Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 7:07:39
|
|
|
|
Šarki
|
čao punce. mene so dons že ob 6h u luft vrgli. pol sm pa vsa nataknena. ah upam da bo dober dan vsem vam želim fuuuuuuul lep dan, pa čim manj nosečniških težav no, zdej grem pa . baj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 7:16:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čao punce. mene so dons že ob 6h u luft vrgli. pol sm pa vsa nataknena. ah upam da bo dober dan vsem vam želim fuuuuuuul lep dan, pa čim manj nosečniških težav no, zdej grem pa . baj dobro jutro. ma ne bit tolk slabe volje,ko pa je tako lepo jutro
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 8:14:11
|
|
|
|
Šarki
|
ne, sej sm že full dobre volje. se nad mravljami znašAM. ŠE NIKOL U LAJFU NISM VIDLA tok mravel v kakšnem stanovanju. sm kauč umaknila, pa začnem sesat, so se pa kr usule vn
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 9:24:19
|
|
|
|
sončnica24
|
Dober dan tudi z moje strani, sem zdaj bla na izpiranju ušesa pa še vedno ni dobro tako da grem v sredo še enkrat, pa upam da mi kmalu to zrihtajo ker sem čisto adijo ker nič kaj dobro ne slišim. Ste se včeraj pogovarjale o božanju trebuha, meni tudi ne paše da bi me vsi po vrsti božali po njem, kaj vem no ni mi všeč . Tany ti si že zadnjič spraševala o brcah ja pri meni je nekako tako kot je sestra rekla da se mi bo zdelo da mi prebava nagaja samo potem ko sem vidla da iz tega ni nič se mi je zazdelo da so to brce, je pa res da me tu pa tam full spodaj brca, zgleda da zato ker je postlica malo bolj spredaj in sem tudi zato bolj pozno začutla brce. Ene pa pravijo da je tako kot da bi mel metuljčke v trebuhu, saj ko bo brcal boš vedela da brca . Drugače pa super za karto no pa saj teh 6 tednov bo minilo ko šus, boš videla .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 9:28:08
|
|
|
|
Šarki
|
jooj nosečke da vam ne povem kok sta naše skakale not u trebuhu. sm misnla da bosta kr vn skočile. pol se pa naguzi na levo stran trebuha.... pa k prou vidiš k gre z komolcem oz z roko iz ene strani trebuha na drugo... to so bile cele predstave. še zdaj imam postrani trebuh k sta ble obe bl na levi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 17:01:53
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce moje so nam barvo spremenili...zlo ziva slisim da imate lep dan danes. Tukaj pa je spet nakam oblacno. Upam, da se ne bo vlilo potem ko bom sla na pregled. Ponavadi se vedno ravno takrat vlije ko grem ven Drzte pesti, da bo vse ok. Imam se vedno tak cuden obcutek kot da se bo spet vlilo tam spodaj. Zdaj slab teden je blo vse ok...brez krvavitev in upam, da bo tko tudi ostalo do naslednje M. Sem lih pogledala vase trakce...uuuaaauuu...soncnica ze v 23. tednu, tany ji pridno sledi in nasa novopecena spps bo kmalu imela prvi pregled. Kako cas hitro mineva! Upam, da bom tudi jaz spet kmalu nosecka No, tam nekje v zacetku leta bi blo idealno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 17:24:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jooj nosečke da vam ne povem kok sta naše skakale not u trebuhu. sm misnla da bosta kr vn skočile. pol se pa naguzi na levo stran trebuha.... pa k prou vidiš k gre z komolcem oz z roko iz ene strani trebuha na drugo... to so bile cele predstave. še zdaj imam postrani trebuh k sta ble obe bl na levi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 19:40:44
|
|
|
|
_ancica_
|
Punce, pocasi se bom mogla poslovit za danes. Moram se pod tus, potem okoli 3h pa odpujsam na UZ. Ce se ne tipkamo vec danes, vam vsem skupaj zelim en lep dan / vecer, pa se se jutri kaj beremo...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 20:49:59
|
|
|
|
Šarki
|
