|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
8.7.2008 17:17:47   
_ancica_
ja da nes je pa bolj zatisje tukaj user posted image se nobeni ne da user posted image Tukaj mamo ful vroce danes.

vceraj sva pa tud midva rezervirala karto za slo user posted image user posted image user posted image 13. avg odpotujem!!! Ostala bom pa 3 tedne, se pravi do 4. sept. Moj pa ne gre, ker sva trenutno  financno bolj boga, pa se selila se bova enkrat septembra, kar pomeni da bo dal odpoved kmalu, pa je treba malo dnarja prisparat do takrat. Joj, se mi ful smili, ker dela ko nor user posted image Mogoce nama rata enkrat po novem letu it kam na toplo (mogce na kubo). user posted image

Aja, pa stanovanje sva placala prejsnji teden!!!!! user posted image user posted image user posted image zdaj sva ze lastnika...jupi! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7976
8.7.2008 17:19:35   
spps
opa!
tebi pa dogajauser posted image user posted image user posted image odhod v slo,novo stanovanje,selitev....vrjamem,da ti ni dolgčas in ti živčki delajo sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7977
8.7.2008 17:22:16   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla punce!
Se vidi,da je danes pri nas hladno vreme-pravo za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tud ponoč nisem dobro spala,najprej mi je bilo prevroče,nato so se me pa komarji lotli,da sem se tečna zbudlauser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače sem mal utrujena,ničkaj mi ne paše,drugače pa nič posebnega...
kaj ve počnete?
tany,a si že vse spakirala?user posted image user posted image user posted image
ancica,kako pa kaj ti?

a potem slabo ti se ni nic? user posted image user posted image

jaz sem danes se kar...boljse kot vceraj user posted image   Sem tudi spala boljse, ker prejsnjo noc nisem mogla ker mi je blo celo noc ful slabo user posted image hehe kot da bi spet bla user posted image user posted image user posted image user posted image Sva pa pred dvema dnevoma koncno spet user posted image kaj je blo dobro!!! user posted image user posted image user posted image Nisva ze dolgo user posted image Zdaj pa komaj cakam na M, potem pa v akcijo. Upam, da pride hitro, ker cez dober mesec odpotujem in ne bo spet nic. Sej ce ne bo prej mozno, bova pa potem ko pridem nazaj nadoknadila. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7978
8.7.2008 17:24:51   
_ancica_

opa!
tebi pa dogajauser posted image user posted image user posted image odhod v slo,novo stanovanje,selitev....vrjamem,da ti ni dolgčas in ti živčki delajo sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja dogaja 100 na uro user posted image user posted image user posted image pomoje sem zarad vsega tega mal pod stresom. Se posebi kar se selitve tice in sola in sluzba...joj, sploh ne vem kako bova. Noben od naju se nima zagotovljene sluzbe v montrealu user posted image Imava nekaj dnarja prisparanga za vsak slucaj, ampak vseeno mi kar malo slabo rata ko pomislim na to...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7979
8.7.2008 17:48:54   
spps
boš vidla,da se bo vse poštimalo tako kot je treba.ljudje ,ko smo pod pritiskom naredimo včasih dost več,kot pa v resnici mislimo,da zmoremo.user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7980
8.7.2008 18:09:13   
_ancica_

boš vidla,da se bo vse poštimalo tako kot je treba.ljudje ,ko smo pod pritiskom naredimo včasih dost več,kot pa v resnici mislimo,da zmoremo.user posted image

ja sej mas prav...vse bo ok user posted image komaj cakam da se preseliva user posted image

kako pa kaj pri vas? veselo delate?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7981
8.7.2008 18:11:36   
tany83
ancica... sej se bo vse postimal bos videlauser posted image  stanovanje mata, to bo fuul en strosek manj zdaj, ko vama ne bo treba najemnine placevat, slubo bosta dobila in vse bo ok... saj ti vrjamem, da se sekiras, saj jaz se tud vcasih, si mislim, kaj pa zdaj ko bova melauser posted image  a bo dovolj denarja za vse, pa midva si zeliva zacet zidat, pa je treba kaj prej prisprat, pa saj ves kako je... ma bo ze jaz recem saj smo se mladi  user posted image  vse bo....

super da si rezervirala karto user posted image ... jaz sem od tle sam enosmirno kupila... za nazaj mam pa rezervirano v slo, sam jo morem se placat... kolk si pa dala za karto??? a so drage iz kanade???

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7982
8.7.2008 18:16:46   
_ancica_
tany...sej smo se mladi...vse se bo postimal user posted image

jst sm dala za povratno karto 1220 dolarjev (okoli 800 evrov se mi zdi)... ta je bila se nacenejsa, pa se charter je direkt iz Toronta v Zagreb. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7983
8.7.2008 18:18:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja sej mas prav...vse bo ok user posted image komaj cakam da se preseliva user posted image

kako pa kaj pri vas? veselo delate?

delajo delajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7984
8.7.2008 18:47:56   
tany83

tany...sej smo se mladi...vse se bo postimal user posted image

jst sm dala za povratno karto 1220 dolarjev (okoli 800 evrov se mi zdi)... ta je bila se nacenejsa, pa se charter je direkt iz Toronta v Zagreb. user posted image

tko je, vse se postima...

