Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 17:17:47
|
|
|
|
_ancica_
|
ja da nes je pa bolj zatisje tukaj se nobeni ne da Tukaj mamo ful vroce danes. vceraj sva pa tud midva rezervirala karto za slo 13. avg odpotujem!!! Ostala bom pa 3 tedne, se pravi do 4. sept. Moj pa ne gre, ker sva trenutno financno bolj boga, pa se selila se bova enkrat septembra, kar pomeni da bo dal odpoved kmalu, pa je treba malo dnarja prisparat do takrat. Joj, se mi ful smili, ker dela ko nor Mogoce nama rata enkrat po novem letu it kam na toplo (mogce na kubo). Aja, pa stanovanje sva placala prejsnji teden!!!!! zdaj sva ze lastnika...jupi!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 17:19:35
|
|
|
|
spps
|
opa! tebi pa dogaja odhod v slo,novo stanovanje,selitev....vrjamem,da ti ni dolgčas in ti živčki delajo sto na uro
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 17:22:16
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla punce! Se vidi,da je danes pri nas hladno vreme-pravo za spanje jaz tud ponoč nisem dobro spala,najprej mi je bilo prevroče,nato so se me pa komarji lotli,da sem se tečna zbudla drugače sem mal utrujena,ničkaj mi ne paše,drugače pa nič posebnega... kaj ve počnete? tany,a si že vse spakirala? ancica,kako pa kaj ti? a potem slabo ti se ni nic? jaz sem danes se kar...boljse kot vceraj Sem tudi spala boljse, ker prejsnjo noc nisem mogla ker mi je blo celo noc ful slabo hehe kot da bi spet bla Sva pa pred dvema dnevoma koncno spet kaj je blo dobro!!! Nisva ze dolgo Zdaj pa komaj cakam na M, potem pa v akcijo. Upam, da pride hitro, ker cez dober mesec odpotujem in ne bo spet nic. Sej ce ne bo prej mozno, bova pa potem ko pridem nazaj nadoknadila.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 17:24:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps opa! tebi pa dogaja odhod v slo,novo stanovanje,selitev....vrjamem,da ti ni dolgčas in ti živčki delajo sto na uro ja dogaja 100 na uro pomoje sem zarad vsega tega mal pod stresom. Se posebi kar se selitve tice in sola in sluzba...joj, sploh ne vem kako bova. Noben od naju se nima zagotovljene sluzbe v montrealu Imava nekaj dnarja prisparanga za vsak slucaj, ampak vseeno mi kar malo slabo rata ko pomislim na to...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 17:48:54
|
|
|
|
spps
|
boš vidla,da se bo vse poštimalo tako kot je treba.ljudje ,ko smo pod pritiskom naredimo včasih dost več,kot pa v resnici mislimo,da zmoremo.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 18:09:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps boš vidla,da se bo vse poštimalo tako kot je treba.ljudje ,ko smo pod pritiskom naredimo včasih dost več,kot pa v resnici mislimo,da zmoremo. ja sej mas prav...vse bo ok komaj cakam da se preseliva kako pa kaj pri vas? veselo delate?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 18:11:36
|
|
|
|
tany83
|
ancica... sej se bo vse postimal bos videla stanovanje mata, to bo fuul en strosek manj zdaj, ko vama ne bo treba najemnine placevat, slubo bosta dobila in vse bo ok... saj ti vrjamem, da se sekiras, saj jaz se tud vcasih, si mislim, kaj pa zdaj ko bova mela a bo dovolj denarja za vse, pa midva si zeliva zacet zidat, pa je treba kaj prej prisprat, pa saj ves kako je... ma bo ze jaz recem saj smo se mladi vse bo.... super da si rezervirala karto ... jaz sem od tle sam enosmirno kupila... za nazaj mam pa rezervirano v slo, sam jo morem se placat... kolk si pa dala za karto??? a so drage iz kanade???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 18:16:46
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...sej smo se mladi...vse se bo postimal jst sm dala za povratno karto 1220 dolarjev (okoli 800 evrov se mi zdi)... ta je bila se nacenejsa, pa se charter je direkt iz Toronta v Zagreb.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 18:18:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps boš vidla,da se bo vse poštimalo tako kot je treba.ljudje ,ko smo pod pritiskom naredimo včasih dost več,kot pa v resnici mislimo,da zmoremo. ja sej mas prav...vse bo ok komaj cakam da se preseliva kako pa kaj pri vas? veselo delate? delajo delajo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 18:47:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...sej smo se mladi...vse se bo postimal jst sm dala za povratno karto 1220 dolarjev (okoli 800 evrov se mi zdi)... ta je bila se nacenejsa, pa se charter je direkt iz Toronta v Zagreb. tko je, vse se postima... ma sej pol niti ni tolk.. je kar solidna cena
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 18:55:22
