hariba
|
Najprej po enem letu spet lep službeni pozdrav. Sem sama v pisarni, zato sem lahko za minutko vas prišla tu gor obiskat, ker jaz ne morem brez vas. Sem včeraj htela še enkaj napisat, pa je Zoja jokat začela, no pa je pol do 5.30 spala, ob 8 h pa jo je moj v vrtec peljal , me res aznima kako je to bilo. zoomzoom ja čudovito, me veseli, da iamš podaljšano obroč Ja kot je že vetrnica na pisala je super, tudi Zoja in Lara sta uživali,tudfi v globini, smo jih si podajali. Tisti navadni, ki sem jih imela za starejše so se pa takoj predrli. toplice Ja mi smo bili enkrta z Zojo v Atlantisu, ampak predvsem zaradi mularije, mene nič ne navdušuje, mi je lepše v Čateških, smo enkrat bili tudi z njo tam, pa mislim , da 2 krat v laškem, na plavanje sem ap z njo nekaj časa na Dobrno hoidla. Zmeraj ej uživala ful v vodi, edino v morju ji je poleti bilo prehladno, ampak takrat je bila še mala. Bom pa zdaj spet z njo na plavanje hoidla in sicer v Laško, se bo zdaj začelo v novo odprtem delu. Pa tudi z mularijo moramo to it pogledat, baje je zdaj super za otroke, prej ni bilo, je bilo bolj za ome. darila Moja mama ima veliko vnukov in zelo malo denarja, zato nič ne kupuje, le za veliko noč in božič čokolado ali bonbone. Zojina babica je dala 20 € za božič, da ji kupim kar rabi. Bolje kot, da bi nekaj brezveznega kupila, se ne spozna na te zadeve, pa tudi ona ima nizko penzijo, tako da bi bil,o res grdo če bi ne vem kaj od nje pričakovali. Zoji bova kupila poganjalca za 1 leto, tricikel z nodijem sva ji v italiji za 25€, neko hodalico od fisherja na tuševe zvezdice za božič. Tisto je ful faj, ful rada hodi za njo. Sicer ima pa ona igrač na pretek, tega je še kar dosti od tavelikih ostalo. Lesene kocke, kmetija in vlak, vlak in račke na poteg, pa klavirček... Od tavelikih dedek in babica jih pa vprašata kaj in vedno tisto dobijo, tudi, če je drago mi je kar malo nerodno kdaj.
|