|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
4.3.2008 12:26:38   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Smotka Lonib, evo, zimska idila. Ste doma pa na zelo lepem koncu. Se bova z Matice ob priliki kar povabila na obisk. No, toliko počakava, da bo sonček, potem pa se pripeljeva v vaše kraje (če seveda lahko).

kr pridita, samo da se ne boš izgubila, ker sem doma bogu za ritjouser posted image .

valika!
prejle sem slikala, so čist vse slikce sveže kot žemeljce.user posted image

zoom zoom!
pri nas doma. a si že dobila pošto?

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
4.3.2008 12:41:03   
zoom zoom
Lonib: kakšno pošto misliš? Od CSD? Še ne še še. 

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
4.3.2008 12:53:16   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

ja, od CSD. koliko časa pa je zdej od takrat, ko si vložila na na CSD?

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
4.3.2008 12:53:58   
thumbelina
hej.
Jaz imam pa oba doma. Sem nekak sama sebi obljubila da če dobim podaljšano bom imela hčerko par dni doma, da malo pozdraviva smrkav nos. Pa sem ju peljala v Novo mesto, sem obema kupila Chicco-ov klavirček, ki je v akciji in je ful dober. Oba sta tok navdušena. NI preglasen, ful ma enih funkcij. Tamali celo hoče delat vaje, če ga zamotim s tem čudom....
http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.068288.000.000&idFascia=23&idSezione=45
mislim da je znižan iz 45 na 32 €.

Neposredna povezava do sporočila: 2954
4.3.2008 12:54:13   
zoom zoom
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

ja, od CSD. koliko časa pa je zdej od takrat, ko si vložila na na CSD?

V petek bo 14 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.3.2008 12:59:15   
zoom zoom
Sem se zdej tako ustrašila. Sem dala tamalo spat, ker se mi je zdela zaspana. Jo dam ležat, se lepo uleže, dudo v ustih,... in grem iz sobe ven. Potem pa tako čez ene 2 minuti slišim eno čudno šelestenje, grem pogledat in je bila na kolenih in se stegovala čez rob postelje na komodo in se igrala z vrečko. Mislim halo. Zdej moramo pa res spustit nivo posteljice. So sedaj je bila še visoko, ker je samo ležala, ampak zdej pa ne vem. Pismo lahko bi pa dol padla, tko na uč en meter visoko.

A ostale imate že vse spuščeno posteljo? Izjeme tistih ki hodijo in se že sami postalvlajo na noge.

Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.3.2008 12:59:22   
smotka lonib
tok časa sem pa tud jest čakala, čeprav mi je bilo rečen, da se tud 3 tedne čaka. 

Neposredna povezava do sporočila: 2957
4.3.2008 13:01:27   
zoom zoom
Thumbelina: tudi jaz sem se odločila, da če dobim podaljšano ga bom občasno imela doma, če bo lepo vreme seveda. Sicer je pa nešemu tako lepo v vrtcu, da ponavadi kar sam hoče it.

Neposredna povezava do sporočila: 2958
4.3.2008 13:01:34   
*piškotek*
O, smotka lonib, koliko snega imate že! To je pa res kot sredi decembra. Čeprav je lepa zimska idila, bi jaz rajši videla, da bi bila že pomlad in ne tale sneg. Pri nas ga ni še nič, samo dežuje. Se je tisto sneženje zjutraj potem umirilo, tako da upam da tako tudi ostane.

Mojčca: sem vesela da je z vašima mulčkoma boljše glede zdravja. Ja Matic je pa potem res ratal pravi gangstar user posted image

Taška30: super, da je bilo Juliji tako všeč pri varuški, ful dobro, res.

Thumbelina: super klavirček, jaz že tudi dolgo razmišljam da bi mu kupila kaj takega, samo kaj ko ima toliko igrač, pa še porajta jih ne kaj dosti, tako da s takimi nakupi igrač kar čakam, mogoče pa še kaj takega dobi za prvo svečko user posted image

Kahlica: kakšne kahlice kaj imate - če jih že imate? Jaz sem danes malo gledala po BC, pa sploh ne vem kako bi mu kupila. Saj vem, taka "malenkost" pa ne veš kaj bi kupil user posted image

Zdej se je pa zbudil, tako da moram končat...

