|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
4.7.2008 20:04:40   
Šarki
¸no vidš, palačinko sm zažgala k tle gor firbcamuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7901
4.7.2008 20:23:00   
Šarki
PUNCE!!!!!!!!!!!!!!! NAŠA SONČIKA MA BEBICOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!oz. BEBIKAAAAuser posted image user posted image

ČESTITAAAAAM SONČIKAAAAA!!! FAJN SE RIHTEJTA, pa fejst ga razvajej pa crklej! zdej ga še lah k je edinček

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2936479&mpage=1&#2937661

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7902
4.7.2008 20:30:46   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

a mate dobr ZOO?? men je škoda otroke pelat v kakšno smrdljivo luknjo.. ne vem v kakšnem stanju je LJ ZOO, vem da so imel pred časom krizo, raj vidim da je manj živali, pa te super spedenane, k pa da jih je full, pa životarijo tam...

ja tle je kr fajn zoo...je velik in ful zivali, pa tud velik majo prostora, tko da je fajn! user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7903
4.7.2008 20:33:04   
_ancica_
soncika....evo se tukaj ti bom cestitala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image   BRAVO!!! Kaj kmalu se nam oglasi, pa kako fotkico poslji! Joj, to morta bit srecna!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7904
4.7.2008 20:33:33   
_ancica_

¸no vidš, palačinko sm zažgala k tle gor firbcamuser posted image

user posted image user posted image user posted image a so za pojest?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7905
4.7.2008 20:35:49   
Šarki
ja souser posted image  mi2 z user posted image  sva oba bl na zažgano mahnjena tko da ni panikeuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7906
4.7.2008 20:37:55   
_ancica_

ja souser posted image  mi2 z user posted image  sva oba bl na zažgano mahnjena tko da ni panikeuser posted image

no pol pa ni panike...midva sva zadnic pizo totalno zazgala...tko da je pol jst nisem jedla, ker mam ful obcutljiv zelodec, moj je pa oba kosa zmazal. user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7907
4.7.2008 20:39:37   
_ancica_
ok, zdej grem pa cunje zlagat....se se kasneje kaj oglasim...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7908
4.7.2008 20:41:48   
tany83
aha en cas me ni, pa se fuul zgodi...

tanchi zazge palacinke, soncika rodi user posted image

Soncika84 se tukaj ti CESTISTAM user posted image user posted image user posted image  oglasi se nam kaj, ko bos upala, pa res kako slikico tvojega korenjaka poslji user posted image

tanchi upam, da so tvoje palacinke dober, jaz jih bi tud jedla z nutelo user posted image  njami user posted image

ancica ja 9 dni casa mava da se dobiva, pa se morava na enem ledenem caju user posted image  al pa ananasovem sokuuser posted image
do kdaj pa bos v sloveniji???

aja se binico dodam na seznam, je pisla da ona bi se tud dobila user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7909
4.7.2008 20:43:21   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

no pol pa ni panike...midva sva zadnic pizo totalno zazgala...tko da je pol jst nisem jedla, ker mam ful obcutljiv zelodec, moj je pa oba kosa zmazal. user posted image

tvoj je pa mojmu podoben, vse poje nic mu ni, jaz sem pa bolj obcutljive sorteuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7910
4.7.2008 20:44:59   
tany83

user posted image

user posted image SREČANJE INTERNACIONALK user posted image

DATUM:
avgust 2008

KRAJ:

UDELEŽENKE:

- tany
- _ancica_
- tanchi
- NAJBOLJSA

- binica

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7911
4.7.2008 21:07:51   
_ancica_
tany...mmm palacinke z nutello...to bi ap tud jaz ful jedla!!!  Mam nutelo tukaj ampak se mi ne da palacink delat user posted image user posted image user posted image

jst bom verjetno v slo ene 3 - 4 tedne..se ne vem tocno. Imam na izbiro dva datuma za nazaj: 4. in 11. septembra. Morm se mal premislit, ker se bova verjetno septembra ze selila, tko da bi blo fajn ce sem prej nazaj.

super se en vec na seznamcku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7912
4.7.2008 21:22:11   
Šarki
ja sončika, mal poročej kok časa je trajal, pa če je blo hudo, pa če si znala prste preštetuser posted image

kaj je vidve čveke, a sm vama lušte nardilauser posted image user posted image , naša nika bi vsak dan palačinke pekla...

