|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
3.7.2008 7:07:39   
Šarki
čao punce. mene so dons že ob 6h u luft vrgli. user posted image  pol sm pa vsa nataknena. ah upam da bo dober danuser posted image  vsem vam želim fuuuuuuul lep dan, pa čim manj nosečniških težavuser posted image

no, zdej grem pauser posted image . baj

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7876
3.7.2008 7:16:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

čao punce. mene so dons že ob 6h u luft vrgli. user posted image  pol sm pa vsa nataknena. ah upam da bo dober danuser posted image  vsem vam želim fuuuuuuul lep dan, pa čim manj nosečniških težavuser posted image

no, zdej grem pauser posted image . baj
user posted image user posted image user posted image dobro jutro.
ma ne bit tolk slabe volje,ko pa je tako lepo jutrouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7877
3.7.2008 8:14:11   
Šarki
ne, sej sm že full dobre volje. se nad mravljami znašAM. ŠE NIKOL U LAJFU NISM VIDLA tok mravel v kakšnem stanovanju. sm kauč umaknila, pa začnem sesat, so se pa kr usule vnuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7878
3.7.2008 9:24:19   
sončnica24
Dober dan tudi z moje strani, sem zdaj bla na izpiranju ušesa pa še vedno ni dobro tako da grem v sredo še enkrat, pa upam da mi kmalu to zrihtajo ker sem čisto adijo ker nič kaj dobro ne slišim.

Ste se včeraj pogovarjale o božanju trebuha, meni tudi ne paše da bi me vsi po vrsti božali po njem, kaj vem no ni mi všečuser posted image .

Tany ti si že zadnjič spraševala o brcah ja pri meni je nekako tako kot je sestra rekla da se mi bo zdelo da mi prebava nagaja samo potem ko sem vidla da iz tega ni nič se mi je zazdelo da so to brce, je pa res da me tu pa tam full spodaj brca, zgleda da zato ker je postlica malo bolj spredaj in sem tudi zato bolj pozno začutla brce. Ene pa pravijo da je tako kot da bi mel metuljčke v trebuhu, saj ko bo brcal boš vedela da brcauser posted image .

Drugače pa super za karto no pa saj teh 6 tednov bo minilo ko šus, boš videlauser posted image .

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7879
3.7.2008 9:28:08   
Šarki
jooj nosečke da vam ne povem kok sta naše skakale not u trebuhu. sm misnla da bosta kr vn skočile. pol se pa naguzi na levo stran trebuha.... pa k prou vidiš k gre z komolcem oz z roko iz ene strani trebuha na drugo... to so bile cele predstave. še zdaj imam postrani trebuh k sta ble obe bl na leviuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7880
3.7.2008 17:01:53   
_ancica_
ojla punce moje user posted image so nam barvo spremenili...zlo ziva user posted image

slisim da imate lep dan danes. Tukaj pa je spet nakam oblacno. Upam, da se ne bo vlilo potem ko bom sla na pregled. Ponavadi se vedno ravno takrat vlije ko grem ven user posted image Drzte pesti, da bo vse ok. Imam se vedno tak cuden obcutek kot da se bo spet vlilo tam spodaj. user posted image Zdaj slab teden je blo vse ok...brez krvavitev in upam, da bo tko tudi ostalo do naslednje M.

Sem lih pogledala vase trakce...uuuaaauuu...soncnica ze v 23. tednu, tany ji pridno sledi in nasa novopecena user posted image spps bo kmalu imela prvi pregled. Kako cas hitro mineva! Upam, da bom  tudi jaz spet kmalu nosecka user posted image No, tam nekje v zacetku leta bi blo idealno user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7881
3.7.2008 17:24:02   
_ancica_

jooj nosečke da vam ne povem kok sta naše skakale not u trebuhu. sm misnla da bosta kr vn skočile. pol se pa naguzi na levo stran trebuha.... pa k prou vidiš k gre z komolcem oz z roko iz ene strani trebuha na drugo... to so bile cele predstave. še zdaj imam postrani trebuh k sta ble obe bl na leviuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7882
3.7.2008 19:40:44   
_ancica_
Punce, pocasi se bom mogla poslovit za danes. Moram se pod tus, potem okoli 3h pa odpujsam na UZ. Ce se ne tipkamo vec danes, vam vsem skupaj zelim en lep dan / vecer, pa se se jutri kaj beremo... user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7883
3.7.2008 20:49:59   
Šarki
čao ancica. kako je blo na uz?? a je vse ok?? držim pesti

