mojčca
|
Lonib, a vas je že zamedlo????????????????? Pri nas tudi še kar sneži. No, samo da bi rekla, da je ful snega, ga pa ni. Ceste so čisto v redu (no, mokre, itak), pa po travniku je vse belo (kakšna travca še gleda ven, ampak ni panike). Matic je pa danes ful tečko, če ga dam sedeti v stol je ful jezen, če je na tleh takoj kakšno ušpiči. Prej je nase zvrnil spet celo kuhinjo (boga Manca, se je kar za glavo držala), je bil čisto tiho, poberem kuhinjo, njega, čez pet minut ga pogledam in je spet stal pri kuhinji No, tiste, ki ste si privoščile kavico, lepo, da ste uživale. Sem vam bila kar "fovš", priznam. Jape, kdaj imata pa sedaj terapijo???? Sem mislila, da se mogoče v ponedeljek srečava, pa sva z Manco morali odpovedati, ker je zbolela. Juniorka, zmeraj pozabim vprašati. A vidva se za stalno selita v Anglijo?????? Hitro si uredita internet, da bomo čvekale še naprej. Pa malo več bo potrebno slikati, da nam pokažeš vaš novi domek in državico. Hariba, mislim, da si se ti pohvalila, da imaš novo frizuro Vetrnica, kdaj izveš za rezultate mature? Ja itak, da si jo naredila, sploh ne dvomim. Piškotek, Lonib, kaj bo sedaj s pijačo v večernih urah??? A bo vse skupaj padlo v vodo?