hariba
|
Evo drugi dan vrtca je za mano, moj zadnji dan dopusta se je tudi iztekel. Jutri bo šlo pa zares, moj bo jo peljal in pol ure z njo ostal, pol bo šel pa ob 14h po njo. Danes, je pila celo navadno mleko pri zajtrku, potem sem se z njo še kake pol ure v skupini z njo igrala in se em je držala kot klop kar za njo ni navada, pa sem ji vseeno ušla , ko je opazilaje sicer planila v jok, vendar jo je baje varuška hitro zamotila. kahlica zaenkrat nimam še nobene, jih še niti gledala nisem, mogoče ji bom jo pa za rojstni dan kupila . Od mojih tastarejših ni nihče hodil na kahlico,ko sem jih posedla gor, so blili dol že tudi, pa smo imeli doma vse živo ,v obliki avta, ki jo je tavelik z velikim veseljem potiskal po stanovanju, z nje šel takoj, pa eno račko, pa celo neko pojočo, ki naj bi zapiskala, ko bi se otrok not polulal, vendar sta tamala 2 hitro ugotovila kje se dapritisnit, da igra ne da gor sediš in not lulaš ali kakaš. Še največkrat je šel tamal kaka v eno čist navadno okroglo, Lara v kahlico po mojem ni nikoli, je pa od 2let pol leta hodila na wc na nastavek, Žiga je tudi malo na nastavek, a kar hitro kar v wc, tako pač kot je atija videl . škiljenje Zoja je občasno blago škilila do pol leta, Lara nikoli. Denis je, vendar ne tako izrazito kot Žiga. Denis je do 2 let in pol dokler ni dobil očal, esm opažala, da na daleč ne vidi dobro in da si je slikanice dal čisto k očem. Pa najprej, ko sem to rekla mi sploh niso hteli dat napotnice so rekli naj počakam do sistematskega pri treh letih. Denis je tudi potem, ko je že imel očala hodil 2 krat po 14 dni na ene vaje za oči in po tistem je škiljenje čisto izginilo, sicer bi pa mogel na operacijo. Žiga je pa imel obdobje, ko je grozljivo škilil, kdaj ej bilo samo belo za videt, ampak okrog leta in pol je to kar naekrat izginilo. On pa nima dioptrije. taška30 super novica Mojčca samo, da je bolje Aja pa novo frizurco imam.
|