|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
4.3.2008 14:25:49   
hariba
To je pa zelo zanimivo moja tastarejša 2 pa oba spita, tamal celo na najini postelji, je vprašal, če lahko gre k nava gledat neko video kasto, ki mu je sošolc posodil, drugje videa nimamo, tavelik je šel pa v svojo sobo brat in je tudi zaspal, sem šla pogledat kako to, da je taka tišina.  Ne vem, a je samo vreme krivo ali pa sta se ap tako zmatrala, ko so šli z šolo danes v Lj filharmonijo v cankarjev dom poslušat.. Ja pa Zoja tuid spi, lara je pa danes prvič spet šla v podaljšano bivanje in jo zdaj kmalu pričakujem. Jaz pa na pc, o kako mi je fajn.
Ja jaz pred 2,letom kaj dosti tudi ne mislim je dajat na kahlico ne na wc, edino probali bomo,zlasti s kakanjem najprej če bo ok, če ne pa tudi prav, bomo pač še naprej plenice rabili.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
4.3.2008 14:28:56   
1vetrnica
helu punce,

evo medve sva pojedle in zdaj bejba spi. Na srečanju je bilo superca in prov fajn, da smo se dobile in mal poklepetale.

Lonib, halo, kok snega, halo!!!!

Sabri, še ti se javi, da vemo, da sta varno prišle domov. A si dobila čevlje?

Pri nas je šele zdaj začelo malo naletavat ampak nič pretresljivega, letos ni bilo snega niti za vzorec.

Kahlica: pri nas smo imeli tud uno z račko, pa se je tok z račko ukvarjal, da je pozabu kakat.user posted image user posted image  sicer pa jaz nebi nevem kok hitro začela s "pravim" kakanjem in lulanjem; prej bolj za hec, da dete sploh, vidi, kaj je to za eno čudo, potem pa počasi naprej. user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
4.3.2008 14:33:46   
smotka lonib
hariba!
zdej pa slikco nalimi, da vidimo novo frizurco.user posted image

1vetrnica!
če rabiš kej senag, ti ga pošljem, ker meni tole vreme nič ne paše.
user posted image Super, da ste uživale na klepetu. Si sploh ne predstavljam , da v LJ ni snegauser posted image .

Zdej pa grem, ker bojo moji prišli domov.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
4.3.2008 14:45:48   
zoom zoom
Da ne bo pomote. Mi imamo kahlo še od starejšega, tamali pa je še ne mislim dat, vsaj še kakašno leto ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2979
4.3.2008 15:05:42   
sabri
Oj evo še naju doma, zdaj tudi pri nam bolj dežuje in ni več dosti belega. Sem pa bila še tolk dolgo, ker mi je tamala spala, sem si kupila hlače vetrnica, čevlji pa tudi z najlonkami niso bili ok. Ampak vsaj nekaj sem dobila, no pa pižamo za tamalo v H&M.
Nekaj malega smo pojedle, ker se mi še kuha, ja pozno kosilo. Ampak je bilo super na kavi, moramo se kmalu dobit v večjem številu, ker bo kmalu konec luštnga, punce, dajmo.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
4.3.2008 15:46:45   
smotka lonib
user posted image Madonca, pri nas sploh noče nehat padat tale sneg. Je moj zdejle otroka nabasu v avto in jih raje peljal k mojim staršem. Zjutarj bi pol mogli vstati ob 4, da bi ajprej zakuril, pol pa otroke peljal v Loko in potem nazaj v Železnike v službo.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
4.3.2008 16:37:14   
mojčca
Lonib, a vas je že zamedlo????????????????? Pri nas tudi še kar sneži. No, samo da bi rekla, da je ful snega, ga pa ni. Ceste so čisto v redu (no, mokre, itak), pa po travniku je vse belo (kakšna travca še gleda ven, ampak ni panike). Matic je pa danes ful tečko, če ga dam sedeti v stol je ful jezen, če je na tleh takoj kakšno ušpiči. Prej je nase zvrnil spet celo kuhinjo (boga Manca, se je kar za glavo držala), je bil čisto tiho, poberem kuhinjo, njega, čez pet minut ga pogledam in je spet stal pri kuhinji user posted image

No, tiste, ki ste si privoščile kavico, lepo, da ste uživale. Sem vam bila kar "fovš", priznam.

Jape, kdaj imata pa sedaj terapijo???? Sem mislila, da se mogoče v ponedeljek srečava, pa sva z Manco morali odpovedati, ker je zbolela.