ma sej pol niti ni tolk.. je kar solidna cena user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7985
8.7.2008 18:55:22   
_ancica_
spps...ja delajo, delajo user posted image user posted image user posted image ti pa kar lepo uzivaj zdaj! user posted image

tany...ja je kar solidna cena. Vse ostale karte so ble vsaj 1600, tudi do 2000 user posted image

zdaj pa grem pod tus, je ful vroce ratalo user posted image potem bom pa sla malo ven user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7986
8.7.2008 18:58:12   
tany83

spps...ja delajo, delajo user posted image user posted image user posted image ti pa kar lepo uzivaj zdaj! user posted image

tany...ja je kar solidna cena. Vse ostale karte so ble vsaj 1600, tudi do 2000 user posted image

zdaj pa grem pod tus, je ful vroce ratalo user posted image potem bom pa sla malo ven user posted image

lepo se mej na sprehodu...user posted image

jaz cakam, da mi moj dragi prinese kosilo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7987
8.7.2008 18:59:35   
NAJBOLJŠA
Ančica, jaz bom šla tud kmal ven....v službo.
Sem imela pospravljalni dan.Vse posesala, pa pomila po tlah celo hišo...se mi je že sfecljalo po nočnih...
Prejle sem si naročila še kopalke, pa še mal in gremo na morje...komaj čakam.Da mal odklopim, pa se naplavam..

Kako ste mi ve nosečke, a uživate?...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7988
8.7.2008 22:09:28   
najboljša včeraj sem pa šla iz računalnika je moja hčera bla vsa nestrpna in je rekla mami jaz bi se pa cartala pa kaj naj druga seveda sem šla pa sej ni tko mala(9let bo julija)ampak sedaj ko ve da sem noseča bi se skoz cartala pa me skoz po trebuhu božauser posted image user posted image ful je vesela...trenutno sem v bolniški drgač pa seveda služba sedaj se pa že zelo zelo veselimo ponovnega pregleda ki bo 21.07 da vidimo če je vse vredu upajmu upajmu in kdaj odhajaš najboljša na zaslužen dopust??user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7989
9.7.2008 8:19:49   
sončnica24
Dobro jutro. Ste pisale da nič kaj ne spite. Jaz pa zadnji dva dneva tako lepo spim, se vidi da se je zunaj malo shladilo pa mi prav paše. Danes si grem že 3 ušesa čistit, pa upam da zdaj uspe zdravniku te čepe ven dobit ker sem že čisto adijo od tega.

Drugače pa nič kaj novega no kaj več bo jutri ko pridem od zdravnice pa vam sporočim kako kaj napreduje najinuser posted image .

Lepo se mejte se mogoče kaj popoldne javim, gre moj nekaj delat pa bom vidla kak bom s časom.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 7990
9.7.2008 16:41:57   
NAJBOLJŠA
Vstala sem...
Sončnica, kaj pa si imela z ušesi? Baje uho fejst boli, k je vneto...ne vem.Upam, da ti je bolje.
Cita, ja cartanje paše. Na dopust pa gremo 20.Tko, da otroci že odštevajo noči, kolkrat morjo še spat it..ha ha.
Sem že skor taka kot oni.Še parkrat mam dopoldne službo, pa še tri nočne in pokret...

Kaj pa danes delate?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7991
9.7.2008 16:51:24   
Šarki
jest delam da nič ne delamuser posted image  mal sm peglala, drugo pa vse čaka, ker je tamala sitna k jo odvajam od dojenja, pa skos za mano skače pa sitnar. grem vsake tok časa počekerat kaj je tle gor kej novga, par stvari prestavim po stanovanju, par papirčkov vržem v koš, mal posesam... take stvari k se nikjer ne porajtajouser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 7992
9.7.2008 16:59:27   
NAJBOLJŠA
Se porajtajo, se...čez kak teden, ko je taga sranja za tri kupe..ha ha.
Jaz pa sem letela v trgovino, pa po darilo za mati, sedaj pa sem si naredila špagete.Za ta prvo silo, da bom zdržala do večerje, k gremo ven.
Pa še večja dva se danes vračata...aj bo spet noro...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7993
9.7.2008 17:01:44   
Šarki
ja, porajta se če tega ne nardišuser posted image  če pa nardiš pa nikjer ne pišeuser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 7994
9.7.2008 17:03:20   
NAJBOLJŠA
Kje imaš pa frocka?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7995
9.7.2008 17:05:59   
Šarki
sej pravim - obe za mano
skačeta, tavečji je dolgčas pa skos nagaja, tamala se pa skos dere, pa se ne mormo nič igrat k tamala skos v naročje leze... nam bom zdele eno kavo skuhala, mogoče bo bolšuser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 7996
9.7.2008 17:09:45   
NAJBOLJŠA
Probat ni greh...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Men je tud tamala  pršla sedaj težit..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7997
9.7.2008 17:11:00   
Šarki
veš kaj sem zdele porajtala?? da sem točno en mesec mlajša članka kot tiuser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 7998
9.7.2008 17:12:46   
NAJBOLJŠA
Kdaj pa dobiš 3 zvezdico..????

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7999
9.7.2008 17:17:48   
Šarki
a veš da sploh ne vem. morš kerga drucga vprašat. sej tle na čvekalnih forumih se posti mensezdi ne štejejo, saj tko sm nek prebrala. morm mal porajtat k  kej objavim, če se ob štelouser posted image  evo moje slepo tipkanjeuser posted image  napad vesoljčkov

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 8000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  318 319 [320] 321 322   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.