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7884
3.7.2008 23:18:37   
_ancica_

čao ancica. kako je blo na uz?? a je vse ok?? držim pesti

evo me..sem ze nazaj. Je rekla, da ni vidit nobenih ostankov notri in da naj bi blo vse ok. Drugace pa bojo itak poslali izvide mojemu G, ampak sele cez kak teden. Sem pa kar pomirjena, zdaj ko vem da je vse ok. Komaj cakam da dobim prvo M, potem pa v akcijo!!! user posted image Problem je le, da bom zdej najbrz cakala vsaj se ene dva, tri tedne na M, potem grem pa ze slo za en mesec in to sama, tko da najbrz ne bo nic do septembra, ko bova spet skupaj. user posted image No bom ze prezivela. user posted image

ok, zdej pa na hitr neki pojem k sm ze ful lacna, potem pa kmalu moj pride iz sluzbe in baje greva zvecer na en piknik...jupi!!!

lahko nocko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7885
4.7.2008 10:53:03   
sončnica24
Hojla, da se vam malo javim, danes me pobira od vročine sem že od jutra cela mokra se bom zdaj počasi pod tuš odpravla pa potem še verjetno parkrat do večera ker je ubitačno vroče.

Ancica tedni pa hitro minevajo to pa res ko pomislim da sem že preko polovice pa da še nimam čisto nič doma me že malo stisne samo malo se pomirim, ko vem da me vse skupaj nekje čaka pa moram samo domov dostavit samo se mi zdi še malo hitrouser posted image .

Spps kdaj pa imaš prvi pregled?

Ancica ti pa boš tudi za nami prišla pa še lepo ti bo ker ti bomo lahko svetovale me pa se bomo mogle same znajtuser posted image .

Lepo se mejte če mi ne bo prevroče se še kaj javim

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7886
4.7.2008 11:10:31   
Šarki
čao sončnica. kako kaj ati??

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 7887
4.7.2008 11:36:00   
sončnica24
Ati je še vedno v bolnici, sicer se je zdaj vse skupaj umirilo tako da bo verjetno drug teden prišel domov.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7888
4.7.2008 12:11:42   
Šarki
user posted image fino. želim mu hitro okrevanjeuser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 7889
4.7.2008 12:25:44   
sončnica24
Saj dobro da se stanje umirja čeprav je v bolnicu full vroče in se mi tiste user posted image , ki zdaj rojevajo prav smilijo. Upam da oktobra ne bodo več tako kurli tam zgorajuser posted image .

Se pa jaz sedaj poslavljam grem še eno perilo obesit pa kuhno pospravit ker je v katastrofalnem stanju čeprav se mi ne da ampak moramuser posted image .

Lepo klepetajte še danes pa se sept kaj tipkamo.

pa pa

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7890
4.7.2008 13:26:21   
spps
ojla čvekice!
sončnica,me veseli,da je ati boljš.
za pregled bom pa poklicala v ponedeljek,ker je ta teden mojG  na dopustu,predvidevam pa,da bo pregled konec julija al pa v začetku avgusta.bom v ponedeljek javila ,kdaj točno bo,upam pa,da bo čimprej,ko bo možnouser posted image user posted image user posted image
ancica,a potem se že pripravljaš na nove bojeuser posted image user posted image user posted image
tany,še mal pa boš prišla v Slouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7891
4.7.2008 15:56:33   
tany83
Pozdravljene klepetulje

Kako ste kaj???

Jaz sem ok, vceraj sem bila pr tasci ves dan, tko da me ni blo doma, zato se nisem tudi nic javila...

Danes pa morem pospravit po stanovanju, ker jutri me ne bo doma, pa se perilo morem dat prat, ampak to bom dala pol popldan, po kosilu...

ancica sem vesela, da se ti je vse lepo scistilo in da po M lahko gres v nove bojeuser posted image user posted image user posted image

spps ja kaml bom v slo, se en dober teden user posted image user posted image user posted image  komaj cakam... se mi prav vlecejo dnevi...

17. mam pa pregled pri G v Sloveniji, upam da mi bo lahk povedala kaj je, al user posted image  al user posted image ... ker bom ze v 5. mescu in bi se moglo videt, ce se bo hotelo user posted image  pokazat user posted image user posted image user posted image

Soncncia lepo, da je tvoj ata bolje user posted image ... ti pa ne delaj prevec, da ne pregoris user posted image ...