Juniorka, zmeraj pozabim vprašati. A vidva se za stalno selita v Anglijo?????? Hitro si uredita internet, da bomo čvekale še naprej. Pa malo več bo potrebno slikati, da nam pokažeš vaš novi domek in državico.

Hariba, mislim, da si se ti pohvalila, da imaš novo frizuro user posted image user posted image user posted image

Vetrnica, kdaj izveš za rezultate mature? Ja itak, da si jo naredila, sploh ne dvomim.

Piškotek, Lonib, kaj bo sedaj s pijačo v večernih urah??? A bo vse skupaj padlo v vodo?

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 2982
4.3.2008 16:39:10   
lilka
Evo nas iz posvetovalnice. Novi podatki so 73 cm in 9050g, ima manj kot na zadnjem pregledu, jo je zgleda virus zdelal, bomo mogli bolj jest. Tinka je danes spala opoldansko spanje 2 in pol uri, prvič po 3 mesecih in se je tako slabe volje zbudila, da me je bla kar groza, že pri slačenju se je jokala, cepljenje ji ni blo kaj posebej hudega. Drugače je vse vredu, potrdilo za vrtec smo dobili.

Thumbelina: ful fajni zgleda ta klavirček, jaz bom tudi počakala na prvi rojstni dan, bo takrat dobilaveliko igrač, jih je že preveč, čeprav taka didaktična bi prav prišla

Zalbi: super za razgovoruser posted image , ti bom držala pesti

lonib: ja madona, ti si pa še v večjih rovtah doma kot jaz zgleda, pri nas se sneg sploh ni prijel....

Kašno vreme je za crknit, blagor se vam, ko se lahko na kavici dobite.....

Taška30: ja super, da imaš tako fajno varuško.....user posted image

Kahlica: še niti ne razmišljam o njej, je še zelooooo prekmalu

Kje pa je kaj gaja* že toliko časa?

Hariba: lepo da si se spedenala, jaz imam to v načrtu tisti teden pred službo frizuro pa nohte si bom zrihtala....

Takole, zdej pa grem se z mojima srčkoma ukvarjat.....

lep večer in mirno noč!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 2983
4.3.2008 16:55:15   
mojčca
Thumbelina, naš Matic je tudi navdušen nad sintesajzrom oz. klavirčkom, jaz pa malo manj, ker non stop zbija oz. igra po njem. Drugače je od Mance, ampak se z njim igrata oba.

Kahlica: bolj preprosta je, boljše je. Mi smo za Manco dobili slončka, pa ji ni bil najbolj všeč, tako da sem dala kahlico naprej eni prijateljici, mi smo pa uporabljali eno staro, ki je bila čisto v redu. Imamo pa tudi čisto nov nastavek, ki ga vse skupaj nisem tudi nič uporabljali. Moj nasvet za tiste, ki imate prve otročke: ne kupujte, vnaprej, kupujte sproti ko boste videle, kaj potrebujete.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
4.3.2008 17:06:14   
smotka lonib
FITNESS!a ste mi kej fouš, ker sem bla prej pol ure (tok časa kokr je Zala spala) na fitnesu-KIDANJU SNEGAuser posted image . najbrž ne. matr imam zdej roke do tal, ko sedim na stole.

Mojčca!Piškotek!
bomo šle zvečer ven, sam tok počakajta,da jest na zelen travnik pridem(da se sneg stopi)user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
4.3.2008 17:22:50   
janca77
Živjo,

najprej se Tilen zahvaljuje za čestitke in tudi midva voščiva vsem, ki ste praznovali.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdele pri nas kar naletava sneg, user posted image  pa spi.

Včeraj nisem nič uspela pred računalnik, sem bila raje s user posted image  na svežem zraku.
Je bilo kar luštn v službi saj si zaenkrat samo urejam stvari in tako bo cel ta teden, potem pa akcija.
Pa tudi Tilen je čisto zadovoljen, saj zjutraj z mojim user posted image  spita do 9 ure, tako da ga šele jaz, ko pridem iz službe dam spat prvo rundo.

Za nazaj bom brala kasneje, edino pri  lonib sem opazila spremembo - posrečenouser posted image user posted image

1veternica uživaj sedaj, ko je matura za tabouser posted image user posted image

Katera je sedaj na vrsti za v službo?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
4.3.2008 17:39:33   
JAPE
Oj!
Jaz sem kahlico dobila za darilo na dekliščini, je čisto enostavna, rumene barve! A jih ve že dajete na kahlico al kaj? Midve še nisva probali. Se pa vsako jutro lepo ukaka v odprto pleničko!
"A bo Klara kej kakala?" .....in se vedno zjutraj ukaka...user posted image

Mojčca: terapijo mava v ponedeljek 8.30......mogoče bom dobila to uro zdej stalno! Ni še zihr!

