tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ancica moja... pa ne zacet tablet jest... provaj kak caj zeliscni pit... lej jaz sem mele tud probleme, sem bila pod stresom, jaz nisem spala nic vec kot 1 mesec in ko me je kdo vprasal kako sem??? sem sam jokala, se na pogreb od sestricne od tata nisem mogla ker sem bila tko boga, sam jokala sem skoz... pa nisem vedla kaj bi, pol sem studirala it k zdravniku po tablete pa mi je mama rekla da naj ne nardim tega in mi je dobila en caj k ga pijes vsak dan pred spanjem in sem res zacela spat pa bolj mirna sem bila, pa s psom sem fuul hodila v naravo... provaj na sprehode hodit, pozitivno razmisljat, saj vem da je tezko, se posebaj ker si sama v stanovanju, te cisto razumem, se mene ko sem vcasih vse potre, pa sam ... ti pa ko si dala ss skoz ti je pa se tezje... lej se en mesec in gres v slovenijo pol bo lazje vsaj ko bos tam... naj te to drzi pokonci, da bos videla svoje domace... ja moj je fuuul zivahen, ze na UZ vidim ker skoz miga... zdravnik se mu smeje, ker se prekucuje skoz not... je fuul smesen ... men se zdi da vcasih me mal poboza, vsaj tak obcutek mam, sa nevem ce je to ... sam je tko, kot da me neki poboza noter... smesno v glavnem... kak caj pa si pila??? jaz bom mogla nekaj narest, ker sem cist zdelana. Tistih tabletov res ne bi rada spet jedla. Bi raje se kaj druzga prej probala. Mah, sej ne vem kaj bi sama s sabo. Ponoci sem se tok slabo pocutla, se zjutraj nisem mogla zaspat, pa na jok mi gre non stop. V glavnem glavo mam cist cudno, se zdi ful tezka in vratne misice mam cist zategnene da me vse boli. Pa na splosno se tok svoh pocutim, da mi niti ni za ven it. Upam, da bo jutri kaj bolje. tvoj mali je pa pravi akrobat! kaj bo sele potem navihan ko bo zunaj hm te cist razumem, sam daj si res mal volje provat dat in pojdi mal ven, magari v kak park sedet, sam da nisi noter... glede caja pa ti bom napisala recept takoj ko pridem v slovenijo in pogledam v knjigo, bom poskusala se kak drug dobit prav za stres, je ena knjiga ene zelo znane nemske al svicarske, sem pozabila, zeliscarke.... v glavnem ti bom napisala recept in pol si lahk gres iskat in poijes... poskusit ni greh, caj vsaj skoduje ne