![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 11:01:19
|
|
|
|
Šarki
|
a že kej na veliko gradite?? a vas ke majstri zezajo?? teli gradbeniki so sam za u rit nabasat tko so šlampasti tle k smo zdej so maja lansko leto začel kopalnico delat, pa radiator še kr ne dela, wc je bil pa sAmo z enim šraufom prišraufan, na drugi strani je bla pa tko hinavsko sam matica gor položena.... in grem wc pomivat, mi je pa skor skret v rokah ostal glčej da boš fejst kontrolo delala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 11:24:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a že kej na veliko gradite?? a vas ke majstri zezajo?? teli gradbeniki so sam za u rit nabasat tko so šlampasti tle k smo zdej so maja lansko leto začel kopalnico delat, pa radiator še kr ne dela, wc je bil pa sAmo z enim šraufom prišraufan, na drugi strani je bla pa tko hinavsko sam matica gor položena.... in grem wc pomivat, mi je pa skor skret v rokah ostal glčej da boš fejst kontrolo delala večinoma delata moj in njegov sestrič,sam jih pa res en zeza,ko bi jima neka mogu pripelat,pa se ga ne da prek telefona dobit. ma to ma moj prek,bo sam kriv č ne bo ok
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 16:03:06
|
|
|
|
|
Tanchi tako kot pravi spps sem sveža tle gor izračunan rok pa naj bi bil 27.02.2009 ampak točno bomo pa zvedl 21.07. ko grem na pregled...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 18:28:48
|
|
|
|
Šarki
|
moja starejša je pa 25.02.2005. sm imela 19. rok. so usi pravli da bo fant je moj pol kr debelo pogledal k je bla punca
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 19:55:10
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe.. Jaz sem ravn v nočno pršla , mal šla po oddelku, sedaj pa mal na net... Kako ste mi kaj? Jaz sem danes oddala dva otroka na dopust k tašči , samo za tri dni.. .Mala pa sedaj to izkorišča, k naju ima sam zase... Moja mati pa ima jutri povabljene prijateljice za rd, pa bom jaz "kelnarca", ter jih bom stregla...ha ha.Bo pestro, a ne? Še vedno ne vem, kdaj prbližno naj bi se dobile...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 20:18:52
|
|
|
|
Šarki
|
NAJBOLJŠA a ti je ratal zamenjat šiht??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 21:16:44
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tanchi, še ne še... Delam na tem.Mal pa tud zavlačujem, k se mi obeta nekaj v bližini doma ( 100 m), pa...čakam.Objekt se dela, ter naj bi se odprl maja drugo leto.Bomo videli... Ej, v Ljubljani imamo pravo nevihto.Smo hitele po oddelku zapirat velika okna, da se je kar kadilo za nami...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 21:17:41
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Cita, pozabila sem ....dobrodošla.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 21:39:14
|
|
|
|
|
Najboljša hvala za dobrodošlico samo da me opazite .Tudi pr nas nora nevihta...Glih smo ji ušli...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:05:18
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ni dolgo, ko sem jaz tud šele začela tlele, pa je fajn feeling, če te ljudje sprejmejo medse...a ne? Tukaj sedaj sam še dežuje....Je ta glavno hudo mimo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:08:42
|
|
|
|
Šarki
|
ja, je fajn če so te veseli... sm šla na eno drugo temo, pa sm par besed napisala... pol so pa kr magično vse nekam zginle... in to 3x... ampak jest se ne dam tko zlahka
< Sporočilo je popravil tanchi -- 6.7.2008 22:09:14 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:14:51
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Tanchi, a ni to bed feling? Nekaj napišeš...pol pa nič.Kot da bi steni govoril, no pisal..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:19:57
|
|
|
|
Šarki
|
ma ja, gadno je to, k se že mal poznajo med sabo, pol pa kr misljo da ti pa ne spadaš zraven... k da smo s5 v srednji šoli ma ne, se sploh ne sekiram, v takih primerih jest mal žleht ratam k vidm da enmu na živc stopim, se ne morem več kontrolirat sploh pr kakšnih takih, k so oh in sploh čedne
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:21:40
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, pa jim pol tud jaz zlo rada zatežim...Prov paše.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:29:18
|
|
|
|
|
js res je full lepo ko vidiš da te opazijo...Pr nas se je že tudi malo pomirilo...Pa doma ni tamala mislim hči(9 let) je ko sršen ne vem kaj ji je je kot navita ura še polna energije...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:36:00
|
|
|
|
|
tanchi če je to name letelo se ti res opravičujem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:37:36
|
|
|
|
Šarki
|
ne, ne kako si pa to pomislila?? gre se za eno čist drugo temo tle gor sej nism tok zlobna, ne se me bat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:46:15
|
|
|
|
|
ja ne vem tko sem mislila ok samo da ni letelo name
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 22:52:04
|
|
|
|
Šarki
|
evo, tamala mi je v naročju zaspala... tak mali angelček je k spi... k jo pa piči, mi pa sam majco gor vleče pa vrešči zraven... ampak k je pa tkole, bi jo pa kr stiskala pa lupčkala... dokler se ne zbudi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 23:16:18
|
|
|
|
|
ja verjamem tanchi da je to nekaj najlepšega ko ti otrok v naročju zaspi prav luštno in sladko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 23:21:00
|
|
|
|
Šarki
|
a ti tud ne morš spat a si na šiht tko k NAJBOLJŠA??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.7.2008 15:10:59
|
|
|
|
|
naša ni mogla spat je polna energije še bla namest da bi zaspala pol pa tak veš kako je to dirkanje gor in dol pa je stara (9 bo julija) Ka kej počnete???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.7.2008 15:18:19
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro, dober dan klepetulje... kako ste kaj??? Jaz sem ok, se pocas pripravljam na moj odhod komaj cakam cita dobrodosla med nami Najboljsa saj se ne vemo tocno kdaj naj bi se dobile... enkrat avgusta..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.7.2008 15:27:03
|
|
|
|
|
Tany83 hvala za dobrodošlico...jaz nenormalno utrujena drugače pa bo pa ve kako kaj???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 7.7.2008 15:44:59
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tany83 hvala za dobrodošlico...jaz nenormalno utrujena drugače pa bo pa ve kako kaj??? Ni zakaj Jaz sem vstala kako urco nazaj tko, da utrujena nisem nic (se) ... se morem pocas lotit mal pospravljat po stanovanju...
|
izbira imenamateja5354izbira imena za punčko med naslednjimi imeni:Laura (
20%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Lara (
30%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Sara (
29%)
Larisa (
14%)
Jasmina (
7%)
Število vseh glasov: 337Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!