Mene pa domači že sprašujejo kaj kupiti za darilo za 1 leto. A vas tudi že? Sicer mi je mal nerodno reci..to in to...! Ampak, da bi dobila pa kaj neuporabnega, je pa spet smotano! Kako pa ve prakticirate, tiste, ki imate tudi večje lumpe?
A je kšna taka stvar, ki se zdej rabi, poleg cunjic in igrač?
A mate za na morje vse fredov obroč, al kar navadne šlavfke?
No, za morje sem zadnjič pozabla napisat, da iščemo nekje v Istri, kakšen apartma v juniju, ker grem najbrž julija delat.
Kje na morju pa potem spijo, a mate vse prenosno posteljico?
Pa še zanima me, če se hodite kaj kopat v toplice, al pa v bazene? A je še vedno treba pazit na temperaturo vode? A je katera že bila kje, da je res fajn? Kaj pa Bohinj in Atlantis?

No, zdej sem vam pa dala temo za pisat! Veselo na delo!

< Sporočilo je popravil JAPE -- 4.3.2008 17:42:41 >

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
4.3.2008 18:15:55   
zoom zoom
JApe
mi smo za dopuste imeli vedno s seboj prenosno posteljico, res super zadeva.
Plavanje v bazenu (smo bili tudi že s tamalo pri 4,5 mesecih, potem pa ne več) zakaj pa ne. Fredov obroč tudi že imamo (od starejšega - spet super zadeva). V Atlantisu še nisem bila, v Bohinju je super, v Čateških so mi všeč notranji bazeni, zunanji so kar nekaj, Snovik takao tako, strunjan ok zaradi slane vode. Drugje pa mislim da nisem bila - se ne spomnim,
Za darila mi2 staršem poveva kaj želimo oz rabimo, ali pa dobimo denar, prijatelji pa itak prinesejo kar pač prinesejo - pa ponavadi nič uporabnega, ampak saj je vseeno.

Je pa danes naša tako tečna. Nič ji ni prav, ne bi sedela, se ne bi nosila, ona bi letala po stanovanju  - pa ne more, bi po mizi plezala - pa ne more in ne sme,... Pa še vreme je tako čudno.

Je pa danes jedla kalamare na žaru (zmiksane) in so ji šli prav dobro v slast - al kako se že reče. A mogoče katera ve, kako naj zdaj ta "smrad" spravim iz stanovanja ven. Oken (strešnih) ne morem odprt, bi bila takoj poplava,  v dnevni pa tudi ne, ker je premrzlo in smo tudi vsi v dnevni.

Lp

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
4.3.2008 18:36:32   
thumbelina
Hej sva prišli od zdravnika. Ušesa so ok, moramo zdaj res orenk čistit da se nau kej vnelo.. Hvala bogu da ni nič. user posted image

Pri nas snega ni  user posted image , tako malo vmes pada.
Matevž je doživel en preboj in zdaj gre sam levo in desno po igrače. Naj ostane tako.  user posted image
Zdajle brska po svojih knjigicah in je priden, no vsaj 1x ne teži da moram bit zraven....

kahlica  mi imamo enga tazga hipota, je mal nerodna, sam jaz sem navajat na lulanje in kakanje začela ko je bla punca stara dve leti. Bilo je poleti in sem jo enostavno zunaj imela samo v gatkah. PO enem mesecu lulanja v gate je poštudirala kako sploh to zgleda če te tišči in se potem polulaš, v roku treh mesecev smo jo navadili na lulanje in en mesec kasneje še na kakanje (Kakanje je bilo veliko težje, je imela prav fobijo pred kakanjem jo je blo tok strah da sem jo morala objemat ko je kakala). Smo ji pol za nagrado kupili kolo, ko je začela kakat v stranišče. Mi kahle kej velik uporabljali nismo. Sem jo navadila kar direkt na nastavek za wc. SMo kupili še 1 plastično pručko, tako da se že leto in pol sama pedena na wc-ju, sleče, stopi na pručko, opravi tisto kar mora, papirčke ji jaz kar že vnaprej naštimam in dam na radiator, tako da jih sam vzame in to je to. Vodo vedno potegne in si umije roke, tako da kar se tega tiče je ful samostojna...
Podobno bom naredila tud pri Matevžu.