morm gret k je moj že neki časa doma, pa ga morm mal opedenat - večerja pa tko

nočkouser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7913
4.7.2008 21:34:19   
_ancica_
tanchi...uf ja...si nama luste nardila...prou res! user posted image Sem kr mogla pojest en kos kruha z nutello...sam vsen ni isto kot palacinke user posted image  user posted image user posted image user posted image

soncika...ja nam bos mogla vse povedat...kako je slo...smo radovedne! user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7914
4.7.2008 21:36:48   
_ancica_
no sej jaz se tud poslavljam za danes...lahko nocko vam zelim, tebi tany pa lep popoldan...aja pa lep viken!!!! papa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7915
4.7.2008 22:10:57   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Samo hitro se javljam, ker me tko oči pečejo, da komaj gledam...Kdaj približno ste pa imele datum v mislih...
Jaz sem na dopustu od 20 julija, pa do 3 avgusta, pa od 25avg do 8sept...
Lepo se imejte..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7916
4.7.2008 22:15:21   
tany83
joj kake luste ste mi nardile s temi palacnkami... men se jih tud ne da pect, tko da ko grem v slo prvo morem rect mami naj mi palacnike nardi z nutelo user posted image user posted image  komaj cakam...

ancica raj pejd nazaj 4. septembra, ker 11 ni lih fajn user posted image  ... mal se hecam...
jaz sem najprej mislila it nazaj 31. avgusta, da bi bla en teden vec, sam zarad pregleda grem 24. nazaj, pa na 3D greva tud konec avgusta user posted image

No lahko nocko tud od mene... pa lep vikend vam zelim.... user posted image  user posted image user posted image user posted image

grem eno jabolko pojest... ni lih palacinka ma bo ze user posted image ...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7917
5.7.2008 9:35:52   
spps
sončika ČESTIITAMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da sta oba z bebijem vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7918
5.7.2008 21:45:56   
Šarki
user posted image čao punce.  mi smo si pa dons en cukr piknik naredluser posted image user posted image . smo se odločil da gremo mal v naravo, da se otroci zletajo, pa da mal riti zluftamo, smo rekl gremo do Save... ja valda, na Okroglem vse polno, pa se odločimo, gremo na en plac, k je bogu za leđima, se vozmo tri ure po gozdni cesti, prispemo do zadnjega ovinka... in kaj vidmo..... ugante...user posted image

en kup blokarjev k so se tm nasral, pa vse zasedl, prov po carovsko parkiral kao: TO JE NAŠE.... se je kr kadil iz mene.... ja valda, jest sm misnla da smo sam mi take budale da avto matramo po tisti pozabljeni cesti...  pol smo šli pa nazaj pa smo se na prvi travci naštimal, pa mal sladkarij pojedl, pa slikal smo se, pa naute verjele da sm si na slikah še kar všeč, tko da bom verjetn kšno v album dala k jih bo user posted image  s telefona snel.

no, dost sm naklofala, vam še drugič kej povemuser posted image  fajn spančkejte

papa

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7919
6.7.2008 8:32:13   
No pa se vam še jaz malo pridružim če me sprejmete ker sem bolj nova tleuser posted image user posted image ...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7920
6.7.2008 8:54:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

No pa se vam še jaz malo pridružim če me sprejmete ker sem bolj nova tleuser posted image user posted image ...
user posted image user posted image user posted image dobrodošla še tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 7921
6.7.2008 10:01:18   
Šarki
čau! is kere teme pa si?? jest te nisem še srečalauser posted image

dobrodošlauser posted image

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7922
6.7.2008 10:36:20   
spps

čau! is kere teme pa si?? jest te nisem še srečalauser posted image

dobrodošlauser posted image
cita je čisto frišna na RR,je pa novopečena nosečkauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7923
6.7.2008 10:37:14   
spps
in tanchi kako si mi kaj?ti je že kaj vroče?pri nas že vročina udarjauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7924
6.7.2008 10:53:28   
Šarki
user posted image user posted image user posted image user posted image  bravooooooo. kdaj maŠ ROK??

ja spps, tle že kurjo k da bi bli sred zimeuser posted image  jest se pa sam s slladoledom bašemuser posted image  drugo mi pa sploh ne gre v prometuser posted image

< Sporočilo je popravil tanchi -- 6.7.2008 10:56:12 >

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  315 316 [317] 318 319   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Partner in porod
M_mojca

Je bil vaš partner z vami pri porodu?

Da (82%)

Ne (18%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!