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 2959
4.3.2008 13:03:08   
zoom zoom

tok časa sem pa tud jest čakala, čeprav mi je bilo rečen, da se tud 3 tedne čaka. 

Ja samo jaz čakam že drugo rundo (malo več kot 5 tednov), ker sem morala še en izvid prinest in od tega bo sedaj 14 dni.  Tko 5 tednov je pa ful dolga doba  NE VEDET.

Neposredna povezava do sporočila: 2960
4.3.2008 13:03:19   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

Mojčca: sem vesela da je z vašima mulčkoma boljše glede zdravja. Ja Matic je pa potem res ratal pravi gangstar user posted image

bo na srečanju kmalu že kakšno za rit prijeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
4.3.2008 13:04:41   
smotka lonib

Ja samo jaz čakam že drugo rundo (malo več kot 5 tednov), ker sem morala še en izvid prinest in od tega bo sedaj 14 dni.  Tko 5 tednov je pa ful dolga doba  NE VEDET.

bi lahko malo hitreje odgovoril, pa očitno meljejo, da si ure nabirajo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2962
4.3.2008 13:05:50   
smotka lonib
piškotek!
pri nas še kr pada kot pri norcih. pa glih zvončki so mi začeli cveteti.

Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.3.2008 13:05:55   
thumbelina
Ma ja saj jaz sem ti pa že zadnjič rekla, da naš je kar se tega tiče obupen, Tok se hitr naveliča in če bi se normalno razvijal ga ne bi šljivila 5%, tako da ga pa pripravim da se vsaj za kakšno igračo obrne in kaj naredi, pač kupujem. Bog pomagaj. Jaz velik problem vidim edino v tem, da moram potem še hčerki kaj kupit, da ni ljubosumja... NO danes sem ji kr rekla da je ta klavirček za oba in pač bo nekaj časa eden in potem drug. Itak da bo kreg... Je pa res super igrača.
Zoom zoom - jaz bom itak imela hčerko poleti  doma in ne v vrtcu, ker je poleti pri nas vse po kavbojsko, otroke selijo iz ene igralnice v drugo in pol iščem cote in čevlje po celem vrtcu, res za pop... Tud skupin ni in pol ni nobenega pametneg aprograma in je hčerka čist zdivjana potem doma. Tako da jo bom kr doma imela. Pa pri nas še znižajo plačilo vrtca potem za polovico...

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.3.2008 13:06:01   
zoom zoom
Piškotek : glede kahlice ti priporočam tako čist obično, da se bo lahko potem sam bp gor SAM vsedel in da GA NE BO treba celega sleč. Mi imamo Hypo-ta, ne priporočam pa take, ki imajo še ročaje zraven, ker v tem primeru se mora cel sleč. Moje mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2965
4.3.2008 13:16:43   
Mojca B
Taška: super, da se tko obneslo pri varuški. Si takoj boljše volje a ne?

kahljica: se pridružujem zoom-zoominem mnenju. Čim bl simple, da ni treba celega slačit. Mi smo imeli eno račko in ni blo nič od nič.. Preden smo ga slekli pa gor posadili je bilo že prepozno...

joj kolk sneži. Sem pa res v rovtah doma.. adijo pamet. K da bi s.lonib slikice gledala...pa saj ga bo nametal pol bo pa v 2 dneh izginil. Tko je to...

nič.. sončka rabim!!! Zdaj k sem odsmučala svoje mi gre pa res tole na živce.. Pomlad kje si?

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2966
4.3.2008 13:30:09   
thumbelina
pri nas pa nič še ne sneži, samo dežuje.

Jao jao
naš mulc se je kr odločil, da sem jaz njegova obvezna oprema in pač ne gre brez mene. Če sedim zraven njega na blazini je vse kul in ok, se lepo igra, sam. Če grem en meter stran Recimo za računalnik, je jok in stok, čeprav se je sekundo prej lepo igral sam....

