|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
7.7.2008 16:02:07   
karmy
ka zdj internacionalne klepetulje? kaj novega? Vreme tukaj v Angliji je danes grozno: 5 minut ni dežja, 10 minut močen dež, in se to vleče že ceeel ljubi dan... pa naj bi šla na rojstnodnevno večerjo danes, pa ne vem kako bom prišla do restavracije v takem vremenu user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7951
7.7.2008 16:14:17   
spps
alora čveke.
kako ste preživele vikend?
jaz sem pa danes klicala G in naslednji petek dobila datum.
Glava me neka boli...pa saj bouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7952
7.7.2008 16:21:08   
tany83
karmy mi imamo pa soncek user posted image user posted image user posted image  men je dez izredno zopren user posted image

spps... super za pregled user posted image user posted image user posted image  bos pikico videla...

moj user posted image  se mi zdi da je zacnel brcat al neki dela noter, ker na momente me neki premika noter, nevem tak cuden obcutek... al se mu kolca... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7953
7.7.2008 16:23:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

karmy mi imamo pa soncek user posted image user posted image user posted image  men je dez izredno zopren user posted image

spps... super za pregled user posted image user posted image user posted image  bos pikico videla...

moj user posted image  se mi zdi da je zacnel brcat al neki dela noter, ker na momente me neki premika noter, nevem tak cuden obcutek... al se mu kolca... user posted image
jp,tany,komaj čakam,da začnem uživat v nosečnosti.še enajst dni do pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7954
7.7.2008 16:25:49   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jp,tany,komaj čakam,da začnem uživat v nosečnosti.še enajst dni do pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bo takoj tukaj user posted image user posted image user posted image  poglej mene, sem ze skor v 5. mescu user posted image ... se mi zdi da sem vceraj zagledala user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7955
7.7.2008 16:44:37   
_ancica_
Ojla klepetulje user posted image

vidim da imamo dve novi internacionalki user posted image Pozdravljeni!!!!

tany...a te ze brca mali user posted image tvoj je pa zgoden. Se spomnim nase soncnice kako jo je skrbelo se ne dolgo nazaj ker ni cutila brcik. Se en teden pa gres v slo!!! user posted image Jaz bom pa danes verjetno kupila karto. Za  13.8. - 4.9 user posted image Jupi!!!! Mi je pa danes tako nekam cudno slabo, pa vrti se mi. Pa ponoci nisem mogla spat zaradi tega. Me je strah , da je spet stres kriv. Pred parimi leti je blo isto in sem bla cist boga vec mesecev. So mi ful preiskav nardil, pa je blo vse ok, tko da na koncu mi je zdravnica dala antidepresive user posted image Sem jih jedla kako leto. Zgleda, da je za mano vse prislo user posted image Verjetno bom spet mogla zacet jest tablete. Sem ful zalostna, ker potem se en lep cas ne bom smela zanosit. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7956
7.7.2008 16:45:24   
_ancica_
spps...juhu!!! PREGLED BO KMALU TU!!! user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7957
7.7.2008 17:44:00   
spps pa si dočakala juhu še malo pa boš tudi ti videla pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo jaz pa iz popoldanskega spanca je bilo prav luštnouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7958
7.7.2008 18:19:59   
tany83
ancica moja... pa ne zacet tablet jest... provaj kak caj zeliscni pit... lej jaz sem mele tud probleme, sem bila pod stresom, jaz nisem spala nic vec kot 1 mesec in ko me je kdo vprasal kako sem??? sem sam jokala, se na pogreb od sestricne od tata nisem mogla ker sem bila tko boga, sam jokala sem skoz... pa nisem vedla kaj bi, pol sem studirala it k zdravniku po tablete pa mi je mama rekla da naj ne nardim tega in mi je dobila en caj k ga pijes vsak dan pred spanjem in sem res zacela spat pa bolj mirna sem bila, pa s psom sem fuul hodila v naravo... provaj na sprehode hodit, pozitivno razmisljat, saj vem da je tezko, se posebaj ker si sama v stanovanju, te cisto razumem, se mene ko sem user posted image  vcasih vse potre, pa sam user posted image ... ti pa ko si dala ss skoz ti je pa se tezje... lej se en mesec in gres v slovenijo pol bo lazje vsaj ko bos tam... naj te to drzi pokonci, da bos videla svoje domace...
user posted image user posted image user posted image

ja moj user posted image  je fuuul zivahen, ze na UZ vidim ker skoz miga... zdravnik se mu smeje, ker se prekucuje skoz not... je fuul smesen user posted image ... men se zdi da vcasih me mal poboza, vsaj tak obcutek mam, sa nevem ce je to user posted image ... sam je tko, kot da me neki poboza noter... smesno v glavnem...user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 7959
7.7.2008 19:30:55   
spps
punce moje,pa mi je uspelo do compa prituser posted image user posted image user posted image prej sma se z malo šle mal potepat,nato sva dobili obisk,potem sva še pa ven šli-zdaj bi se pa morala lotit pospravljanja,pa volje niuser posted image user posted image user posted image
in kaj počnete?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7960
7.7.2008 19:43:49   
_ancica_