čao ancica. kako je blo na uz?? a je vse ok?? držim pesti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.7.2008 23:18:37
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čao ancica. kako je blo na uz?? a je vse ok?? držim pesti evo me..sem ze nazaj. Je rekla, da ni vidit nobenih ostankov notri in da naj bi blo vse ok. Drugace pa bojo itak poslali izvide mojemu G, ampak sele cez kak teden. Sem pa kar pomirjena, zdaj ko vem da je vse ok. Komaj cakam da dobim prvo M, potem pa v akcijo!!! Problem je le, da bom zdej najbrz cakala vsaj se ene dva, tri tedne na M, potem grem pa ze slo za en mesec in to sama, tko da najbrz ne bo nic do septembra, ko bova spet skupaj. No bom ze prezivela. ok, zdej pa na hitr neki pojem k sm ze ful lacna, potem pa kmalu moj pride iz sluzbe in baje greva zvecer na en piknik...jupi!!! lahko nocko...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 10:53:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, da se vam malo javim, danes me pobira od vročine sem že od jutra cela mokra se bom zdaj počasi pod tuš odpravla pa potem še verjetno parkrat do večera ker je ubitačno vroče. Ancica tedni pa hitro minevajo to pa res ko pomislim da sem že preko polovice pa da še nimam čisto nič doma me že malo stisne samo malo se pomirim, ko vem da me vse skupaj nekje čaka pa moram samo domov dostavit samo se mi zdi še malo hitro . Spps kdaj pa imaš prvi pregled? Ancica ti pa boš tudi za nami prišla pa še lepo ti bo ker ti bomo lahko svetovale me pa se bomo mogle same znajt . Lepo se mejte če mi ne bo prevroče se še kaj javim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 11:10:31
|
|
|
|
Šarki
|
čao sončnica. kako kaj ati??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 11:36:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Ati je še vedno v bolnici, sicer se je zdaj vse skupaj umirilo tako da bo verjetno drug teden prišel domov.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 12:11:42
|
|
|
|
Šarki
|
fino. želim mu hitro okrevanje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 12:25:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj dobro da se stanje umirja čeprav je v bolnicu full vroče in se mi tiste , ki zdaj rojevajo prav smilijo. Upam da oktobra ne bodo več tako kurli tam zgoraj . Se pa jaz sedaj poslavljam grem še eno perilo obesit pa kuhno pospravit ker je v katastrofalnem stanju čeprav se mi ne da ampak moram . Lepo klepetajte še danes pa se sept kaj tipkamo. pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 13:26:21
|
|
|
|
spps
|
ojla čvekice! sončnica,me veseli,da je ati boljš. za pregled bom pa poklicala v ponedeljek,ker je ta teden mojG na dopustu,predvidevam pa,da bo pregled konec julija al pa v začetku avgusta.bom v ponedeljek javila ,kdaj točno bo,upam pa,da bo čimprej,ko bo možno ancica,a potem se že pripravljaš na nove boje tany,še mal pa boš prišla v Slo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 15:56:33
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene klepetulje Kako ste kaj??? Jaz sem ok, vceraj sem bila pr tasci ves dan, tko da me ni blo doma, zato se nisem tudi nic javila... Danes pa morem pospravit po stanovanju, ker jutri me ne bo doma, pa se perilo morem dat prat, ampak to bom dala pol popldan, po kosilu... ancica sem vesela, da se ti je vse lepo scistilo in da po M lahko gres v nove boje spps ja kaml bom v slo, se en dober teden komaj cakam... se mi prav vlecejo dnevi... 17. mam pa pregled pri G v Sloveniji, upam da mi bo lahk povedala kaj je, al al ... ker bom ze v 5. mescu in bi se moglo videt, ce se bo hotelo pokazat Soncncia lepo, da je tvoj ata bolje ... ti pa ne delaj prevec, da ne pregoris ... No zdaj pa grem pospravljat, da bom cimprej fraj se oglasim se kaj... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 16:03:02