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
4.3.2008 13:40:46   
taška30
Kako ve to mislite, da moraš celega slačit za na kahlo?user posted image Kakšne kahle pa to so????
Mi imamo navadno, tašča ima tako, da ima zadaj malo dvignjeno (malo naslona), ampak pač potegneš hlače do gležnjev in se vsedeš (mislim otrok).
Za take spešl, da se moraš slečt pa še nisem slišala.user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
4.3.2008 13:46:31   
taška30
Aja, drugače pa jaz še nič ne razmišljam o kahli za Julijo. Kje imam pa cajt se še s tem ubadat.user posted image  Že Manco moram pedenat okol wc-ja, ker na momente 'ne zna - kao' hlač dol potegnit, pa obrisat jo je treba, aja, pa tud pomagat da zleze na wc (imamo tisti nastavek, ker men je bljak tiste kakce iz kahle stresat v wc, pa vse se razmaže po kahli, da jo moraš konkretno vsakič sčistiti).
Tko da jaz bom probala Julijo kar direkt na wc-ampak še ne kmalu.

Čeprav dečva kaka 2x na dan ob skoraj istih urah.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
4.3.2008 13:47:17   
zalbi
Helou!

Na kavici in čveku je bilo super - še sabri se je prpeljala iz zasnežene dolenjske:)

Mojčca - ja iz MOL-a sm dobila odgovor - no tut če ga nebi. Pač naložili so kako je res grozno da so vse kapacitete zapolnili, bla bla bla, vglavnem nobenega konkretnega odgovora nisem dobila. Ja pesti bom rabla v torek, mam razgovor, no pa še v ponedeljek, k imam izpit - pa vem da tle to fulll deluje.

lonib - hudo - kolk snega mate - sam vam nisem fouš - pomlad kje si?

Nč, zdej pa moram hitr kuhat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
4.3.2008 14:00:21   
thumbelina
Na evo pa imamo spet bolezen v bajti. Hčwerki pucam nos in ko piha začne jamrat da jo ušes boli in ko ji pritisnem zajamra, tako da sva že naročeni popoldne da pogleda uho: B e m  t i  š sem jezna, pa kako nam ne uspe tega smrklja pocajtat drugač kot da jo imam 14 doma in potem gre v vrtec zdrava in v roku 1 tedna je spet bolna... Pa to je za popi z   d i t.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
4.3.2008 14:09:59   
hariba
Evo drugi dan vrtca je za mano, moj zadnji dan dopusta se je tudi iztekel. Jutri bo šlo pa zares, moj bo jo peljal in pol ure z njo ostal, pol bo šel pa ob 14h po njo. Danes, je pila celo navadno mleko pri zajtrku, potem sem se z njo še kake pol ure v skupini z njo igrala in se em je držala kot klop kar za njo ni navada, pa sem ji vseeno ušlauser posted image , ko je opazilaje sicer planila v jok, vendar jo je baje varuška hitro zamotila.
kahlica zaenkrat nimam še nobene, jih še niti gledala nisem, mogoče ji bom jo pa za rojstni dan kupilauser posted image . Od mojih tastarejših ni nihče hodil na kahlico,ko sem jih posedla gor, so blili dol že tudi, pa smo imeli doma vse živo ,v obliki avta, ki jo je tavelik z velikim veseljem potiskal po stanovanju, z nje šel takoj, pa eno račko, pa celo neko pojočo, ki naj bi zapiskala, ko bi se otrok not polulal, vendar sta tamala 2 hitro ugotovila kje se dapritisnit, da igra ne da gor sediš in not lulaš ali kakaš. Še največkrat je šel tamal kaka v eno čist navadno okroglo, Lara v kahlico po mojem ni nikoli, je pa od 2let pol leta hodila na wc na nastavek, Žiga je tudi malo na nastavek, a kar hitro kar v wc, tako pač kot je atija videluser posted image .
škiljenje  Zoja je občasno blago škilila do pol leta, Lara nikoli. Denis je, vendar ne tako izrazito kot Žiga. Denis je do 2 let in pol dokler ni dobil očal, esm opažala, da na daleč  ne vidi dobro in da si je slikanice dal čisto k očem. Pa najprej, ko sem to rekla mi sploh niso hteli dat napotnice so rekli naj počakam do sistematskega pri treh letih. Denis je tudi potem, ko je že imel očala hodil 2 krat po 14 dni na ene vaje za oči in po tistem je škiljenje čisto izginilo, sicer bi pa mogel na operacijo. Žiga je pa imel obdobje, ko je grozljivo škilil, kdaj ej bilo samo belo za videt, ampak okrog leta in pol je to kar naekrat izginilo. On pa nima dioptrije.
taška30 super novica
Mojčca samo, da je bolje
Aja pa novo frizurco imam.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
4.3.2008 14:15:55   
Anonimen
oj! na brzino....
thumbelina - ma pri vas je isto stanje kot pri nas... bolezensko mislim... spet eden potem spet drugi oz drugauser posted image . danes zjutraj je eva spet jamrala, da ji je slabo in nekaj. sem ji zmerila vročino, je sicer imela 37,0. ampak glede na to, da so danes šli gledat lutkovno predstavo, si je sama želela, da bi šla. in sem jo vseeno poslala v šolo. sedaj popoldan pa ji zmerim vročino, in je imela že 38,0 - pod pazduhouser posted image . mogoče bo spet samo muha enodnevnica - upam vsaj. tako kot ti praviš za  p o p i........