ancica moja... pa ne zacet tablet jest... provaj kak caj zeliscni pit... lej jaz sem mele tud probleme, sem bila pod stresom, jaz nisem spala nic vec kot 1 mesec in ko me je kdo vprasal kako sem??? sem sam jokala, se na pogreb od sestricne od tata nisem mogla ker sem bila tko boga, sam jokala sem skoz... pa nisem vedla kaj bi, pol sem studirala it k zdravniku po tablete pa mi je mama rekla da naj ne nardim tega in mi je dobila en caj k ga pijes vsak dan pred spanjem in sem res zacela spat pa bolj mirna sem bila, pa s psom sem fuul hodila v naravo... provaj na sprehode hodit, pozitivno razmisljat, saj vem da je tezko, se posebaj ker si sama v stanovanju, te cisto razumem, se mene ko sem user posted image  vcasih vse potre, pa sam user posted image ... ti pa ko si dala ss skoz ti je pa se tezje... lej se en mesec in gres v slovenijo pol bo lazje vsaj ko bos tam... naj te to drzi pokonci, da bos videla svoje domace...

ja moj user posted image  je fuuul zivahen, ze na UZ vidim ker skoz miga... zdravnik se mu smeje, ker se prekucuje skoz not... je fuul smesen user posted image ... men se zdi da vcasih me mal poboza, vsaj tak obcutek mam, sa nevem ce je to user posted image ... sam je tko, kot da me neki poboza noter... smesno v glavnem...user posted image

kak caj pa si pila???
jaz bom mogla nekaj narest, ker sem cist zdelana. user posted image Tistih tabletov res ne bi rada spet jedla. Bi raje se kaj druzga prej probala. Mah, sej ne vem kaj bi sama s sabo. Ponoci sem se tok slabo pocutla, se zjutraj nisem mogla zaspat, pa na jok mi gre non stop. V glavnem glavo mam cist cudno, se zdi ful tezka in vratne misice mam cist zategnene da me vse boli. Pa na splosno se tok svoh pocutim, da mi niti ni za ven it. Upam, da bo jutri kaj bolje.

tvoj mali je pa pravi akrobat! user posted image user posted image kaj bo sele potem navihan ko bo zunaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7961
7.7.2008 19:44:56   
_ancica_

punce moje,pa mi je uspelo do compa prituser posted image user posted image user posted image prej sma se z malo šle mal potepat,nato sva dobili obisk,potem sva še pa ven šli-zdaj bi se pa morala lotit pospravljanja,pa volje niuser posted image user posted image user posted image
in kaj počnete?

lepo se mata vidve s tamalo user posted image

jaz pa grem spet mal pocivat, ce mi rata...potem cez kako urco moram pa spet do zobarja user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7962
7.7.2008 20:07:12   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

kak caj pa si pila???
jaz bom mogla nekaj narest, ker sem cist zdelana. user posted image Tistih tabletov res ne bi rada spet jedla. Bi raje se kaj druzga prej probala. Mah, sej ne vem kaj bi sama s sabo. Ponoci sem se tok slabo pocutla, se zjutraj nisem mogla zaspat, pa na jok mi gre non stop. V glavnem glavo mam cist cudno, se zdi ful tezka in vratne misice mam cist zategnene da me vse boli. Pa na splosno se tok svoh pocutim, da mi niti ni za ven it. Upam, da bo jutri kaj bolje.

tvoj mali je pa pravi akrobat! user posted image user posted image kaj bo sele potem navihan ko bo zunaj user posted image user posted image user posted image

hm te cist razumem, sam daj si res mal volje provat dat in pojdi mal ven, magari v kak park sedet, sam da nisi noter...

glede caja pa ti bom napisala recept takoj ko pridem v slovenijo in pogledam v knjigo, bom poskusala se kak drug dobit prav za stres, je ena knjiga ene zelo znane nemske al svicarske, sem pozabila, zeliscarke.... v glavnem ti bom napisala recept in pol si lahk gres iskat in poijes... poskusit ni greh, caj vsaj skoduje ne

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7963
7.7.2008 20:32:01   
_ancica_
tany...ful hvala user posted image najboljse, da si nabavim te zaliscne caje v slo...se mi zdi da bo lazje, vsaj vem kje jih lahko dobim user posted image
Zdajle pa grem pod tus, potem pa do zobarja.

lepo se mejte, pa se se jutri kaj tipkamo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7964
7.7.2008 20:37:12   
spps

in kaj počnete?

