potem z njim, ko bo skoraj nov, tvoja lepotička pa bo že hodila in ga ne boste več rabili. A ga boš skoraj zastonj prodajala naprej. Če si pametna ga uporabljaj vsak dan in ne samo občasno, za na lepše. Če bo umazan, ga boš pa pač oprala in bo spet čist.

Sabri: glede slikic, ti jaz ne znam nič pomagati. Meni je te slikce gor naložil moj, ki obvlada te zadeve.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3064
5.3.2008 21:57:01   
smotka lonib

Sabri, a že zbiraš kandidatke, ki se bodo s tabo v družbi sprehajale s trebuščki in kofetkale. Jaz se vam ne pridružim, imam dva otročka čisto dovolj (no, saj me zagrabi, da bi še enega, ampak preležati še eno nosečnost, pa potem spet skrb, ker bo otroček hipoton, ne hvala, ne bi).

Mojčca!
Če si želiš, kar lepo pejta v akcijo. Ne smeš študirat, kva te bo spet čakalo in kako bo bo otrok hipoton. Mogoče pa ne bo tako. jest sem zmeraj govorila, da ne bom več noseča, ker sem pri prvih dveh ful krvavela (po pordou zaradi posteljice, ki se ni hotla izluščit) in še otroka nista nič spala. Pol se nam je pa čist tako zgodilo by the way.Pa sem tud kar pričakovala, da bom imela težave, ker imam zmeraj posteljico čisto nizko. Če se bo moj strinjal, ti sporočim kdaj bomo začeli, pa še pol vidva začneta. Bomo tekmovali kdo bo hitrejšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
5.3.2008 22:00:32   
smotka lonib

Lonib, če mene vprašaš, ne šparaj vozička. Kaj pa boš potem z njim, ko bo skoraj nov, tvoja lepotička pa bo že hodila in ga ne boste več rabili. A ga boš skoraj zastonj prodajala naprej. Če si pametna ga uporabljaj vsak dan in ne samo občasno, za na lepše. Če bo umazan, ga boš pa pač oprala in bo spet čist.

Problem je v tem, da vsakič , ko pridem iz sprehoda moram dat vse gume dol (pri starem vozičku) in jih oprat, ker so svinjske od blata (mi imamo makadam oziroma blat). zdej bo stari v garaži in gume ne bo treba vsak dan prati, novi pa ko kam gremo, da lahko komot notr fliknem v avto in mi ni treba še pri novem prati. Jest pa itak grem skoraj 3-krat na teden v Loko. Sej se bo v mestu tud umazal, sam ne tok kot pri nas, ki smo doma na vasi., če me razumeš.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
5.3.2008 22:01:35   
smotka lonib
Mojčca!
Še zdej sva  NEVIDNE. Sva kot dva duhcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3067
5.3.2008 22:04:47   
smotka lonib
A jih bova strašile
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3068
5.3.2008 22:15:48   
smotka lonib
user posted image
TOLE JE PA ZA VSE VAS, KER STE RES FEST PUNCEuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
5.3.2008 22:24:47   
hariba
piškotek o hudo, nesreča res nikoli ne počiva. Držim pesti, da bo čimprej bolje. Ko je bil Žiga star 14 mescev se ej tuid opekel, je prižigal plošče in potem položil roko nanjo. Jaz sem mu sicer pol dlan dala pod pipo mrzle vode, pa se je drl kot zvrina ni imel dovolj dolgo, zato se mu je vseeno naredil 1 mehur, so mu v zdravstvenem domu očistili in se mu je potem kmalu zacelilo.
lonib držim pesti, da bo tvoj za.
gaja čestitke mali Gaji za 11 mescevuser posted image user posted image user posted image
sabri držim pesti!
zalbi za te tudi, da ti podaljšajo porodniško.
lilka lepo, da se boš ful zrihtala. Jaz sem si nohte kar sama nalakirala.
Zoja se je danes v vrtcu lepo igrala in tudi jedla, ko je bilo treba spat ap ni hotela in je baje 1 uro v joku govorila mama mama in budila drugeuser posted image . Čudno doma mi pa kar ata reče. Je pa potem mojemu v avto zaspala in jo je spečo gor nesel in je spala še skoraj 2 uri.
Zdaj grem pa pod tuš in v posteljo.
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3070
5.3.2008 22:27:54   
hariba
lonib pa ne smeta nas zdaj strašit no, zdaj ni čas za buče in duhove, zdaj prihaja pomlad, pa barvanje jajčkuser posted image .
Voziček pa kar šparaj, da bo še za 4. lep.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
5.3.2008 22:32:44   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

lonib pa ne smeta nas zdaj strašit no, zdaj ni čas za buče in duhove, zdaj prihaja pomlad, pa barvanje jajčkuser posted image .
Voziček pa kar šparaj, da bo še za 4. lep.

Tiste cunce, ki so Zali premajhne še kar malo šparam, jih še nisem oddala.user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
5.3.2008 22:43:26   
smotka lonib
Zdej imam pa jest samogovore. Nobene ne vidim  več goruser posted image ., Mojčca je pa itak nevidna.Grem jest v mižule mažule.

NOČKO!

Neposredna povezava do sporočila: 3073
5.3.2008 23:18:33   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

user posted image
TOLE JE PA ZA VSE VAS, KER STE RES FEST PUNCEuser posted image user posted image user posted image

joj kolk kičasto user posted image  user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 3074
5.3.2008 23:19:52   
Kaštrun
piškotek sranje na kvadrat. ampak Nejc je itak fejst fant, pa boš videla, da še vedela ne boš kdaj se bo pocelilo nazaj. je mogel biti pa res boščekuser posted image

evo, eno user posted image za Nejca

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?