no, lara spi svoje eno in edino dnevno spanjeuser posted image , pa še to je bil danes ful problem - spet se je postavljala ob ograji in ona bi kar stala in stala - pa je bila od 8 ure pokonci , pa je ob 13 le zaspala - sem ji pa morala odejico na obeh straneh zatlačit za jogi, da jo je dol obdržalouser posted image ...

kahlica - jaz tudi mislim, da je čist obična najboljša. sem slišala od drugih mamic, ki so imele glasbene in ne vem kakšne druge kahlice, da so na koncu potem še kupili čist navadno, ker se one niso obnesle...

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
4.3.2008 14:19:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Aja, drugače pa jaz še nič ne razmišljam o kahli za Julijo. Kje imam pa cajt se še s tem ubadat.user posted image  Že Manco moram pedenat okol wc-ja, ker na momente 'ne zna - kao' hlač dol potegnit, pa obrisat jo je treba, aja, pa tud pomagat da zleze na wc (

joj, kak je to meni znanouser posted image user posted image user posted image .
eva še je lani norela, da si ona pa ne ve sama hlač dol potegnit (kaj šele gor). no, lulo in rit pa ji moram še sedaj kdaj pa kdaj obrisat. še posebej ponočiuser posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
4.3.2008 14:20:08   
smotka lonib
thumbelina!
vi ste pa res kr naprej bolni. pozdravite se.user posted image user posted image user posted image user posted image

kahlica!
mi smo ji kupili za novega leta v Pikapolonici in to tako, da zapoje, ko se polula. Je zadnjič malo sedela in gledala slikco, pa je začela pesmica pet, ona pa tud porajtala ni, da neki poje tam spodaj.user posted image

taška30!
je zadnjič patronažna rekla, da njo pride ceneje privat varstvo (200 EUR) kot pa da bi fanta dala v vrtec. Je pa super, da se hitro zaštekala z varuško.

hariba!
da imajo v vrtuc že za zajtrk kruh in razni namazi, je meni jasno, ker naša mami dela v vrtcu. je pa rekla, da je dosti takih otrok, ko še kakšno stvar niso probali in ne vejo kaj je, dokler ne probajo.

zalbi!
bom držala pesti za drug tedenuser posted image user posted image user posted image .

MojcaB!
midve bi lahko naredili smučarski center, ker sva doma v božjih rovtah.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?