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...ja delajo, delajo ti pa kar lepo uzivaj zdaj! tany...ja je kar solidna cena. Vse ostale karte so ble vsaj 1600, tudi do 2000 zdaj pa grem pod tus, je ful vroce ratalo potem bom pa sla malo ven
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 18:58:12
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...ja delajo, delajo ti pa kar lepo uzivaj zdaj! tany...ja je kar solidna cena. Vse ostale karte so ble vsaj 1600, tudi do 2000 zdaj pa grem pod tus, je ful vroce ratalo potem bom pa sla malo ven lepo se mej na sprehodu... jaz cakam, da mi moj dragi prinese kosilo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 18:59:35
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ančica, jaz bom šla tud kmal ven....v službo. Sem imela pospravljalni dan.Vse posesala, pa pomila po tlah celo hišo...se mi je že sfecljalo po nočnih... Prejle sem si naročila še kopalke, pa še mal in gremo na morje...komaj čakam.Da mal odklopim, pa se naplavam.. Kako ste mi ve nosečke, a uživate?...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.7.2008 22:09:28
|
|
|
|
|
najboljša včeraj sem pa šla iz računalnika je moja hčera bla vsa nestrpna in je rekla mami jaz bi se pa cartala pa kaj naj druga seveda sem šla pa sej ni tko mala(9let bo julija)ampak sedaj ko ve da sem noseča bi se skoz cartala pa me skoz po trebuhu boža ful je vesela...trenutno sem v bolniški drgač pa seveda služba sedaj se pa že zelo zelo veselimo ponovnega pregleda ki bo 21.07 da vidimo če je vse vredu upajmu upajmu in kdaj odhajaš najboljša na zaslužen dopust??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 8:19:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro. Ste pisale da nič kaj ne spite. Jaz pa zadnji dva dneva tako lepo spim, se vidi da se je zunaj malo shladilo pa mi prav paše. Danes si grem že 3 ušesa čistit, pa upam da zdaj uspe zdravniku te čepe ven dobit ker sem že čisto adijo od tega. Drugače pa nič kaj novega no kaj več bo jutri ko pridem od zdravnice pa vam sporočim kako kaj napreduje najin . Lepo se mejte se mogoče kaj popoldne javim, gre moj nekaj delat pa bom vidla kak bom s časom.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 16:41:57
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Vstala sem... Sončnica, kaj pa si imela z ušesi? Baje uho fejst boli, k je vneto...ne vem.Upam, da ti je bolje. Cita, ja cartanje paše. Na dopust pa gremo 20.Tko, da otroci že odštevajo noči, kolkrat morjo še spat it..ha ha. Sem že skor taka kot oni.Še parkrat mam dopoldne službo, pa še tri nočne in pokret... Kaj pa danes delate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 16:51:24
|
|
|
|
Šarki
|
jest delam da nič ne delam mal sm peglala, drugo pa vse čaka, ker je tamala sitna k jo odvajam od dojenja, pa skos za mano skače pa sitnar. grem vsake tok časa počekerat kaj je tle gor kej novga, par stvari prestavim po stanovanju, par papirčkov vržem v koš, mal posesam... take stvari k se nikjer ne porajtajo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 16:59:27
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Se porajtajo, se...čez kak teden, ko je taga sranja za tri kupe..ha ha. Jaz pa sem letela v trgovino, pa po darilo za mati, sedaj pa sem si naredila špagete.Za ta prvo silo, da bom zdržala do večerje, k gremo ven. Pa še večja dva se danes vračata...aj bo spet noro...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:01:44
|
|
|
|
Šarki
|
ja, porajta se če tega ne nardiš če pa nardiš pa nikjer ne piše
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:03:20
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kje imaš pa frocka?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:05:59
|
|
|
|
Šarki
|
sej pravim - obe za mano skačeta, tavečji je dolgčas pa skos nagaja, tamala se pa skos dere, pa se ne mormo nič igrat k tamala skos v naročje leze... nam bom zdele eno kavo skuhala, mogoče bo bolš
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:09:45
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Probat ni greh... Men je tud tamala pršla sedaj težit..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:11:00
|
|
|
|
Šarki
|
veš kaj sem zdele porajtala?? da sem točno en mesec mlajša članka kot ti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:12:46
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kdaj pa dobiš 3 zvezdico..????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.7.2008 17:17:48
|
|
|
|
Šarki
|
a veš da sploh ne vem. morš kerga drucga vprašat. sej tle na čvekalnih forumih se posti mensezdi ne štejejo, saj tko sm nek prebrala. morm mal porajtat k kej objavim, če se ob štelo evo moje slepo tipkanje napad vesoljčkov
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.