Nč se še pol javim.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
4.3.2008 18:37:03   
thumbelina
Aja prenosna posteljica za na dopuste ali kakšne izlete je zakon. Mi jo imamo še od Jerce in je super.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
4.3.2008 18:44:16   
smotka lonib
JAPE!
mene straši zmeraj vprašajo, kaj naj kupijo za darilo. Zdej bosta našedva kupila tricikel za Zalo. Včasih jima kar kakešn mesec vnaprej povem, kaj kdo kej rabi oziroma kakšno željo ima. če pa je stvar precej draga (sploh naš nejc ima velike želje), pa mu skupaj kupimo.

Neposredna povezava do sporočila: 2991
4.3.2008 18:56:11   
sabri
Oj, me smo malo pojedle, potem ji bom pa še rižev narastek dala za probat, ga za prvič ne upam preveč, čeprav v bistvu ni nič takega notri, ampak mi je danes po dolgem času driskala, tako da...upam da samo enkrat, da ne bo kaj spet.
Jape: naju za prvi rd tudi sprašujejo, sploh tašča in je moj kar rekel da nahrbtnik, ker ga misliva drgačs ama kupit, tako za sprehode v kak klančekuser posted image . Če bi me vprašali bi jaz bolj težk rekla, mogoče če bi ugibali, bi samo pokimala ali odkimalauser posted image . Mamo pa prenosno že za na štajerskem in fredov obroč, smo se kopali sam v atlantisu in mi je bilo všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 2992
4.3.2008 19:59:17   
zalbi
joj še pri nas je začel pada sneg - bljak...

jape - mi imamo tut prenosno posteljo, je super ko smo šli k tašči. Za na morje mam navaden obroč, slučajno sem ga enkrat kupla, mam pa sposojenga fredovga, da vidm kako izgleda. V toplicah še nismo bli, mamo pa namen it v Atlantis - mam jst še eno masažo za porabit.

sabri - http://www.mojskratek.si/patapum.html tole poglej, men je ful zakon ta nahrbtnik, sam mal drag je da bi si ga kupla.

kahlica - še ne uporabljamo, pa še ne bomo pomojem kmal. Je pa fajn k ve k mate starejše da mal podelite mnenja in nasvete kako ste to počele.

hariba - fajn se mej jutr - uspešen povratek na delo, seveda tudi tebi janca77

Sm pa danes končno uspela poklicati v RA in zatežila da neznam jst tega delat, pa da se mi ful upira in tako dalje... ja in pol mi reče da naj grem privat - pa sem rekla, da je tudi tam za čakat 14 dni - kar bom tudi pri njih spet na vrsto - no vglavnem jutr 7.45 greva tja, pa bo spet mal pokazala. Za fizioterapijo pa je rekla, da imajo tukaj samo eno, ker druga odhaja na porodniško.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
4.3.2008 20:43:40   
sabri
Zalbi, nahrtnik ful zanimiv, sam so še dražji tam 140 evrovuser posted image .

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
4.3.2008 21:01:22   
taška30
Hoj, otroci so v postelji. Julija je padla dol takoj ob 20-ih, sicer nič čudnega, saj je lumpa danes spala le 1x 50 minut.user posted image  No, saj tudi drugače ne spi kej dost več, ampak vsaj druga runda je bolj popoldne, čeprav kratka. Danes je pa bila budna od polenih do sedaj do osmih. Pa prav nič zaspano ni delovala.user posted image

Zalbi, kakšen sneg ti to vidiš??? A nisva midve le 1km zračne linije narazen doma?user posted image

Morje: mi nimamo Freda in ga tud ne bom kupovala. Manca je bila na morju pri 15 mesecih in je imela le rokavčke, šlavfka ne. Nekak se mi ne zdi potreben, saj otrok itak ne gre sam v globoko vodo, naša Manca je v glavnem uživala v plitvini z lopatko, kanglicami, palstenkami itd...'plavala' je pa z rokavčki brez problema, je pa res da potem nimaš čisto frej rok, ampak saj pravim v glavnem je bila v plitvini.
JAPE: v bazene mi praktično ne hodimo, ker se men po pravici ne da. Vsaj dokler Julija ne hodi, mi je čist too much, da jo cel čas lovim tam okoli. Mož pa večkrat pelje Manco v Atlantis. Bomo pa začeli počasi, ja, v jeseni verjetno bolj redno hodit.

Thumbelina:super, da niso ušesa. Vaša Jerca je pa res pridna glede wc-ja. Saj naša tud zna vse sama, če jo ravno piči (si tudi pručko privleče do wc-ja), ampak kaj ko je to zelo redko in ponavadi hoče pomoč. Da ne govorim, da se v vrtcu itak sami komplet porihtajo.