lepo se mata vidve s tamalo user posted image

jaz pa grem spet mal pocivat, ce mi rata...potem cez kako urco moram pa spet do zobarja user posted image

uživamo jauser posted image user posted image user posted image user posted image
ti pa fajn rihtaj pri zobarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7965
7.7.2008 20:38:36   
tany83

tany...ful hvala user posted image najboljse, da si nabavim te zaliscne caje v slo...se mi zdi da bo lazje, vsaj vem kje jih lahko dobim user posted image
Zdajle pa grem pod tus, potem pa do zobarja.

lepo se mejte, pa se se jutri kaj tipkamo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni zakaj ancica... takoj ko bom v slo ti poiscem po knjigi razlicne caje, pol ko prides v slo si pa nabavi in zacni pit... jaz res upam, da ti bo pomagal in bos boljs... sej mogoce ko se preselite v Montreal in odhod na obisk v Slovenijo ti bo pomagalo...

Lepo se mej in upam, da te zobo ne bo prevec mucil...user posted image user posted image user posted image user posted image

cao cao user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7966
7.7.2008 20:46:28   
spps
punce,lepo čvekajte še naprej,jaz pa grem počas spat-zdaj mi vsaj noben ne kosi  pod oknom,kot prejuser posted image user posted image user posted image lepo bodite še naprejuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7967
7.7.2008 21:21:01   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Sem že v akciji, v službi.
Pa ve?
Sem pa komaj do Ljubljane prpeljala, k je blo tako neurje, pa tak dež, da sem komaj cesto vidla.
Kaj počnete....

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7968
7.7.2008 21:50:21   
najboljša pozdravljena ampak kaj ko moraš delat a ne...pr nas je bilo tudi huda ura je deževalo ko iz škafauser posted image user posted image user posted image  sem spala popoldne pa se mi še nč ne spiuser posted image user posted image user posted image  zdej pa z dragim svojim zunaj na balkonu sediva ko se je malo shladilo da je za dihat kr pašeuser posted image user posted image user posted image  a delaš v bolnici najboljsa kje pa???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7969
7.7.2008 23:40:50   
NAJBOLJŠA
Cita. ja delam v Ljubljani, v bolnici.
Pa ti? S čim se ukvarjaš, povej kaj o sebi..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 7970
8.7.2008 9:03:13   
sončnica24
Dobro jutro no počasi bo dober danuser posted image . Včeraj ni bilo časa da bi se javla prebrala sem vas potem pa sem imela še ogromno dela.

Danes pa grem čez dve uri po atija user posted image user posted image user posted image .

Ancica ti pa probaj vse drugo pred tabletami, ker te res niso dobre pa upam da tany najde kakšne recepte bom pa tudi jaz malo pogledala če bom kje kaj našla pa upam da bo s tabo vse v najlepšem redu.user posted image user posted image user posted image

Tany so zanimivi ti občutki ko se user posted image premika ne?

No jaz bom mojega nadobudneža že v četrtek videla tako da komaj čakam.

Spps s tabo pa bomo zdaj skupaj dneve odšetevale, jih je še samo 10.user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7971
8.7.2008 14:38:59   
tany83
Dobro jutri cvekice

kako ste kaj???

Jaz sem se kar, pocas sem zacela pakirat in se pripravljat na moj odhod...

danes ponoci sem zelo slabo spala. sem zaspala komaj ob 1ih in vstala ze ob 7ih user posted image ...

Soncnica... super, da ze v cetrtel vidis tvojega user posted image .... jaz sem pa narocena drug cetrtek 17. k moji g v slo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7972
8.7.2008 15:58:43   
_ancica_
ojla punce user posted image

Danes se ze malo boljse pocutim, me je pa zacelo nekaj sraufat po trebuhu user posted image mogoce sem pa kaksno viroszo fasala. Bo ze user posted image

soncnica...no pa boste spet skupaj z atijem doma user posted image user posted image Glede tablet pa...bom probala s cim drugim najprej, ker res ne maram tablet, pa se niso dobre za user posted image

tany...juhu! se malo...dnevi grejo hitro!  user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7973
8.7.2008 16:41:59   
tany83
Danes je pa bolj mrk tukaj na internacionalkah user posted image

ancica upam, da se pozdravis in da nisi res kake viroze staknila...
ja moj odhod se bliza, sem fuul vesela, da bom zopet videla moje domace user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7974
8.7.2008 17:13:58   
spps
ojla punce!
Se vidi,da je danes pri nas hladno vreme-pravo za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tud ponoč nisem dobro spala,najprej mi je bilo prevroče,nato so se me pa komarji lotli,da sem se tečna zbudlauser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače sem mal utrujena,ničkaj mi ne paše,drugače pa nič posebnega...
kaj ve počnete?
tany,a si že vse spakirala?user posted image user posted image user posted image
ancica,kako pa kaj ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  317 318 [319] 320 321   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!