|
|
|
|
Šarki
|
midva sva v drugo vprašala a je al . ampak če bom še kdaj ne bom vprašala k je bv. mi je bol da komi čakaš k vn prleze kaj je
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 16:05:25
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce moje soncnica... tudi jaz zelim tvojemu atiju cimprejsnje okrevanje. Glede pa...hehe mi boste res znale svetovat ko bom enkrat nosecka In tedni res kar sibajo. Se malo pa boste vse drzale male zakladke v narocju spps...ja, pocasi se bova zacela pripravljat sicer ne vem ce ravno ze naslednji mesec, ker bom verjetno v slo, moj pa tukaj, ampak potem septembra pa zagotovo!!! Potem pa upam, da nama ne bo treba predolgo cakat. Ceprav zdaj ze vem, da ne rata tako hitro, tko da ne bom prevec neucakana. Ko bo bo. tany...se malo...pa bos v slo. Jaz pa tudi pridem kmalu za tabo (no, kaksen slab mesec kasneje ). Upam, da nam bo res ratalo se dobit.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 16:10:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi midva sva v drugo vprašala a je al . ampak če bom še kdaj ne bom vprašala k je bv. mi je bol da komi čakaš k vn prleze kaj je dobra si...mene bi pobral od radovednosti sicer se pa lahko zgodi, da ti narobe povejo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 18:05:27
|
|
|
|
tany83
|
tanchi... midva sva oba radovedna in zeliva vedet kaj je. al al ... ancica... ja super... obe bova istocasno v slo... sej ce ne bojo mele casa, se pa same dobimo itak bova na pocitnicah
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 18:24:18
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 tanchi... midva sva oba radovedna in zeliva vedet kaj je. al al ... ancica... ja super... obe bova istocasno v slo... sej ce ne bojo mele casa, se pa same dobimo itak bova na pocitnicah ja mapak res ce ostale ne bojo mele casa, se morva vsaj midve dobit! To bo ena od priloznosti, ki je ne smeva zamudit sem lih gledala karte in sem nasla carter Toronto- Zagreb za 1200 dolarjev. Je pa za 13. avgusta. sej ti bos se tam do nekje konca avgusta ne? tko da mava enih 10 dni, da se uloviva.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 19:33:14
|
|
|
|
Šarki
|
sm misnla da boste dons tud mal več čvekale. dons bl na obroke pospravljam ker že cel dan čakam da moj pride domov. je reku da bo dons hitr pršu, pa ni nč od tega6 skos kej vmes pride. nazadnje je bil že v lj, pa je imel šef prometno nesrečo - nč resnga . pa je mogu naza j na štajersk it, poj so pa še šefa kapsi odpelal ker je nemc in more kuj k sodniku za prekrške, poj je mogu pa počakat pri avtu na avtovleko, pa še za njimi more it do šihta, pol pa šele domov jest sm pa mi s nla6 36da se bom mal pocrklala poj zvečer sva pa oba čist fertik da sam dol padeva. še dobr da je petek pridne bodte, pa mal čvekejte da bo kej dogajal tle gor
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 19:45:53
|
|
|
|
_ancica_
|
tanchi...upam, da tvoj dragi kmalu pride domov, da se bosta lahko se danes malo pocrklala jaz tud delam na obroke danes perem cunje v kleti in moram vsake tolk casa dol. Jutri pa greva midva v zivalski vrt!!! Komi cakam, da grem nekam.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 4.7.2008 20:03:38
|
|
|
|
Šarki
|
a mate dobr ZOO?? men je škoda otroke pelat v kakšno smrdljivo luknjo.. ne vem v kakšnem stanju je LJ ZOO, vem da so imel pred časom krizo, raj vidim da je manj živali, pa te super spedenane, k pa da jih je full, pa životarijo tam...
|
Kopanje v bazenih med nosečnostjo?Katka123 RRse ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?DA (
11%)
NE (
83%)
Ne vem (
6%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!