Darila: bodo vprašali ja, jaz bom pa povedala brez problema. Manca je za1.rojstni dan dobila tricikel, pa poganjalca - to je ful dobra stvar, pri nas je še zdaj dnevno v uporabi za šibanje po stanovanju. Pa men se zdi da tud Choccotov tobogan ki ga imamo v stanovanju.
Danes bo pa House spet.user posted image  Pa še sama sem, je šel moj telovadit.
Jaz se bila pa včeraj na telovadbi, se moram pohvalit spet.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
4.3.2008 21:03:41   
Anonimen
oj,  da se še jaz javim....
pri nas pa ni bilo niti ene same samcate snežinke... no, sicer je bilo ful mrzlo, pa zjutraj je nekaj padal dež, ampak snega pa hvala bogu ni bilouser posted image

kahlica - no, mi imamo tudi še staro od eve, je pa čist navadna rumena. ker je eva bila stara 2 leti septembra, potem pa je itak zima, nismo prakticirali odvajanja od pleničke pozimi. smo kar počakali na pomlad oz. poletje. in smo jo tudi imeli samo v hlačkah. ker pa je hodila noter in ven, in je potem nismo za vsako figo oblačili, ko je šla na primer v hišo (pri babici), sem ji v hlačke dala en moj vložek. ful kul se mi je zdelo s tem vložkom. ko se je pač polulala, nismo imeli vse posvinjano. vložkov pa sem znucala tisto poletje user posted image . no, ampak je pozneje skapirala kahlico...

moram se poslovit - ker se grem pogovarjat  s ta starejšo hčerko od mojega iz kanade

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
4.3.2008 21:19:09   
smotka lonib
Pri nas pa tale sneg sploh noče nehat. je prišel prejle sosed in nama zoral, sam kaj, ko bo do jutra ziher spet tok snega kot ga je zapadlo v celem dnevu. Ponoči so bili pa taki sunki vetra, da sem mislila, da nam bo streho odneslouser posted image . Jest sem pa mislila, da bo zdej že pomladuser posted image .
Zala je zaspala pred 15 minutami, ta starejša dva sta pri mojih starših, moj gleda hokej tako, da imam zdejle bažen mir. Zdej mi je še moj nehal težit glede računalnika, ker pač on že dve uri gleda hokej. Če ga pa ne bi bilo (hokeja mislim), bi pa težil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
4.3.2008 21:57:37   
hariba
Zalbi ja jutri  pa spet vse jovo na novo. Me kar malo skrbi sem že čisto ven iz dogajanja padlauser posted image .  Pa upam, da bo Zoja spala, da ne bom že prvbi dan tam kot zombi.Ti želim, da službo dobiš.
prenosna posteljica imam in pride ful prav. Imeli smo jo na morju in na smučanje, pa ko smo pri mami prespali, pa k sosedi sem jo nesla, ko je Zojo čuvala. Pa če sem imela v kuhni dosti dela sem si jo v kuhno prinesla in notri igrače, samo zdaj poskuša splezat ven iz nje, pa se bojim, da bi padla na glavo.
freudov obroč tudi imam in mi je ful fajn zadeva.
Še pol kaj napišem, je jok.

Neposredna povezava do sporočila: 2998
4.3.2008 21:57:42   
thumbelina
no jaz sem se pa do zdajle zajbavala z eno mikico ki jo šivam, ampak se za danes nehala, ker sem hotla kr nekej na silo. Bi pol pršlo ven eno skropucalo...
Zdajle papod tuš pa vpojstlo, sem kr malo zmatrana...
Kar se tiče daril pa sem jaz malo smotana in ne pustim starim staršemkupovat velikih daril. Ma ne vem no, se mi zdi da je prehudo, midva sva pač za večja darila, vseeno pa namigneva starim staršem katere knjigice ima rada jerca itd, sam sej sem že pisala glede daril. Moji se še kr držijo najinih želja. Od moža pa jo najprej zrajcajo, pol pa ne kupijo tistega kar si je zaželela.
Matevžu bova za prvi rojstni dan po moje kupila lesene kocke, Jerca mu bo pomoje pa kakšno knjigico ali kaj podobnega...

Neposredna povezava do sporočila: 2999
5.3.2008 7:06:56   
zoom zoom
Pri nas je pa sneg. Na uč ene 2 cm, pa še zelo močno sneži. Pomoje, da se mi danes niti ne bo ljubilo peljat starejšega v vrtec.

Noč bp.

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?