![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:04:40
|
|
|
|
Šarki
|
¸no vidš, palačinko sm zažgala k tle gor firbcam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:23:00
|
|
|
|
Šarki
|
PUNCE!!!!!!!!!!!!!!! NAŠA SONČIKA MA BEBICOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!oz. BEBIKAAAA ČESTITAAAAAM SONČIKAAAAA!!! FAJN SE RIHTEJTA, pa fejst ga razvajej pa crklej! zdej ga še lah k je edinček http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2936479&mpage=1�
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:30:46
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a mate dobr ZOO?? men je škoda otroke pelat v kakšno smrdljivo luknjo.. ne vem v kakšnem stanju je LJ ZOO, vem da so imel pred časom krizo, raj vidim da je manj živali, pa te super spedenane, k pa da jih je full, pa životarijo tam... ja tle je kr fajn zoo...je velik in ful zivali, pa tud velik majo prostora, tko da je fajn!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:33:04
|
|
|
|
_ancica_
|
soncika....evo se tukaj ti bom cestitala... BRAVO!!! Kaj kmalu se nam oglasi, pa kako fotkico poslji! Joj, to morta bit srecna!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:33:33
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ¸no vidš, palačinko sm zažgala k tle gor firbcam a so za pojest?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:35:49
|
|
|
|
Šarki
|
ja so mi2 z sva oba bl na zažgano mahnjena tko da ni panike
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:37:55
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja so mi2 z sva oba bl na zažgano mahnjena tko da ni panike no pol pa ni panike...midva sva zadnic pizo totalno zazgala...tko da je pol jst nisem jedla, ker mam ful obcutljiv zelodec, moj je pa oba kosa zmazal.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:39:37
|
|
|
|
_ancica_
|
ok, zdej grem pa cunje zlagat....se se kasneje kaj oglasim...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:41:48
|
|
|
|
tany83
|
aha en cas me ni, pa se fuul zgodi... tanchi zazge palacinke, soncika rodi Soncika84 se tukaj ti CESTISTAM oglasi se nam kaj, ko bos upala, pa res kako slikico tvojega korenjaka poslji tanchi upam, da so tvoje palacinke dober, jaz jih bi tud jedla z nutelo njami ancica ja 9 dni casa mava da se dobiva, pa se morava na enem ledenem caju al pa ananasovem soku do kdaj pa bos v sloveniji??? aja se binico dodam na seznam, je pisla da ona bi se tud dobila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:43:21
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja so mi2 z sva oba bl na zažgano mahnjena tko da ni panike no pol pa ni panike...midva sva zadnic pizo totalno zazgala...tko da je pol jst nisem jedla, ker mam ful obcutljiv zelodec, moj je pa oba kosa zmazal. tvoj je pa mojmu podoben, vse poje nic mu ni, jaz sem pa bolj obcutljive sorte
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:44:59
|
|
|
|
tany83
|
SREČANJE INTERNACIONALK DATUM: avgust 2008 KRAJ: UDELEŽENKE: - tany - _ancica_ - tanchi - NAJBOLJSA - binica
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 21:07:51
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...mmm palacinke z nutello...to bi ap tud jaz ful jedla!!! Mam nutelo tukaj ampak se mi ne da palacink delat jst bom verjetno v slo ene 3 - 4 tedne..se ne vem tocno. Imam na izbiro dva datuma za nazaj: 4. in 11. septembra. Morm se mal premislit, ker se bova verjetno septembra ze selila, tko da bi blo fajn ce sem prej nazaj. super se en vec na seznamcku
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 21:22:11
|
|
|
|
Šarki
|
ja sončika, mal poročej kok časa je trajal, pa če je blo hudo, pa če si znala prste preštet kaj je vidve čveke, a sm vama lušte nardila , naša nika bi vsak dan palačinke pekla... morm gret k je moj že neki časa doma, pa ga morm mal opedenat - večerja pa tko nočko
