mojčca
|
Ojla čvekice. Vidim, da ste se nekatere zmenile za kavico. Bi se vam prav z veseljem pridružila, samo sem brez avta (sem ga posodila očetu, ker je moral nekaj k zdravniku), pa še ful sneži. Je začelo ob 7.30 zjutraj (se je oče ravno delal norca iz mene, kako sneži, pa je deževalo, ko pa pogledava skozi okno pa sneg). Zvečer se ne oglasim nič zato, ker Manca sedaj, ko je bila bolana spi v dnevni sobi, kjer imam tudi računalnik in nočem delati hrupa s pisanjem. Zjutraj pa tudi, preden se zbudi, pa da nahranim oba (pri Manci to kar traja, ker od kar je bolana noče jesti in je čisto shujšana, ja, ji gredo kg takoj dol, meni pa ne ). Je pa sedaj že veliko boljša, bruha ne več, pa tudi veliko bolj je razpoložena oz. ji gredo po glavi že traparije in zgovorna je 100/uro (ja, je že skoraj zdrava ). Lonib, ja voziček je res super. Pa taka fensi barva. Zalbi, a si že dobila odgovor od Jankoviča????? Za službo pa držim pesti, da jo dobiš. Za vse, ki čakate na podaljšanje držim pesti, da bo odgovor pozitiven. Matic je pa včeraj spet pridelal eno ful veliko buško. Je postal tak živc, da ga komaj še obvladamo. Previjanje je čista misija nemogoče, prav tako oblačenje, v naročju noče sedeti, ker spodvija rit, sedel ne bi, on bi bil non stop na nogah, pa ne sme biti (stoji na prstih in me je v razvojni opozorila, da naj čim manj stoji). Če bi uporabil medenico in stal na celi nogi sploh ni problema. Grem se posvetiti Manci in Maticu, ker Manca mi itak nagaja, pa non stop sprašuje, če se gremo sankati v Kranjsko goro
< Sporočilo je popravil mojčca -- 4.3.2008 10:53:09 >