No zdaj pa grem pospravljat, da bom cimprej fraj user posted image

se oglasim se kaj... papa user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7892
4.7.2008 16:03:02   
Šarki
midva sva v drugo vprašala a je user posted image aluser posted image . ampak če bom še kdajuser posted image  ne bom vprašala k je bv. mi je bol da komi čakaš k vn prleze kaj jeuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7893
4.7.2008 16:05:25   
_ancica_
ojla punce moje user posted image

soncnica
... tudi jaz zelim tvojemu atiju cimprejsnje okrevanje. Glede user posted image pa...hehe mi boste res znale svetovat ko bom enkrat nosecka user posted image In tedni res kar sibajo. Se malo pa boste vse drzale male zakladke v narocju user posted image user posted image user posted image

spps...ja, pocasi se bova zacela pripravljat user posted image user posted image sicer ne vem ce ravno ze naslednji mesec, ker bom verjetno v slo, moj pa tukaj, ampak potem septembra pa zagotovo!!! Potem pa upam, da nama ne bo treba predolgo cakat. Ceprav zdaj ze vem, da ne rata tako hitro, tko da ne bom prevec neucakana. user posted image Ko bo bo.

tany...se malo...pa bos v slo. user posted image Jaz pa tudi pridem kmalu za tabo (no, kaksen slab mesec kasneje user posted image user posted image user posted image ). Upam, da nam bo res ratalo se dobit.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7894
4.7.2008 16:10:02   
_ancica_

midva sva v drugo vprašala a je user posted image aluser posted image . ampak če bom še kdajuser posted image  ne bom vprašala k je bv. mi je bol da komi čakaš k vn prleze kaj jeuser posted image

dobra si...mene bi pobral od radovednosti user posted image user posted image user posted image sicer se pa lahko zgodi, da ti narobe povejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7895
4.7.2008 18:05:27   
tany83
tanchi... midva sva oba radovedna in zeliva vedet kaj je. al user posted image  al user posted image ... user posted image

ancica... ja super... obe bova istocasno v slo...user posted image user posted image user posted image  sej ce ne bojo mele casa, se pa same dobimo user posted image  itak bova na pocitnicah user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7896
4.7.2008 18:24:18   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

tanchi... midva sva oba radovedna in zeliva vedet kaj je. al user posted image  al user posted image ... user posted image

ancica... ja super... obe bova istocasno v slo...user posted image user posted image user posted image  sej ce ne bojo mele casa, se pa same dobimo user posted image  itak bova na pocitnicah user posted image

ja mapak res user posted image user posted image user posted image ce ostale ne bojo mele casa, se morva vsaj midve dobit! To bo ena od priloznosti, ki je ne smeva zamudit user posted image user posted image

sem lih gledala karte in sem nasla carter Toronto- Zagreb za 1200 dolarjev. Je pa za 13. avgusta. sej ti bos se tam do nekje konca avgusta ne? tko da mava enih 10 dni, da se uloviva. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7897
4.7.2008 19:33:14   
Šarki
sm misnla da boste dons tud mal več čvekale. user posted image

dons bl na obroke pospravljam ker že cel dan čakam da moj user posted image  pride domov. je reku da bo dons hitr pršu, pa ni nč od tega6
user posted image  skos kej vmes pride. nazadnje je bil že v lj, pa je imel šef prometno nesrečo - nč resnga . pa je mogu naza
j na štajersk it, poj so pa še šefa kapsi odpelal ker je nemc in more kuj k sodniku za prekrške, poj je mogu pauser posted image počakat pri avtu na avtovleko, pa še za njimi more it do šihta, pol pa šele domovuser posted image  jest sm pa
mi
s
nla6 36da se bom mal pocrklalauser posted image  poj zvečer sva pa oba čist fertik da sam dol padeva. še dobr da je petekuser posted image

pridne bodte, pa mal čvekejte da bo kej dogajal tle goruser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7898
4.7.2008 19:45:53   
_ancica_
tanchi...upam, da tvoj dragi kmalu pride domov, da se bosta lahko se danes malo pocrklala user posted image

jaz tud delam na obroke danes user posted image perem cunje v kleti in moram vsake tolk casa dol.

Jutri pa greva midva v zivalski vrt!!! user posted image user posted image user posted image Komi cakam, da grem nekam.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7899
4.7.2008 20:03:38   
Šarki
a mate dobr ZOO?? men je škoda otroke pelat v kakšno smrdljivo luknjo.. ne vem v kakšnem stanju je LJ ZOO, vem da so imel pred časom krizo, raj vidim da je manj živali, pa te super spedenane, k pa da jih je full, pa životarijo tam...

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  314 315 [316] 317 318   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!