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 21:34:19
|
|
|
|
_ancica_
|
tanchi...uf ja...si nama luste nardila...prou res! Sem kr mogla pojest en kos kruha z nutello...sam vsen ni isto kot palacinke soncika...ja nam bos mogla vse povedat...kako je slo...smo radovedne!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 21:36:48
|
|
|
|
_ancica_
|
no sej jaz se tud poslavljam za danes...lahko nocko vam zelim, tebi tany pa lep popoldan...aja pa lep viken!!!! papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 22:10:57
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe. Samo hitro se javljam, ker me tko oči pečejo, da komaj gledam...Kdaj približno ste pa imele datum v mislih... Jaz sem na dopustu od 20 julija, pa do 3 avgusta, pa od 25avg do 8sept... Lepo se imejte..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 22:15:21
|
|
|
|
tany83
|
joj kake luste ste mi nardile s temi palacnkami... men se jih tud ne da pect, tko da ko grem v slo prvo morem rect mami naj mi palacnike nardi z nutelo komaj cakam... ancica raj pejd nazaj 4. septembra, ker 11 ni lih fajn ... mal se hecam... jaz sem najprej mislila it nazaj 31. avgusta, da bi bla en teden vec, sam zarad pregleda grem 24. nazaj, pa na 3D greva tud konec avgusta No lahko nocko tud od mene... pa lep vikend vam zelim.... grem eno jabolko pojest... ni lih palacinka ma bo ze ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.7.2008 9:35:52
|
|
|
|
spps
|
sončika ČESTIITAMMMMMMMMMM upam,da sta oba z bebijem vredu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 5.7.2008 21:45:56
|
|
|
|
Šarki
|
čao punce. mi smo si pa dons en cukr piknik naredl . smo se odločil da gremo mal v naravo, da se otroci zletajo, pa da mal riti zluftamo, smo rekl gremo do Save... ja valda, na Okroglem vse polno, pa se odločimo, gremo na en plac, k je bogu za leđima, se vozmo tri ure po gozdni cesti, prispemo do zadnjega ovinka... in kaj vidmo..... ugante... en kup blokarjev k so se tm nasral, pa vse zasedl, prov po carovsko parkiral kao: TO JE NAŠE.... se je kr kadil iz mene.... ja valda, jest sm misnla da smo sam mi take budale da avto matramo po tisti pozabljeni cesti... pol smo šli pa nazaj pa smo se na prvi travci naštimal, pa mal sladkarij pojedl, pa slikal smo se, pa naute verjele da sm si na slikah še kar všeč, tko da bom verjetn kšno v album dala k jih bo s telefona snel. no, dost sm naklofala, vam še drugič kej povem fajn spančkejte papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 8:32:13
|
|
|
|
|
No pa se vam še jaz malo pridružim če me sprejmete ker sem bolj nova tle ...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 8:54:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita No pa se vam še jaz malo pridružim če me sprejmete ker sem bolj nova tle ... dobrodošla še tu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 10:01:18
|
|
|
|
Šarki
|
čau! is kere teme pa si?? jest te nisem še srečala dobrodošla
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 10:36:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čau! is kere teme pa si?? jest te nisem še srečala dobrodošla cita je čisto frišna na RR,je pa novopečena nosečka
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 10:37:14
|
|
|
|
spps
|
in tanchi kako si mi kaj?ti je že kaj vroče?pri nas že vročina udarja
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 6.7.2008 10:53:28
|
|
|
|
Šarki
|
bravooooooo. kdaj maŠ ROK?? ja spps, tle že kurjo k da bi bli sred zime jest se pa sam s slladoledom bašem drugo mi pa sploh ne gre v promet
< Sporočilo je popravil tanchi -- 6.7.2008 10:56:12 >
|
Partner in porodM_mojcaJe bil vaš partner z vami pri porodu?Da (
82%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne (
18%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!